Jaaha

Ja klockan är tre och jag kan ju inte påstå att jag har fått mycket gjort. Borde städa egentligen men vem vill de när man är ledig? Har vart ute me hundarna i det fina vädret och så har jag spelat Nintendo Wii. Har åkt skidor, snowboard, skidhopp, balanserat påen bräda m.m. De va skoj :) Ne nu måste jag städa och bädda till alla dessa gäster som kommer ikväll . .


Är såå jävla bra på skidhopp! Idag blev jag en champion ;P


Är de nåt vår 19åriga katt har lärt sig under sitt liv, så är det att datorer är varma . .

Lördag

Hello!
Idag fyller som sagt lille Freppe år :) Så de ska vi fira haha han ska få ett märgben senare idag. Annars brukar de bli tårta gjord av sylt m.m. men i år så blev de inte av.
Ikväll så ska jag och Mickan köra farsan och company till Hudene för dom ska på Irländsk pubkväll, då erbjöds sig Mickan att vara mitt sällskap för Johan ska åka och bowla.

Nu ska jag hjälpa Johan med lunchen, han ska göra fläsk med löksås:S Jag ska äta bacon istället, mycket godare!

Happy Birthday!

Va är det för en dag, ne de är ingen vanlig dag, ne de är ingen vanlig dag, för de är Fridolfs födelsedag HURRA HURRA HURRA! Grattis på tre årsdagen!

Friday night

Hello!
Hemm från jobbet nu och jag är jätte trött, vart jätte mycket folk idag som har handlat en massa mat. Jaja hemma nu iaf och ikväll ska jag kolla på Let´s dance och bafra slappa. Johan är på väg ut med pizza, Hawaii med kebabsås! Mums!

Nu börjar de!


Mina favoriter, Morgan och Helena. Vilken är din favorit?

Idag är de Fredag

Tjenixen!
Solen lyser och jag har inte försovit mig idag ;) Känns bra. Sitter coh väntar på mitt ägg och ska snart göra en smoothie med hallon och blåbär också :) Mums! Kan inte börja dock förän mamma har kommit upp. De låter ju en del att sticka elvispen i en burk (går lika bra som en blender).
 Idag så ska jag jobba mellan 10-19 så de blir en lång dag. Men pengar är gott !


Movie time

Nu har jag och mamma sett färdigt på en mycket bra film, den här:

Två systrar, Mary (Scarlett Johanssen) och Anne (Natalie Portman), drivna av sin familjs blinda maktambitioner, hamnar efter en olycklig händelse i luven på varandra om kung Henry (Eric Bana) den åttondes gunst. Ett intrikat maktspel med en lika intressant som obehaglig kvinnospegling, börjar så nystas i det engelska hovets salar och snart förs stridigheterna på fler plan än ett med svidande förluster på båda sidor. En konkurrens som hotar föra en hel familj i fördärvet men också lämnar ekon i ett framtida England.  


Hurtiga som få

Ja idag är de nåt galet med oss, vi har rensat ur våran släng-skit-överallt-rum nu också. Min äldsta brors gamla rum blev snabbt ett förvaringsrum (ett-släng-skit-överallt-rum) och nu va de för mycket grejer. Så nu har vi städat och städat och nu är de bara grejer kvar som vi faktist vill ha :) Haha! Pappa ska ju göra kontor där ute, pyttsan att han kommer göra. Han som har så många bollar i luften hela tiden. Snart kommer dom ramla ner allihop . .

Memories

Haha satt och tittade lite på bilder när jag och de andra djurvårdarna på Sötåsen va på Kolmården. Haha jag och de tre flickorna jag bodde med: Anna, Emma och Frida blev heelt beroende av Pictionary! Så här kommer två filmer när vi är som galnast :) Enjoy!

Denna filmen så har jag mest huvudroll, jag och emma är i ett lag. Haha dissar henne totalt och kollar på Anna och Frida istället :) Lägg märke till min miin i slutet av filmen . .



Och i den här filmen är de Frida och Ann som ska måla, haha lägg märke till Annas reaktion i början av filmen :)


Mitt nya liv

Idag så tog jag och morsan tummen ur röven och gick och simmade :) Va faktiskt ur härligt och väldigt kul. Vi simmade 40 länger vilket alltså blir 1000m. Inte dåligt för att va nybörjare va? ;P Haaha Ska ta och väga mig också och kolla hur de gått på den fronten !


Haha

Ja men jag är alltid en dag för tidigt eller? Skrev ju Fredag istället för Torsdag i förra inlägget! Mohaha Vill ha helg :)
Nu ska jag försöka att göra min läxa i Naturkunskap B

Fredag

Hejsan!
Sitter i telefon med Johan just nu. Han tjötar ju så om allt och inget. Han tycker inte att monarki är bra, men de tycker jag. Och så håller vi på. . .
Idag så är jag ledig :) Skönt så idag ska ja och mamma ta och simma några längder, röra lite på fläsket haha.
Hoppas att mitt knä blir bättre också av simmningen, har ju fortfarande ont i knä helvetet! Blir galen . .
Well well dags att göra nytta!

Böcker

Har precis beställt hem dessa böcker från Adlibris.com


Sara har ett glammigt jobb på tidskriften Gloria och är lyckligt kär i sin kille. Men tyvärr gör han slut - han har kommit på att hon förtjänar något bättre.
          Men otur i kärlek ger tur på jobbet. För att glömma sliter Sara hårt på redaktionen och ligger bra till, i alla fall så länge hon gör som chefen säger och inte går upp i vikt. Men är det verkligen vad hon vill? Och hur kommer det sig att den dryge överklasskillen Nicklas dyker upp överallt? Och framför allt, varför dyker han upp när Sara är utklädd till smurf och exet dejtar sin nya flickvän bara en meter därifrån?
          Lyckligtvis finns det alltid tid för det som gör att Sara trots allt överlever: terapisamtal och drinkar med väninnorna i baren på Kung Carl.




14 år till salu är den sanna historien om hur en ung och på ytan helt normal och välanpassad svensk tjej rasar ned i nätprostitution och djup förnedring utan att omvärlden märker någonting. Och hur hon kommer upp ur sitt helvete igen. Att kalla boken för engagerande är att ta i på tok för litet. Alla som hittills läst 14 år... lägger den ifrån sig med en rysning och en önskan om att ingenting sånt här skall hända någon igen. Någonsin. Men också en beredskap för hur signaler skall tolkas och vad man faktiskt bör och kan göra som vuxen om en ungdom i närheten hamnar på glid. Detta är med andra ord en bok som alla vuxna och inte minst tonåringar själva verkligen bör läsa.



Universum gränser har öppnats och Lyras vän ligger död vid hennes fötter. Lyra vågar språnget in i en ny soldränkt värld för att förfölja den som dödat honom, för att få hämnd och svar på sina frågor. Men istället hittar hon Will som just fyllt tolv och redan har ett mord på sitt samvete. Han är ute på en jakt lika ursinnigt angelägen osm Lyras och tillsammans beger de sig ut i en värld som är totlat främmande för dem båda.


I Bärnstenskikaren, berättelsens tredje och avslutande del, drar det ihop sig till en kraftmätning av minst sagt episka dimensioner och Lyra och Will ger sig iväg på den mest skrämmande av alla resor. En färd som få författare vågat företa sig.


Onsdag

Hejsan!
Dagen började ju inte bra, försovde mig :S Vaknade upp klockan tio över åtta och jag börjar klockan halv nio ! Tar en halv timme från mig och dit. Så ja fick börja kvart i istället. Fick ju inte äta frukost eller nåt. Suck. Åt en rejäl frukost på jobbet istället, yougurt och nybakt fralla :) Mumsigt!
Ja och mamma kom precis in från en promenad med hundarna och de regnade! Inte ett dugg mysigt faktist. Jaja idag så är de Grey´s Anatomy 21.00! Yeey!


ZzZzzZ

Ush va jag är trött! Ska snart hoppa i sängen. Och sedan fick jag mig en lite chock när jag kom till jobbet, då visade de sig att jag ska jobba imorn också ! Jaja gör väl inte mig nåt men ändå, hade ju tänkt gå på en matte lektion imorn.
Mer pengar åt folket (mig) ! God natt!

Tandläkare asså

Ja va säger man? Vi har alltså åkt en timme till Alingsås för att träffa denna tandläkare och kommer in sätter mig i stolen och då visade de sig att jag inte behöver vara där?! Ne för jag har inte fått mitt implantat i munnen och då behöver dom ju inte titta. Men VARFÖR kunde ni inte frågat när ni ringde om jag fått de ännu? SÅ nu har vi åkt fram och tebax till Alingsås heelt i onödan. Hat åt tandläkare! Gaah. Ne så nu ska jag få komma dit på en slutkontroll i maj istället. Idioter! Varför? Varför va ja tvungen att ramla av cykeln?

Kungabröllop

Grattis hörrni!

Tisdag

Good morgon!
Fan vilket fint väder de är idag, soolen skiner och himlen är blå :) De är den 24:e februari idag och de märks, har inte en  spänn kvar i plånboken och inte mamma heller. Eller jag har 11,50 men va får man för de? Knappast lunch för två.
Idag ska jag till tandläkarn i Alingsås, försovde mig ju förra gången. Men idag så ska mamma skjutsa mig så idag blir de ordning på de hela :) Och sedan ska jag jobba 17-21, lagom roligt men pengar tycker vi ju om!


Nu närmar sig våren :)

Picasa 3

Fick ett tips om Picasa 3, för jag har aldrig förståt mig på Photoshop. Och jag är heel nöjd, ladda hem de och nu har jag fiat lite och de är jätte kul! Gjorde detta lilla collaget med mig och Miqo :) För att ladda hem de heelt gratis tryck här


Äventyr

Haha Mickan har precis åkt hem och oj oj oj vilken dag det har varit.
Vi åkte mot Skövde och arbetsintervjun vid tolv och de visade sig att vi var framme redan vid ett. Men de visade sig bara vara bra vara bra. För när vi kom in i staden så visade de sig att den vägbeskrinvning mickan fått inte alls var särsklit bra. Så vi fick improvisera lite, vi svängde in mot centrum som mickan var säker på att de låg. Och vi åkte runt och letade efter gatorna och letade. Körde in på gator som var enkelriktade och gator som man inte fick köra på och var en aning vimsiga. Sen gav vi upp gatorna och bestämde oss för att leta reda på Ica kvantum som stället skulle ligga bredvid. Men ne var fan ligger de då? Till slut fick jag sticka ut huvudet och fråga en stackars kille var ica låg. Han flinade lite åt oss och sa vägen . . haha resten får ni se på filmen här


haha ja gud vilken dag :) Efter de så kom Mickan och berätta hur de hade gått. Och de är bara att hoppas på de bästa! Good luck girl!

Sen åkte vi in till centrum och satte oss på Waynes Coffee och tog oss en underbar Chai Latte! Älskar de, finns nog inget som lugnar oss så haha.

Looove


Gullunge


haha snyggve


Yeah!


Ja, de är så här jag ser ut in real life


Måndag

Jaha då var det måndag igen. En ny vecka med nya äventyr :) Haaha idag så kommer Mickan och hämtar mig vid tolv halv ett och då ska vi åka till Skövde. Hon ska nämligen på arbetsintervju idag ! Wish here luck. Så då ville hon att jag skulle åka med som kartläsare och stöd :) Blir skoj, har ändå inget för mig.
Efter de får vi se vad som händer. Byebye

Funny day

Vilken dag de har varit! Har vart ute med hundarna ett par gånger idag men de bästa hända efter promenad nummer två då när vi hade 20 meter kvar till dörren så skulle Johan va lite tuff så han sprang mot dörren men de skulle han inte gjort! Ne för framför dörren har vi ju en liten terrass av trä. Ja han halka och jävlar va han ramla! HAHA va skit kul att se mindre kul för honom kanske :)
Sen köpte pappa semlor och sedan kom Ingela med Kärleksmums och ja vi hade riktigt lyx fika! Mumsigt var de ju i alla fall :)

Ikväll ska jag se Gossip girl! Missade ju de förra veckan, shame! Jaja nu dör datorn när som helst. Bye!

Minnen i bilder

Satt och tittade på gamla bilder i våra fotoalbum, haha! Så söta vi var. Så ja kunde inte riktigt låta bli . .


Sumobebis?


ja va duktig på att göra miner redan då


Ja visst le ni, men hur glad är jag då?


Bor man på landet får man ta de man har


Började tycka om djur i tidig ålder


både geter och


hundar *host* björnar


När bingolotta hade musikpaus va vi inte sena att hänga på . .


Filip, vår första hund.

Ne får fortsätta en annan dag, tog en snabb idag :)


Söndag

Goood morgon!
Shiet va mycket snö de har kommit under natten! Är nog en decimeter ute nu :O Fast de är ju plus grader så de kommer att försvinna snart.
Va händer idag då? Ingen aning faktist, ska ta de lugnt och sitta inne i värmen och spela tv spel :) Men man måste ju ut me hundarna också så man får ut och pulsa i snön också. Ska nog ta med kameran idag och ta lite kort. Hundarna blir ju så glada av lite snö!


Nokia Morph

Vilket otroligt projekt, fatta va långt vi har kommit i utvecklingen??

To fucking serious

Har tänkt på de att Melodifestivlen har gått i överstyr. Jag menar vem faan ville att de skulle vara en massa deltävlingar? Och dueller? Och ja jag vet att de är SVT och Christer Sjöman (eller va fan han heter) som ville tjäna lite extra pangar på att sända de fler omgångar. Men är de rättvist egentligen? Man blir en av trettiotvå bidrag som får vara med i deltävling och spela sin låt kanske en gång och sedan bli glömd. För seriöst är de någon som kommer ihåg Marie Serneholts låt? Eller Lasse Lind? De är ju en på miljonen att man får just den låten alla gillar. Och de roligaste är ju att vi blir ju inte mer nöjd bara för att vi har fler bidrag att välja mellan, tvärt om. Fel låt vinner ju alltid! Och vi kommer ju aldrig någon vart i Eurovision! För att ens komma någon vart måste ju Carola vara med.

Tänk den gång i tiden bara sådana som inte varit med innan fick vara med, de kanske inte va bättre de men har vi inte tröttnat på Carola och Charlotte Perelli? Ne de va tider de när ABBA och Herreys va vinnare. Bra låtar och en bra tävling. Så jag tror att SVT bör skärpa sig inför nästa år annars tror ju jag att det hela komer dö ut .. .



Schlagern när den var som bäst . .

Melodifestival

Ja då var det slut för denna veckan, tyckte inte så värst mycket om låtarna den här veckan. Tyckte inte nån va något i min smak men dom som vann var heelt okey :) Ja vi hade de i alla fall mysigt . Nu blir de väl någon film att titta på antar jag.


Vi försökte va lite seriösa med resultat lapp


Fridolf gillar mys


Som sagt


The worlds smalest?

Haha hittade nog världens minsta marmelad burk idag på Hemköp

Home :D

Äntligen hemma!
Åh va mycket folk det har varit idag på jobbet men de är bara bra för då går dagarna snabbt.
Förut idag innan jag åkte till jobbet så var Johan på loppmarknad och han hittade ett Nintendo 64, han var heelt salig den lille grabben. Betede sig som en fyra åring. Skit nöjd kom han hem och pluga in skiten sen skulle jag åka. Så ja kan ju fatta va han gjort hela dagen HAHA. så imorn så ska jag och Johan spela Nintendo :)




Lördag

Goood morgon!
Har precis satt i mig en frukost som var så stor och god att jag aldrig mer kommer kunna äta känns de som. Oj oj de va gröt, baguetter, skinka, salami, ägg, marmelad och ost.. Mumsigt !
Är hemma hos Johan nu så bilder får ni se sen. Ska iväg och jobba sen också :S 12-18 well well.
See ya!

Rolig och god kväll

Hello!
Har kommit hem från Borås precis. Har sett bio och käkat middag med  Johan.
Men som vanligt var de tvnget att bli lite knäppt under kvällen som alltid när de gäller oss två. Vi kom iväg vid tjugo över fem (bion börja sex) och tänkte att vi har gott om tid. Men ne, vi kom dit kvart över sex :S Men vi gick in ändå och hittade två platser vi trapporna. Men efter kanske en kvart i bio mörkret så ställer sig två stycken upp och alla börja sucka och undra va faan dom höll på med?! Då visade de sig att hennes son höll på att kvävas! Shit blev lite panikartat där ett tag men mamman visade va hon skulle göra och vad de än va så kom de upp igen. Vi tittade färdigt på filmen och jo då den var bra men inte den bästa. Man fick sig ett par skratt i alla fall.

Efter bion gick vi bort mot thairesturangen vi skulle äta på Thai silk. Där valde vi en varsin buffe meny och jag en cola och Johan en stor stark. Buffen var jätte god och kockarna dom visste minsann hur man hanterade wok spadar! HAAH


Me and Miqo

Hejsan!
Har kommit hem från Mickan alldeles nyss. Vi har haft en underbar dag tillsammans, vi började de hela med att åka in till storstaden Herrljunga och på vägen dit så mötte vi på en människa som var på väg över vägen och när hon upptäcte oss så fick hon bråttom och sprang haha och sen när hon ställt sig i trygghet i diket så halka hon! HAHA
 
Väl i Herrljunga så käka vi Pizza och sallad, Mickan pizza jag sallad.
Sen åkte vi till Daniels jobb och skulle skriva ut lite papper och när vi skrev ut fastna pappret! Gah men jag lyckades dra bort pappret utan att något gick sönder (hoppas jag). Sen när vi väl skulle gå så upptäckte vi att dörren var låst, och den andra också. Så vi gick till den tredje och som tur va va den öppen! Hih

Sen åkte vi hem till henne och titta på Internet och hade drömmar om våran resa. Och vi klippte klorna på yrvädret Molly också ojoj vilken upplevelse ! No ofence Molly.

Nu måste jag byta om för jag och Johan ska på bio :D

Ajsing bajsing

Vem skulle vara hos tandläkaren idag klockan 11.00 ? Jo Emelie skulle de men Emelie har försovit sig så de finns inte en chans i världen att jag hinner dit på en halvtimme. Ska ringa nu och kolla hur dom reagerar . .

Yes! Fick en tid på tisdag istället, tur att dom va så snälla. De är ju inte alla som blir glada när man ringer så där. Men nu kanske dom hyllar mig för att dom fick en extra fikapaus vid 11 :)

Nu känns dagen bättre, ska ta och ta ut hundarna en liten sväng och sen åker jag till Mickan. Vi får väl käka lunch på något annat sätt. Eller i Herrljunga . . Åker väl dit vid tolv kanske, så slipper hundarna va ensama för länge.

Hur fan har dom lyckats?

Har precis kollat färdigt på Sveriges värsta bilförare, helt sjukt va dålig dom kör eller?
Titta bara på den dära Cecilia, istället för att bromsa så gasar hon! Vill inte möta henne i en korsning . . Man kan ju undra hur dom lyckades få körkort?! Ren jävla tur måste de vara. Men men programmet är helt underbart roligt :D

Youtube

Haha jag är så jävla korkad satt och kolla på den första videon i klippet och tänker fan va lik han är brasse!
BLONDIE!

Lilly Allen


Funderingar

Jag har funderat på en sak eller rättare sagt en grej. Att ciggen John Silver, de är ju bara 50 plusare som röker de, iaf dom är flest. Kanske är de för att dom alltid rökt dem och att ungdommar inte vill köpa de dyratse ciggen för 50 spänn. Men när den generation dör ut då kommer ju med ganska stor sannolighet också John Silvern försvinna. Eller?


Torsdag

Hejsan!
Har precis kommit hem från jobbet och blä och fy vilken dag de har vart. Inte jobbigt mycket folk eller så men den har vart jobbig psykiskt, jag har typ velat be alla kunder att dra. Ush inget kul med såna dagar, men nu är jag hemma och ska ta och lägga mig och mysa en stund sen. De ska bli skönt . . .

stupid spoiled barbie wannabe

Haha detta är ju bara för tragiskt!

En dag med Miqo :)

Idag så åkte jag och Miqan till Borås en sväng, hon ville se mina skills och sen skulle hon hälsa på sin mamma. Vi åkte dit hälsa på hennes mamma och sedan åkte vi in till centrum där vi satte oss på Wayne´s coffe och tog oss en chai latte. Älskar de, är så himla mumsigt! Där satt vi och prata och planera inför vår utlandsresa som kommer att genomföras någon gång i sommar/höst. Ska bli så himla kul att bara åka vi två! :D
När vi åkte ut från centrum och till knalleland så fick jag först kärringstopp i en korsning haha och sen höll jag på att köra på en buss (ja sa ju att ni ska se upp!).
Sen gick vi och kika lite i affärer och jag köpte två grejor till bilen, ett gosedjur som föreställde en nörd (skit sööt) och en tröja med jordgubbslukt som det stod: I have PMS and I have a gun, and you want to speak with me? (tror jag iaf orkar inte hämta in dom från bilen för att sedan hänga ut dom igen).

Sen bestämde vi att Mickan ska med mig till Alingsås på fredag då jag ska till tandläkarn. Då vi ska käka lunch och bara ha de mys :)


Vi


Christina Aguilera

The greatest singer of all time


#%&¤/!!"#%#"

Gaah! Jag hatar min vackra söta bil! Faan tror ni helvetet stata idag eller? Får panik på saken, skulle ju åka till Mickan! Men ne hon kommer hit istället, hon förstår mig. Vi ska ju till Borås och de går ju lika bra att åka härifrån . . Men ändå jag skulle ju visa mina skills i bilkörning ju . SUCK! jaja nu satsar jag på en rolig dag med Miqo istället, bilen kan ta sig nån stans.

Tisdag

Sitter i telefon med Mickan, ska ju åka till henne idag. Så vi pratar om när jag ska komma osv. Sitter här och äter en smoothie också, så himla gött! Mickan försöker få mig att åka till Borås med henne och ja why not? ska faan skramla ihop pengar så vi kan ta en chailatte ! Nu blev jag sugen på Borås haha

Drömmde en så härlig dröm inatt. Drömmen handla om att jag och Johan gick till en gård och där skulle vi hämta en drever valp. Och den skulle heta Båb (Bob) och den va sååå söt! Så helt plötsligt hade vi 4 hundar hemma, inte så lockande kanske . .


DreverEddie som valp

De är riktigt synd om mig . .

Ja de är det verkligen! Jag har såååå ONT! Jo efetr jag va i Sälen och sedan direkt efter de gick ut och dansade i högklackat på krogen så har mitt korsband varit ömt. Men nu är det väldigt ömt och jag kan inte gå utan att de gör ont. Jag har haltat fram nu i en vecka och idag utanför tandläkarn hände de som inte fick hända, de gick av! Haha ne ja bara skoja :) Ne men jag gick mot bilen och hej och hå där va de en isfläck Emelie halka på. Och va gör Emelie då? Va gör Emelie då? jo hon sträcker sig i ryggen, så nu har jag ont i knät och i ryggen! Jag älskar mitt liv så himla mycket!


Drömresan

Ett av alla ställen jag vill åka till är Kambodja så himla vackert och väldigt få har varit där.
Hittade lite bilder på google . .











Envis potatis skalare!

Sitter hemma hos Johan nu och vi håller på och lagar lunch, eller han håller på och lagar lunch. De blev som vanligt. Jag erbjöd mig att skala potatisen men ne nu står han där ute och gör de själv. Fast jag sa till honom att jag ville göra det. Då frågar jag varför han gör de och han säger att han vill. Då säger jag att han är en envis gammal get! Då påstår han att man är mer envis om man är äldst i familjen. Först trodde jag han menade att han var äldre än mig. Men då fråga han om inte min äldsta bror Hannes är envis? Men ne där hade han fel, jag är den mest envisa i familjen och jag är ju yngst!? Men varför måste man vara envis när man är äldst? De förstår inte jag hur han menar . .Syftar han på de att vi yngre snor deras leksaker eller skyller sakerna på dom? Att dom då måste vara envisa inför mamma och pappa för att bevisa att dom har rätt? Jag kan då inte hitta lösningen  . . .

Tisdag

Hello!
Sitter och väntar på att mitt ägg ska bli färdigt, sen så ska jag åka till Herrljungaoch hälsa på Johan :) De blir en lång dag idag: först hämta ut körkort, ungdomsmottagningen, tandläkarn och sedan jobbet. Fördelen är väl att mellan ungdomsmottagningen och tandläkarn så är de ett par timmar ledigt så jag kan umgås med Johan lite . Så de blir mycket att göra under dagen idag . .
Vaknade upp av att jag fick en hjärtattackförut, Eddie (den lille faan) började skälla som en galning och riktigt argt också. Då visade de ju sig att sotarn kom idag. Så nu hör jag hur han håller på där nere och grejar. De va den sömnen . .
Men imorn är jag ledig då ska de fan i mig sovas!

Oh my good!

Ingen har väl missat den nyheten om att en tjej ska föda åttlingar! Kan ni inse hur jobbigt de måsta vara att resa sig upp, dusha, gå på dass och att sova?! Helt galet, och dessutom ska hon ha hand om dom helt själv. Wow vilken kvinna !



http://www.alltombarn.se/forlossning/attlingar-1.22136

Katy Perry

Har verkligen börjat gilla Katy Perry, här är en av mina favoriter från skivan


Untitled

Hejsan!
Hemma igen och jag har precis käkat lite. Min mamma tvingade mig att väga mig förut (har inte vågat efter Sälen) och jag hade faktist bara gått upp 0.8 kg! It´s amazing! Så nu är glad igen:) Jag och mamma skulle ju simmat idag egentligen MEN de visade sig vara alldeles för dyrt. Tro de eller ej men det kostar 50 spänn för att få motionssimma! Heelt sjukt! Så jag och mamma ska köpa oss ett årskort när lönen har kommit istället. De kostar 1000 kronor, visst de är inte heller billigt MEN man blir mer peppad att simma då för då måste man ju tjäna in sina pengar !

Fick min avi från posten idag också, yeey mitt körkort har kommit! Fast jag vill inte se bilen, fy faan kommer se förskräcklig ut. . .

Måndag

Ni vill inte veta vad som säga i mitt huvud just nu. Tidiga mornar har aldrig varit min grej . . .

Kamera önskas

När jag får min semester ersättning i april så ska jag köpa mig en systemkamera, men vilken ska man köpa?


Nikon D40



Nikon D60

Söndagkväll

Sitter i telefon med Mickan, hon och jag har alltid så kul i telefonen. Speciellt när vi inte har pratat på länge då vi har så mycket att berätta. Har bestämt oss för att synas på onsdag och umgås som bara vi kan :)

Just nu står Johan vid spisen Mohaha och till lagar något konstigt och väldigt avancerat, de va inte ens en tanke på att jag skulle ens försöka. Men jag klarade lunchen galant idag, falukorv och makaroner :) Lite stolt är jag allt!

Ska lägga mig tidigt ikväll för imot

Soooolen skiner

Åh vilket fint väder de är, de är säkert 5 minus och man svettas när man är ute och går! Härligt, solen tycker vi om! synd bara att jag ska jobba idag också :( 15-19 ska jag jobba, vilket är en riktig tönt tid men de är söndag så de betyder OB!

Haha igår när jag skulle åka hem från jobbet så var de första gången jag skulle åka ensam i mörkret (hajen musik i bakgrunden) och jag åkte iväg säkert en två hundra meter innan jag insåg att jag inte hade lyset på :S Ops . . Haha!
Klant? Jajemän!

Ne nu ska jag snart steka falukorv och koka makaroner (delikatess :S) får se hur de går med detta.


Söndag

Hejsan!
Sitter och vräker i mig rostat bröd:) Yummie!
Igår va de ju då Melodifestivalen och jag måste erkänna att de var en del bra låtar med igår. Och jag tycker verkligen att rätt låtar vann. Heats låt tyckte jag var skit bra och Måns låt fastna på huvudet direkt. Och de är en bra sak.
Men nu får vi se nästa vecka vade är för låtar då, säkert skit dåliga. Melodifestivalen är ett retobjekt egentligen. Man sitter och följer programmet vecka efter vecka och sen är de final och då vinner inte rätt låt. Och sen åker dom till euorvison och där kommer vi sist. Så jag fattar inte varför jag ens tittar?


Valentines day ?

Kom precis att tänka på det att va är detta för alla hjärtans dag dag jag har? Här sitter jag hemma hos mamm och pappa med min pojkvän och kollar på Melodifestivalen . . Va är de för kärleksliv? Man ska ju gå på resturang och mysa med varann. Eller är alla hjärtans dag en överdriven dag bara för att affärerna ska tjäna extra pengar mitt i de dystra vintern? Jag menar vem ide va de att ha alla hjärtans dag i februari? De måste ju va alla penga kåta jävlar eller?
Ne nästa helg ska jag och Johan mysa, kanske käka ute och gå på bio. Inte för att vi glömde fixa något idag, utan för att vi tycker om att umgås med varann . .


Youtube


Melodifestivalen

Jag har kommit ur willys kläderna, jag är mätt om magen och jag har mysbyxor på mig! Kan de bli bättre?
Sitter och kollar på Melodifestivalen nu och än så länge har Lili och Susie vart, ska ge betyg sedan:)



Lördag

Nu äntligen har internetet börjat fungera, fattar mig inte på tekniska saker så ja bad först Johan fixa de. Men sen åkte han och hans hjälp hade inte hjälpt. Då kommer pappa hem och fixar det :) HA duktigt pappa!
Ja nu har jag, pappa och Offe ätit korv med pommes (Mums :S) och nu ska ja fixa med diskmaskinen och sen ska jag fixa mig och åka till jobbet. Börjar klockan två idag och slutar klockan sju.
Måste pysa, puss och hej!

Dagen före alla hjärtans dag

Min pojkvän kom precis med två buketter och en liten påse, han sa att det var en bukett för uppkörningen och en för alla hjärtans dag :) Gulligt ! Sen kunde han ju såklart inte hålla sig så han själv avslöja va det var i den lilla påsen haaha (dumma dig) de var jätte fin choklad. Tack Johan :D








Insnöad

Tycker nästan synd om min mamma, hon är ju helt insnöad på points (viktväktarna) . .
De här va ju bara för mycket :


Översättning: På 100g kroketter blir de 3,5 points (mamma äter nog 24 ungefär)

Bilder från promenixen








Hemma

Äntligen hemma igen :)
Sitter och äter två knäckemackor och ska strax ta ut hundarna på promenad. Vilken dag de har varit, i början var jag jätte glad och trevlig med kunderna, sen så va de en medelålderstant som avbröt mig mitt i min så-här-mycket-kosta-de-mening då blir jag sur. Hur är folk uppfostrade egentligen? Alla vet väl att man inte avbryter folk? Eller så tror dom att vi är robotar som bara gör de vi är programmerade till och inte har några känslor! Men jo de har vi, jag blir i alla fall skit sur för sånt!

Blev inte att jag åkte till Mickan idag, hon ringde och sa att hon hade lite bråttom så vi ska ses nästa vecka istället. Gör inte mig så mycke, rätt skönt att komma hem efter att jobbat. Sen så har jag limmat fast min smurf  (jag och mamma försökte med eltejp meen de gick inte så bra, konstigt?) så jag hoppas att den fastnar nu. Ska ta kort och visa sen :)

Youtube

Faan va cool snubbe! Vill också kunna!

Fredag

Goood morgon!
Har precis gått upp en halvtimme försent, som vanligt. Kan aldrig gå upp när klockan ringer första gången, de går bara inte.
Va händer idag då?
Jo idag så ska jag jobba 10-16, efter det ska jag åka till Miqo och prata lite med henne har ju inte träffat henne på ett tag. Och sen ville hon ju såklart åka med i bilen ;D Ja så de blir nog några strögg i Herrljunga HAHA.
Men nu ska jag äta frukost, byebye

Haha

Antingen har jag dålig humor eller så är den här helt fantastisk rolig! (och söööt)

Björn Axén

Fick ett paket hem på posten idag också :) Alltid lika roligt och de va min premie från tidningen Glamour. En schampoo flaska och ett balsam från Björn Axén . . Ska pröva det ikväll . .


Biljävel, jobbiga beslut och en jävla massa smurfar

Vilken dag de har vart för mig. Skulle börja jobba klockan 12 idag och innan hade jag tänkt att jag skulle köpa hjärtanpresent till Johan. Så jag går ut till bilen kvart över tio ungefär, börjar sopa av snö och gör den blå igen. Tror ni biljävlen startar? NE! Så jag får ringa farmor som kommer upp med sin bil och då börjar hennes lektion i bilkörning i halka, hon förklarar för mig att det är väldigt halt ute och att jag INTE för köra snabbare än 70 km/h osv. Lite (MYCKET) irriterad lyssnar jag på hennes ord och sedan släpper jag av henne. Men hon var inte färdig, ne hon skulle skrapa rent rutan åt mig. Jag säger till henne att jag har bråttom och hon påstår att jag kommer köra i diket om jag inte låter henne gör färdigt, tyst börjar jag svära lite och sen får jag äntligen åka iväg (hörde hon mig tro?)

Väl i Falköping gick jag in på Jack and Jones och hittade två saker till Johan (Dont worry, han läser inte min blogg den svikaren) och när jag ska betala frågan killen i affären om jag tror att han kommer bli nöjd. Jag hoppas det svarar jag, men nu när ja tänker efter så känner man sig så himla kass. Johan frågar mig va jag vill ha på alla hjärtansdag och jag svarar alltid: Sånt man bara kan köpa i guldsmedsaffärer :D Men sen frågar man honom och han säger: Tshirts är bra att ha. Antingen så är killar hel knöppa som inte önskar sig dyra grejer eller så är dom rätt smart som önskar saker dom själva skulle köpa. Jag menar vad sa jag medännu ett smycke till egentligen?
(Säg inget till Johan, jag vill ha smycken!!)

Sen gick jag in i leksaksaffären och de såg exakt likadant ut som när jag var liten :) De va mysigt att titta på alla fina dockor och nallar. Anledningen till att jag gick in där var för att jag va på jakt efter en smurf. Min bil är ju smurfblå, så vad är bättre som prydnad än en smurf? Har letat på internet som en tok och inte hittat något, men där i den lilla affären i Falköping hittade jag en hel korg! Fast jag hittade direkt den smurfen jag ville ha, tjejsmurfen såklart :)

Nu är jag hemma och gissa vad som starta när jag kom hem? Biljäveln!!


En tokig Emelie

Youtube

Haha så jävla bra, vilken TÖNT!

Torsdag

Goood morgon!
Sitter och håller på att vakna här, dricker lite proviva och ska snart fixa någon macka. Idag så ska jag jobba mellan tolv och fyra. Väldigt bra tid :) Fast innan så ska jag ner till torget och köpa någon till Johan och en baddräckt till mig själv (hah fick en bild i huvudet med Johan i baddräckt haah) för jag och mamma ska ju börja simma och jag har bara en massa för små bikinisar. Så jag vill ha en baddräkt så jag kan ha koll på grehorna :)

Mickan ringde igår också (shees alive) och sa grattis. De gjorde hennes mamma och lillasyster också, fast de va ett ända stort skrik i bakrunden haha. De va som jag hade misstänkt, hon hade inga pengar på mobilen och då kan man ju varken ringa eller ta emot samtal när man är utomlands (Finland). Vi ska ses på fredag iaf ska komma och plocka upp henne så ska hon få följa med på en ride :P HAHA


Creeepy

De här visade mina kära vänner mig när vi var i Sälen, så himla äckligt är det . .

Up in the sky?

Jag har suttit och funderat.
Och jag har insett nu att vilken lättnad det är nu när jag har körkort. Inte bara för mig utan för min mamma, Johan och farmor. Dom stackarna har ju ställt upp för mig under hela denna tid. De är som om jag har släppt mina sandsäckar och är just nu påväg upp i himlen. Sån lättnad är det för mig. De påminner mig att jag ska nog köpa en blomma till farmor imorn och ge henne som tack. Jag menar mamma och pappa har ju producerat fram mig så dom får skylla sig lite själva HAHA. Och Johan har kommer ju åka med mig nu, de va de första han sa. Bra nu behöver jag aldrig köra mer! Och visst så får de väl bli då . . De gör inte mig ett dugg.
Och imorn ska jag åka till jobbet heeeelt själv i min blå bil :D


Hungrig!

Gaah! Min mage skriker verkligen efter mat! Fast de är ju inte konstigt när ja åt frukost vid halv åtta i morses :S Har suttit här och knapprat skorpor i ren frustration.
Va händer idag då? Jo idag är det en väldigtintressantdag, eller inte. Har inget planerat eller jo jag ska titta på Efterlyst klockan nio ikväll. Men de är ju sex timmar kvar?! Oj oj jag har inget liv iaf de är ju en sak som är säker.
HAHA

Hjältehund prisas för sitt mod

Åh sånt här får mig att gråta  . . . .

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4381616.ab

Tisdag

Är de så här det ska vara nu?
Klockan är snart åtta och jag gick upp halv sju. Och jag är ledig idag, varför jag gick upp så tidigt? Jo för min kära bror skulle haen bil hemma så jag fick åka med mamma in till Falköping och sedan köra hem hennes bil så hon kunde ta Brors bil hem så han kan åka hem med den på fredag. Suck, vilket slaveri! Hade inte alls lust att köra bil i morses men jag sitter här hel iaf, tur är väl det?!

Har suttit och tänkt på att Mickan hon måste ha väldigt kul i Finland med sina kusiner, för hon går inte att få tag på. Jag skicka ett sms till henne igår om uppkörningen och jag har inte fått något svar :O Mycket konstigt, sen visade de sig att Daniel också har försökt få tag på henne men när han har ringt så har de bara kopplats bort. Så antingen så har hon jätte kul eller så har hon ingen mottagning/batteri. Well well . .

Nu ska jag äta frukost och lägga mig i soffan under täcket med två mposar och en drever över mig :) Myyyys!


Willgot


Fridolf


 Eddie

The first ride by my self

Hihi, kom precis tebax från min första åktur :) För det visade ju sig att min bil inte var tankad, ovanligt? Nej, jäkla sätt. I alla fall så fick jag ju 500 riksdaler av farmor så jag tog min lille smurfbil och begav mig mot Annelund som ligger 3 mil bort. Med Katy Perry i högtalarna så gick det riktigt bra att köra, sjöng och hade de skoj. Lite halt bara men annars lugnt. Kommer fram till Shell och upptäcker att hjälp jag har ju aldrig tankat en bil förut (bara min moppe) och till råga på detta såg jag att min kusin Sebastian stod i butiken. Prestationsångesten kommer fram och jag böjar tanka och de gick ju bra de också. Tills jag ska sätta tebax den där mackapären och den ramlar av. Oj i med den och sen sprang(gick snabbt) jag in i affären så att de inte var mitt problem längre. Sa hej till kusinen betalde och när jag sedan ska gå frågar han: Hur länge har du haft körkort? haah sen i morses sa jag då. Vilket jag tyckte va lite kul :P 


Fy faan

Ush, visst männsikor får göra va dom vill. Även "kändisar" de är inte de jag blir äcklad av de är det att Sverige har mest kvinnliga rökare i hela världen! Ush och blä!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4369539.ab

Ni bör se upp i trafiken . .

Nu ska jag berätta varför jag va så pirrig i magen i morses, jo för idag så klarade jag uppkörningen! Jihooo! Är så himla glad så jag har gråtiti skrattat och jag tror inte riktigt att jag har fattat ännu. De kommer vara skit läskigt att köra bil ensam! :O Men jäklar va lycklig jag är, nu kan jag jobba hur mykcet jag vill, åka vart jag vill och inte behöva fråga mamma, farmor och johan hela tiden.

Hade en lektion i morses med min lärare och den gick ju jätte kasst, trodde jag skulle bli utskälld av honom men han höll lugnet. Gick jätte dåligt faktist och jag vart riktigt orolig där ett tag. Missade högerregeln, ett övergångsställe m.m. :S INTE BRA! Men sen när jag väl träffa han jag skulle köra upp med så blev jag lugn, han var jätte trevlig och fråga om mitt jobb. Då visade de sig att han kände en på  Willys och då började nerverna släppa lite. Sen visade det sig att han precis som jag älskar hundar och håller på med avel och träning. Så vi hade lite att prata om och då kändes de jätte bra :P Sen när vi var färdiga så fråga han hur de hade gått. Och jag tyckte de hade gått bra, bättre än andra gången iaf. Och då sa han det: Jag de tycker jag med, hem och kör din Seat nu! Gaaah, tårarna ville komma men icke. Jag höll tebax dom, jag tacka och sedan åkte vi tebax till körskolan och jag fick min sista faktura. Sen tackade jag min lärare för allt och gav han en kram. Sen ringde jag Johan och då brast de, jag grät som ett litet barn och de gjorde mamma också efter jaghade pratat med Johan. Träffa henne i bilen och där satt vi och grät. HAHA.
Nu ska jag fira lite idag med ett vaniljhjärta, kaffe och choklad :)
Får fira mer i helgen!




Hjärtarna fick jag av mamma och pengarna av farmor :)

Tisdag

Iiih faan va jag är nervös! Kommer inte palla det här, är riktigt pirrig i magen just nu :S Vad de är säger jag sen . . ;P

Monday evening

Hej!
Har övningskört idag, gick galant! Efter de så gick jag ner till torget och skulle titta lite i affärer och underhålla mig själv till klockan blev två halv tre. (då va klockan halv ett) Gick in på Vero moda, jack and jones, Bokia och Lindex m.m. Och ändå tröttnade jag vid kvart över ett. Haha så jag begav mig upp till Willys och satte mig och åt och sedan läste jag ut min bok. Sen så börjdae jag jobba, hur hade jag seriöst tänkt mig att fördriva tiden i Falköping?

Jaja sen när jag väl kom till jobbet så fick jag mig en glad överaskning:) Jag slutade inte alls nio utan HALV nio, fattar ni vilken lycka! Så nu sitter jag här och kokar ett ägg och snart ska jag och mamma kolla på the greatest love movie of all time : Dirty Dancing! Finare film finns inte . .
Puss och hej, Leverpastej!


Måndag

Hej!
Ska snart åka och ha en körlektion i Falköping, blir väl kul :P Sen efter det ska jag jobba 15-21 känns väl mindre kul, men vad gör man inte för pengar? Nu ska jag föna håret, hörs imorn! Puss och hej!

Bee Movie

Haha sitter och kollar på Bee Movie nu. Så jävla bra, har inte skrattat så här mycket på länge tror jag. . Eller jo, de flesta filmerna jag har sett nu under ett tag har vart roliga. Men de bevisar ju bara att Disney är världsbäst :)



Ett bi vid namn Barry B. Benson, som just lämnat college, upptäcker att människan står för den största konsumtionen av honung och tar ett stort och viktigt beslut. Han bestämmer sig för att stämma hela människosläktet.


Våfflor

Jag och Johan kom på att vi inte har ätit våfflor på jätte länge! Så då var vi tvungna att göra det, Jiohan skulle bestämt göra egen hemmagjord smet medans jag gärna hade köpt färdigt pulver som man blandar med vatten. Men icke, Johan skulle göra sin smet och de fick han göra också. Tyckte inte de smakade bättre bara för att den var hemmagjord. Men men jätte gott var de iaf och nu är vi så himla mätta. Hade hallon sylt och grädde till såklart ;P


Så här fint brukar det se ut när man gör första våfflan


Men ganska snart ser de ut så här . .


Vimmelbilder

Hittade två vimmelbilder också på vatra.se




världens största arm? Stackars Emma hon ser ju ut som hon kvävs!

Söndag


Jihoo va jag mår bra:P NOT! Är jätte seg i huvudet och allmänt trött. Va ju ute igår med Emma och Alex<3
Dagen började med att jag satte mig på tåget emot Töreboda (där Alex bor) och mötte upp Emma som körde oss till en pizzeria där vi käka varsin sallad fast de va ju ingen matro direkt. Ägarna hade ett vilt samtal bakom pizzadisken på sitt språk (har ingen aning om vad) och de värsta av allt var att när vi beställde så fick Emma en kärlekspinne (Godisklubba) av pizzabagarn, men inte jag? What? Vilken stil. Så när vi betlade senare va jag lite putt på gubbjävlen så fråga han om Emma ville ha en till! Då blev jag ännu mer surare, varför får inte jag någon kärlekspinne av den här gamla pizzaluktande gubben? Men sen fråga han mig också, så då blev jag nöjd :)
Sen åkte vi ut till Alex i hennes lilla hus, men som vanligt när jag ska till henne så åker jag fel. Jag fattar inte varför hon ska bo så konstigt? Man hittar aldrig infarten. Men till slut kom vi rätt. Vi gick in och satte oss i soffan och sen var tjötet igång. Vi babbla på om allt och inget och stackars Tobbe höll väl på att dö av uttjötning.
Vi tittade på melodifestivalen också, vilket var helt okey . Men vad är det med denna Malin af Ugglas? (heter hon malin?) jag själv tycker inte hon är ett dugg bra, visst låttexten var väl fin men hon sjunger så där irriterande konstigt. Suck, jag tyckte ju Marie Serneholt skulle gå vidare tyckte den va gör go :)

Sen körde vi mot Skövde, Emma va nykter så hon agera chaufför och var en duktig sådan, vi fick otroligt nog en parkeringsplats på sandtorget (?) .
Väl framme så var väl klockan 22.50 så då fick vi stå i kö i några minuter, blev lite orolig där att vi skulle få betala inträde men ne de behövde vi inte! :) Jihoo. Väl inne på Vatra så tog vi oss något att dricka. Alex tog en P2 och jag en Heinehein (stavning?) och satt och lyssna på musiken och helt utan vidare så dyker Simon upp! Simon är en kille som är ett år äldre än oss och gick på Sötåsen precis som vi, och har man gått på Sötåsen så känner man alla. Vare sig man vill eller inte . .  Så där stod Simon  och de visade sig att han gick ut på krogen själv (?) så han satte sig hos oss och vi tjöta ett tag och sen gick vi ut på dansglovet och skaka våra dallriga rumpor ;P
Minus var att det var ganska kass musik och att de va fan glas på hela dansgolvet! En tjej som jag träffa på dass hade blivit skuren på benet av en diskare (!) som hade hämtat söndriga flaskor och skulle bära ut dem till disken då hon rev upp tjejens ben! Fy faan va kasst, ska man inte ha koll på glas man bär på? I alla fall tjejen var jätte ledsen för de blödde och gjorde ont. Stackarn . .
Alex åkte hem vid halv ett och jag och Emma stack vid halv två. Vi satte oss på en grill och klunka i oss en apelsin Mer och sedan kom Johan och hämta mig. Var hemma 03.30 :S Men men ska man ha kul så ska man . . 








 









Tack för en jätte kul kväll!

Lördag

Hej!
Oj va jag är trött idag, gick upp vid 11 sedan dess har jag suttit och tittat på Batman och läst i min jätte braiga bok som heter Modell Sommar.
Idag så händer det inte så mycket, men ikväll så ska jag ut på krogen i Skövde Yeeey! Va jätte länge sedan nu, så de ska bli kul att träffa Alex och Emma :P Synd bara att Anna inte kunde hänga med också :S


I Modellsommar får vi lära känna Jirina Radovanovicova, en femtonårig svensk tjej vars extremt invecklade namn passar perfekt ihop med hennes minst lika invecklade värld. Delvis på grund av sina "kommunistföräldrar", en frånvarande pappa och en nyckfull och okänslig tjeckisk mamma, har Jirina blivit skolans mobbingoffer. Till hennes stora förvåning och glädje - och klasskamraternas stora förtret - blir hon utvald av en modellagentur att jobba i Paris på sommaren.

Twenty two

Yes! De var mina underbart fina vackra gladiator pumps som kom med posten :) Åh dom är så himla fina, snyggast i gänget tror jag. Min pojkvän kom in på mitt rum förut och började räkna i min sko/väsk garderob och sen gick han ut i hallen och kom tillbaka skrikandes: EMELIE! DU HAR 22 PAR SKOR!!!! Jaha sa jag? Vadå då? Då skaka han bara på huvudet och gick. Sen hörde jag minsann att dom prata om mig där ute i köket, han och mamma. Min pengar mina beslut. Jag tycker skor är vackra och jag älskar dom! Så de så . .








Maybe they are here!

iiiiih! Johans mamma ringde precis och sa att Johan har fått paket så det kan vara mina gladiator pumps! Hoppas hoppas!
Ska snart dra iväg till Herrljunga och kolla, men först ska jag skicka bilderna från Sälen till Mickan. Kul, NOT!


Movies

Här kommer  filmer från Sälen:P  



Pink Snow

När jag var i Sälen så hittade jag ett jätte gulligt halsband i en skidbutik. Märket är Snö of Sweden, de här märket har jag tyckt om länge men jag har aldrig hittat de som passar mig. Jag gillar smycken som inte är så vanliga, vilket jag tycker Snö är (vanliga alltså) men nu hittade jag ett som var lite speciellt och då var jag ju tvungen att köpa det. Det kostade 299kr dessutom vilket inte är ett dugg dyrt, enligt mig själv.







Fredag

Hej!
Ja de va ju inte så stor ide att skriva något igår. Hände inte så mycket roliga grejer direkt.
Vi gick upp 07.00 och började städa stugan, käka lite frukost och sen vid 09 upptäclte vi att vi var klara och att städpojken inte kommer förän kl 10.40 :S Tråkigt, vi kunde ju sovit jätte mycket längre. Men men vi pckade i bilen och sen skulle Therese, Johan, Andreas och Malin åka skidor i Tandådalen innan dom åkte hem. Vilket vi andra också hade planerat men vi sket i de. Vi orkade inte så vi lämnade in skidor och pjäxor och begav oss hemåt istället. Kl 11.30 åkte vi från Tandådalen med väldigt trötta ben efter tre dagar åkning.
Vi 13.00 stannde vi och åt en pizza och sen åkte vi hem. Vi var hemma vid 19 tiden igår och de kändes gör gött att få slappa lite framför tven innan man skulle i säng.
¨
Idag så har jag varit och övningskört i Falköping. Vi övade på de som gjorde att jag kugga första gången jag körde upp och de gick bra. Nu sitter jag hemma och tar de lugnt. Ska ladda upp alla bilder på Bilddagboken också tänkte jag. De kan nog ta en stund!

Puss och hej!

Bilder från Tisdagskväll















Sälen dag 4

Hello!

Sitter hemma nu och är helt slut som vanligt :) Idag så har vi åkt i Hundfjället igen, vi har insett det att de är mycket roligare där. Inget illa menat Tandådalen, men det är lite på för hög nivå för oss. Men men har ju åkt Snowblades detta året och jag tycker de är helt okey, de har ju samma funktioner som vanliga skidor men de är mindre så de är lättare i liften och att bära på.

Ikväll är det jag och Johan som ska göra maten. Vi ska göra ris med kycklinggryta med thai kryddor. Eller Johan ska laga mat och jag ska hjälpa till ;P
Men just nu sitter alla och småäter så vi får se hur hungriga dom är sedan höhö.

Ingen bilder blev tagna idag heller, de va inte så bra väder idag dimmigt och lite mildare idag.

Ne nu ska jag titta på tv, soo long!

Sälen dag 3

Hej hopp! Vilken dag de har varit, Så jävla kul har det vart. Det ända negativa är att Miqo total vägra följa med idag, men jag ska nog tvinga med honom imorn. ;P
Idag har jag iaf åkt med Johan och Daniel och vilka idioter till att åka. Iaf Daniel han åker som fan, störtlopp hela vägen ner och krockar med varandra och håller på. Jag åkte mest efter och skratta :) HAHA Nu är jag hemma iaf och sitter och dricker blåbärssoppa och äter lite chips. Yummie!

Här kommer fler bilder:














Sälen dag 2

Ordet är AJ! AJAJAAJ va jag har ont i mina beeen, märks att man bara åker skidor en gång om året. .

Igår så hade vi feest, som ni kanske ser på bilderna. Va duktig dock, somnade klockan 21:) Eller somnade vet jag inte om ordet är  . .

Idag så gick vi upp 07.00 (!) och käka frukost och sen gick vi iväg mot uthyrningen. Och oj vilken kö de var, Vi fick nummer 52 och de va nummer 13 när vi kom dit :S Fick nog vänta två timmar på att få våra snowblades. Sen bar de iväg, jihoo va kul de är att åka skidor. Jag ska visa det hela i bilder istället:)



     



   


Bilder från igår














Sälen Dag 1

Nu äntligen är vi framme! Åkte klockan 07.00 imorses och vi kom hit 15.30, ja alla dessa rökpauser och kissepauser så gick de ju inte så jätte snabbt upp. Vi stannade kanske varje halvtimme, för att kissa. De är ju faktist inte lätt när man dricker cider och öl på vägen upp. Man måste ju fira att vi har fyra dagar semester!!
Här kommer bilder:

De ska börjas tidigt, 07.22



De va liite trångt


Kissepaus


Fjället


Vi tyckte högen såg så mjuk ut så vi slängde oss i den :)


Nu sitter vi och myser


Hörs! Puss och hej!