Min dag

Idag fick jag semester! Driekt efter jobbet åkte jag till Mickan och Daniel, därifrån åkte vi runt 15.30 för att åka med ett tåg till gbg vid 16.08. Men då ställs de självklart in! Så vi fick ta min lille Bernt och åka :D
Väl framme på Liseberg blev jag som ett litet barn. Vi åkte massa karuseller och hade de as skoj! Roligast var nog när ja, Johan, Daniel, Therese och Mickan trängde ner oss i en Flumride båt. Vi åkte och den svaja fram och tebax och när vi åkte ner för backarna så kom de svall vågor över oss!! Vi blev dyngesura allihopa, Aldrig fem st i Flumride båt!

Nu blire att hoppa i säng, för imorn åker vi till Turkiet! Hej då kalla regna Sverige!

Fredag

Heeej!

Helvete va trött jag är, inte okey att gå upp så här tidigt!
Idag så blir det job mellan 07.45-14.15 sen sa jag hem till Mickan och Daniel :D Vid fyra åker vi till Liseberg med tåg, jihoo! Fan va skoj, va ju inte där förra året. De bästa av allt är att idag vid 14.15 går jag på semester!!!!


Mooovie

Nu blir movie time!


När du får oväntat besök

Konstigt nog va de Gevalia reklam de första jag tänkte på när jag såg filmen...


Höhöhö

Nummer ett och nummer två är bäst..


Torsdag

Heej!

Idag blev de tidig uppgång, jobbet ringde vid halv nio. Fick börja två timmar tidigare, folk hade visst blivit sjuka. Och då får man ställa upp :)

Nu är jag hemma iaf, har hyrt en film tills ikväll. Snabba Cash blev det, så ikväll blire torsdagsmyyys!


Jahopp

Ja ha . Här sitter man, för första gången idag är jag utråkad. Har försökt hålla igång med massor av olika aktiviteter. Jag har dammsugit hela huset, svabbat alla golv, plockat bort skit, lagt pantflaskor i påsar, lagt glasflaskor i påsar, läst Martina Haag krönikor (de va ju visst krönikesamlingar jag köpt :S), spelat lite nintendo har jag hunnit med också.

Ja de va de hela, mer finns nog inte att göra i detta bygge, så imorn ska jag panta flaskor efter jobbet. Och för pengarna ska jag hyra en film mohahaha!

Onsdag

Heeej!

Idag är jag ledig, skönt tänker många. Nja tänker jag. Är ju home alone så jag har inte så skoj kanske. Men men dagen har gått relativt snabbt hittills. Jag har legat ute i solen och läst bok (och bättrat på brännan, på bakre delen av kroppen). Sen har jag packat inför Turkiet och jag har självklart lyckas komma in i lingonvecka! Tack för den!

Nu ska jag käka lunch, köttbullar i tomatsås och matvete :)

Grym bok, såg filmen på Youtube precis. Läs / Se den!

Tisdag

Heeej!

Vaknade idag vid tio och tog mig en snabb dusch. Vinkade av Miqo och åkte till jobbet 12-19.30. När jag kom till parkeringen utanför jobbet så hände en hemsk grej, jag skulle dra handbromsen och då satt de en geting där! AJAJAJAJAJ, nja så snällt skrek jag knappast ;) Så¨jag fick jobba första timmen idag med ett svullet och pulserande finger...

Sen på vägen hem så satt jag jätte rädd för att den skulle dyka upp igen där i bilen. Men den kom aldrig, så jag hoppas den kokades ihjäl mohahaha!

Nu blir de Morden i Midsommer ...

Last night

Igår så kom Miqo hit och höll mig sällskap :) Glad vart jag för de, gillar inte alls att va ensam hemma :( Men men jag hade gjort i ordning en sallad och hon, den lille busen, hade med sig Black Tower. I BOX! Jihoo, lycka! Så vi började dricka och käka. Vi hade de så mysigt på altanen och helt plötsligt hade vi druckit upp hela boxen. Vi två bara! Så här kommer frågan, bör man va stolt för att vi är så rutinerade och klarar att hälla i oss så mycket eller ska vi skämmas över att vi kan dricka som aliksar?



jag VET att ni ill ha min outfit...

Close up

Nästa gång jag får för mig att köpa ett nytt objektiv så kommer de definitivt bli ett macro, tycker de är sjukt kul att ta kort så här. Nu har jag ju använt mig av ett effekt filter, vilket också funker fint. Fast då får jag använda mitt gamla objektiv 18-55mm .



























Gwen


Måndag

Heeej!

Idag så har jag jobbat mellan 07.45-14.15. Handlade lite snabbt sen till apoteket för att hämta mediciner till farmor. Och sen ta ut pengar till Johanna, men hon va ju givetvist inte hemma ! Damn it ;D

När jag kom hem åt jag en väldigt svårlagad och delikat måltid, nudlar med kyckling pulver. Kan man inte laga mat så kan man inte...
Just nu så håller jag på att försöka få fyr i panneriet, men de går ju inte särskilt bra :(

Btw, har ni smakat på Gojibär? Inte? GÖR INTE DE!! SMAKAR BAJ!
dyrt va de också...


Söndag

Idag så vaknade jag och Johan upp bakfulla hemma hos Mickan och Daniel. Men min kära pajk har ju köpt en alkomätare, en riktig en ingen billig skit. Och vi blåste vid tolv och de va fritt att åka :D Bästa köpet på länge?
Johan åkte till Herrljunga för att hämta saker ich jag åkte hem, när vi båda va hemma så käkade vi bakispizza.

Sen drog vi till Borås, Johan försökte häva ett presentkort köp men de gick ju inte såklart. Jaja.. Jag köpte böcker och shampoo och Johan köpte strumpor. Sen åkte vi över till Willys för att handla mat.

När vi väl va hemma igen så började vi rengöra min nikon. Sen beställde jag hem ett nytt minneskort till den också :)
Johan åkte vid sju så nu sitter jag här helt ensam :( Mamma och pappa är i Grebbestad och jag är ENSAM!!!! Buhu.. Inte ett piss jäkla roligt. Och de regnar så mycket ute att parabolen lägger av :'(
Tacka gudarna för internet!!!




Bilder från Afterrace

Igår så hade vi after race hemma hos Mikaela och Daniel. Riktigt kul hade vi med go käk, drycker, kortspel och tjöt.







Snyggast i stan?









Lördag

Heeeej!

Nu sitter jag hemma hos Miqo. Vi har vart och tittat på rally eller rättare sagt dom har, jag kom när de va en timme kvar höhöhö. Orkade väl inte gå upp så tidigt heller ;D

Nu ska vi iaf grilla och ha de gött med cider, öl och drinkar !

Pink Summer Carnival Movies

Här är lite klipp ifrån gårdagen :D


När den här låten spelades blev jag och Miqo lyckligast av alla tror jag haah! Fan va vi skrek! (Det är en av Green days låtar)

Pink Summer Carnival

Igår åkte jag och Mickan kl 10.08 tåg från ett regnigt Herrljunga till ett soligt Göteborg. Så mitt paraply jag hade med mig va ju helt onödigt! Men men vi var framme vid elva tiden då började vi handla med oss drycker och mat. Kl 12 satte vi oss i kön till konserten. Inte jätte många köare så vi kom rätt långt fram. Under tiden vi väntade så drack vi cider, spelade tangeral, spelade kort och tjöta skit. Vi hade de jätte kul och vid halv fem tiden så började de riktiga köandet, då folk knör ihop sig i en boll mot de två små hålen till ingångar. Och vi lyckades komma riktigt långt fram, De stod bara en tjej framför mig! När vi precis kommit in så upptäckte jag Johannas lillasyster Ewelina haaha, rätt lustigt bland alla dessa folk :D

Konserten va grymt bra, entren hon gjorde va grym. Hon kom flygandes ner från en låga över scenen. Och de va många bra låtar med som man hört förr. Och många man inte hört. Är ju inget Pink fan egentligen så jag kunde inte alla låtarna. Men jag ångrar inte för en sekund att jag åkte dit, grym show va de!







bollköandet...


så här nära stod vi...










mkt folk va de..


Förband nr 1: Black Widows, sjukt bra band!




Förband nr 2: Good Charlotte, helt ok.






Förband nummer 3: Takida, dom va bra.






Sen va de dags för Pink!














































































helst plötsligt kom hon springandes i en boll...
















Favoriten!













Pink!

Idag drar jag och Miqo till Göteborg och Ullevi för att titta på Pink! Kika in under helgen så kommer de finnas bilder från konserten.

Stay tuned!


Boiling potatos

Sitter här och väntar på morsan, är grymt hungrig. Dör snart av hunger. Mamma är och hämtar hundar hos vetten, hon skulle ringa när jag skulle börja koka potatis men jag kan inte hålla mig så jag har redan börjat. Är ju som sagt döende....

Imorn smäller de! Ännu ett äventyr med min andra halva Miqo! De kommer bli grymt roligt.


Torsdag

Heeej!

Idag gick jag upp åtta för att sedan vid halv nio köra in mopsarna till veterinären. Dom ska tandsaneras idag. Var hemma igen vid halv tio tio. Och sedan dess har jag legat och degat i soffan och tittat på Glasblåsarns barn. Bra film de där, har inget minne av att jag sett den innan.


Weird Mind

Jag har haft Macgyver soundtracket i skallen sedan två veckor tebax, ända sedan jag och päronen hade gissa låten kväll på altanen med Youtube som hjälp medel. Nu däremot har den byts ut mot en helt annan låt, nämligen dominated loove slave med Green Day. Haha så när jag satt och räknade in min låda på jobbet å satt jag och sjöng på just den låten, ganska högt faktiskt. Så om de hördes ut så tyckte nog folk att jag va helt dum i huvudet HAHA!


Of to wörk

Ne nu blire jobb mellan 15-19.30. Yippey kay yeeey!

Under tiden får vi titta på detta klipp från min 20 årsfest. Haha!


Onsdag

Heeej!

Morgonen har spenderats framför tven. Jag har sett Kajsa Kavat och Dyas of our lifes. Blev dock lite besviken på Kajsa, blev nostalgisk när jag börja kolla men sen så insåg jag att filmen va kass. Fast jag såg hela ändå, i hopp om en vänding. Vilken besvikelse!

Ja days of our lifes är ju som de alltid är, drama drama drama! Haha sen har jag alltid undrat om skådelspelarna är så kassa eller om de är seriens grej, att spela överdrivet och dåligt?
Blir glad för svar om nån har!?


Tisdag

Heeej!

Ja den här dagen börjar med att jag ska till vetten med Wille. Han är svullen i rumpan och har jätte ont nu. Igår va han helt okey, men idag är han låg :( Stackarn, så 10.40 ska vi va där...



Hemma igen! Willen hade inflammation i analsäcken. Stackarn! När vetten skulle klämma ut de sista skrek han som en stucken gris haaha. Ja ja tyckte de va skit kul, men de tyckte inte Willw pill ;) Antibiotika och antibiotika salva äre som gäller nu ett tag..

Mirror mirror on the wall, whos the sexiest of them all?


Rösta rösta rösta

Kom igen och rösta på min skor era grisar! Även om ni tycker den är skit ful ;D

 

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=lzA9Mx3PzOWOH7e8QlTKmjM0BeJAcfADU9Cew3tlEFyJASGQ4ZYd#shoeGallery

Måndag

Måndag igen ja, som jag skriver varje måndag.
Idag så åkte jag och Johanna till Borås, hon skulle shoppa! Så vi åkte dit vid elva och vi valde knalleland. Johanna hittade en hel del kläder, jag tvingade på henne att köpa ett grönt linne och en fin svart klänning. De gröna linnet va svårt, men hon sa så här: okey för din skull då. Och klänningen va super billig och jätte fin! Riktigt fynd!

Själv hittade jag inget i butiken som johan gav mig present kort på :( Trist.. Får kolla i höst sen. Men jag köpte ett nagellack och ett par skor :D Jag blev så himla kär i skorna så jag fick låna pengar av Johanna, 399 kosta dom.

Vi var inte hemma igen förän halv fem, blev en riktig heldag i Borås. Tack för idag Johanna!

Welcome to the family lovers

My day

Hemkommen från wörket. Dagen gick snabbt och nu sitter jag i soffan och degar ;) Äter lite vinäger chips och dricker pepsi, Johan äter salta pinnar. Vem fan gillar salta pinnar egentligen? Jag äter dom endast för att de är roliga att tugga i sig. Man kan gnagga i dom super snabbt och tävla lite höhö .

Imorn är jag ledig :) Jag ska följa med Johannisen till Borås, hon skulle visst shoppa. Själv har jag ju ett present kort, fyllt med 1000 riksdaler, på albrekts guld att bränn, yeah!




Yesterday

Igår så åkte jag och Johan till Borås för att käka middag, vi åkte till en resturang som heter La Copita (tror jag..). Vi beställde först in en skaldjurssoppa till förrätt, herre jesus va god den va! De fanns en mussla till soppan och jag gnaggde lite på den. Men njet, inte min grej . Jag drack en Mojito för första gången igår med, de va inte sista gången, Mums!

Sen beställde vi in kockens val av tapas eller va de hette, in fick vi iaf en planka med olika små rätter på. De va dadlar med inlindad bacon, vitlköks marinerad kronärtskocka, honungsglacerad getost, grillad kyckling, mozzarella och parma skink sallad, färska svarta oliver och friterad bläckfisk till detta bröd och aioli.
De va de godaste jag någonsin ätit! Fy faaan va gott de va, Thai silk och Oliven är döda för mig, så gott va de haha :D Ska defivitivt dit igen !

När vi kom hem hade vi köpt med oss jordgubbar, godis och annat så vi hade picknik i sängen :) Samtidigt låg vi och tittade på utlandsresor höhöhö. Nu jäklar har jag fått med honom, nästan ;)




Lördag

Heeej!

Igår så va de min och Johans dag. Igår hade vi vart ihop i fem år! Helt sjukt länge ! Oj oj oj.

Idag så har jag jobbat 08.30-16 och nu sitter jag här och ska strax ta ut vovvarna, GRATTIS WILLE PILLE SOM FYLLER 3 ÅR IDAG <3 puss puss puss.....

Så ikväll så ska vi ut och käka middag jag och Johan, de blir najs de. Först hade vi tänkt Liseberg men de är jag glad att vi inte tog. Regnar ju idag :( Så vi tog middag och köpte en varsin present till varandra istället, de va bådas idé (MIN) . Först skulle de inte va något speciellt, men sen kom jag på en sån jäkla bra ide så min gick på 700 spänn haha!


Fladdermus

Haha, vi sitter här på altanen och helt plötsligt så flyger de in en fladdermus över oss! Mamma och brorsan skrek, pappa såg inget, Johan var på dass och jag skrek COOOOLT!



I like

jag gillar den mer och mer....


Friday night

Hemma igen efter en dag på jobbet, Jobbet gick fint fint! En grabb på jobbet va schysst och bytte med mig mellan 16-19, så jag fick va i mejeriet och han fick sitta i kassan. Jag va nöjd och han va nöjd :D

Nu sitter vi (jag, mamma, pappa, Johan, Offe och Johanna) och tjötar. Vi har ätit grillat och ätit potatis sallad, så jäkla gött! Just nu sitter vi och pratar om livet och allt runt omkring.

Life is good .




Fredag

Heeej!

Det är fredag idag, jihoooo!
Och jag ska jobba, höhöh. 11-19.30. Ännu mera jihoooooo....

Kvällen igår så käka vi kebab och tjötade skit, pappa kom hem igår. Han ska på begravning idag. Sen tittade vi på tv och de blev sängen tidigt för att sedan ligga och läsa i tills klockan blev ett. Sen sov jag gött :D

Torsdag

Heeej!

Vaknade vid tio idag, hade en så sjuk jävla dröm inatt. Den va om kaniner igen! Varför drömmer jag så sjuka drömmar om kaniner hela tin?

Iaf så drömde jag att jag höll på att städa burar och vi hade sex kaniner kvar. De som va sjukt va de att kaninerna skrek på mig, som officerare i militär filmer (heter de så?). Städa fortare, städa bättre! Hej hå hej hå sjöng dom andra i takt. Och jag, svettig om en gris, mockade och skrapade för vilda livet.

Haha tänker de flesta, men de va ingen rolig dröm. :( Buhu! Okey då lite skoj va de faktist!

Idag så blire jobb mellan 14-20 och innan de så ska jag luncha lite körv med bröd :D

Jag och Alex i Skottland, söta och glada ;D Jag och min röda regnis, levde fan i den då.

Sunshine

Solen började ju skina sen ändå :) Så när mamma kom hem gick vi ut och solade i två timmar ungefär, mer orka vi inte. Hoppas de blev lite färg av de hela.

Nu så ska jag strax ta Eddie på långpromenad och sen ska Mickan komma och hälsa på ikväll :D De blir najs de!




Doll Lover

Har sett den här filmen nu på förmiddagen. Helt sjukt bra va den faktiskt, hel knäpp handling men så fin va den .


Onsdag

Heeej!

Fan också, va är de här? Jag är ledig och ingen sol, himlen är helt täckt av moln :( Blir faktiskt ledsen då, precis som min kusins dotter. Pappa berätta de att hon blev jätte ledsen en gång när himlen försvann, för de va molnigt ute. Haha gulle!

Ja idag hade jag ju tänkt att sola och kanske till och med bada om de hade vart fint väder, men de ser ju inte ljust ut höhö.
Så jag får se vart dagen leder mig (värst va de lät pedagogiskt?!), de kommer säkert sluta med att jag städar eller något annat trist... Nu ska jag iaf slänga mig på soffan i ren protset!





Corn

Ikväll käka jag och morsan majskolvar till kvällsmat, sket gött va de .
Men de är ju knappast så att man kan le med tänderna efteråt, helt gul och trådig i käften ;D

kass bild.

Life .

Måste säga att jag blev sjukt besviken när jag inte kom in på skolan, fast jag gått runt sedan jag sökte i våras och sagt de att jag inte skulle komma in. Bara de att jag klarade matte kursen i våras va ju en jäklans tur. Så ne egentligen hade jag inga förväntningar, men ändå blir man ledsen. Jag har nu iaf bestämt att jag ska läsa upp fyra ämnen på två terminer och börja med samhällskunskap. Hinner jag mer kurser så gör jag de, hinner jag inte fyra så är de inte hela världen. Men mål är alltid bra att ha. Kanske är de de att man vill så himla mycket i livet. Jag vill åka jorden runt, hoppa fallskärm, läsa engelskakurs i Skottland, tatuera mig, köpa en egen hund . . .

När jag träffade Mickan i fredags så sa jag de till henne att jag bokat in något skoj varje helg denna månad. Och de har ta med fan hjälpt mycket. För just på sommarn blir man deppig när man inte gör något. Men nu när jag hela tiden haft något att se fram emot så har de gått GREAT! Ska fortsätta med de spåret i augusti också. Livet är till för att leva!


Vi fortsätter med Björne


Tisdag

Heeej!

Dagarna bara rullar iväg!
Idag så har jag tagit de jäkligt lugnt, suttit och läst på altanen och haft de allmänt gött :D
Sen så ska jag jobba mellan 15-21.15... Jippey ;D

sjukt underhållande bok


Hej Sötnos!

Heej!

Jobbet gick väl fint idag med. Lite små grinig så där bara men ja ja.
Idag så hände de en lustig grej på jobbet, jag sitter och jobbar där i min kassa och när jag skulle börja med en ny kund, haha, så säger jag hej precis som vanligt. Och då säger tanta Hej Sötnos! Haha, jag låtsades som jag inte hörde va hon sa. Jag tyckte hela alltet blev skit pinsamt.

Fick antagningsbesked ett idag med från Högskolan och de ser inte ljust ut. Kommer inte komma in i år :(

Björne


Måndag

Heeej!

Måndag idag och jag ska jobba 12-19.30. Trött är jag idag men hey va gör de ? Då vet man att man lever :)

Borås Djurpark

















Gulle skatan!

















































































































































Söndag

Heeej!

Jäklar vilken dag de har vart. Gick upp vid nio halv tio tiden och käkade melon och knäckisar till frukost. Sen vid elva åkte vi mot Borås jag och mammsen. Men vi kom inte längre än till Od för är paja mammas bil. Så pappa fick komma med Bernt och byta bil med oss och vi lämna stackarn där haha. Vi hade ju en tid att passa. Men han kom hem hel och bilen med. När vi kom till en korsning i Borgstena så fastnade mina vindrute torkare så jag fick stanna och fixa dom med haha!

Sen mötte vi Helena, Ingela, Julia och Mårten och vi har spenderat dagen på Borås Djurpark. Och vi har haft de riktigt roligt i värmen. Vi trodde nog att vi skulle dö där ett tag men de gick. Efter park besöket åkte vi till Säm och tog oss ett dopp, SKIT KALLT va det!


Lovely

Livet är riktigt great just nu!





















Stekar drink

Nu sitter vi här på altanen, jag och morsan dricker Saint Tropez (Stekar drinken) och pappa ja han steker på riktigt han. Jag klarade en kvart, är alldeles för rastlös. Jag får helt enkelt va blekast i Turkiet.
Saint Tropez är ju då den dära drinken alla pratar om just nu, Fanta och Rose. Dom har ju till och med gjort en kass låten om deta. Jag och min mor har iaf velat pröva detta sedan den homosexuella bonden i Bonde söker fru bjöd sina grabbar på deta. Va va de, två tre år sedan ?



Lördag

Heeej!

Idag så har jag jobbat, gör fan inget annat, mellan 10-16. Var mest ute på golvet och strosa idag... Dleade femtiomiljader melonas . Nu sitter jag hemma i hettan och dricker pepsi och käkar melon. :D

köpte en solros idag, 19.90 vilket fynd. höhö



Friday evening

Förut idag så åkte jag ju hem till Miqo för att umgås lite, vi hade de jätte trevlig förutom att vi va väldigt trötta båda två. Men vi tjöta, klippte hundklor, trimma hundhår och försökte leka IT tekninker. Ja eller nåt, Mickans dator balla ur totalt, den lille stackarn har nog gjort sitt. De såg inte ljust ut :(

Jobbet gick helt okey, ganska mycket folk och tiden gick snabbt. Sånt gillar vi!

Har precis druckit ett glas rosé så nu är jag halv packad, kan inte dricka vin när syftande icke är att bli party full. Så nu har jag gott över på Pepsi max..
Tjohadelitan hej!

Pepsi i ett Coca Cola glas? Same shit diffrent name!


Fredag

Heeej mina 18 läsare!

Uppe med tuppen, skulle egentligen vara ledig idag men jag får hoppa in och jobba mellan 13-18. Man måste ju ställa upp när folk blir sjuka.

Men de förklarar ju inte varför jag är uåpe tidigt, jag ska befinna mig hos Mickan kl 09.00 för prat och umgänge :)
Nu blir skvaller !

stackars Kicki från ett missbruk te ett annat falukorvist till alkolist . .


Wonderland was Wonderfull

Åh va filmen va bra, älskade den!


Hemma

hemma igen från en låång dag, är helt slut i skallen.. Nu har jag slörprat i mig tomatsoppa och tuggat vitlöksbröd. Jag har hyrt film! Yeeeey! Alice i Underlandet ska vi se, är mycket mycket uppspelt :D


Busy life

Hemma från jobbet och roiligare blir de inte. Imorn är de 07.45-19 som gäller. Go Natt!

Lets go to work

Nu blire jobb mellan 12-21.25, arriba!




Lensbaby is back!

Kom på att jag aldrig fotat med min lille Lensbaby på sommarn!





















Tisdag

Heeeej!

Jobbat idag mellan 07.45-15 och när jag var halv vägs in till Falköing så upptäckte jag att jag glömt mitt passer/stämpel kort. Så hela dagen har jag fått be folk öppna åt mig överallt. Lite jobbigt kanske ja, när de är kort som gäller vid varje dörr :S

Idag så ska mamma ha hundträff här hemma, så de blir väl ett jäkla kackel ;D


The Montazami's

Maria har vart min favorit redan sen första avsnittet av Hollywoodfruar, just för hon är såå himla gullig med sina ungar. Och hon är så jäkla skööön.


17.33

Pjuh! Kom precis in från en riktig lång promenad med mamma, Eddie och Johanna. Vi gick i två timmar, va riktgit gött faktist att röra på sig :) Eddie hittade en stor råtta som han drog med sig halva vägen haha XD Stolt som en tupp va han!

Just de ja, igår så tvättade jag min bil för första gången sen jag fick den. Vi köpte den i november för två år sedan höhö. Ja innan har pappa och Johan tvättat den. Olja och spolarvätska fylldes också ...

Måndag

Heeej!

Måndag igen ja...
Har äntligen köpt födelsedags present till Johan, hittade de perfekta igår. Jag tror att han kommer gilla de :D Idag är jag ledig och solen befinner sig bakom molnen, typiskt :S Jaja hundarna klarade iaf att gå ut idag, helt klart ett steg farmåt !

Vimmel bilder

Hittade två bilder med oss brudar på på Plantis sida på Fejjan..

haaha ser så jäkla full i fan ut XD





Present helvete

Sitter här och försöker komma fram till vad jag ska ge till Johan när han fyller år, så jäkla svårt för han vet ALDRIG vad han vill ha. Så varenda jäkla jul och födelsedag får jag kämpa som ett djur för att hitta en bra present. Inte nog med de så har vi snart vår fem årsdag med, Då får de också bli någon liten present av något slag. Min pajk däremot han har de lätt. Jag vet ALLTID vad jag vill ha, jag säger de jag vill ha oftast två tre förslag. Så han har ju iaf ett spår att gå på, jag får då fan inget spår....

Men jag har en grej på gång nu, ska bara kolla med en liten själ först <3

Tacka gudarna för Google (Gåågel)

Söndag

Heeej!

Igår hände inte så värst myket, de va årets varmaste dag sa dom. Och jeklar va varmt de va! Hundarna vägrade gå ut höhö. Jag jobbade mellan 15-21.15 sen åkte jag hem så käkade jag och Johan grillat md pommes. Mamma och Pappa va på kalas, Bratten fyllde 12 igår GRATTIS din lille fis ;P
Vi satt ute till klockan va ett och tjötade om allt och inget...

Idag så ska jag jobba 17-21.15. Johan fixar med sin bil och jag är ensam hemma :( Ska väl ta hundarna en sväng snart om dom orkar vill säga :)

Friday night

Igår slutade jag kl 18, vi 19 kom Mickan och Therese och mötte mig på jobbet. Vi gick till en liten park och satte oss där och hade picknik och förkrök :D Mickan hade gjorde en jätte go pasta sallad, till de hade vi chips, bröd och druvor. Vi hade de skit mysigt och jätte skoj ! Vi satt där mellan 19-23 sen så gick vi in till Plantis. Tack för en jätte skoj kväll flickor!

vi satt där på en filt i parken mellan Dagnys och Plantis








vi klättra i träd...


















vi hittade en lekpark...






och blev lite nostalgiska


































VI KOM MED I TÄVLINGEN!!

Min bild på Miqo kom med i GT igår :) Största bilden dessutom, fan va roligt! Trodde aldrig att den skulle hamna i tidningen, hoppas vi vinner hela skiten ;D




Friday

Heeeej!

Idag så ska jag jobba mellan 10-18. Efter de blire fest med Mickan och Therese :) Yeah, vi ska se vad Falköping har att erbjuda höhö.

Igår hände något sjukt, min mamma skrev "nu är de snart fredag" på Fejjjjan (facebook) och fick 35 kommentarer. Jag får aldrig kommentarer vad jag än skriver, har jag tur kan jag få en. Oträttvist eller? Eller har min mammas vänner inte ett liv helt enkelt ;D


Film night

Hemma från jobbet, lång jäkla dag idag. Hjälpte till i frukten och delade en jäklans massa meloner, skoj ;P Nja inte direkt, men jag gör i princip vad som helst för att komma iväg från kassan ett tag. Sen insåg jag ju att de va ett slav jobb bokstavligt talat....

Nu har vi precis käat lasange och tittar på filmen Tre Solar.


Bye Bye June

Heeej!

Första juli idag, tiden går för snabbt.. Idag så ska jag jobba mellan 10-19.30, jihoooo!