Måndag

Heeej! Idag har jag jobbat 07-16 i frukten, och va roligt jag har haft. Tycker väldigt mycket om att jobba där, trivs så mycket bättre att jobba med hela kroppen . Efter jobbet åkte jag hem och drack kaffe, prata lite med Johan och sen åkte jag och Bodil till stan. I stan så träffade vi Maria som vi ska träna ihop med, Bodil ska bli hennes projekt hund då hon läser till instruktör :) Vi kom bra överens och vi fika lite och gick en promenad. Nu blir det sängen för imorn blir det jobb tidigt igen ! Natti natti.

Söndag

Heeej!

Vill mest titta in och säga att jag lever. Jobb helgen har gått fint, igår så var jag på tjejkväll hemma hos Johanna med mamma och Linda. Pussade på Hugo och vi kolla på film.

Imorn blir det jobb mellan 07-16, ska vara i frukten imorn. Ska bli skoj, gillar att jobba där :) Sen blir det in till stan igen för träning, mer om det imorn!

Tjingeling!

Fredag

Heeeeeeej!


Idag så vaknade jag upp vid halv tio, jag och Bodil låg och drog oss länge. Åt frukost framför teven, lekte frisör på Bodil. Sen blev de korvstroganoff till lunch, sen hem till mamma och kissa grabbarna och kidnappade Frippe. Tog med han in till stan för mamma skulle ta med han till vetten. Han har haft en svullen tass som skulle kollas, men de visa sig inte vara någon större fara. Dom tömde på sårvätska och han fick pencillin :) Jobbet gick snabbt idag, hur mycket folk som helst var det! Jesus!

När jag kom hem så lagade jag till det som ska bli min förrätt till mitt "halv åtta hos mig" och jag är mycket nöjd! Hoppas att mina töser kommer gilla det med :D


Torsdag

Heeeej! Idag är jag ledig, så jag började dagen med att ligga och dra mig i sängen. Åt lite frukost och sen så har jag städat. Efter det gick jag med Bodil runt skalleberg, pratade samtidigt med Miqo i mibieln. Sen åt jag pannkakor till lunch. Satt och glodde på tv när mamma ringde och kolla om vi skulle ta en promenad. Så vi hängde med henne, Johanna och Hugo på ännu en promenad :) Härligt att få röra på fläsket lite ;P

Nu sitter jag och väntar att Johan ska komma hem, då ska vi åka och handla mat! Finally .. Och ikväll ska jag prov laga maten jag ska ha på "halv åtta hos mig" som är om en vecka på söndag !


Onsdag

Heej! Sitter på jobbet, har min sista rast för dagen. Skönt att snart få åka hem:) Hemma ligger ju en liten sjuk Johan, han hostar som Utav fan. Han fick sova på soffan i natt, tyck inte synd om han för jag låg där natten innan! Ikväll blir det det sista vi har i frysen, sen får vi fan handla imorn. Ekar tomt i kylskåpet ! En vecka kvar, mot nya äventyr ....

Rome, Italy

Den 20e oktober klockan 06.30 hämtade jag och Johan upp Therese och Mickan och åkte mot Landvetter. Vi kom fram 07.45 ungefär och vi checkade in och satte oss och tog varsin räkmacka, apelsinjuice och en stor stark :) Sen gick vi snabbt i Taxfreen och konstatera att allt va skit dyrt. Så vi köpte bara med oss lite godis. Sen satte vi oss på flyget till Köpenhamn. Där tog Therese och Mickan en fika och sen hoppa vi på flyget mot Italien!

Framme på Roms flygplats så var vi kissnödiga så det var prio ett. Men det skulle vi inte gjort, för när vi kom ut ur toan så insåg vi att vi inte visste var vi skulle gå och alla från flyget var redan borta. Så vi kollade på skyltar och hittade en skylt med en resväska på och vi tänkte ditåt är det nog. Så vi gick och gick och gick. När vi väl var framme så insåg vi att vi hade hamnat fel, väldigt fel. Vi hade hamnat på inrikes! HAHA! Så vi fick fråga om hjälp och vi var så bort virrade att vi fick gå ut ur flygplatsen och in i en annan terminal! Vi fick som tur var till slut våra väskor och vi tog en taxi till hotellet. Framme på hotellet så slängde vi in väskorna och begav oss ut i staden. Vi åt på en liten resturang och sen gick vi vidare och tittade lite i affärer. Sen insåg vi att vi var helt slut så vi köpte med oss chips, vin och öl och gick till hotellet. Efter massor av 17 kr/liter vin så krasha vi i säng .






























































Fredagen
På fredagen var det sightseeing dag! Vi gick upp vid åtta och var iväg vid tio. Vi upptäckte att de var en marknad på vår gata.  Vi köpte oss ett dagskort på tunnelbanan (40kr kosta det! Billigt!) och åkte mot vårt första stopp : Vatikan staden. Nästan direkt efter vi kommit upp ur tunnelbanan så blev vi på hoppade av en försäljare. Han sålde guidning i Vatikanen och efter många tveksama funderingar nappade vi. Men endast för att man fick gå före i den oändliga kön ;P Så vi fick en tre timmar lång guide i vatikanen. De va jätte fint, helt otrolig konst . Men vackrast var S:t Peters kyrkan, helt fantastisk ! Efter det tog vi tunnelbanan till Colosseum och till vår stora besvikelse var det stängt! Skit sur vart jag haha. Så vi åkte vidare till Fountain di trevi, där åt vi italiensk glass och tittade på den vackra fontänen. Har nog aldrig smakat så god glass! Mums. Sen tog vi Spanska trappan som, enligt oss, bara var en trappa höhö.
Sen gick vi till Hotellet, dushsa och gjorde oss fina. Sen gick vi till en resturang ägd av en egyptier ;) Och däråt jag den godaste pasta carbonara jag någonsin käkat! Sen gick vi vidare mot en irländsk pub, där pröva jag och Tess Guiness och fy vad mättsamt det var. Så vi gick vidare och hamnade på en annan liten bar där vi tog oss en Mojito. Där avslutades den kvällen.





På väg mot vatikanen






































































































S:t peters kyrkan




















På väg mot Colosseum






'



<3


Fountain di trev








Spanska trappan


Sen stack vi ut och käka middag





Lördagen
På lördagen var det bestämt för shopping dag! Även idag var det marknad på gatan så den gick i först:) Sen åkte vi först åkte vi till Colosseum, som var stängt idag också :( Vi försökte leta upp rätt på shopping gatorna, men vi hittade inte riktigt. Men till slut med hjälp av google (hallelulja för google) hitta vi gatan och den var lååååång! Tyvärr hittade vi inte mycket men vi hade kul ändå :D Med väldigt onda fötter så gick vi ut och käkade god mat och sen gick vi till en bar där dansken Esben jobbade ! Kul bar och kul bartender :D På vägen hem så gick vi vilse, hey de är vårt att läsa karta lite småfull ;P Dagen efter var det dags för hemresa och jag kan nog inte tacka er flickor nog för en helt underbar resa! <3

Vårt hotellrum, där balkongen är

























Och vi gick vidare



























































Måndag

Heeej! Jag vill vara säga att jag lever och att jag har haft en helt underbar helg i Rom! Idag har jag jobbat 14-19.30 och nu tittar jag på Criminal Minds med Johan. Imorn kommer korten upp, I promise :)

Rome

Italy here we come!








Onsdag

Heeeeej!

Igår kväll kom Miqo och Daniel hit. Vi käkade tacos, tjöta en massa skit, kolla på kort och på tv. Mycket mysig kväll, alltid mysigt med fin besök :P

Idag så blir det jobb mellan 16-21.15 så jag är halv ledig idag. Igår städade jag så idag blir de att slappa och packa :)

en si så där 6-7 år sedan ..

In my ears


Tisdag

Heeeej!

Idag så vaknade jag av Johan som svor över att han försovit sig. Somnade om och gick upp vid halv tio, åt frukost framför teven. Tog ut Bodil och kisade henne i regnet, satte mig i soffan igen. Sen ringde mamma och vi bestämde att vi hoppar träningen idag. Inte kul att träna vovve i regnet och vi började fixa en spellista på Spotify istället till mammas 50 års kalas i November. Mamma sa en artist jag sökte och sen sa jag : Vilken låt ? Vilka finns det säger hon då haha.

Åkte till Ljung och hämtade ut ett paket och handlade lite inför kvällen. Kom hem och skulle låsa upp och då gick det inte . Då hade låset fastnat! Så där stod jag i regnet och svor och ryckte i dörren, fick till sut ringa pappa som kom och räddade mig. Åt lite lunch och sen dess har jag städat. Väntar på att johan ska komma hem så vi kan städa hans rum, lika bra så jag inte städar bort hans grejer ;P


Varje gång . .

.. jag träffar mina yngre kusiner så tänker jag: Varför växer dom upp så snabbt?
.. jag kommer hem från jobbet möts jag av världens finaste vovve som är super glad att jag kommer hem
.. jag träffar min brorson kan jag inte hjälpa att tänka: Hur kommer han se ut när han blir stor?
.. jag kommer till jobbet tänker jag för mig själv: det här ska bi en bra dag
.. jag träffar mina vänner blir jag alldeles varm i kroppen och massor av minnen ploppar fram
.. jag kramar min Johan så spritter de i kroppen
.. jag möter någon på stan som ler, ler jag alltid tillbaka
.. jag åker hem till mitt föräldra hem väcks så många fina minnen




Måndag

Heeej!

Idag så har de vart en bra dag! Vaknade av att sotarn knacka på dörrn, så vi gick upp och åt frukost. Sen åkte Johan till skolan och jag och Bodil sappa framför teven. Jag uppgradera mobilen, drack kaffe och titta på tv. Sen gick jag, mamma, Johan, Eddie och Bodil en promenad. Sen åt vi lunch, torsk med purjolök, sweet chili och matlagningsgrädde. Mumma!
Sen åkte jag och köpte mat till Boddan och sen jobba jag mellan 16-21.15. Nu sitter jag i soffan och ser fram emot en ledig dag imorn :D




Söndag

Heeej!

Helgen har bestått av jobb, jobb och jobb. Men helgen har gått snabbt och nu är det äntligen över :) Nu har jag och Johan käkat Mango kyckling, Mums! Rekommenderas stark! Hehe. Nu ska vi mysa framför teven och titta på film, denna :


Fredag

Heeeeej!

Kursen igår gick riktigt bra! Min hund är bäst ;P Haha jag fick seriöst henne att göra stående under gång igår, inte tävling nivå men ändå! Sen så gjorde vi distrations momentet igår, jag skulle sätta min hund bredvid mig och tre andra personer skulle locka på henne med leksaker och godis. Och hon satt kvar hela tiden! Hon rörde mycket på huvudet men inte en enda gån reste hon sig! Imponerande va? ;P

Idag är jag ledig. Låg och drog mig i sängen till tio, sen har jag börjat baka bröd. Sitter och väntar på första jäsningen nu. I eftermiddag ska jag och Johan till Borås och sen på kalas :D


Onsdag o Torsdag

Igår så jobbade jag mellan 07.45-15, sen åkte jag hem och Johan bytte däck på min lille Bernt :D Under tiden så gick jag upp till mamma med Bodil och jag hjälpte till att klippa klor. Sen åkte vi hem till Johanna, Kristoffer och Hugo. Satt där och prata och pussade på Hugo, lilla gulle plutt! Sen hem och käka och kolla på Greys <3

Idag så har jag jobbat mellan 08.30-14. Just nu sitter jag och käkar lunch och ikväll ska jag och Bodil på kurs :D




Tisdag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat mellan 07.45-14. Var riktigt trött imorses och jag kom upp alldeles för sent så det blev lite stressigt. Men jobbet gick fint, fick en utskällning av en arg kund men det är lugnt. Dumma ! Sen åkte jag snabbt hem till Bodil och kissa henne. Sen dess har jag inte gjort ett dugg! Jäkligt gött faktiskt. Har tränat lite med Bods och nu tittar jag på tv och Johan räknar matte. .

Snart ska vi fixa kvällsmat, är jätte hungrig!

Long time ago

Måndag

Heeej!

Kvällen hos Bea igår var jätte lyckad! Maten var super god och vi har satt ett nytt datum då ör det jag som är Host ;P Riktigt roligt det här !

Vi kom dit så fick vi en för drink och sen gick vi husesyn, Bea hade en jätte fin lägenhet. Vi hade det sjukt trevligt och pratade en ditten och datten ;P

Här kommer maten i bilder







Som ni ser satte Bea ribban högt, så jag har INTE alls prestations ångest! Inte då..

Idag ska jag jobba mellan 16-19.30 och efter det får det nog bli lite mat shopping :)


Söndag

Heeeej!

Idag vaknade jag upp vid halv tolv rätt trött och sleten. Men inte bakis hurra! Har levt på pepsi och godis idag, tack Emma för godiset! ;P

Sen har jag bara slappat, vart ute med Bods och städat lite. Nu ska jag titta på Greys och sen fixa i ordning mig. Ikväll blir det "Halv åtta hos mig" hemma hos Bea . Fast vi ska vara där kl 6 haha. Jag fick menyn skickad till mig : 

Förrätt: Enkasedias med smak från Italien. Vad är det? Hittar inget på google? Menar hon enchiladas? Spännande .
Huvudrätt: Klyftpotatis med smak av vitlök, lövbiff på grekiskt sätt med pepparsås.
Efterrätt: En svensk klassisk milkshake med frukt och bär.

Ska bli riktigt roligt det här :D






Lördag

Heeeej!

Igår så fick jag och Johan mycket gjort här hemma! Vi fick i ordning vardagrummet så nu är det bara rullgardinerna till sovrummet kvar. Känns gött men lite "var-ska-vi-hitta-på-nu-känsla" hhaah.

Vid fem körde Johan mig till Herrljunga och jag tog tåget till Skövde, där hämtade Emma upp mig och vi åkte till Arenan och Olearys för bowling. Jag kom näst sist! Ja är kass på bowling så jag vart inte förvånad. Efter det käkade vi och satt där till klockan blev elva. Då drog vi oss vidare till Bogrens och satte klackarna i taket! Tack för en grymt rolig kväll flickor! Längtar till nästa gång ;P






























Fredag

Heeeej!

Idag så sov jag länge! Var helt jäkla slut när jag kom hem från kursen igår. Kursen gick för övrigt skit bra, mycket duktig vovve har jag :D Iaf så åt jag kvällsmat sen slockna jag i sängen.

Idag så jobbar jag mellan 16-21.15. Har plcoakt i ordning här hemma borde dammsuga med men va fan orka. Gör det imorn istället, ska ta de lugnt en stund sen ska jag ta ut Bodil på promenad....

Bodil igår kväll....
image description

Torsdag

Heeeej!

Igår vart de ju som sagt IKEA som gällde! Så vi tog Johans volvo till Herrjunga där Johan först hade en lektion. Då gick jag och Bodil på promenad och sen mötte vi upp Miqo och vi åkte mot Götet. Men innan IKEA skulle vi hämta en grej först i Kungsbacka. De skulle bara ta en 45 minuter sa Johan. Så vi gick till Plantachen och sen en liten boutique. Men fortfarande ingen Johan. Vi fick vänta på honom i 1,30 minuter! INTE OKEY, han bjöd oss på lunch sen som förlåt :P

Sen gick vi på IkEA i två timmar och vi kom ala ut med fynd! Jag och Johan har köpt oss ett nytt soffbord, tvbänk, skoställ och lite smått och gott. Mucho bra, nu ska det bara monteras upp också haha!

Idag så har jag jobbat mellan 06-16 i frukten. Mycket skoj, tycker det är jätte kul att jobba i frukten :P
Nu dricker jag kaffe och försöker hålla mig vaken för kl 19 ska jag och Bods på kurs :)


Tisdag

Heeeej!

Idag jobbade jag först mellan 08.30-16. Jobbet var skoj och gick bra. Och snabbt, alltid ett plus! Efter jobbet handlade jag lite och när jag kom hem möttes jag av en glad hund och en fikasugen Johan. Jag hade köpt kanelbullar för det är ju faktist kanelbullens dag idag. Så det blev kaffe och bulle :)

Sen satte jag upp lite tavlor och efter det gick vi ner till Offe och Johanna. Där hjäplte Johan till att bära deras säng medans jag gulla lite med Hugo . Vi var där en timme ungefär och nu ska det bli Criminal Minds :)

image description

image description

image description




Måndag

Heeeej !! Som vanligt när jag jobbar helg bloggar ja inget, finns liksom ingen tid eller ork. Helgen har väl vart sådär, ända roliga dagen var i fredags när vi var på kalas. Annars jobb jobb och jobb. Jobb vart det i dag med 16-21.15 vill bara vara ledig nu känner jag . Vilket jag är på onsdag :D imorn blir det jobb igen, långdag dessutom . Men jag är inte bitter ! Amen och god natt.

Heja bodil