HAPPY!

Jag köpte mig en målarbok igår, hihi fan va roligt de är! Nostalgi!


Onsdag

Heej!

Jag är hemma igen. Åkte hem till Johan igår efter jag hämtat han, han behövde sin bil och vi orkade inte åka hem till Broddarp. Började jobba kl 11 imorses och slutade kl 19. Lång jäkla dag med massor av folk. MEn vi fick smörgås tårta :D Finns de något som är sååå himla gött som de eller? Mumsigt!

Nu sitter jag här med ett väldigt trött huvud och väntar på Johan, han kommer med mat :)

Sen blire att kolla igenom matten innan man går till sängs.

Öva öva öva!

Har suttit i över en timme med matten nu och jag hatar de. Jag kan de mesta av de som jag fått att öva på. De är några grejer jag gör småfel på hela tiden. Stör mig. Orkar inte mer nu :S BLÄ!

Ska ju hämta Johan i Trollhättan ikväll också och de blir väl kul men samtidigt inte, haha. Så jäkla trökigt att åka till Trollhättan. Men men.

Tisdag

Heeej!

Ush va besviken jag blev nyss. Tog med hundarna ut på en långpromenad i det fina vädret. Jag gick vår vanliga runda, fast grejen va ju just de. Den va ju inte som den brukar vara! Dom har tagit ner så mycket skog så stigen fanns inte kvar längre :(

Idag så har jag vart på mattelektioner, de gick väl bra. Sen är jag ju ledig idag så jag ska ta och plugga på matte provet här snart. De är omprov på torsdag, nu ska jag ta me fan klara det!
Sen fick jag min kallelse till högskoleprovet idag med. Fy fan, va har jag gjort?

Greetings from Thailand

När jag vaknade imorses så möttes jag av detta sms :

Hej älskade bästis efter en lång flygtur, ingen sömn och inga cigg på 12 timmar så kan jag säga att jag skulle kunna göra om det 100ggr för fyfan vad vackert det är och rummet är underbart stort och fint med liknande jacuzzi. Åh Emme du skulle varit här. Nu ska vi dricka en drink sen gå ut på stan och åta och kolla stranden. Saknar deig redan och hoppas ni har det bra älskar dig kram din bästa vän.

Snacka om att bli glad på morgonen eller? Och påminnas om att man själv är kvar i kalla Sverige :S Haha!


Full?


Boho


Home

Heeej!

Vilken bajs dag de va idag på jobbet, jag va allmänt trött och irriterad så de va inge kul alls idag. Efter jobbet gick jag och mamma ner till stan. Vi gick in på systemet och jag köpte en whiskey till pappa (tro inte att jag dricker skiten) är skyldig han pengar söru. Sen gick vi på jackjakt men hittade inget :( Får vara utan jacka helt enkelt.

Sen åkte vi till Mormor och Morfar, Mormor kom nämligen hem idag från KSS. Och hon va pigg och glad så de va roligt att se :D


Måndag

Heej!

Fy bubblan va jag är trött. De kan ju inte vara mänskligt att få gå upp så här tidigt! Fryser gör jag med. Idag blir de att jobba mellan 09-16.

Söndag night

Vlken trist dag jag har haft, haha! Pappa åkte iväg till Grebbestad på förmiddagen så jag har vart själv hela dagen. Jag har vart på två promenader med hundarna, käkat upp min pappas djupfrysta pizza (SKIT GOD!) sen har jag städat mina rum som konstigt nog va rätt rena. De va bara att damma av, dammsuga och torka av golven. Sen har jag ju tittat på Harry Potter väldigt spännande film.

Fast jag oh frippe hade de mysigt imorses ;D

Söndag

Heej!

Sitter här hemma ensam med tre galna hundar. Dom trodde dom skulle få ben så dom blev helt bananas! Så de sluta med att jag blev arg och nu sitter dom här som tre fån och glor på mig.

Nu ska jag titta på film tänkte jag, Harry Potter och Halvblodsprinsen. HAr ju inte sett den ännu, skäms.
Let the Magic begin!

Greetings from Lanzarote :D (Fick de av bror och Johanna)

Lördag kväll

Heej!

Idag innan jag åkte jobbet gjorde jag lunch. Ja slog tet och gjorde hemmagjort potatismos och falukorv. JA överträffade mig själv :D Pappa och Hannes va mycket nöjda så jag känner mig mallig!

Jobbade melan 14-19 sen åkte jag hem och körde Offe och Johanna till Od. Fick ett halsband av dom från Lanzarote, mycket snällt :)

Och nu har jag gjort de igen, lagat mat alltså. Schnitzel och pommes, jäklans gott va de. Nu ska vi se på Benjamin Button jag och pappsen.


Lördag

Heej!

Ush de va lite jobbigt att sova inatt. Jobbade ju hela dagen igår så de kändes som att jag knappt hann reagera på att min mormor inte mådde bra. Men allt ser ju bra ut och hon kommer nog bli bra igen. Men de va inge kul alls att få reda på de där på jobbet. I all stress som redan va, jag fick panik fast mamma sa att hon hade fått åka in akut. Och grejen att de va så många som visste gjorde mig upprörd, konstigt nog. Fattar ju att ingen ville säga något förän dom visste hur de hade gått. Hade ju inte gått att jobba då. Men men jag är glad att hon mår bättre iaf.

De har hänt alldeles för mycket på en vecka nu. Jag klara inte matteprovet, Fridolfs ögon gick sönder igen, Nån har gjort inbrott i Offes bil och så de här.

Fredag kväll

Igår efter jobbet (en jobbig dag) åkte jag ju till Hudene och hämta upp Mickan och vi åkte till Borås. Vi käkade på Oliven och de va sååå gott :D Vi hade jätte trevligt och roligt, förutom att dom glömde Mickan potatisgratäng. Men de löste sig :)

Tack för en kul kväll, jag behövde den verkligen!







Den här snyggingen glodde på mig hela kvällen, grr!



Fredag

Heeej!

Äntligen helg :D Fast de betyder ju inte att man är ledig inte, jag jobbar idag och imorn. Men så är de, har vant mig. Och de är inget att klaga på de är ju på helgerna man tjänar dom riktiga pengarna Mohaha!
Idag ska jag jobba 12-19.30 sen blir de att slänga sig i bilen och köra hem till Miqo. Vi ska ut och käka i Borås ikväll på Oliven. Ska bli jätte kul, sen åker ju hon och Daniel till Thailand på söndag.

Nu blir de att fixa till sig lite, Ciao!


Torsdag kväll

Hemma igen!

Jobbet idag gick fin fint, de är inte varje dag man möts av en stor kram :D Haha! Har tittat på Sveriges värsta och nu ser vi på Främmande Fågel. Ska gå och lägga mig tidigt idag, börjar jobba kl 12 imorn.

Torsdag

Heeej!

Hade lektion idag på morgonen och ja de va väl lika trist som vanligt. Matte är verkligen inte min grej, fick reda på att jag inte fick godkänt på provet som jag gjorde igår. :( Jag är ju heeelt dum i huvudet. Så nu ska jag försöka byta tid med en på jobbet på torsdag och göra om de då.

När jag va ute med vovvarna för en stund sedan såg jag årets första fjäril :) De är ju vååååår tecken ! Jiho!
Ska snart åka och jobba 14-19.30.

Va sa du?

Heej!

Provet gick, ja de vette fan. De kändes varken bra eller dåligt, de låter kanske lite hårt men när de gäller mig så går de aldrig bra på matte prov. Har aldrig fått bättre än ett g. Men inte ska man hänga läpp för de, de viktiga är att man försöker och får de man förtjänar.

Jag åkte till apoteket i Herrljunga idag efter mitt prov. Jag gick in där i den lilla lokalen och letade fram linsvätska, kollade mig omkring och insåg att de va bara jag där. Så jag gick fram till kassan med min flaska och sa glatt hej med min hesa målbrottsröst. Och hon tittar på mig sur och säger: Har du ingen lapp? Jag: lapp? Trodde jag hade tagit receptkassan istället för vanliga så jag kollar, men ne de är ju rätt. Surtant: ja en nummerlapp? Jag: Oj då ne de har jag inte, måste jag ha de? Surtant: ja de måste du. Så jag går alltså till andra sidan av det heeelt folktomma apoteket för att hämta ut en nummerlapp och sedan tillbaks till kassan. Surtant: Vi måste ha statisk förstår du.

Och jag är fortfarande helt förvirrad, dom får väl statisk på mig när jag handlar eller? Dom måste ju på något sätt registrera antal kunder i datorn? Eller är jag helt puckad? Sitter dom vid stängning och räknar nummerlapparna ? För jag kan ju på än gång erkänna att jag la lappen i fickan. Så tvi fick ni!

Fan de här ska jag nog börja köra med på jobbet.....

Mohahaha!

Våren är här

Rattmuffen är officiellt av!

Onsdag

Heeej!

Veckorna bara springer iväg, de va ju måndag imorses känns de som. Idag är de iaf dags för matte prov. Hoppas hoppas att jag klara den här skiten nu, sitter här och pluggar och de känns som om jag glömt allt ! PANIK!
Nu ska jag ta en paus försöka tänka på något annat, provet är 14.15 så jag åker 13.40 ungefär. Kan inte någon stanna tiden åt mig?

Welcome

to the family, hehe.










Tisdag

Heeej!

Gick upp i ottan idag, iväg på mattelektion kl 08.10. Jag satt med på första lektionen sen åkte jag hem, tyckte sp synd om alla andra som behövde sitta där och lyssna på mitt hostande och snoriga näsa. Fast de konstiga va att så fort jag skulle gå ut ur rummet då slutade min hals att klia. Kroppen ville inte vara på matte idag :)

Ska iaf ha prov imorn på kapitel 3, hoppas för gud skull att jag klarar de :D Ska plugga nu i eftermiddag och sen har jag till kl ett på mig imorn. De ska gå!

Sen efter detta så åkte jag och mamma till Borås igen, för att lämna hennes dator. De har kommit upp felmeddelanden om fläktar och skit. Men när vi kom till Siba hitta dom inget, typiskt!

Halsen mår bättre idag men näsan är de värre med :S



Mohahaha!

Miqo, sorry men de här är hysteriskt jävla kul!


Älg eller Ren?

Har suttit på EXAKT samma ställe i soffan nu hela dagen. Och jag sitter här än. Hatar de men de är lika bra, Om jag känner min kropp rätt så kommer jag må bättre imorn. Har alltid fungerat förut.

Sitter och dricker te i min jul mugg jag fick på jobbets julkalender :D Men frågan är ju om de är renar eller älgar på muggen? Mitt hår är så skitigt att inte ens min kattbajsätande hund skulle lukta på´t.
Hääärligt!

Jag och mamma såg filmen New Moon här förut och ja va ska man säga? Jag är väldigt besviken är jag inte för att den va dålig men den va knappast bra heller. 179kr käpp rätt åt helvete. JAJA!

 


Måndag

Heeej!

Idag va de att gå upp och åka iväg kl 08. På vår lediga dag, varför? Jo vi skule lämna Hannes bil i Kinnarp. Lagom roligt, mår lika kasst idag med. Jaja inget att hänga läpp för, får ligga här i soffan hela dagen och hoppas på att jag mår bättre till imorn.


Penelope Pig

Back in Broddarp.

Vilken besvikelse de bev i Borås, affären där jag skulle köpa mina skor va stängd :( Och jackan som jag skulle köpa va slut, buhu! Men men vi kika runt ändå och hade de mysigt. Vi åt thai satay wrap, väldigt gott! De va jordnötssmör i :D Både jag och mamma har dille för jordnötssmör, skulle kunna leva på de!

Mitt i all shopping började jag blöda näsblod, inte kul alls. Men de är ju rätt vanligt de händer sp jag hade servetter i handväskan, Alltid Redo!

Vi fick lite grejer inhandlat iaf, mamma köpte linne, tunika och lack. Jag köpte ett par nya Converse och jag fick en pyjamas av min mamma. Snäll mamma jag har va? ;D

Min pyjamas, med Penelope Pig på haha!


Min nya ljusrosa Converse


Söndag

Heej!

Idag så vaknade jag upp med en väldigt tjock hals, men inte ska vi gnälla inte! De är ju inte jag som är sjuk, de är ju halsen. Stackars dig halsen! De är bara skönt att veta att man lever, började tveka där ett tag.

Idag så ska jag och mamma till Borås. Jag fick tillbaka pengar som Miqo lånat av mig så nu ska vi spenadera ALLT! Mohaha! Har en jacka och ett par skit snygga skor i sikte :D

Ska ta och fixa till mig lite nu, luktar bajs och ser ännu värre ut.


Nu blev du allt skraj va?

För några dagar sedan skrev jag om att något äckel hade tagit min mugg på jobbet och inte diskat efter sig! Ush! De må vara en gris på min mugg, men som gammal Sötåsare vet jag att de är en myt! Så jag fick ju då skriva min hotlapp och sen gjorde jag de här och sedan dess har ingen velat använda min mugg. Undrar varför?



Lördag

Heeej!

Körde inte på någon katt idag på väg till jobbet, hehe. En av mina arbetekollegor frågade om jag tog med katten hem, för man kunde ju gjort vantar utav den, Mohaha! Sjuka människa!

Idag så har jag jobbat mellan 10-16, gick bra fast jag tror nog att jag börjar bli förkyld. Känner mig lite konstig, fast konstig va fel ord för de är jag ju alltid ;D

När jag höll på med de sista på jobbet, så ringde Anna<3 . Hej va gör du ? sa hon och lät så jäkla lurig, då berätta hon att hon och Martin hade köpt en liten valp. Så efter att pratat med henne en stund fick jag ju skynda mig hem och fick se denna otroligt söta lilla godbit på Facebook. Jag säger bara Åh!

Oliver


Jäkla dag

Vilken jäkla dag! Började som sagt jobba kl 12 och på vägen körde jag på en liten kisse :( Som tur va så dog den lille stackarn direkt. Stannade och tog bort den och då kom en tant och ägarn. Och han säger så här: Nu kommer lille Ellen bli ledsen, men tack liksom de ville jag ju verkligen höra. Så de första två timmarna på jobbet så va ju inte bara trött efter körningen imorses utan deppig över kissen. Men de gick över till slut.

Ska ta de lugnt och dricka cola, och sova tidigt :)

Fredag

Heeej!

Ja de va väl inte så jätte kul när klockan ringde 04.30 imorses. Va i en helt annan dimension när jag vaknade, huvudet låg kvar på kudden kändes de som.
Men de va två väldigt uppspelta och nervösa Kristoffer och Johanna jag lämna av på landvetter vid 06.30 tiden. Får hoppas att dom får fint väder :)

Kom hem vid 08 igen, är fortfarande lite seg men de får väl kaffe fixa nu här. Ska ta ut hundarna nu och sen blir de dushen. Jobba idag mellan 12-19.30.

Beer Beer Beer


SVB

Sitter och tittar på Sveriges Värsta Bilförare. HAHA! Fy faan de är verkligen underhållning på hög nivå. Adam Alsing gör inte programmet sämre, han är helt underbart duktig! :D


Torsdag

Heeej!

Idag va de att gå upp tidigt igen :S Min mattelektion böjade kl 08.15 och slutade 10.30. Idag blev jag klar med kapitel 3 :D Så nu hoppas jag att jag får göra prov på onsdag.
Efter detta åkte jag hem till Miqo, vi drack kaffe och jag beställde lite grejer från Taxfree katalogen. Dom åker ju till Thailand snart dom jävlarna.
Vi planerade vår resa till Göteborg-Oslo-Göteborg, lika bra att va ute i god tid. Hittade både tåg och bussbiljetter och ett billigt hotell :D
Vi käka skagen pasta till lunch och drack mer kaffe höhö.

Jag har anmält mig till en utbildning i höst också, Djursjukskötare. Hoppas hoppas...

Kom hem för en timme sedan ungefär, sedan dess har jag vart ute med hundar, eldat, gett djura föda och nu sitter jag med en skål frukt. Varför är de så himla mycket godare att käka frukt i småbitar?


Onsdag

Heej!

Veckan bara rullar iväg..
Idag så ska jag jobba heeela långa dagen, 10-19.30 så de blir att åka här om en stund.
 
Ching ching!

Knappt en timme senare

Så där ja.. Nu har jag renast en av mina garderober :) Duktigt Emelie Duktigt! Jag har samlat på mig massor av lådor som jag fått för mig är bra att ha, men nu bestämde jag mig för att slänga ut skiten och ha mer förvaringsplats istället. Är sån som tänker att den lådan kommer vara JÄTTE bra att ha då eller då. Men insåg ju nu att jag har ju inte haft användning av dem en ända gång. Så jag slängde som sagt ut skiten och nu finns mer plats för mina skor ;D
Räknade dom föresten när jag ändå prata lite med dom och min sko familj är uppe i 33 par nu plus mina gummistövlar .

Me looove shoes<3



Trök dag

Heej!

Ush va jag hatar såna här dagar, mamma åkte och jobbade vid två tiden sen dess har jag inte fått något vettigt gjort (om inte fixa naglarna räknas?) . Vart ute med hundarna typ. Sen har jag suttit framför datorn och degat.
Håller på att elda upp nu så jag kan dusha strax.

Ne nu är de dags att ta tummen ur röva och göra något, mot mina rum och släng något. Eller dammsuga eller nåt ? Suck så jäkla trist de låter...

Tisdag

Heeej!

Har vart på mattelektion idag mellan 08.10-10.20, vilket gick bra. Tio sidor kvar sen är kapitelt slut, satsar på prov nästa vecka :)
Skulle ju vara duktig och fortsätta att plugga här hemma, men fem tal senare så vart de stopp.

Fick hem min julklapp idag från Johan (bättre sent än aldrig) och väskan va jätte fin. Är hel nöjd, men jag gjorde ju sönder spännet de första jag gjorde :S Men ah! Sånt är livet, de är inget som syns ändå :D

Ungefär så här ser väskan ut. (De är en kopia, alltså väldigt lik men inte identisk)


Lady Gaga feat Beyonce

Vilken otroligt underhållande video :D


Vilt

Nu är jag hemma efter en jobbdag. Fick ju två paket med posten idag :D 4 Nagellack och städgrejer till min kamera. Och sen ska jag hämta ut två paket imorn :) Julafton!! Hihi!

Idag när jag åkte hem från jobbet såg jag 7 harar och två älgar. Fan rena rama zoot!


Då och Nu

Jag kan inte förstå att jag har vart så här blond faktiskt :D






Nostalgi!


Måndag

Heeej!

Idag så sov jag till 11, fan inte bra. Men efter helgen så va väl de va min kropp behövde.
Idag så blir det jobb mellan 15-20.30. Annars blir de inte så värst mycket.


Drunk Man


(Ko)lla tofflor

Av någon anledning så tycker jag faktiskt att dom här fruktansvärt fula tofflorna är coola på något sätt, eller så är de de att dom får mig att skratta .


Söndag

Heej!

Fy fan, vi körde rätt hårt igår och ja jag mår som jag förtjänar :S Jag har iaf blivit bästis med Miqos toalett. Vänner är ju alltid kul..


Lördag kväll

Gårkvällen i bilder





Johan berätta att de fanns en boll i hans öl och de va vi tvungna att kolla på








Vi kollade på bilder från Bulgarien







Jag och Johan matchade i randigt (overall nästa!)














Vi skulle ta gruppfoto, men ja försökte att springa tebax utan att sätta igång själv utlösaren. Livet är en tävling :P













Sen finns de än hel del filmer också, men nja vet inte om jag ska lägga upp dom faktiskt ;D Fy Fan är de rätta orden!



Looove

Johan, Miqo och Daniel är real looooove <3


Stroganoff

Nu vankas det mat :) Korvstroganoff, sååå gött! Fattar inte att jag inte gillade de när jag va liten, vi (JOHAN) står och lagar till detta just i denna sekund.
Idag blire jobb mellan 14-19 sen blir det hem till Miqo och Daniel för fylla filmkväll ;P


Lördag

Heeej!

De kändes som om kvällen aldrig skulle ta slut igår. Slutade ju åtta sen iväg direkt och hämta Johan i Uddevalla. Sen till Herrljunga för att hämta hans bil, då va hans bil blockerad av en annan bil. Så då fick vi gå in och sätta igång internet och då visade de sig att personen i fråga va i lägenheten över. Sen startade inte Johan bil så vi fick kabla igång den. Så vi va inte här förän vid halv ett någon gång.

En rolig grej va att jag fick ett armband utav Johans pappa som vart i Kina :D


Skogsturken

Den här blir aldrig gammal :D


Fredag

Heeej!

Idag är de fredag och jag tog sovmorgon :) Kände att jag hellre är pigg ikväll än att gå på en timme matte. Ikväll blir de att åka och hämta Johan i Uddevalla :S Mindre skoj att sätta sig i bilen . Jobb idag mellan 15-20.

Lost in the world

Hittade den här lille krabbaten ute idag, stackarn han måste ställt klockan fel.


Sooolen

Tog mina små korvar på en promenad precis och min Nikon fick följa med, de är ju så himla fint väder. Så jag knäppte några kort på dom ;D
































Torsdag

Heeej!

Gick upp med tuppen idag eller rättare sagt min små små söta mopsar väckte mig och va skit glada :D Hihi, så jag kom upp vid sju iaf och hade sedan matte lektion mellan 08.15 - 10.30. Och jag fick gödkänt på mitt andra matte prov! Yippey ! Wooooohoo!


Rackarns

Kom till jobbet idag och fick reda på att de hade vart ett möte idag, i lunchrummet. Vilket betyder att min lapp antagligen blev bortkastad innan någon ens såg den. Fan också, de hade väl inte gjort något om dom andra fruktansvariga hade sett den ? Eller?

Jaja, jobbet gick snabbt idag iaf. Imorn så blir de matte lektion på morgonen och sedan ska jag träffa Miqo<3


Onsdag

Heeej!

Igår slutade jag 21-15 så jag va rejält trött när jag kom hem. På sista fikat fick jag se att de är någon jävel på jobbet som använder min kopp! Den va skitig med kaffe både i och utanpå koppen :S MORR! Så jag fick helt enkelt skriva ett hot brev till alla min arbetskamrater.
Idag så blir de jobb mellan 14-20.30.

De ä inte varje dag man skriver hotbrev inte

Tisdag

Heej!

Kul de är att vakna upp kvart i sju, åka till Herrljunga för en matte lektion. Och komma dit och upptäcka att de inte är några lektioner alls idag!!! GAAH!
När jag kom till bilen va jag så sur och arg så jag ryckte av rattmuffen, men sen satte ja på den igen och sa förlåt till Bernt (min bil) de va ju inte hans fel ändå. Sen tänkte jag ge mig på miniräknarn istället men kom på att den inte var min. Så jag fick helt enkelt sansa mig..

Så nu sitter jag här, ska käka skorpor och te nu, hoppas på att dagen blir bra ändå..

Sjukt

Har haft den här låten i huvudet hela dagen, sjukt irriterande!


Min Måndag

Idag så har de vart en lugn dag, vi har vart ute med hundarna och vi har tittat på puppisar! Så himla gulliga <3 Man blir ju helt varm i kroppen, vill också ha valpar!! Fikade gjorde vi med, mycket gott :)
Tog inga bilder tyvärr, glömde kameran hemma :(

Gick ut nu för en stund sedan och knäppte några kort med mitt star filter .






Måndag

Oh happy day!

ÄR ju ledig idag och de känns riktigt skönt, vet inte va jag ska göra under dagen dock. Blir väl en sån där dag då man inte gör ett piss, ska nog snart inta soffläge ;D

ZzZzzzZ

Nu är jag hemma efter en kväll på jobbet, tiden gick väl inte jätte snabbt. Inge folk så då finns de inte värst mycket att göra. Men men nu blir de att titta på Wallander och sen sängen, är ledig imorn. De visade sig att jag va ledig fast jag hade tid i mobilen, sen visade de sig att de va på tisdag ja jobba.

Söndag

Heej!

Sova är ta me fan de bästa jag vet! Så himla gött va de att sova länge idag, vakna av att solen lös mig i ögonen :) Härligt!

Idag så har jag vart ute med Eddie i de fina vädret, mamma tog mopsarna till Göteborg för mopsrus. Själv börjar jag jobba kl 17 ikväll :S Trist att vänta så himla länge, men men får ju betalt för åtta timmar :D

Nu ska jag käka lite, tjing tjing!


Lördag

Heej!

Hemma efter en lång arbetsdag, är helt slut i skallen. De har var mycket folk och lite växel, höhö. Men nu blir de att titta på tv och sen kommer min efterlängtade sovmorgon :D Hääärligt!

Sov dags!

Kvällen har vart bra, Offen och Johanna kom hit och de blev att de stannade på middag, helt spontant :) De gillar vi! Vi har iaf haft trevlig och haft samtal om andar och djurvård, tittade i min matte bok gjorde vi med haha! Ne nu blir de sängen, ska jobba 07.45-19 imorn så de blir upp med tuppen imorn.


Min fredag

Heeej!

Idag så försovde jag mig, så jag missade matten. Otur  höhö ne men de va lte synd för jag skulle ju få reda på provet idag. Jaja.

Idag har jag och min mamma vart i Skövde. Mamma shoppa och jag såg på och va hennes kläd/pås hållare. Kul? Nja, jo då de va skoj :) Vi käkade god mat, jag pasta med hummersås och mamma kyckling och klyftpotatis.
Mamma hon shoppa skor, jacka, underkläder och tröjor. Jag fick med mig två randiga tröjor hem. Om nu får se kort? Ne de är ingen jävla mode blogg de här inte!

Nu ska jag fixa klorna, tjing tjing!

Konsert sommar!

Vilken sommar de kommer bli! Kan inte snön försvinna och våren komma snart? Idag så fixade Miqo konsert biljetter till Lady Gaga. De kommer bli grymt kul, vill ju ha maj nu så de här äventyret kan börja!

7 Maj Lady Gaga, Globen Stockholm


4 Juni Green Day, Ullevaal Oslo


5 Juni Green Day, Ullevi Göteborg


23 Juli Pink, Ullevi Göteborg

Msn date

Kände mig rätt dumpad där vid sju tiden, ingen av min flickor va inloggande. Till slut logga Anna in men Alex och Emma såg vi inte röken av. Fick helt enkelt skicka ett sms och fråga va dom var. MEn dom kom in till slut och va prata på :) Sen krångla Emmas msn och hon försvann :( Men vi fick tebax henne <3

Kul att prata med dom, vi ska höras snart igen .


LOL












Torsdag

Heej!

De va rätt hårt att gå upp kl 07 imorses, men de gick och jag är nu hemma efter en arbetsdag 08.30-14.15. HAr gått och tänkt hela dagen att de ska bli sååå skönt med sovmorgon imorn ,men upptäckte ju precis att de är ju för i helvete matte lektion imorn, kl 08! Suck, kommer bli hårt de med Haha!

Just nu sitter jag och tar de lugnt, ska nog titta på tv eller läsa lite tänkte jag. 


 

Yeeeey!

Äntligen är de tebax!

Great Succes!


Inga kommentarer till dessa kort !


























Onsdag

Heej!

Vaknade kl nio hos Miqo imorses, helt slut! Så jäklans trött!
Vi käkade frukost och har suttit framför tven och datorn och bara slappat. Har haft så jäklnas kul med henne dessa två dagar så de är inte klokt <3 Fick med Miqo på min plan också mohaha! GREAT SUCCES!

Kom hem nu vid fyra tiden, har käkat skorpor och ska snart käka ett päron med ;)
Har sjukt fula/roliga bilder också som jag ska ladda in :D


Min tisdag

Heej!

Igår så hade jag matte mellan 08.10-10.20, hade ju matte prov. Hoppas hoppas att jag klara de den här gången så jag kan gå vidare med mitt liv ;)

Senåkte jag till Miqo och jag fixde mig och sen åkte vi till Borås för shopping. Först käkade vi lite och sen började vi leta kläder. Miqo köpte lite grejer till Thailand och jag köpte nagellack och en bh. Duktig är jag som lät bli att shoppa kläder :D

Sen åkte vi hem till Miqos kusin Melinda på kalas, hon fyllde 29 år. Vi var där i en och en halv timme sen åkte vi hemåt. Vi körde hem Miqos mamma och lillasyster och vi raceade med en tant haha! Jag vann bara så ni vet ;D Hell Yeah!


Light

Så här ser jag ut när jag målar klorna..


Damn it

Miqo va svårflörtad idag, men jag ska minsan få henne runt mitt finger imorn. Imorn ska vi ha hel dag och om jag tjatar länge nog så kanske hon ger sig till slut MOHAHAHAAHAHA!


Måndag

Heej!

När man vaknade imorses så blev man ju inte direkt glad, snö igen! Åh inte lite heller! Jaja de va väl bara att åka iväg och jobba, jobbade mellan 09-16 . Nu har jag käkat ett päron.
Ska strax ringa Miqo och jag ska tvinga med henne på en grej, hoppas att hon vill. Men som sagt jag ska nog tvinga med henne ;P Kommer bli grymt kul!
Nu får jag plugga matte för jag ska ha prov imorn :S