Pizza, världens störts mage och FBI

Oh my lord! Jag är så himla mätt, jag har käkat hemmagjord pizza som va så himla god. Yummie. Ska snart hoppa i säng tror jag, ska bara se färdigt på Miss Secret Agent 2 först :) Den är kul!

Imorn åker vi, jihoooo¨

Hörs i Sälen!


Snart åker vi

Japp väskorna är packade och nu sitter vi mest och väntar in tiden. Ska ju åka och handla mat inför resan och så. Sen är de ju bra att ha en bil också, så vi väntar på att pappa ska komma hem. Fridolf kollar lite misstänktsamt på mig när ja går omkring. Han anar nog vad som kommer hända. Och jag kan riktigt se hur besviken han blir den lille grisen. Haaha han är ju så gosig och vill ju bara att alla ska vara hemma hos honom. :)

Min pojkvän sitter inne på rummet och skriker just nu. Han spelar Mario och han har inte insett det att de är på för hög nivå för honom Mohahah! Ne nu får jag väl gå och hjälpa honom, för för min del är ju Mario ur enkelt ;D

Puss och Hej!

Frippe filur

Lördag

Jihoo imorn åker vi till Sälen! Ska bli så himla kul, åka skidor och pulka hihi.
Idag är det packning som gäller, de är väl mindre kul. Men de måste göras, raggisar, långkalisar, vantar, mössa ja herregud. Ska nog ta och skriva mig en lista :P Ibland så kan jag vara redig :) Ska åka och handla mat också, köpa två pulkor och lämna Offes julklapp . . Nej jag har inte glömt bort de, hans andra gick sönder . .

Ne nu blir de att ta ut de små mopsarna, Eddie jagar idag sista jaktdagen för i år. Så han och pappa ska äta ärtsoppa i verkstan med de andra grabbarna. Blä!

Bye bye!


Press

Min mamma berättade precis att alla som har läst min blogg (eller ja dom hon känner) påstår att jag är rolig. Jaha sa jag. Jag rolig? Men de är ju inte så att jag sitter och funderar ut vad jag ska skriva. De bara kommer bara ut från min otroligt stora skalle (storlek 53 by the way) och ut genom mina fingrar.

Visst jag har ofta hört att jag är kul, men de har jag alltid trott att de tycker pågrund av min hårfärg, ja alltså att dom skrattar åt mig istället för med mig. För jag menar vad ska man tro, jag är en sådan person som folk skrattar åt. Jag är en riktig klant, jag bränner ju för fan potatis, har väldig otur när jag tänker, fattar inte matte, har fortfarande inte lärt mig säga Reception, har ramlat i trappor för många gånger i mitt liv och de är alltid jag som får en boll/snöboll i huvudet. Så ja jag tror att för det mesta skrattar folk åt mig pga att jag är så klantig. Förutom här på bloggen då, här skrattar ju folk åt mig pågrund av min skador jag fått under mina år av otur.




 


Fredag

Så nu är jag hemma i lilla Broddarp på landet :) Känns skönt att vara undan trafiken och folken Haha (just kidding)
Idag va inte vilken dag som helst, för idag körde Mikaela Larsson upp! Gaah de va därför jag åkte dit igår och bjöd henne på bio, tänkte de att de kan vara skönt att tänka på något annat.

Men imorses så syntes de rakt igenom henne att hon höll på att svimma av nerver. Haha stackarn, så när hon skulle gå gav både jag och hennes mamma henne en kram och med darr på rösten gick hon. Själva satt vi kvar i lägenheten och väntade in tiden till vi skulle gå. Jag vid datorn och Anne-Marie vid sin tennis.
Sen tog vi bussen mot busstorget och jag måste erkänna att jag var nervös jag också :) Sen var vi där 20 minuter för tidigt såklart så vi vänta och vänta. Sen till slut kom hon med något som skulle föreställa en allvarlig min, men de syntes att hon va glad. Så Anne-Marie fråga om hon hade klarat det. Och hon börjar asgarva!! Såklart hon hade klarat det! Så himla kul för hennes skull !! Grattis igen. Så för att fira lite så gick vi och och en fika. Jag och Mickan fick äntligen smaka på de omtalade Chai latte och Oh my Lord va gott de va! Till de tog vi en vaniljbulle och delade på.

Efter de gick vi till Knalleland och jag köpte en bok som heter : Modellsommar, verkar jätte bra:) Och sen köpte jag en ny julklapp till min storebror, för hans gick ju sönder :S Sen när vi var klara så gick vi upp till Mickan igen för att packa våra grejor och då ger Mickan mig en present! Mig?
Gullig som hon är hade hon köpte en ring som hon hade graverat in "Emelie & Miqo since 2004" Så himla snällt av henne. TACK!

Sen satte vi oss på tåget på väg hem, följde med Mickan hem och sedan tog hon sin premiär tur som nybiliven chafför och hon körde gallant!  Fart fylld dag med andra ord :P

Happy Miqo!


Underbara Chai latte


Första turen själv


Gladast av alla var nog Daniel


Pictures

Här kommer korten från igår

Vi stööte på en OTROLIGT ful staty


Mickan försökte göra den tuff


Fiina Mickan


Konstiga jag


Framme på bion


Yeah, do that pose


Work it

Kraaama kossan!

Praktkossan Sippa, 7, är en hejare på att leverera.

Undra på det när hon är kramgoast i hela ladugården.

För så här är det: kor som får mycket uppmärksamhet mjölkar bättre

Men vem vill inte krama kossor? Dom är ju så mysiga :D

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4293459.ab



Belted Galloway


Fredag

Som sagt vilken film, så underbar, vacker, genomtänkt och välskriven film! Helt fantastisk va den. En av mina stora favoriter helt klart. Man log, man skratt man grät . . Åh suck.

Igår så hoppade jag på tåget i Ljung 16.30 och satte mig bredvid min bästis:P Hihi förväntasfulla över kvällen. Gick hem till Miqos mamma, hämtade hem pizza där jag skulle förklara att jag var tvungen ,att lämna biografen för jag skulle på dass, när jag och Johan var och såg Miami Vice, Så visade det sig att Miqo inte lyssnade ordentligt för hon tyckte jag sa sova i bajs, HAHA! Sen var det bara att ta bussen ner till bion för att hämta ut biljetterna. Sen gick vi upp till City livs där Miqo köpte godis och jag köpte Loka. Sedan på bio så fick vi sitta och vänta i en halvtimme. Men vad gör det när man har Miqo att prata med. De är de bästa med henne att man hela tiden har något att prata om.
Sen köpte vi en mellan popcorn med cheddarkrydda (haha kryddan hette "No more Naked popcorn") sen satte vi oss i biografen och de visade sig att jag och Miqo hade nästan en hel rad för oss själva, ja de va två till på raden . .
Skit kul kväll iaf. .  Självklart glömde jag sladden till kameran hemma :( Får sätta in bilder ikväll . .



Home at Miqo

Fy fasen vilken bra film! Bästa på länge, Ska sluta skriva nu Miqo vill sova. Hörs imorn

The curious case of Benjamin Button

Jag ska alldeles strax slänga migi dushen, som jag tyvärr tror är iskall :S Nackdelen med att bo på landet, man måste elda för att få varmvatten. Ush, och visst jag får skylla mig själv att jag inte elda när jag gick upp. .

Anyway, efter det ska jag packa och sen 16.16 sitter jag i Ljung och väntar på tåget som ska ta mig till Borås. På tåget sitte Miqo och väntar :P Jag ska bjuda henne på bio som atck för att hon hjälpte mig med bloggen. Vi ska se The curious case of Benjamin Button, Har velat se den länge nu så de ska bli kul :) Efter de så ska vi hem till Miqo där jag ska sova över, Myyys!

Hörs senare!




Stackars Maggan!

Satt och läste om Magdalena Graaf precis, ush stackare att få en hjärnblödning kan aldrig va kul :S De värsta är ju de att Let´s Dance producenten inte tycker att de är för hårt och att de inte behöver testa de andra deltagarna. Vadå, va Maggan och Mojje bara klena då eller? De är ju helt sjukt, testa dem allihopa! De är ju inga små grejer dom råkat ut för, utan livshotande saker!!!

Källa: http://www.expressen.se/noje/1.1447615/magdalena-graaf-jag-ligger-med-slangar-i-huvudet

Torsdag

Faan faan faan! Ställde klocken på 09.00 och vakna nu. Skit också, nu kommer jag ha trubbel att sova ikväll kanske. Men men de är väl inte hela världen, men de känns som om halva dagen förstörs. .

Ska käka ett ägg med knäckemacke och sedan är de plikten som kallar, hundarna måste gå sin "lång" runda. Blä, så himla tråkig den där rundan men de finns inte så många andra heller.
Ne nu ska jag dricka mitt kaffe och käka lite:) See you later


Onsdag kväll

Nu har mamma krupit till kojs för hon ska börja jobba 07.00 imorn, Mohahaha! Själv är man ju ledig, gött :P
Ikväll så har vi käkat kesoröra (igen) den här gången med räkor och käka fruktsallad (igen) haaha. Fruktsallad är min nya favorit, lösgodis kan ju ta sig någonstans.

En sak jag har tänkt på nu när vi håller på och bantar är att man blir så himla beroende av mat. Vi planerar vad vi ska äta, kollar hur mycket det är av allt fett m.m och hela tiden så är de disskution emellan oss. Till exempel i tisdagskväll: Åh Emelie här hitta jag ett gott recept! E: Jaha va är det då? M: Rostade rotfrukter, kyckling och sweetchilli sås. E: Okey de blir bra men sweetchillisås? M: Ja fast med viktväktargräddfil såklart. E: Såklart. M: Och sen äter vi kesomacka till kvällsmat och fruktsallad. E: Tycker jag låter bra. Och efter de kommer de bästa av allt! M: Och då har jag två points kvar! Så brukar våra diskutiner se ut, haha. .

P.s E= Émelie M: Mamma


Tatuering

Är rätt sugen på en tatuering, tror jag vill skriva memento vivere som betyder: Kom ihåg att leva.
Men var?

Hayden har inspierat mig . .


Nice pictures from 2008


Här kommer mina favorit bilder från 2008


































































Hoppas 2009 ger ännu mer fina minnen :P


Har dom inget i skallen?

Läste i Aftonbladet idag om en mat central i Göteborg (tror jag) som hade tappat ut spagetti på golvet och sen bara lagt i de i lådan och skickat iväg det.
Då kan man ju undra hur mycket hjärnceller en sådan människa har? Jag menar nykokt pasta, de drar ju till sig smuts, fastnar och klibbar.  Och dessutom i ett kök, där de nästintill omöjligt att få helt rent.
Att dom inte skäms? Inte konstigt att ungarna är sjuka hela tiden om dom håller på så där, de va ju knappast första gången.

Undrar om dom gör så hemma? De roliga är att jag tror inte att dom gör de, jag tror dom är noggrannare hemma. De här handlar bara om snålhet tror jag, att de har en budget att hålla sig till. Men vilken människa med något i skallen vet väl att man inte serverar smutsig mat?
Eller?
Eller de kanske är föredetta Ica personal som jobbar i de här köket och bara fortsätter sitt lilla snålrace? Vill inte veta hur köttfärssåsen smakar i så fall

Källa: http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4281692.ab

Onsdag

Fy skruttan va kallt det är ute! Frös ju nästan röööven va mig . . Brrrr! Ibland är de en stor nackdel att ha hund, speciellt när de är kallt eller när de regnar, men oftast är de bara fördelar, dom är så snälla, mjuka och de ger så mycket tebax:)

Jobbat idag, 07.45-14, skulle börjat 10 egentligen men jag hade ingen skjuts in till stan så jag fick åka med mamma in när hon börja, så då kände jag att jag lika gärna jobba som att sitta i fika rummet i två timmar . . Extra cash också, de gillar vi :P


Kö till chipsen

Gud vilken jobbig dag, va hur mycket folk osm helst. Helt galet på en tisdag? De va kö ända bort till chipsen och de är lååångt. Dagen gick jätte snabbt iaf :)

Har käkat tomatsoppa och en brödbit ikväll med mamma. Och jag har precis sett färdigt på Victoria Silvstedt: My perfect life, hon är rätt skön den där tjejen .
Och till de åt vi fruktsallad, Guuuuud va gott de va.
I den hade vi:
* Apelsiner
* Jordgubbar
* Banan
* Kiwi
Har glömt bort hur gott de är, åt de på dagis sist tror jag. Nyttigt och så gött :P

Nu ska jag hoppa i sängen ska jobba 07.45-14 imorn :S


Dagens nyhet

En kvinna i Kalifornien chockade läkarna genom att nedkomma med åtta små bebisar.

Måndagens tilldragelse var bara andra kända gången som åttlingar föds i USA.

Jesus! Fatta va stor hon måste varit eller?

Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4269187.ab


Avloppsmat?

Haha nu när jag och mamma är så nyttiga så prövar vi hela tiden nya rätter. Idag gjorde hon en rätt som såg ut, som ja avlopp ungefär. Söt sur gryta hette de tror jag, De va brunt och de av massor av grönsaker och lite kött. Men de va jätte gott verkligen, riktigt gott faktiskt :) Kul med nya saker :P

Ska snart hoppa in i dushen, ska börja jobba kl 17, lite konstig tid men rätt skönt att jobba17-21. Ganska lugnt och inte så mycket folk. Nackdelen är ju att jag inte kommer hem förän 21.30. Åh då är de ju dags för sängen för imorn så jobbar jag 10-14. Very Well jag är glad att jag får jobba.

By the way nu är de 5 dagar kvar till Sälen :P

Tisdag

Filmen var som jag förutspådde igår, trist och torr. Kollade inte ens på halva filmen. Så inga betyg här inte!

Gick upp 10.30 idag, fattar inte varför jag är så trött? Men men har precis tränat lite och oj jag är jätte trött. Har inte hunnit träna på 5 dagar och de märktes, orka inte alls lika länge som förut. Men trött blev jag, så de tog nog lite?
Snart ska jag och mamma ut och röra på fläsket med en promenix med hundarna. Ska man ta me kameran kanske? Kul med lite nya kort.

Pratade med Joan förut, ush något hemskt kanske kommer hända. Men jag tänker inte skriva vad förän de är 100 % säkert.
Trist när de blir så men va ska man göra åt de.

Hepp nu ska vi gå. Skriver mer sen . .

Movie number two

Nu ser vi på film nummer två, som heter Brideshead Revisted som handlar om:
Den unge engelske ateisten Charles Ryder lär känna den högadliga katolska familjen Flyte i mellankrigstidens Oxford. Ryder förflyttas från sin tämligen grå miljö till en värld av heldagsluncher, champagne och vaktelägg. Men tillvaron är inte helt okomplicerad då både sonen Sebastian och dottern Julia i familjen visar intresse för Charles.



Filemn verkar lite torr, snobbigt ocg såå fint. Är ju baserad på en bok så då kan man ju aldrig vara säker om de är något att ha. Men va vet jag, har ju bara sätt 45 minuter än så länge. . .

The Sisterhood of the Traveling Pants 2

Mums kesoröran va skit god :)
Nu har jag och mamma kollat på en av två filmer. Den första The Sisterhood of the Traveling Pants 2 va jätte gullig, lika gullig som första filmen.
Handlar om fyrabarndomsvänner som precis börjat college och har ett par byxor som håller kontakten emellan dem.
Mcyket bra film, rekommenderar både första och andra.


Hemma

Kom precis hem från jobbet, ush vilken dag. Va rätt mycket folk idag och mitt humör va ju inte de bästa tyvärr. Men jag bet ihop och de gick bra ändå. Inte för att jag jobba särskilt länge men jag blir så trött nu för tiden. Willys tröttnar ut mig antar jag?
Nu ska jag ringa min vän Miqo och prata om lite grejor och sen ska jag och mamma äta kesoröra med bakad potatis :P

Måndag

Gooood morgon!
Sitter här och väntar på mitt ägg ska bli färdigt, tycker om ägg till frukost. Idag ska jag jobba 11-17 skönt, slippa sitta hemma. Plus att det är en väldigt skön tid att jobba, får sova ganska länge och sluta ganska tidigt. Ska försöka hinna med lite träning dag också, kommer inte ihåg när jag träna sist :S Får träna extra hårt i stället.

Skit väder är de ute i broddarp idag, dimmigt och de duggregnar lite. Skit trist, vill ha sommar nu!
Jag blir så lycklig av sommarn, man behöver inte ha så mycket kläder på sig, man kan bada, vara ute hela nätterna utan att frysa. The summer it´s Great! Här är lite sommarbilder:

 


 


 

"Det är blod, de är blod på min födelsedag!"

Filmen jag sa att jag skulle kolla på va kass, efter en kvart tröttna jag :S Inte ens Johnny Knoxville kunde rädda filmen . . .
Så nu sitter jag och mamma och kollar på Lotta :P Hon är tuff den där lilla tjejen :D Haha



-Va tyckte du va roligaste idag då Lotta?
- När Jonas trilla i sjön


Movie Time

Nu är det dags för film, igen! Tycker de är så hima kul. Har glömt bort lite hur kul de är så nu kollar jag hela tiden :P
Ikväll ska jag se på den här:


En komedi om två killar som bestämmer sig för att fixa Special-OS, och låta en av dem låtsas delta, för att kunna betala av en skuld.

I rollerna: Johnny Knoxville, Brian Cox, Katherine Heigl, Jed Rees, Bill Chott. Regi: Barry W. Blaustein

Det bästa av allt, Johnny Knoxville är med! Gaah så heet!


Kallblodigt mord i Broddarp

Härom dagen när min mamma gick upp på morgonen och skulle ut med hundarna så såg hon att facket under torkskåpet var utdraget. Konstigt tänkte min mamma och under kvällen så berätta mamma det för oss andra och vi insåg allihopa att det var en inneboende i vårt hus. För säkert tre veckor sedan så upptäckte vi nämligen en råttas bo i en garderob, så vi rensa ur garderoben och trodde att vi skrämt iväg den rackarn. Men nu verkar det inte så eller va hade facket åkt ut av sig själv?

I eftermiddags så bestämde sig pappa att han skulle slänga vårt gamla torkskåp som säkert inte fungerat på 5 år. Så han och Johan tog på sig handskar och skulle bära ut skiten. Och då susa något förbi honom och han skrek: Åh jävlar vilken stor jävel!! Jag fråga om de va råttan som va tillbaka och ja de va han.

Då började det stora spelet, dom skulle försöka få ut råttan. Så dom öppnade dörren till altanen placerade ut hinder och pappa ställde sig ivägen för den andra utvägen. Johan som rustar upp sig med en hockeyklubba börjar långsamt att peta ur råttan bakom tvättkorgarna och han är iväg snabb som attan. Jag och mamma som är i köket (och har givetvis stängt dörren) hör hur de skriker och saker ramlar omkull. Men ack dom missade och den rackarn sprang ner i källaren.

Spelet fortsätter där nere, dom går ner för trappan och undrar var han tagit vägen. Då upptäcker Johan ett spår, i vår katt lådaa ligger en råttskit och vid lådan går de två rör upp i taket. Johan tittar tyst och stillsamt bakom rören och där sitter han, Råttan! Han säger: Jag vet han är. Dom gör sig redo pappa ställer sig i dörren in till det andra dörren och Johan tar ett hårdare grepp om hockeyklubban och slår till. Råttan flyger iväg, han slår igen, råttan flyr mot trappen, han slår igen, och han flyr lite halvdöd mot tidningskorgen och där bakom alla tidningar slutar spelet och därmed råttans liv.
Belåtna och en kick adrenalin kommer dom upp och berättar om sitt spel. Mamma är lycklig och glad att den jäveln är död. Medans djurvännen i mig tycker att de va lite väl elakt mot den lilla råttan (som visade sig vara 13cm lång och då är inte svansen med) men samtidigt kan den skylla sig själv, man går inte in i Familjen Berglunds hus obestraffat.


Food

Jag här sitter jag framför datorn, fast de var jag som tog på mig ansvaret att göra lunchen idag. Men ne, Johan tog över på en gång. Inte för att jag ville, ne de var för att de blir alltid så här. Så fort jag ska laga mat så tar Johan alltid över. Jag kan laga mat, de är bara de att jag har lite otur ibland. Jag menar hur faan ska jag veta hur man får ner både senap och ost i springorna i ugnsbakad falukorv? Istället för att visa så tar han över, han tänker säkert så här: Ne ska vi få någon mat ska jag nog göra det här.
Jag fick faktiskt VG i hemkunskap i 8:an, så lite kan jag ju.

Visst jag har bränt potatis och sockerkakor, gjort sönder durkslag och förstört kastruller. Men enligt mig är det ren otur bara.  Samma sak gäller mamma, hon skulle ta ut hundarna och jag göra spagetti och köttfärssås. Innan hon gick var hon tvungen att säga hur man gör fast jag redan visste och de värsta av allt var kommentaren innan hon gick: Nu lägger du ner din själ i det här!

Men då kan man ju undra hur dom tror att jag överlevde min tid i skolan? Jag bodde ju först på internat och sedan själv i lägenhet i ett halvår. Trodde dom att jag åt pizza och findus färdigrätter under den tiden eller? Även om jag hade velat hade inte det gått för jag hade en minimal frys och ont om pengar.
Tro det eller ej men jag laga mat varje dag!
Sug på den ni!!


Sex and the city 2?



Kim Catrall lär ha sagt :
- Det blir en uppföljare. Vi kommer att göra den nästa sommar. Vi ville göra den första, och nu kommer vi förhoppningsvis att få göra det för andra gången, avslöjar hon för Vogue.

Hoppas bara att ryktena stämmer, första filmen va ju såå bra.

Söndag

God morgon!
Gick upp för en timme sedan,Gött! Va rätt trött igår kväll och ont i kroppen hade jag också :( Va lite rädd att jag skulle bli sjuk där ett tag men nu känns de bra igen. Fast jag har fortfarande ont i nacken :( För igår så skulle jag och mamma ut och gå och vips så låg jag på marken, de gick så himla snabbt. Slog i höften och hela nacken knacka till . Men men får hoppas att det inte blir värre bara.

Ja va händer idag då? Blir nog en ganska slapp dag. Ska räkna matte med johan och träna, de är de jag vet än så länge . . 

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till Sälen också. yey ska bli så himla kul! Längtar som faan, åka skidor, pulkarace, supa och sova, That´s life :D

Här är lite bilder från förra gången:

 

 

 

Home in the soffa

Home again :P
Shit va filmen va bra, bästa filmen på länge.
Jim Carreys filmer är så blandade, ibland är dom fööör överdrivna och ibland är dom skit skoj. Och det var den här.
Jag och Johan satt och myste i salongen med:
*100g marabou mintkrokant
*bassets wingum
*popcorn
*och en varsin 0.85 l cola!

Har nog aldrig varit så mätt. Och det roligaste med bio är att man äter/dricker upp allt under reklamen och första halvtimmen av filmen, eller är de bara jag och Johan som gör det?

Köpte mig ett sf rabattkort också, mellan måndag-fredag får man biljetterna för halva priset. Gäller fyra filmer:) Jag och Mickan ska ju på bio på torsdag så då kan jag ju använda det.



Let´s Dance

Är de inte lite konstigt att Blondinbella åkte ut igår? Jag trodde hon skulle vara kvar MYCKET längre . .
Verkar inte som om hon hade så stor stöd av läsarna ändå?!
Tyckte hon skötte sig fint jag, Kitty borde åkt ut enligt mig.



Bio

Kom precis innanför dörren, igen. Jag och mamma gick en promenad med vovvarna. Men nu så är jag inne och vägrar att gå ut igen! Eller ja ska snart ut igen faktist, för ikväll ska jag och Johan på bio :) Har velat gå på bio jätte länge nu, men har inte haft pengar och man fick ju lön igår så nu passar jag på.

De stod mellan två filmer, Australia och Yes Man. Jag ville se Australia för jag har hört att den ska vara super bra och att den kommer bli en av årets bästa filmer. Men Johan ville se Yes Man och visst den ville jag med se men jag vill ju hellre se Australia. Så vi prata om det och de blev tillslut Yes Man, pga att Johan inte ville se Australia för att Nicole Kidman är med i den och han tycker inte om henne ? Okey, konstigt. Men jag gillar Jim Carrey och jag orkar inte käfsa emot.

Så alldeles strax ska jag in i duschen och sen göra mig i ordning, filmen börjar 18.15. Så vi åker nog 17.15 så vi hinner köpa godis och popcorn ;P MUMS it´s lördag!


Iskall agility

Hej!
Har precis kommit hem från Falköping och jag har frossa.
Idag så skulle jag och Wille vara med på agility uppvissning för Tomtens brukshundklubb. Så jag gick upp tog på mig jeans vanlig tröja och ett par converse i tron att vi skulle vara inomhus. De är ju ändå januari och minusgrader.
Men aj va fel jag hade, vi skulle vara ute. På granngården minimala parkering. Det va is, halt, de snöade och blåste. Underbart väder rättare sagt.
När de va dags för mig och ville så gick de bajs, vi hoppsde två hinder sen var det dags för slalom men Wille hade mer lust att hälsa på den korvätande publiken och att kissa på en buske. Jaja vi fortsatte och sen gick vi av parkeringen. Sen var det dags för omgång nummer två. Jag tänkte att Wille bara gjorde så första gången, för de va nytt ställe och så. Men ne, fel igen. . Den här gången gör han samma visa igen, Han ville hellre charma publiken än att visa sin spänstighet.
Suck. Sen åkte vi hem till Moster Ingela drack lite kaffe och sen kl 13 var det dags igen.
Med en vis oro så började vi banan och den här gången satte vi det. yehey!
Bra avslut iaf de var ju skönt :P Nu ska vi tinna upp med tomatsoppa:)




Let´s Dance

Haha jag tycker Carl-Jan är så himla cool! Love to him!

bad jokes, money and food

Hej!
Har precis kommit hem från jobbet. Vilken dag de har varit, massor av folk.
De va inte många kunder som bara köpte mat för 500kr idag de va 1000-2000 kronor det handlar om. Fattar inte riktigt hur mycket mat man sätter i sig under en månad. De är ändå bara en av säkert fem gånger man köper nu. Sen kom en äcklig gubbe med en så dålig kommentar, jag sitter i kassan och är precis färdigt med hans varor och säger: 761kr tack! glad och positiv som vanligt (always?) och då säger äckelgubben: oj kan du säga sån fula ord ur din vackra mun? Men guuud va kass du är tänkte jag och sa: Ja hurru du det kan jag faktiskt, när jag egentligen ville säga: Du gubbe vi lever på 2000 talet din gamla skämt fungerar inte på mig!
Är så trött på dom dära, tror att dom är så himla tuffa och roliga.

Hm kom och tänka på de att får jag verkligen hänga ut folk så här när man jobbar på Willys? Går jag emot deras policy nu eller?

Dagens nyhet

20-åriga brasilianska skönhetsmissen Bridi Da Costa har råkat ut för en allvarlig urinvägsinfektion.

På grund av en feldiagnos hann infektionen gå så långt att läkarna nu tvingats amputera hennes händer och fötter.

- Vi oroar oss för hennes liv, säger hennes pappa, Agnaldo da Costa, till tidningen Folha de S Paulo.

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4242420.ab

Ta hand om musen tjejor!!!


Fredag

Hejsan!
Sitter här and eating breaktfast . Äggmackor och juice :P MUMS!
Jag har gått ner ännu ett kg! Sammanlagt 4kg nu då, STOLT!
Idag ska jag jobba, va skönt, mellan 10-16 så jag blir upptagen med det idag. Men ikväll så är det Lets Dance:D Jag tycker ju om Morgan, men vem gör inte det?

Så nu när jag åker kl 09.30 ska jag få köra in så jag får öva lite. Inte för att jag inte kan köra, utan för att de snöar som faan här i byn så jag tänkte de kunde vara bra övning. De blir nog lajban.

I make it up to you

Jag vann plånboken till Johan, fick den för 460 kronor. Helt jävla sjukt va dyr den blev! De va jag och en till i en stor kamp de två sista minuterna. Visade Johan plånboken och han tyckte att den var fin iaf:P Tur för han de, den som är så dyr. .
Som ni ser står de Boss på och han säger att den är äkta. Men de vette faan . .
Här är en bild:



Just nu sitter vi och kollar på handboll. Hur faan går de till elle? Dom springer till ena sida dom gör mål, sen springer dom till andra sidan gör mål och sen fortsätter dom så. Och ibland kan någon ramla lite och nån kan få en straff. Och filmar heela tiden, ja trodde fotbollen var värst men jag har hittat en utmannare . .



Home again!

Nu är dom hemma.
Och nu betyder man inget för hundarna längre. Dom har gått efter mig hela veckan och sovit där jag har sovit. Och nu när mamma och pappa kom hem så va de sååå roligt. Och nu sitter dom och myser med henne istället. På ett sätt trist på ett sätt skönt. Äntligen får jag sova ifred!!


Dagens nyhet

Åh en sån här skulle jag allt vilja ha hemma och pussa på!

Källa: http://www.expressen.tv/nyheter/utrikes/1.1440079/se-de-unika-nyfodda-lejonen

Love of my life

Yes! Kunde bara inte låta bli, så jag buda på dom och vann dom! Blir så glá :P
Här kommer en bild på mina nya fiina skor
(bara så där ett år efter alla andra HAHA)



Jag säger bara välkommen i gänget ;P


Skorpor

Har upptäckt hur gått det är med skorpor, mamma köpte förra veckan så nu fick jag ju köpa nya. Men nu köpte jag fullkornsskorpor istället för kardemumma. Tyckte nog dessa va godare ;P

Sitter här och har precis gjort en av mina läxor, har en kvar. Va lite halv tråkigt och skriva va jag tyckte om genteknik men men . Nu ska jag göra en likadan fast med Livstid och Hälsa :S Tråååkigt!
Snart kommer dom hem mina päron:) Så jag har städat hela huset, WOW, och håller på och tvättar. En sak är säker, de här att va hemma hela tiden är inget bra för mig, tillslut kommer jag väl tycka de är kul och städa.
De skulle ju vara för hemskt!

Woups!

Kom precis hem från skogen, jäklar vilken speed vi hade idag! Gick på 45 minuter istället för 60. Kors i taket . .
Va på lunch hos farmor vid tolv, fick potatisgratäng och kött, riktigt mumsigt :)

I morses när jag och Johan precis vaknat hörde vi att katten skrek och ville ut. Men ack vi kom för sent, han satte sig på Johans kläder och jag fick springa fram till gamle Ludde och fånga honom innan han fick en av Johans fötter i röven. Jag släppte snabbt som attan ut honom för Johans ögon sa att katt jäveln skulle dö. Sen tänkte jag vara snäll och slänga in hans kläder på en gång så vi hann tvätta de över dagen.
När vi kom hem från farmo så skulle Johan ta ut kläderna ur tvättmaskinen och aj aj va sur han blev. Då visade det sig att hans trogan plånbok ,som han haft i 5 år, låg i fickan och hans interntbank dosa :S Oj då!
Så nu sitter jag och budar på en ny plånbok till honom på Tradera, en Hugo Boss. Hoppas han blir glad :/


Torsdag

God morgon!
Hehe gick precis upp :) Sängen var allt för mysig idag så de gick inte att gå upp, de hela blir så mkt bättre också med Johan och två mopsar i sängen :S

Idag är jag ledig så de blir till att städa idag, mammsen och pappsen kommer ju hem. Så de måste ju vara fint ;P
Filmen jag såg igår, Bolt, Va så himla bra! En av dem bästa på länge. Man skratta, man grät man blev glad. De är det bästa med Disney, de blir alltid lyckligt i slutet .
Ne nu ska jag göra kaffe och äta skorpor, Bye bye

Movie time, again

Nu ska jag se på ännu en Disney film. Bolt heter den. Har velat se den sedan julafton, dom visade ju den efter kalles :)
Hoppas den är rolig, verkar så iaf. Kolla in hamstern hur gullig är den inte?



Bolt är en stor Tv-stjärna som också råkar vara en vit schäfer, spelar en roll med samma namn i en actionserie där han bemästrar superkrafter och slåss med bovar. Hunden lyckas dock en dag rymma från sin filmstudio i Hollywood ut i den fria världen som han aldrig tidigare skådat. Förvirrad av handlingen från TV-serien han spelat roll i tror han att den fiktiva handlingen han växt upp med faktiskt är en verklighet. Bolt hamnar av misstag i en fraktkartong och skeppas därmed hela vägen till New York där han, i tron på att sin kära ägare och medspelare i Tv-serien, Penny är tillfångatagen av en ondskefull organisation, begär han sig på ett crosscountry-äventyr genom hela Amerika på väg tillbaka till Hollywood. Med sig på vägen har han en pessimistisk svart katt, Mittens samt en hyperaktiv hamster i en plastboll vid namnet Rhino. På sin långa väg genom Amerika lär sig Bolt att livet är bra mycket tuffare än vad han trott samt att superkrafter är något han inte alls besitter.


Top Model

Nu börjar Top Model :P Tycker de är jätte kul att se på, speciellt slutet när man får se bilderna. Jag är bomb säker på att Mckey eller Lauren Brie vinner alltihop.
I´m pretty sure . .



Haha sen kom jag på en stooor fördel att vara ensam hemma, man kan dricka ur pappas "förbjudna" whiskey glas :P hihi Men säg inget till pappsen . .

Dagens nyhet

Chef festade bort 5 miljoner
Det lyxiga jetset-livet kring Stureplan kostade hundratusentals kronor för 36-åringen.
För att ha råd med de dyra festerna tog han från företagets kassa.
Nu är han åtalad för att ha förskingrat fem miljoner kronor, skriver Nerikes-Allehanda.

Åh men de vill jag med göra ;P Men seriöst, hur kan man tro att ingen ska märka något?

Källa: http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1439707/chef-festade-bort-fem-miljoner-kronor

Onsdag

Oj va trött jag är! Gick upp kl 08.00 idag och åkte med farmor till jobbet vid nio, började tio. Det tar egentligen bara 20-30 minuter in till Falköping men farmor är inte någon racerfarmor direkt. Ne vi åkte i 35 km/h heeeela vägen. Och hon tjata om det ena och det andra. Frågade hur mamma och pappa har det i Sälen, om dom gjort mat innan dom åkte eller om dom lagar mat där and so on!
Då är ju den stora frågan varför hon inte frågar själv nån gång?! Inget illa om min farmor men ibland går hon mig på nerverna.
Lite knasigt, har inte jobbat sen förra måndan (?) och så jobbade jag fem timmar idag och jag är helt slut. Konstigt :P

Och ÄNTLIGEN har min Naturkunskap b bok kommit efter minst en vecka, segt! Pratade med komvux förra veckan och då bestämdes det att jag ska göra allt på 5 veckor. Men när jag nu fick min bok idag så har jag ju inte hunnit med mkt den här veckan, dom vill att jag ska göra fyra inlämmningsuppgifter varje vecka. Men nu så har jag bara två dagar på mig. Så jag skicka helt enkelt ett mail och sa att jag vill göra det på tio veckor istället. Kommer inte klara att göra allt de där på två dagar! Det är bättre att det går för sakta än för fort . .


Serie kväll

Nu är Shrek slut och den va ju inte alls lika bra som de första två, rätt besviken faktist.
Men men nu ser jag på något betydligt bättre, Dr House! Älskar den serien, gillar sjukhus serier överhuvudtaget. Cityakuten och Grey´s Anatomy är också favoriter :)
Just nu är de Dr House svåratse fall, Åh spännande haha

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 22.40 för då börjar den nya serien med Victoria Silvstedt: My perfect life.
Jag tycker hon är rätt cool den där Victoria, lever i lyx och partar jämt. Ett liv jag skulle vilja  ha, ja förutom "No underwear" skandalerna då. De är en grej jag inte riktigt fattar, Vem fan går utanför dörren utan trosor? Fatta va vidrigt, hållbarheten på jeans och byxor måste ju bli hälften så lång?! Och va kallt det måste vara med kjol och klänning? Och va ont det måste göra med strumpbyxor?




Movie time!

Sitter och tittar på Shrek den tredje, helt otroligt läste att den kom ut 2007 och jag har inte sett den?! Jag tyckte ju ettan och tvåan va skit bra. Så jag hoppas den här är lika bra, än så länge är den helt okey. Fats jag har ju bara kollat 15 minuter ;P hihihi


Uppkörning nr2

Haha min körskole lärare ringde mig för en stund sedan. Japp nu är nästa uppkörning bokad. snabbt ska det visst gå :)
Sen bokade vi två lektioner också, så vi kan öva på det jag gjorde fel idag :S
Vill inte se hans min, men det är sanningen och jag måste stå för den?!

Tänker inte avslöja när nästa uppkörning är, det kommer märkas ändå :P

heehe jaha?

Kommer hem från en promenad och hitta nya Veckorevyn i postlådan! Yey tänkte jag!
Öppnar tidning och upptäcker det här?
Haha visst va de är inte min favorit del direkt men man vill väl ändå se va dom har frågat eller?


Dagen nyhet

Två män från Burma har flutit omkring i ett isskåp i havet utanför norra Australien i nästan en månad.
Männen som är i 20-årsåldern upptäcktes av en helikopter på en rutinmässig gränsbevakningstur vid Cap York.


Men hur överlever man på havet i ett isskåp utan mat eller vatten?

Källa: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1437967/raddade-efter-en-manad-pa-havet-i-ett-isskap

Misslyckad

Just så känner jag mig nu.
Idag så hade jag min första uppkörning och de gick åt helvete!
För det första försovde jag mig i morses vaknade kl 08.47 och jag skulle möta min körlärare kl 09.00. Fick ringa och säga att jag blir sen, sen in i bilen och jag och Johan höll på att stressa ihjäl oss. Redan då kände jag hur all energi försvann och jag ville bara sjunka igen golvet och aldrig komma tebax.
Men i all den här stressen sa min lärare att jag kunde komma 09.30, stressa inte! Sa han till mig högt och tydligt! Jaja tänkte jag och vi lugnade oss ett knop.
Hann stanna på Shell och gjorde ett toalett besök och inköp av apelsin Mer och en banan. Då kände jag mig lugn igen.
Sen mötte jag upp lärarn och vi gick igenom säkerhetskontrollen igen och körde i en halvtimme. Sen var det dags!
Kände mig dock otroligt lugn, vi satte oss i bilen och han bad mig kolla om vindrute torkarna funka och om bromsarna fungerar. Okey? De va lite för lätt, eller?
Sen körde vi och jag tyckte de rulla på bra, sen gjorde jag ett stort misstag som jag inte ens nämna. De andra felet var dödliga vinkeln! Hur kan man glöma den? Seriöst!

Men nu så är jag redo för min andra uppkörning, när den blir vet jag inte ännu.
Ja menar vem fan klarar de på första försöket?


Skrivarkatt

Ja, han älskar att ligga där. Men varför? hur kan de möjligen vara bekvämt?


HAHA

Haha jag älskar japanska candy camera!!

http://www.youtube.com/watch?v=g3t4l3khD8w

Förtrollad

Jag skrev visst i morses att jag skulle ta ut granen idag, Ups! Får väl göra det imorn då . . Har ju min julstjärna kvar på rummet också och den gröna girlangen i vardagsrummet. Haha det bästa av allt.. det hänger glasyrmålade pepparkakor i lampan över köksbordet.  Oj oj . . Mamma var är du?  :o)
Ja man kan ju inte tro att man fyller 20 år i september . . .

Vad ska jag hitta på ikväll? Jo jag ska titta på en Disney film ! Dom är ju helt klart roligast och gulligast av alla filmer, den jag ska kolla på heter Enchanted, (svensk titel: Förtrollad) .
Jag har hört att den ska vara lite charmig, så jag ger den ett försök.
Till detta ska jag dricka Coca Cola (of course) och äta kesoröra:P



 

Handling: Den vackra prinsessan Giselle förvisas från sitt magiska (och animerade) land till vår tids Manhattan av den elaka drottningen. Chockad av den nya miljön där människorna inte riktigt lever efter filosofin "så levde de lyckliga i alla sina dagar"letar Giselle efter ett sätt att ta sig tillbaka till sin animerade värld. Men när Giselle blir förälskad i en advokat, trots att hon redan är förlovad med sagoprinsen ställs hon inför den stora frågan: kan en romans med en sagoprins överleva i den verkliga världen? 

I rollerna: Amy Adams, Patrick Dempsey, Susan Sarandon, James Marsden.





 


Yeey!

En av mina absoluta favorit böcker kommer snart på film

En shopaholics bekännelser




Känner mig dock osäker på deras val som Rebecca .. . .

Kommer på bio 27 mars 2009


I Loove Shoes






Är riktigt sugen på ett par såna hära :P

boooring monday

Har precis satt mig i soffan med världens största mage! Är så himla mätt, gjorde spagetti och köttfärssås. De är något jag inte kan sluta äta, I Love It!

Än så länge har dagen gått ganska snabbt, hunnit med en lång promenad med hundarna också :) Ska ta och ta en promenad till lite senare.

Haha Melrose Place började precis, fy faan va dom ser ut! Hihi lite kul, känner igen en del av dom. En av killarna är ju Lynettes man i Desperete, ha där kom ju Bree Van de Kamp också :P Har inte tänkt på de tidigare. En sak är säker, de är inte särskilt duktiga skådespelare.
Tönt serie!


Måndag

Hej!
sitter här och kollar på Efter tio. Har varit uppe sen 08.00, kände att jag vill komma upp och hinna med  mycket idag. Ska träna, ta ut hundarna och sen ska jag nog slänga ut granen också :D Är nog dags nu va?

Stackars mopsarna, haha! Dom är så spända, sitter och väntar på att mamma ska komma hem. Så fort jag rör mig så är dom efter mig. Får inte ens gå på dass själv. . .
Men dom får vänta tills på torsdag, men oj va glada dom kommer bli :P

Jag gillar Efter tio för det är mycket snack om böcker, en bok dom tipsar om nu är en bok som heter
"Rädda Felix"
En familjs kamp för att rädda sin son

Skrivandet har fått mig att tro på mig själv och det jag efterfrågar. Att inte backa en tum inför det jag vill och det jag måste hitta. En donator inför mitt barns framtida benmärgstransplantation. Felix räddning.                                                   

Fyraårige Felix riskerar att dö i en obotlig sjukdom om han inte får ett syskon som kan donera benmärg. Föräldrarna blir de första i Sverige som får tillåtelse från Socialstyrelsen att genomföra gallring av embryon i jakt efter ett identiskt barn. Felix bror Mathias är redan bortom räddning, han är döende. För att Felix ska räddas krävs det att han får hjälp snabbt.

I Rädda Felix slungas vi in i Helena Richardsons vardag, en tillvaro som kan tyckas svår att uthärda, men som familjen lyckas hantera med humor, hopp och stort tålamod. Hon berättar uppriktigt och självutlämnande om sin och makens kamp och om drivkraften bakom - kärleken till barnen. Följ deras kamp, en kamp som lämnar ingen oberörd.

Helena Richardson, 31 år, arbetar som företagsekonom inom Electrolux-koncernen och bor i Trollhättan. Som förälder har hon ställts inför det ofattbara: att skapa ett barn för att rädda livet på ett syskon


Källa: http://www.bokrecension.se/9185865222

Backning, bus och tvspel . .

Hej!

Nu har Mickan och company precis åkt hem.
Vi har övat på backningen idag hon och jag. Det behövdes, vi backade runt hörnen och parkerade och sen körde vi den lång km hem till mig. Jag tycker de känns jätte bra med körningen och känner mig säker med Mickan också :P

När vi kom hem till mig var det full rulle, Wille och Molly lekte med varandra och hade as roligt! De andra pojkarna fick sitta i köket och titta på. Inte Daniel och Johan:P Utan Fridolf Eddie :)



Medans jimmy och Wiktor spelade på mitt Wii, vilket även Mickan pröva på :P Haha den tjejen har inget tålamod, that´s for sure!

Söndag

Ja hopp då var det söndag. Vaknade och för en gångs skull ville jag ha frukost, hatar frukost annars. Jag öppnar kylskåpet och det finns inget. Jo såklart det fanns mat i men inget pålägg eller nåt annat man brukar äte på morgonen. Helt tomt, finns lite konserver. Om jag är arg? JA!
Min mamma och pappa åkte till Sälen i morses. Kommer hem på torsdag, så jag och johan får åka och handla sen. Blä!

Igår kväll va jag och Johan hemma hos Daniel och Miqo och kollade på film.

Prom night, va rätt kass. Hände inte så värst mkt läskiga grejer :(
Men Saw 5 va grymt bra, rekommenderas!

Ne nu ska jag väcka somntutan!

Ha!

Klumpig, dum i huvudet och med en attityd som suger.

Juryns omdöme om Kitty Jutbring, 31, efter fredagens "Let's dance" är inte nådigt.

Poängen blev fyra ettor.

- Kunde jag ha räckt upp en nolla skulle hon ha fått det, säger Dermot Cleminger, 35.


De verkar inte som om de bara är jag som har tröttnat på na!

Källa: Aftonbladet.se
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4200156.ab


A night of horor

Snart ska jag åka till Miqo och ha skräck afton :P Eller jag, kl 18.00 kommer jag vara där. Åh ska bli så kul att titta på skräck filmer, älskar skräck!
Vi ska sitta där i mörkret och äta massor av godis och chips, MUMS!

Filmerna vi ska se heter:

Prom Night
Donna tror att hennes skolbal ska bli hennes livs lyckligast händelse. Men tyvärr så har en sadistisk mördare andra planer för henne och hennes vänner den här kvällen.




Saw 5
Handlingen cirkulerar runt pusselbitarna som skärs bort från offrens hud och vad som hände med dottern till Jeff och Lynn (Saw III). Pusslet blir större nu när femte delen i Jigsaws historia fortsätter i ny tappning...



Det bästa av allt är att det är lördag och då får jag äta godis!!!

Lördag

God morgon!

Sitter här och kollar på en film, en svensk thriller. Kan inte påstå att den är jätte bra. Handlar om två bröder. Den äldre brodern är läkare och lillebrorn är knarkoman. Iskariot heter den iaf.

Så vad händer idag då?
Jo de blir väl en slappa dag med promenader och soffliggande framför tven. Myyys!
Just nu så ligger lillWille här bredvid mig :)

Sen ikväll så ska jag hem till Mickan och Daniel och ha skräckafton :P Har längtat hela veckan, jag har köpt en godis påse för 55 kronor på Ica :P


Mario natt?

Nu är Let´s Dance slut för idag, tråkigt men sant. Tyckte alla va duktiga idag, förutom Kitty. Lägger hon ens ner lite tid att ens lära sig? Hon velar ju bara omkring och flamsar och tjötar en massa strunt? Hon är som en 14 åring med färg i hela huvudet och omogen. Gaah!
Jaja visst jag hade säkert inte vart duktigare, men jag hade inte betet mig som henne iaf. Tycker det är dåligt bara att hon inte åker ut när de andra lägger hela sin själ i det.

Anyway så sitter jag och Johan och spelar Mario nu, så himla beroende är vi. Spelet går ut på att samla 120 stjärnor ute i rymden i olika galaxer. Och vi har nog 90 nu, så vi börjar närma oss slutet :D
Skit skoj spel, rekommenderar de verkligen !


Busted!

Haha! Satt och kollade på Aftonbladet.se och såg en väldigt lustig rubrik som löd :
Kvinna köpte målad häst

Och då var det så att kvinnan hade hittat sin dröm häst, som var helt svart och fin (helt svarta hästar är svårt att få tag på) och hon såg en ljus framtid inom utställningen. Haha tills hon fick hem hästen då visade det sig att säljaren målat hästen.

Världen är rätt sjuk ändå?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4198026.ab

Friday night

Jaha då var det fredag kväll och helgen väntar. Underbart!
Har tränat lite nu men kände att jag hade ont i huvudet så de blev inte så länge :S Får träna dubbelt upp imorn istället.

Fredagar betyder ju Lets dance också, vilket är mitt favorit program. Tycker de är skit kul att se kända svenskar skämma ut sig, se de fina klänningarna, se hur duktiga dom blir osv.
Undra vem som blir min favorit i år? Förra året var det Linda Lampenius, hon va grym! Ja de återstå och se vem som får ta över hennes plats :P

Fredag

Kom precis hem från lilla Falköpng.
Har varit på körskolan idag och haft säkerhetskontroll. Gick helt okey, sen så åkte vi en runda också. De gick bra tyckte både jag och Jörgen :)

Efter det så gick vi till banken och löste in mynt åt mamma och pappa. Dom lägger mynt i små burkar och skålar överallt, så jag och Johan var snälla och löste in dom. Det blev totalt 1945 kronor! Inte illa. De ska dom köpa liftkort och hyra skidor för i Sälen. Dom åker på söndag.
Sen löste jag in min 100 kronors check jag fick när jag tog studenten i April :S AHAHA

Vi köpte doppresent till mitt kusinbarn också, en sparbössa. En groda med guldkrona, ur gullig!

Nu ska vi käka pasta carbonara :P

Stickning

Jag har suttit hela kvällen och försökt lära mig sticka, haha vuxenstäpel på de !
Men attans va pilligt det är och jobbigt. Dessutom blev de inte så bra..
Nu ska jag dra upp de så jag ska göra om det och hoppas att de blir bättre nästa gång :D

Här är det HAHA

I´m proud!

YES!! Har gått ner 2kg sen i Tisdags :P Gött!! Träningen och maten ger verkligen resultat, vilket är super bra:P
Fast de är lång väg kvar, men jag är lycklig att det går framåt. Har nu alltså gått ner 3 kg på två veckor.
Känner mig jätte stolt, ser framför mig att jag är snygg till sommarn. Inte behöva gömma sig mer i handduk :D

Har precis tränat nu igen, jesus va trött jag är svettas som en gris. Men jag njuter (?) ;P


OBS! Bilden är ett år gammal . . .

Shoes and Bags are my thing

Jag älskar verkligen väskor och skor. Har hur mycket skor och väskor som helst känner det som, har 16 par skor ståendes i en garderob på mitt rum och sen har jag ju skor i hallen också :D Väskor har jag också många av, 5 kuvert och 9 handväskor. Man kan aldrig ha för mycket skor enligt mig. Jag satsar på att ha ett par pumps i varje färg. Samma med väskor.

Drömsko märket Louboutin



Dröm Väskan Miu Miu Cofferbag


Nutidens tv program

Igår satt jag och min mamma och tittade på den nya reality serien "Made in Sweden". Ett program där idol juryn ska få två artister att slå internationellt.
Det första jag tänkte var att de nog kan bli ett bra program, men efter första halvtimmen så insåg jag det motsatta. Visst va de var första programmet men va är det här för skit?

För det första: En av världens bästa låt skrivare kommer och ska hjälpa den här Kim med hans låtar, han säger vad han tycker om låtarna och Kim blir skit sur. Men är de inte så man kommer någon vart i det man gör? Genom kritiken? Jag själv tycker kritik är suveränt. Jag tar hellre dålig kritik än bra. Varför ? Jo för man lär sig mer på det, jag menar man lär sig ju mer på att någon säger: det här måste du göra bättre än att det här va jätte bra.
Och speciellt när de kommer ifrån ett proffs, tar man inte till sig det då?
Sen kan jag visserligen hålla med om att han inte var direkt snäll när han öppnade käften, men kritik som kritik ta det till dig istället för att ta det emot dig.

Torsdag

Hallå Hallå!
Tro det eller ej men jag har precis gått upp ur sängen, fy fan! De är inte de att det inte är skönt för de är det verkligen. Det är bara de att jag hatar när jag inte har några jobb tider! Jag avskyr att sitta här hemma och bara glo!! BLÄ!

Så nu sitter jag här med mitt underbara kaffe och ett par skorpor och funderar över dagen. Vad händer idag?
Jo jag får ju ta min dagliga sväng med hundarna, sen så är nog mamma hemma från jobbet när jag kommer hem, om jag har tur, de blir ju roligare när mamma kommer hem, sen får jag väl träna idag igen och kanske tvätta lite grejer.
Sen blir de väl tven, guuud vilket liv jag har! Willys ring mig nu!

Well well får väl hoppas på att dagen blir bättre :P Hoppas på att de händer något spännande här ute på bygden :P

HAHA

Ja men Eddie hade en JÄTTE kul kväll . . .




Det var en kudde . .

mobilbloggar

Hej! Tänkte mest kolla om de funka, åh de gör de! Hihi

Styrketräning för latmaskar

Hej!
Jag har precis avslutat mitt "träningspass" .
Jag och min mamma har bestämt oss at gå ner i vikt, så vi äter nyttigt och jag äter bara godis en gång i veckan. Och då får jag icke äta mycket godis alls :S Men vi ska bli snygga till sommarn har vi bestämt :D

På julafton fick jag ett Wii Fit, ett spel där man står på en balans bräda och utövar olika övningar.
Det finns:
* Aerobic Exercises
* Yoga

* Muscle workouts
* Balance games

Jag tycker det är jätte skoj och jag tränar faktist spelet varje dag och känner att musklerna arbetar. Men visst kan man undra varför man står hemma framför ett tv spel när man kan gå på gym?
Jag anser så här, om jag klantar mig här hemma eller är för svag att göra en pull up så är det ingen som kan skratta åt mig, eller hur? Sen så är det här bra för att man får hjälp att göra grejorna av sin personliga tränare. Jag ser bara positiva saker med spelet :P

Sen har jag tänkt att jag ska börja simma också, när jag har fått körkort. Så alla slipper köra runt på mig överallt . .
Så nu sitter jag här och rinner av svett. Än så länge så kör jag korta pass, så man undrar ju hur dålig kondis man har egentligen? haha ne men jag vill inte köra sönder kroppen heller. Jag kommer förlänga passen när jag märker att inte blir trött längre .


Telefontid är dyrbar tid . .

Haha de blev inget ebay eller tradera för mig :P Ringde Miqo istället och när vi la på så visade klockan 55 minuter och 8 sekunder. Kom på att jag ville prata med henne om Sälen så vi bestämde vad vi skulle köpa ihop och hur vi skulle göra med mat. 4 par är vi som åker upp, blir nog skoj. Hade iaf gööör sköj förra gången vi åkte :D
Vi äker den 1 februari till den 5 .




Sen så fastnade jag i min bok jag läser just nu, Champagne flickan heter den. Har precis börjat men än så länge berkar den bra. Handlar om en svensk tjej i den danska sexindustrin. Sann historia dessutom!
Känns lite weird bara för jag har bara läst deckare nu i tre månader. Har nämligen läst alla Anna Jansson böckerna, alla 8 tror jag det är. Det är böckerna om Maria Wern jag har läst, hon är helt klart min nya favorit författare! Jag är lite av en boknörd, eller nja jag älskar att läsa så ja jag är en stor boknörd då. Haha. Tycker om att leva mig in i en annan värld, när jag börjar på en bok så kan jag inte sluta. När jag sitter på jobbet så räknar jag timmar tills jag får komma hem och läsa färdigt mina böcker . .  Ja ja vet, låter hel knäppt men sån är jag :D


Skogspromenad

Hej Hej!
Kom precis in från en lång promenad med hundarna och känner mig helt slut faktist. Det är rätt jobbigt att gå med tre hundar, i alla fall på vägen där man måste se upp lite hur man går. Men i skogen är de underbart då man kan släppa mopsarna och bara hålla i en hund.
Ja mopsarna håller sig iaf intill mig och springer omkring och fixar sitt. Medans Eddie inte riktigt vill vara med mig, hans jaktinstinkter kommer fram och vips så är han borta. Så de säkraste är ju att ha honom i koppel, men vi har en flexilina till honom på 8 meter så de är nästan samma sak ;P

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag ta mig ett span på tradera och ebay :D Älskar dom där sidorna, beroende framkallande!!!








Design

Hej hej!

Ja va tyckts om designen?
I looove it! Verkligen, tycker den är personlig och jätte fin. Men vad hade jag förväntat mig när jag gav min allra bästa vän uppdraget att fixa den?
Vi har känt varann i snart 5 år, hon känner mig i grund och botten. Ingen och jag menar ingen är lika duktig som hon att tyda mig. Hon ser på en sekund när jag blir arg, glad, sur osv.

Jag kommer så väl ihåg första gången vi träffades, hon va en kraftigt sminkad tjej som precis byt skola från Borås till Herrljunga. Jag själv tyckte hon såg ut som en riktig bitch, komma här och tro att hon är nåt? Så jag beteede mig som en bitch mot henne.
MEN hon hade inte gjort mig något, jag var en fjortis tyckte jag var as tuff och häftigast i världen. Fast vi hade inte ens pratat med varandra än, hon kände min kompis, de va så de började.

När vi sen började prata med varann så upptäckte jag att hon var fruktansvärt rolig och väldigt trevlig "bitch".
De va inte förän jag blev ovän med mina då, två bästisar, som jag upptäckte att hon stod bakom mig när dom fryste ut mig och va otrevliga. Hon som jag hade vart tycken emot var på min sida.
Det var då jag insåg att vilken vän hon är! Medans jag inte hade nån att prata med så fanns hon där, som en klippa i stromen.

Vi började umgås flittigt hemma hos mig efter skolan. Vi tog kort och hade as kul, tog riktiga tönt kort, klädde ut oss, låsades vara fulla m.m. HAHA
Det var henne jag festade för första gången med, rökte (aj va ja hosta), körde moppe med, försökte sno stopp skyltar med, åkte utomlands för första gången med. 
Vi gjorde allt kul som tonåringar ska göra.
Vi blev till och med författare ihop, vi skrev en bok om hur kul vi hade det på fester och satte dit bilder ibland och den boken finns kvar än idag och enligt mig är den för bra att vinna Nobel priset i Litteratur.

Men under gymnasiet första år skildes vi till två olika städer och ,skam nog, tappade vi kontakten kanske i 2 månader! Allt va ju så nytt och spännande, men ush vad jag mådde dåligt. Det var en dag när jag ringde henne och grät vi båda insåg vad som hänt oss. Men hur vi som är så bra ihop? 

Nu är de ju såklart löst och vi är fortfarande bästa vänner. Starkare än någonsin!
Vi har planer vi ska göra. Det är nog därför vi är så bra ihop, vi är båda hungriga efter äventyr, älskar att resa och framför allt festa. Under året 2009 tror jag det kommer hända mycket i våra liv.
Den förste februari åker vi till Sälen t.ex. och åker skidor :D

Hon är den bäste vän man kan ha och hon heter Mikaela Larsson 






Nu