Lördag

Heeej!

Kom hem klockan halv tre i natt :( Jobbigt värre, men jag somna rätt gött :D
 Just nu sitter johan framför tven och tittar på Män som hatar kvinnor, vi ska se nummer två på bio ikväll nämligen. Så han måste ju se ettan först :)

Annars vet jag inte vad som händer idag, de är ju jätte fint väder! Så de blir väl ut och ta lite kort kanske? Men först ska jag färga håret .

Ching Ching!

Jihoo!


Nu kan man dricka Oboy OCH få fibrer i sig på köpet! Grattis liksom . .

Bride of Chucky

Heej!

Jobbat idag mellan 10-19, lång tid. Men de gick snabbt och nu sitter jag här hemma. Kl 01.00 ska jag hämta upp Johan i Trollhättan så jag åker väl hemifrån halv tolv ungefär.

Men nu klockan 21.00 börjar en skräckis ;P I lovve skräckis!
Fram med chipsen, powerking och en kudde!


Kunde inte sagt de bättre själv !


Klok man de där

Fredag

Nu blir de snart fredagsmys! :D

Heeej!
Dumma freppe som bara håller på och väcker mig på morgonen. Men lyckades somna en liten stund iaf. Nu sitter jag här med blåbärs runt käften och ska strax börja fixa till mig lite. Idag jobbar jag mellan 10-19 och sen ska jag hämta Johan ikväll med. I Trollhättan kl 01.00 ! Yeeey, life is great!



Torsdag

Heeej!

Vaknade kl halv åtta idag, och jag började halv nio! Lite smått panik, på med kläder, käkat, smink och sen ut i bilen. Och då va jag tvungen att skrapa rutorna, ännu mer panik!
Jaja, kom i tid iaf.

Sen när jag slutade klockan tre så tog jag bilen ner till torget och fixa lite grejor. Hämtade pappas kedja som vart på lagning, lämna brev på banken, köpte klänning, in på apoteket och sen hämta avokado sallad till mig och morsan.
Va hemma igen vid halv fem, då jag vräkte in mig lite "lunch". Sen dess har jag suttit framför datorn och slappat.

haha Wille är den knäppaste hunden jag någonsin möt. Här har hanett hårspänne i munnen

Favorit veckodagen

Idag så är de den bästa dagen när de gäller tv :D



 


Home again

Hemma från en dag i Borås. Åkte till Mickan vid ett och vid halv två va vi iväg. Väl framme så käkade vi tacobuffe och sedan gick vi runt och tittade i butiker. Jag köpte en pyjamas med Hello Kitty och en kappa för 399 kr. FYND!

De blev ju inget bak, vi kom hem alldeles för sent. Så de blir nog på lördag istället :)

Tack för en rolig dag babe !

Onsdag

Heeej!

Är ledig idag! Yeey!
Vaknade kl nio, för freppe ville inte va i sin bur . Så han gnällde och tjöt som en gris.

Sitter med en kopp blåbärssoppa och ska strax fixa mig och åka hem till Miqo. Vi ska ha en Emme&Miqo dag :D Ska till Borås och sen ska vi pröva på att baka Cupcakes <3


Pippi Långstrump

Kommer så väl ihåg den här scenen så väl, så himla underbar!. Jag va så himla avundsjuk på allt godis som köpte haha!


Helt outstanding!

Haha jag och morsan tittar på Black Jack :D


Man tager vad man haver

Man ska inte leka med maten ....


Tisdag

Heej!

Vaknade klockan halv tio idag och sedan dess har jag legat och degat i soffan. Frippe låg på min mage och Wille på benen, haah mysigt!

Ska alldeles strax gå upp till Lella och klippa mig lite, ska bli skönt och få de gjort. Allt ska av höhö!

Annars blir de jobb idag mellan 14-19.30, fun fun dag.


Brakskit!

Är hemma från yogan, vilket va väldigt jobbigt idag. Är så jäkla klen! De är ju synd om mig. Jaja hur som helst skämde jag ut mig rejält idag :S

Yoga är ju en lugn och harmonisk sysselsättning och vi höll på och närmade oss slutet av "lektionen" och vi skulle göra bågen som den kallas. Man tar alltså tag och anklarna och ligger där på magen med ben och armar i ihop i luften. Och så skulle vi hålla andan och när vi gör detta andra gången så lägger jag av en brakskit, visst den va väl inte så hög men den hördes ju. Dom bakom började fnissa och jag fick bita mig i läppen för att inte börja gapflabba! HAHA, så när jag ligger där helt röd i ansiktet kollar Johanna på mig : Va de du? HAAH!

De va nog de roligaste idag! Jag fes tre pers i ansiktet, de är ju inte varje dag man gör de :D


Sjukaste humorn i världen?

Ja va fan ska jag säga, men ja tyckte iaf att detta va skit skoj :D


Monday

Heej!

Ush är helt seg i huvudet. Har jobbat idag melan 07.45-16 och jag måste ju påstå att de va en pina att gå upp i morses. Jobbade ju sent hela förra veckan så de är väl därför.
Ja snart ska jag och Johanna iväg på Yoga, är inte ett dugg taggad.


Kan de va så?

Kan de va så att jag, lodisarnas lodis, har hittat på något nytt och kreativt igen? Är jag först tro :D (Mohaha!)
Imorn kommer ALLA ha såna här naglar ;P




Nagel målning

Har vart hemma ett tag nu, slutade ju 16 och sen handla jag lite och sedan åkte jag hem till hundarna. Sen dess har jag inte gjort ett piss och faan va skönt de är. Hela huset för mig själv och de ända som hörs är två snarkande hundar och radon. Lovely!

Just nu målar jag naglara och tittar på min stora kärlek här i livet : Youtube! Kan sitta i flera timmar och titta. Är de normalt tro?




Me heart Youtube


Sunday Morning

Heeeej!

En onykter Johan ringde mig i natt, haha han hade virat bort sig i Oslo och då ringer han mig. Som har vart i Oslo en endaste gång i mitt liv?! Men  han hittade tillbaka som tur va ;P

Vaknade för en stund sedan. Näör jag vaknade hade jag två täcken över mig?! frös jag i natt elle? Eller bor de någon under min säng? Hemsk tanke, nu kommer jag ju inte våga kika heller.

Idag blir de jobb mellan 12-16 sen blir de hem igen.

Patrik 1,5

Nu blir de film tajm, har inte sett denna filmen ännu. Den ska visst vara bra, men dom filmer jag har hört ska vara bra tycker oftast min mamma inte om HAHA! Vilka kontakter jag har va?


Lördag

Heeej!

Hemma från en dags jobb.
Ush vilken mensvärk jag har haft hela dagen, stackars kunder. Inte för att jag va elak men ja brydde mig inte att de va billigt godis osv. Haha, är ju faktist tjej så dom kanske fattar grejen?

Klippkort på psyket?

En konversation mellan mig och min mor :
Jag: Kan inte du ligga här och slappa framför datorn hela kvällen idag?
Mamma: Vadå?
Jag: Ja menar att du kanske kan låta bli de där jäkla cafet på Facebook någon gång!
Mamma: Vadå? Jag ska ju bara gå ut och servera maten..

Ja ni hör ju hur jäkla illa de är, snart kommer jag ta på min mamma en tvångtröja och skicka henne till psyket. Men nu inser jag att då måste skicka flera av mina arbetskamrater och släktingar till psyket också.
(Mer jobb och fler klappar till mig ;P)

Är de bara jag som inte faller för såna här skit spel?

Pyssliga jag

För ungefär tre veckor sen kanske så köpte jag ett fotoalbum och fixade hem bilder . Sen började jag klistra in korten. Nu kom jag på att jag inte va färdig så idag gjorde jag de sista. De är ett album med kort från studenten och balen, bättre sent än aldrig!








Darin jävel

Nu har Darin seriöst gjort en cover på Coldplays Viva la Vida. De gör man bara inte! Och de värsta av allt, han gör den skit kasst! Skäms Darin!

Darins kassa version


Orginalet

Noodles

Nu har mammasen åkt till jobbet och nu är man ensam hemma. Johan kommer inte hem i helgen och jag ska jobba två korta tider, får se va som händer under helgen.

Så här sitter jag med tre hundar som ska tas hand om. Ska strax ta Eddie och gå en lång vända, går så snabbt när man bara går med han. Sen blir de dom små på en lite kortare. Men först ska ja käka lunch, Nudlar! Åh va gott de ska bli, känns som man är student all over again HAAH!

Goood Morgon

Min frukost bestod av : Risgrynsgröt och blåbärssoppa! :D MUMS!

Funny bunny!


Come back!

Har hört rykten om att Spice Girls är på gång igen! Man kan ju hoppas att dom får för sig att spela i Sverige, då är jag iaf förste man att köpa biljett! HAHA Största idolerna från 7 års ålder ! För de va väl knappast bara jag som älskade platå skor, tofsar i håret, peace fingrar och spice girls pennor?
 Spice up you life . .


Torsdag

Heej!

Gick upp halv tio idag, tog ut hundarna, käka och sedan dess har jag suttit här framför datorn och tittat på serier :P






Jiho Kväll!

Grey´s Anatomy och True Blood!

Hell yeah!


Katt jävel!

Ska aldrig i hela mitt liv köpa katt, de är en sak som är säker! Hur är dessa djur funtade? Min katt iaf SKA ligga i knät hela tiden och han ger sig aldrig. ALDRIG! Sen är han ju så envis så om man sitter och käkar så får man inte va ifred för hans tassar är hela tiden i maten. Jäkla katt!

Dummaste jäkla djuret i världen!


Onsdag

Heeej!

Har faktiskt vart uppe hel timme redan, vart ute med hundarna och käkat frukost.
Nu tjötar jag med Miqo i telefon.
Blir jobb mellan 14-20.30 idag :)

Tisdag

Heeej!

Japp tisdag idag då, sovmorgon idag med :P Riktigt skönt, vem gillar inte de?

Idag så ska jag och mamma åka till Skara och gå på rehab med Fridolf. Han ska simma idag, träna lite muskler :) Sen blir de jobb mellan 16-21.15, sköj ! :S (money money)

Hörde en så himla bra kommentar igår när jag jobba. Två tjejor och den ena säger till den andra : Kan inte du köpa kondomer till mig? Tycker de är så pinsamt! Den andra tjejen säger då: Men gumman såklart jag gör, allt för att du ska ha ett säkert sexliv.

HAHAHAHAHAHAHA!


Min måndag

Heej!
Jobbet gick fint, tiden gick snabbt och mamma hämtade mig på jobbet. Så nu har vi käkat sallad och tittat på Grannfejden. Fy faan vilket bra tv program, jag skratta igenom hela programmet. Älskar att titta på gamla gnälliga gubbar :P HAHA!

Pratar med Johan över msn just nu, han har fixat smink till mig via jobbet helt gratis haha gulligt värre!


Min måndag

Heej!
Jobbet gick fint, tiden gick snabbt och mamma hämtade mig på jobbet. Så nu har vi käkat sallad och tittat på Grannfejden. Fy faan vilket bra tv program, jag skratta igenom hela programmet. Älskar att titta på gamla gnälliga gubbar :P HAHA!

Pratar med Johan över msn just nu, han har fixat smink till mig via jobbet helt gratis haha gulligt värre!


Då var de måndag igen

Heeej heej!

Vaknade 11 idag, haha! Göött som fan va de iaf, men kommer inte kunna sova ikväll. Blir att läsa ut boken ikväll.
Ja idag står inlämning av bil och jobb mellan 14-20.30 på schemat. Missar yogan idag vilket är surt men men hon va ju rätt kass föra gången så de känns inte som ja missar något.

Ching Ching!

 

Super kväll :P

Klockan 20.00 börjar Sällskapsresan - Snowroller på SF kanalen! Wihoooo!




Kan du inte bli första december snart?!

Haha är de bara jag som verkligen avguuuudar Sunes Jul?


Söndag

Heej!

Har jobbat idag mellan 10.30 - 16 riktigt skön tid!
Sitter här vid datorn med en godis burk och myser. Frippen tigger som en gris och ja är arg, hatar när dom tigger!

Jobbet idag gick snabbt, vi hade de roligt idag på jobbet.

Ne nu ska jag byta om, bye bye!

Hemma

Är hemma från jobbet och ja de gick väl bra. Dom hade personal fest idag, men ja orkade inte va med. Man måste ju ta de lugnt ibland.

Läste att Foki blev Årets Blogg, inte okey enligt mig . EGOINA skulle ju vunnit!


Lördag

Heeej!

Vaknade klockan halv tio idag :D Sköööönt va riktigt trött igår kväll. Så de blev sängen innan tolv.
Idag så har jag inte gjort något ännu, sitter och myser med Johan i soffan. Johan har fixat till min dator lite (brorsan hade ju ställt till de!) och pappa har bytt mina däck på bilen. Faan va effektiv jag har vart idag :P

Jobb idag mellan 15-21.15 idag ...

I'm doing the hamster

Nu är de dags för fredagsmyyys!

Japp klockan börjar bli kvällen och benen styr mot soffan eller ne ja menar fotöljen (mamma äger soffan enligt henne själv) så de blir väl gött käk och lite snacks. Sen kommer Johan hem idag med :D Va ju två veckor sen sist! Länge ...

Bye bye!

Oh gosh I crapt my pants!

Haha fy faan va bra !



Fredag

Hej!

Gick upp kl 07 idag och kvart i åtte va ja på väg till Herrljunga cch en mattelektion. Lektionen gick inte jätte bra men får väl åka dit nästa vecka med :(

Mm sen när jag går ut ur Komvux så snöar de! JÄTTE mycket! Så jag börjar min färd hemåt!
FY FAAN va halt de va! Fick köra i 35-40 km/h hem. Sen så fick jag sladd också och va ungerfär en meter ifråna tt åka ner i diket. Då grät jag nästan de va riktigt läskigt!
Så istället för en 30 minuter hem tog de 1 timme. Kul?

Men hundarna älskar ju snön och de är väl kul för dom, själv HATAR jag den!


Torsdag

Hejsan!

Ja idag har de inte hänt särskilt mycket.
Jag gick upp kl 07.30 åkte till jobbet kl 08.00. Upptäckte att de knappt va någon bensin i bilen så jag fick åka med en oro i magen till stan. Men jag klarade mig in till stan, så jag tänkte att jag skulle vara smart att tanka bilen innan jobbet. Svänger in på Shell ch får sladd GAH! Dags att sätta på dubben nu!

Sen kom jag hem klockan 15 och sen har ja inte gjort något. Tagit de lugnt och vart ute med vovvarna.

Tjing!


Haha!

Min underbara lille Fridde filur!
Jag kissade i princip ner mig när jag såg detta HA!




Onsdag

Heeej!

Vaknade ta me faan 10.30 idag, gött ! Älskar att sova länge. Men blir jobbigt ikväll, skit samma.
Ja idag har jag inte gjort så värst mycket, vart ut med hundar och suttit framför datorn. Ska åka och hämta ett paket i Ljung senare idag och jag ska tanka bilen, skoj :S Hatar att tanka. Men paketet ska bli skoj där ligger nämligen min dräkt jag ska ha på mig på en halloween fest den 31:a ;D


SNYFT!

Bölar som ett litet barn varje gång jag ser den här!


Rainbow Drops

Just nu vill jag ge mig själv ett pris i kreativitet! Visst visst jag är väl knappast först med att ta sånna här kort. Men själva grejen att jag gick ifrån att hålla i en cdskiva och sedan gå fram till diskbänken och hälla vatten på den, de är ta me faan konst :D HAHA!



















Tisdag

Back to reality . . .

Idah så har jag jobbat mellan 07.45-15, vilket gick alldeles utmärkt för jag har ju inte jobbat på över en vecka så jag va ju skit positiv och glad. Tror nog alla kunderna har ändrat åsikten liiiite nu iaf ;D

Ja men annars har de ju inte hänt så mycket, suttit och tittat på youtube. Har kollat på alla andras filmer från konserten och jag har konstaterat en grej. Jag måste köpa ny kamera! Faan va kass den är!


Green day

Igår vid 12 tiden började jag och Mickan köra mot storstaden. Vi körde och körde mil efter mil stannade i Linköping, käkade och körde ännu mer. Vi var iaf framme kl 17.00 och insläppet började kl 18.00 så de kunde nog inte bli bättre. Jag köpte mig en tshirt och sen köpte vi lite snacks och satte oss. Vi tittade på förbandet vilket va ett helt okey band, Prima Donna hette dom.

Sen klockan 20.00 kom dom! Gah hela globen skrek av lycka och japp de gjorde jag med. Jag kan i smyg erkänna att jag fällde en tår som ja snabbt torka bort.
Och en sak är säker, VILKEN KONSERT! Va de roligaste 2,5 timmarna på riktigt länge! Allt va så himla bra, valet av låtar och framför allt sättet han skötte publiken. Han pratade med oss, fick oss att sjunga med och han tog upp några riktigt lyckliga personer upp på scenen.

Måste nog påstå att jag nog aldrig kommer få se en sån här bra konsert igen och kommer dom tillbaka till Sverige kommer jag definitivt vara där!
De är så himla svårt att beskriva hur underbart de va i globen igår, men en sak är jävligt säker. Britney kan ju ta och slänga sig i väggen!
Och den här konserten kommer bli svårt att slå, finns bara ett ord: FANTASTISK!

Här kommer klipp ifrån kvällen (den här gången gömde jag kameran i bhn ;P)






Mot Globen!

JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG! JAG SKA SE GREEN DAY IDAG!


Turridning

Nu är jag tebax från islandshästarna och Tibro. Faan va skoj de va :P Är riktigt nöjd, va värt de 420 kronorna! Dit ska vi åka mer flickor. Vi va ute och red i två timmar, de va soligt så de va inte så värst kallt :D

Min pålle :D



 



 

 


Lördag

Heej!

Vaknade vid halv elva idag :P Skönt att sova länge de äe livet de!
Jag sitter och väntar på klockan, klockan två ska jag bege mig bort. Ska till Tibro och möta upp Anna, Emma och Alex <3 Vi ska rida Islandshästar idag klockan halv fyra :P De ska bli skoj!

Tack o hej!

Vilken duktig vovve!

Denna måste ses !!



Pajdegsjävel!

Jag tror allt i köksområdet har något emot mig!! Vi ska käka paj här ikväll och mamma frågade mig och jag iaf kunde göra degen och trycka ut den i formen. Visst sa jag, hur svårt kan de va liksom?! ^^ Så jag började fixa med mjölet och margarin och börja knodda (upptäckte också att jag tyckte de va äckligt, har jag blivit en mes?) fick koka te vatten för att få bort de äckliga skiten och in i kylen en stund. Sen ut med den igen och i pajformen.
Men fan va fan jag hade fel!! SÅ FEL! Deghelvetet ville ju inte va i pajformen, ne den ville sitta på mina händer! Och då hörde jag en liten stämma i bakhuvudet, vem de va? Jo de va min gammla hemkunskapslärare som sa: Man ska aldrig tvätta händerna emellan, som någon jävla profet!

Åh nu står skiten i ugnen iaf, hoppas den blir god ta me fan!


Bild: Google

My friday

Heej!

Ja idag har de vart mycket på gång.
Gick upp klockan 7 ochkäka snabbt och bagev mig sedan mot Herrljunga och gick på en matte lektion. Vilket gick bra :D

Sen vid tio tiden mötte Mickan upp mig och vi åkte till Borås. Väl där åkte vi diret till NetonNet på jakt efter en hemlig grej :P Har med ett visst Halloween party att göra. Kan ju inte säga va vi ska va heller!
Sen åkte vi till Thai silk och käkade buffe tills vi höll på att dö. Sen kikade vi i affärer, Mickan köpte en jacka och jag två nagellack :D

En sak är säker, vi kommer vara grymmast på festen!!

Käk och en movie

Vid 18 tidoen åkte jag hem till Johanna och hämtade upp henne. Vi tog bilen till Falköping och hyrde en film och köpte lite thai mat på Ming. trevlig och jäklar va mäta vi blev


 

Porträtt

Jag och Johanna tog vår utrustning och åkte till bokskogen för att ta kort på oss själva. Och här är lite kort på mig och några på Johanna (undra om hon gillar de :P) men jag måste erkänna att jag tyckte nog de va roligare att ta kort än att bli tagen på.
























































Torsdag

Heej! 
Ja de va samma visa imorses igen, jäklar hundar! Är väldigt trött på dom nu!
Jag och Johanna ska strax dra iväg och ta kort i bokskogen, så jag har fixat till mig lite. .

Har tagit lite gulle kort på Wille i min säng :P





 


Michael Jacksons spöke

Titta dom gjorde ett repotage i MJs hus och fick se detta, spookey!


Holy cow!

  • Visste du att världens äldsta katt blev 38 år?
  • Visste du att världens äldsta hund blev 21 år?

Tänk va kul de måste va att ha ett husdjur så länge?




Tisdag

Heej!

Fy faan vilken hemskt morgon jag har haft! Vaknade vid havl sex tror jag av Wille som skulle nosa mig i nyllet, med hans hårda vassa morrhår så blir de en mardröm! La täcket över huvudet och somna om, men sen vanade jag igen och då hade han en leksak han så stolt visade upp. Den flög ut ur mitt rum! Sen kom droppen, då höll han på att gå runt i sängen på mig, bredvid mig ja överallt!!! Då flög han ut med, ne men han gick väl ut efter att jag sagt till honom (väldigt argt) att han skulle ut!! Gah!

Sen hade jag en Fridolf som bara gnällde, ja ingen bra morgon!

Bloopers!


Books

Åkte in en sväng till stan och hämtade mina nya böcker och gjorde ärenden. Lämna in min pappas halsband, köpte en klovjeväska till wille, köpte färs och cola.
Nu är jag hemma igen och vi sitter och tittar på Emil i Lönneberga ;P

Serien True Blood är böcker från början, de visste ni inte va? ;D
Här är nummer 1 i serien


Matteblä!

Finns de något tristare ämne än matematik?
Har aldrig tyckt om de och kommer nog aldrig göra de heller. Sitter nu och ska byta ut y och hålla på, men vart i mitt liv kommer jag har användning av de?
De är nog tamefan en dum liten gubbe i Skåne som har kommit på de, de är jag nästan säker på. Ne fy Farao!

Tisdag

Åh va gött de va med sovmorgon idaag! :P  I looove <3

Ja idag är jag ledig så jag vet inte vad som står på schemat, blir nog lite tal i matteboken och att ta de lugnt. Får se hur dagen urspelar sig vill säga :D

jag och en varg, kolmården 2007 ?

Min nya IDOL!

Har nog aldrig gillat en främmande människa lika mycket som jag gillar denna bruden!


Mumma!

GODASTE PÅLÄGGET EVER!


Måndag

Heej!

Ja dagen igår gick ut på en sak : ÄTA! haha.

Idag så vaknade jag vid 07.20 och de gick jag upp käka och vid 07.50 fick ja sms från Ingela som undra va ja va, då visade de sig att jag skrivit fel tid, faan! Fick skynda mig som faan in till jobbet.
Men annars har dagen vart lugnt, förutom at jag har ont i nacken sen i lördags :(

två byrackor . .

Bra film!

Idag när vi vaknade bakfulla osm as så satte vi på en film. Taken hette den och den va riktigt bra!


Miqos 20års fest

Heej!

Ja jäklar vilken kväll de va igår, vi börja 17.30 och slutade 02.30! HAAH Nio timmar party blev de :D

Kom dit 17.30 som sagt då de va present öppning. Av mig fick hon en tatuering :) Hihi ja alltås hon får ju välja själv och så betalar jag 1000 kr som max.

Sen käkade vi tacopaj som va urgod!
Och efter de så började vi parta järnet haha, här är bilder för jag orkar inte skirva så mycket mer..

Tack för en jätte rolig kväll!























































Lördag

Heej!!
Ja jag och Johan ställde ju kl på nio idag, när vi kom upp? Halv elva, suck! Men de va la gött att sova vidare en stund men istället blev de bråttom.
Vi åkte in till Falköping där vi först stannade på Shell för att hämta mitt paket från H&M (innehållande en kofta och ett par pumps) sen till Willys där vi köpte en cola, fruktsoda och svenska hjärtan till min mamma (fattar inte hur hon kan gilla den serien).
Sen åkte vi till Jysk. Och Johan börja jakten på enn 90 täcke. Men hör och häpna, de säljs inte längre ? ! What? ´Va de dummaste jag hört men enligt damen så ska täcket vara större än sängen blablabla. Så han köpte ett 150 istället och lakan till min säng :) Och en leksak till vovvarna ;P
Ne nu ska jag börja fixa mig, ska ju på party ikväll !

Uddevalla nästa

Japp nu ska jag strax sätta mig i bilen och åka till Uddevalla och hämta Johan. Tänkte åka 19.00, de tar ju inte två timmar men sist kom jag försent och jag väntar hellre än komma sent. Så ser min kväll ut :(


Naaw!

Va sugen jag blir på en egen liten mopsbebis när jag ser den här filmen, älskar valpar så himla söta!




My Lensbaby

Var ute i trädgården och tog lite kort på naturen :)

 



 

 

 




 


Mysmorgon

Hej!


När jag vaknade i morses så upptäckte jag ett väldigt mys över hela mig. Så jag satt mig upp i sängen och upptäcker anledningen till detta mys, jo då ligger Eddie, Ludden, Willen i min säng och Fridolf bredvid. Och ja de va så himla mysigt att dom alla knödde ner sig hos mig och jag inte vakna av de. Generösa djur jag har :P



 


Tre Kronor

Satt och kollade på nöjespokalen där dom påstog att Kotten inte va en karaktär i Tre kronor! Men jag fixa minsann bevis, dumma Kanal 5. Ni bör läsa på mer !!


Roy Andersson

Imorses så såg jag på nyhetsmorgon och då döck just Roy Andersson upp! Vilket geni alltås, riktigt duktig på reklam. Här är en som dom flesta va oss känner igen ..





Och här är sju andra han har gjort, gillar nummer tre bäst!


WTF!

Ser ni va de står i hörnet på bilden?

Bidrottningsgele! Skulle inte vi värna om djuren ? Ne istället tar dom stackars Bidrottningar och mosar dom och gör gele av dom! Ne fy skruttan..

1 oktober

Åh så va september förbi, shiet va tiden går snabbt!
Vakande precis gött :P

Här kommer en bild på håret framefrån med ... (ja aj vet jag ser creepy ut, men ja fick shampoo i ögonen!)