Torsdag

Heeeeej!
Idag så har jag jobbat tidigt, 08.30-14. Och efter jobbet så åkte jag hem till ett dukat bord med lunch <3 Chili con carne, Mums! Sedan dess har inte så mycket hänt. Eller jo, jag har köpt ett badminton set! Så jag och Johan spelade lite förut och Bodil var med och tog bollen när den landade på marken haha :D Sen har jag pussat på Hugo en snabbis och pratat med Johanna.Sen har jag och mamma vart ute och gått en halv mil och jag har bakat lite. Är sjukt baksugen, kollade på Leila bakar förut. Och hon gjorde fyllda cupcakes, så himla goda såg dom ut att vara. Måste prövas snarast!
Nu åkte Johan precis iväg och skulle träffa köpare till hans farmors husvagn. Så jag och Bods is on our own en stund. Blir väl att fixa lite kvällsmat och ta en dusch ...

Onsdagen

Heeeej!

Igår gick jag upp jätte tidigt, 05.15 för att vara exakt, för att åka iväg till Lerum vid 06. Var framme vid tjugo över sju och kände mig lite vilsen. Men som tur var så träffa jag på en tjej som hon också skulle till antagningstesten. Så vi letade ihop och vi hittade rätt :) Väl där fick vi varsitt nummer och sen fick vi vänta. Numret vi fick innehöll två tider jag fick tiderna 08.30 och 10.30. Jag fick först göra en mini uppkörning med en karl som visade sig vara min mosters granne! HAHA! Sen fick jag gå på en intervju. Jag HOPPAA verkligen att jag kommer in på trafiklärarutbildningen, håll tummarna! Får reda på det vid midsommar :)
Sen åkte jag hem och sedan åkte jag och jobbade 15-20.30.

Onsdagen

Heeeej!
Igår gick jag upp jätte tidigt, 05.15 för att vara exakt, för att åka iväg till Lerum vid 06. Var framme vid tjugo över sju och kände mig lite vilsen. Men som tur var så träffa jag på en tjej som hon också skulle till antagningstesten. Så vi letade ihop och vi hittade rätt :) Väl där fick vi varsitt nummer och sen fick vi vänta. Numret vi fick innehöll två tider jag fick tiderna 08.30 och 10.30. Jag fick först göra en mini uppkörning med en karl som visade sig vara min mosters granne! HAHA! Sen fick jag gå på en intervju. Jag HOPPAA verkligen att jag kommer in på trafiklärarutbildningen, håll tummarna! Får reda på det vid midsommar :)
Sen åkte jag hem och sedan åkte jag och jobbade 15-20.30.

Tisdag

Heeeej!
Idag har jag vart leeeedig! Jag har gjort massor av skoj idag :) Vid tio imorses åkte jag, Mamma, Johanna, Hugo och Helena till Rångedala plantskola. Vi hittade massor av blommor och buskar, jag kom därifrån relativt billigt 430kr fattigare blev jag haha. Sen när vi var färdiga åkte vi till Fristad och käkade lunch, Pizza fick det bli .
På vägen hem så bestämde vi oss för att hälsa på Johannas mamma och kolla på hennes valpar och lamm, sååååå söta !
Sen åkte vi hemåt och när jag kom hem så möttes jag av en trött Johan och uttråkad Bodil. Vi åkte in till Falköping för att posta Johans fem miljoner paket och för att leta krukor till mina blommor. Men hittade inga fina, så jag åkte hem utan. Men fick köpt en vaxduk till bordet på verandan, äntligen!

Måndag

Heeeej!
Idag började vi dagen med en promenad, jag, mamma, Johanna och Hugo gick iväg på en fem kilometers runda och hade det mysigt! När vi kom hemåt igen så stannade vi till hos farmor som bjöd på kaffe och tårta. Sen gick jag hem och fixade lite med mitt lilla hem, du vet disk och tvätt och annat tråk. Sen fixade jag ihop en kycklinggryta till lunch och sen åkte Johan iväg till skolan. Jag själv slappa lite och sen vid kvart över tre kom mamma och hämtade upp mig och vi for till jobbet. Fast först åkte vi till apoteket och fixade lite grejor till mitt sår.
Johan fick äntligen en tid i Alingsås idag hos läkaren. Förra veckan så svullnade hans ögon upp och sen några dagar efter det fick han eksem i armveck och knäveck. Skit vårdcentralen i Herrljunga sa till honom att avvakta men idag tvingade jag honom ringa igen och sa åt honom att överdriva jävel. Så till Alingsås fick han åka för att få hjälp? Hur sjukt är inte det då? Och vet ni vad det var? En halsinfektion?! Nu äter kraken penicillin iaf :D

Söndag

Heeeej!
Det har ju vart min jobb helg denna helgen, därav ingen bloggning. Igår jobbade jag 12-17 och sen så gick vi ner till Storebror för fest. Och hjälp vilken fest det blev! Sket sköj hade vi, lite väl skoj kanske. Fick en smärre chock när jag vaknade imorses och upptäckte ett stort brännsår på min vad :S
Jobbade 12-20 idag och nu slappar vi i soffan, välbehövligt kan jag lova!

Fredag

Heeeeej!
Har nog vaknat sjutton gånger under natten, så jäkla varmt i sovrummet! Jesus! Gick upp vid nio tiden, då gav jag och Bods upp haha. Har käkat frulle och tagit en dusch, nu sitter jag och försöker fördriva tiden. Kl 13 ska jag och Bodil simma, så vi åker runt 12 tiden. Sen blir det snabbt hem för att byta om och jobba mellan 16-21.15.

Halli Hallå

Äntligen är sladden fixad! Inte en dag för tidigt, tog ju bara två veckor... Karlar alltså.
Jaja idag har jag vart ledig och bara njutit av solen :D Har spenderat hela dagen utomhus och bara vart, Så himla skönt, vi åkte en sväng till Annelund för att köpa glass och för att köpa korv som vi ska grilla ikväll. Sen när vi kom hem tog jag med mig Bodil ut i skuggan och jag läste ut en hel bok haha ! Livet är great just nu. .

I'm back!

Heeej!

Jo Johan gjorde sönder min sladd till min dator så min dator har ju vart död sedan dess. Den funkar inte utan sladd längre nämligen. Så jag har väntat på att han skulle fixa den, vilket han fortfarande inte gjort, så vi kan kalla det en så kallad "bloggpaus" HAHA. Nu har jag beslagtagit hans dator i stället för nu har det ju gått en vecka!

Igår så jobbade jag mellan 07.45-14 och efter det åkte jag till moster Ingela och där väntade Moster Helena, Jullan, Beckis, Mårten och Tomaso :D Vi tog en minibuss mot Göteborg och Liseberg!
OCh oj va roligt vi hade ! Herre min ge, vi skrattade och hade det fruktansvärt skoj. Och vi valde en jätte bra dag att åka på, inte mycket folk alls och helt okey väder. I bilen hem satt jag och gjorde en lista på allt jag hann åka haha här är den: Balder 2ggr, Kanon 2ggr, Atmosfear 2ggr, Lisebergsbanan, Kållerado, Shanghai, Elefanterna, Segelbåtarna, Spin rock, Sagoslottet, Uppskjutet, Virvelvinden, Uppsvinget 2ggr och Jukebox. Vi kom dit fyra och åkte vid nio, så vi fick verkligen valuta för pengarna :P

Idag när jag vaknade var jag så sjukt trött och en aning träningvärk i magmusklerna :D Tack för att ni tog med mig jag hade jätte skoj !





jag och Jullan underhållde oss med Beckis hår













































Tordag

Igår så jobbade jag först mellan 12-18 och sen åkte jag hem och vid sju kom Miqo hit :D Vi åt pizza och drack mängder av vin !
Mickan hade hittat ett jätte gammalt kort på oss <3
Jag och Johan återskapande en pizza som jag åt i Italien. Och den blev lyckad, mozzarella, brieost, parmaskinka och soltorkade tomater.
Fick en present av bestie<3


Simning med Bodil

Tidigt imorses åkte vi iväg och simmade med Bodil. För första gången så fick vi sköta allt själva och det gick väl helt okey. Vi hade rep på Bodil för hon tycker inte det är skit skoj direkt haha.

Tisdag

Heeej!
Igår så jobbade jag mellan 07-15 och sen åkte jag trött och utmattad hem haha. Slappa lite på soffan och sen så åkte jag och Bodil iväg på kurs. Kursen gick helt okey, tror jag var lite för trött och det påverkade lite. Visa grejer gick skit bra och andra inte lika bra ..
Jaja nästa gång är inte förän om två veckor och då ska vi ha en liten tävling :S Får se hur det går ..

Måndag

Heeeeej! Gick upp vid nio idag, kände mig jätte seeeg så jag och Bods slappa framför teven länge. Sen promenerade vi upp till mamma och tvingade med dom att följa oss hem ;D Sen hemma igen så gjorde jag lunch och sen jobbade jag mellan 14-19.30. Sen åkte jag hem och har inte gjort mycket sen dess. Riktigt slapp dag med andra ord ;)

Söndag

Heeej!
Vaknade upp vid nio idag, pigg och glad. Satte mig framför teven och tittade på nyhetsmorgon och sen bestämde vi oss för att unna oss thaimat till lunch. Så vi satte oss i bilen och åkte till Falköping och lunchade, efter det åkte vi till ÖB bara för skoj skul. Sen åkte vi hemåt. Väl hemma bestämde vi oss för att ta en promenad med Bodil, men först stannade vi och prata lite med Johanna som var i trädgården och fixa. Det hela slutade med att jag, Johan, Bodil och Hugo gick på en timmes promenad haha. Och när vi väl lämnat tillbaka den lille parven så fick vi kaffe och satt i solen och snacka lite skit.
Nu har vi käkat och slappar framför teven. Ikväll blir det film och mys..

Lördag

Igår så åkte jag och Johan till Skövde och mötte upp Anna, Martin, Alex, Tobias, Emma, Calle och Daniel för bowling och käk ! Vi bowlade först mellan 19-20.30 och vi brudar hade en bana och grabbarna den andra. Vi tjejor var inte speciellt seriösa men grabbarna tog det på blodigt allvar haha! Sen käkade vi burgare och tjöta en massa skit. Tack för en skit skoj kväll allihopa! (alla bilderna är typ suddiga, men hittade några bra :D)

Jag laddade i bilen med rosé
Alex och ketchup flaskan blev ovänner..
Alex drack sin första tequila shot, Någonsin!

Fredag

Heeeej!
Idag så har jag vart leeeedig!! Så jag har bara tat de lugnt och gjort lite allt möjligt. Började dagen med att sova länge och sen gick jag en promenad med Bodil upp till mamma. Sen gick vi hem och jag bakade macarones, som blev skit kassa ! Booo! Jaja sen åt jag lunch och efter lunchen satte jag igång och städade.
Sen vi fyra kom Johan hem och vi drack kaffe och åt mina misslyckade kakor. Sen gick vi på en promenad med Bods, i en timme och en halv timme var vi ute så nu sover Bodil gött :D Nu sa vi fixa käk och sen blir det tydligen hockey hela kvällen :S Booo!

LADY GAGA

Den 31 augusti ska jag och Miqo se Lady Gaga!!!! Jihaaa!

Onsdag

Heeeej!
Idag så vart jag inringd till jobbet vid åtta, upp och hoppa och var framme på jobbet vid nio.
Jobbade fram till 16 och det gick bra :) När jag kom hem så satte jag och Bodil oss i trädgården och njöt av det fina vädret. Jag läste bok och hon satt och hade tråkigt, så vi tog en promenad. Bodil badade och jag lyssnade på musik :D Nu har vi precis ätit grillad lax och nu är det Greeeeys!

Tisdag

Heeej!

Idag så var det inventering på schemat, 06-12 höll vi på. Snacka om att jag var trött när jag gick upp och var det under förmiddagen. Men de gick över och efter inventeringen så handlade jag lite och sen åkte vi hem . Väl hemma så möttes jag av en glad Bodil i trädgården :D Vi gjorde lite lunch som vi åt i solen och sen gick jag och Johan upp till mamma för att gå samma runda som igår. Bodil badade och hade det mysigt och vi andra njöt för fulla muggar i det fantastiska vädret. Väl hemma igen satte vi oss i skuggan och vilade.
Har suttit och trimmat Bodil en stund och nu blir det grillat !










Måndag

Heeej!
Konstigt det där att jag alltid ska lyckas att glömma blogga haha. Jaja, igår så var jag ute på promenad med Mamma, Johanna och Hugo. Vi gick en jätte bra lagom lång promenad. Sen åkte jag till jobbet och jobbade 16-21.15.