Seriöst!

Har ni smakat dessa?

Sjukt goda, i början smakar dom som vanliga dumle. Men eftersmaken, yummie!

Tisdag

Heeeej! Idag så jobbas det, 08.30-17. Har min sista rast i detta nu, ska handla en massa mat efter jobbet tänkte jag. Nu får det vara slut på dessa pannkakor !

Måndag

Heeeej!

Igår kväll så blev de inte mycket gjort efter maten, jag tog ner alla gardiner och sen tittade jag på Vem kan slå Filip och Fredrik, The big bang theory och Love Actually. Älskar den film! Så jäkla bra.

Hur fin är inte den här scenen ?



Idag så örjar jag inte jobba förän kl 16, så jag har vart ute med mamma och jyckarna. Jag har städat liite (med betoning på liite) sen har jag lagat lite lunch. Vi har typ ingen mat kvar, så de blev ugnspannkaka. MEN billigt blir de ju ;P Ska ta och handla efter jobbet imorn tänkte, börjar bli lite trött på pannkaka i alla dessa former . Nu blir de mer slapp framför tven innan jobb!

Söndag

Heeeej!

Min helg har bestått av jobb jobb och åter jobb! I lördags jobbade jag 12-21.15 och som tack för att jag körde hem Sun när vi slutade hade hon tagit med sin smörgåstårta till mig. Hon vet allt hur jag ska tas ;P Underbart gott va de iaf!

Idag har jag jobbat 12-20 och idag är det ju dessutom första advent! Gisses va tida går fort, inte klokt! Men men nu sitter jag här i vår lille stuga och väntar på att kycklingen ska bli färdig . Och lyssnar på stormen och regnet som piskar mot rutorna, mysigt värre...




Fredag

Heeeej!

Jag och Miqo hade en toppen kväll igår, vi spela tv spel och drack vin sent in på natten. När vi vakna upp idag dock mådde vi ju inte helt hundra, men efter lite mat och tv tittande så kände vi oss bättre. Till lunch blev de pannkakor för det var de vi hade hemma haha tur att de är löning idag!

Annars har jag jobbat idag mellan 15.45-20 och efter jobbet åkte jag och hyrde film osm jag ska titta på nu, Pirates of the Caribbean 4!


Torsdag

Heeeeeej!

Igår jobbade 10-19.30, skit trist dag med andra ord! Därav inget bloggning...

Idag däremot är jag ledig! Och min dag idag har vart jätte bra, sov till tio åt lite frukost sen gick jag ner till Johanna och Hugo och pussade på Hugo, lille gull unge! Sötare unge får man leta efter <3 Fick hem mitt E.l.f smink idag, är mycket nöjd måste jag säga! Vid två kom Miqo hit och vi gick på en två timmars promenad och sen drack vi kaffe och fikade pepparkaks ballerina :) Jävligt goda, PRÖVA DOM!

Sen så prövade jag sminket på Miqo och hon sitter här och är så schnygger! Haha nu sitter vi här och dricker vin och tittar på när Johan försöker fixa igån nintendo 64 till oss. Vi håller tummarna!




Tisdag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat, 07.45-14. Lagom tid, men ack va trött jag är på morgonen! Usha, men jag tog mig hel till jobbet och dagen gick snabbt. Lagade pannkakor till lunch idag, måste få säga att jag är världens bäst på pannkakor! Så JÄVLa grym, yeah!

Ikväll blir det träning med Maria på tomten :D Skoj skoj !


Mammas 50 årsfest!

I lördags var det dags för mammas 50 årsfest, här kommer korten!



































Men festen största partyprisse det va Milo! Han var ÖVERALLT och inte nog med det så kom han ju oinbjuden! Suck Jyckar alltså!



































Torsdag

Heeeeeeej!

Idag så har jag jobbat den otroligt jobbiga tiden 10-14, efter jobbet åkte jag snabbt hem till Bodil och slängde i mig mat. Sen så gick jag ut med Bods och sen vid halv fyra åkte jag med Bernt till Miqo . Kom dit och hon var snäll och hjälpte mig att färga mitt hår <3 Sen så lekte vi lite, eller mest jag ;P Har bilder påt, ni ska få se ! Nu sitter jag hemma igen och väntar på mat, Johan skulle köpa med sig hem ! Är hungrig nu!

Miqo slängde på sig ett par röda linser med, för lite coolare bilder ;P























Onsdag

Heeeej ! Vilken dag, snabbt som attan har den gått! Idag har jag städat det lilla bygget, käkat gårdagens lunch och vart på lång promenad med Bodil. Pratat lite med farmor och druckit kaffe. Sen åkte jag in till stan lite tidigare för att köpa den där sista delen till Mickans examens present. Tror ni inte att dom är slut då ! MORR! Blir så trött. Jaja åkte till jobbet och jobba 16-21.15 och idag julpyntade jag och Johanna framme vid kassorna. Julgran, dekoration i både entrén och i kassorna och jag tog till och med tomma lådor och slog in dom med Willys reklam blad, smart va ? Haha ! Nu blir de sängen, för imorn blir de först jobb och sen tjej mys med mickan !

Skylight

Idag fick jag hem ett nytt filter till min Nikon.

Här får ni utan filter:


Och här är med filter:


Skillnaden är att det blir en lite mysigare omgivning med skylight och att ljuset inte tar över. Jag gillart !

Tisdag

Heeeeej!

Idag är jag ledig och det firar jag som vanligt med att sova länge :) Sen så hämtade mamma upp mig klockan halv elva och vi drog in till Falköping. Där handlade mamma kläder till festen, sen köpte vi hålla-in-fettet-strumpbyxor. Sen köpte jag nya hörluarar för en viss Bodil har käkat upp mina, eller okey tuggat liiite på dom. Sen invaderade vi systemet, vi köpte upp allt vi hade kände vi haha! Sen så åkte vi till jobbet och köpte mat inför festen, så idag har vart shoppingens dag. Fast de mesta inför festen :P Kommer bli jätte lyckat, känner de på mig!

Fick ockå äntligen köpt Mickans examens present, som jag slet in i de sista. Det jag skulle köpt krångla ju bara till sig, så detta får duga. Jag hoppas hon blir glad för detta med :D

Nu sitter jag och käkar lunch, Bodil blänger på mig. Hon vill ut och gå och de ska vi också, ska bara äta färdigt först. Sen ikväll blir de träning på tomten med projekt maria :D

Måndag

Heeeej!  Idag så gick jag upp vid nio och käka två knäckemackor till frukost. Vid kvart över tio kom mamma och johanna och vi tog Eddie och Bodil på en promenad runt klackholmen. Vi var hemma igen halv tolv tolv. Nu ska vi plocka i ordning här och sen äta lunch, fiskgratäng :) sen blir det kvällsjobb!

Min helg

Heeej!

I fredags var det ju som sagt Skövde som gällde! Jag mötte upp Emma och Anna vid tågstationen vid tjugo i åtta. Och klockan åtta så steg vi in på Mangos för käk ! Jag åt burgare, Anna pasta och Emma fläskfilemedaljoner. Vi hade det riktigt mysigt och pratade om alla möjliga grejer. Vi gick ifrån Mangos vid halv elva ungefär och styrde kosan mot Bogrens, men blev mycket besvikna så vi insåg att vi inte hade åldern inne. De flesta var 40+ och de spelades afterski musik, så njet vi gick därifrån . Och satte oss på Mcdonalds istället och tog varsin glass och där satt vi kvar ett tag :) Vi hade iaf jätte mysigt och de va skoj att ses igen, synd att du inte var med Alex! Vi saknade dig! <3

För er som undra varför de är mycket smink bilder: Det är Miqo som tyckte att jag skulle börja göra det för hon tycker jag är duktig! Så det är för dig Miqo höhö




Gullungar <3


Anna har feather extension, vill oxå ha!



Lördagen och söndagen gick ut på jobb jobb och jobb. Idag är det ju farsdag, pappa fick en svart skjorta och röd slips av mig. Han kommer bli så snögger !


Fredag

Heeej!

Idag så är jag leeeeedig! Så de firade jag med att sova till halv tio och sen sitta framför efter tio och käka frukost. Sen så har jag slappat, pratat med Miqo i telefon och lagat lite lunch. För en stund sedan gick jag och mamma en promenad med hundarna. Nu sitter jag med en kopp kaffe och laddar das batterier tills ikväll, då blir det först käk på Mango och sen utekväll med Anna o Emma :)

Torsdag

Heeeej!

Idag har jag jobbat 08.30-14, har en sån där go vecka den här veckan. Synd bara att man jobbar helgen men ah man får vara glad för det lilla :P Efter jobbet åkte jag ner till lilla centrum och köpte farsdagpresent, födelsedagspresent och en del till en julklapp.
Sen tog jag bilen hem till Bodil och gick med henne runt skalleberg och de var så jäkla gött. Vädret var fantastiskt och med musik i öronen kunde de inte bli bättre ! På vägen hem så stannade vi till hos Johanna och Hugo lite snabbt. Nu har jag precis skickat iväg en liten beställning till Johanna, hon skulle köpa smink från en eyeslipsface.se . En sida med jätte billigt smink som tydligen ska vara grymt. En ögonskugga kostar mellan 15-35kr. Värt ett försök, right?






Blue eyed




Onsdag

Heeeeej!

Idag så har jag jobbat, 07.45-15, som vanligt heehe. Sen åkte jag hem och tog en knäckemacka och sen så gick jag, mamma, johan, bods, willen och eddie runt skalleberg. Mysigt värre, skönt att röra på sig efter jobbet. Sen efter de så fick jag ett ryck och håller på att baka bröd. Dom är på sista jäsningen nu, är färdig jästa om 10 minuter. Så då blir det nybakta frallor till kvällsmat :D

Igår kväll såg vi de sista av Criminal Minds, :'( . Så nu har vi förhandsbokat säsong 6 och får inte den förän om en månad typ. Och vi kan ju inte kolla på sjuan som går på tv just nu, då förstör vi ju hela grejen. Jaja kväll är de ju iaf Greys men de är ju ikväll de. Inte alls bitter....

Bods liten tjej...



Tisdag

Heeej!

Idag så har jag jobbat 07.45-14, go tid eller? När jag kom hem åt jag soppa till lunch och nu sitter jag och väntar på Johanna och Hugo. Vi ska ta en promenad, måste börja röra på mig mer. Damn you woman ;P Kom precis på världens bästa julklapp till Miqo hihi kommer blir riktigt grymt!

Måste städa här i mitt vackra lilla hus men orka? Ska nog tvinga Johan att diska upp här istället Mohahaha!

pic: me, från vår lille buske i trädgården


Då vart de måndag igen

Heeeej!

Vi tar de från början ;P I torsdags kom jag ju hem från sthm. Och i fredags var det dags för jobb igen, dock sent mellan 16-21.15 och jag fick äran att jobba med mammsen :) I lördags så hoppade jag in extra och jobbade 09.30-19 . Jobbet gick fint, hade frukt och jour hela dagen men jag tykcte nog att det gick bra.

Igår var de söndag och vi städade och gick på långis med Bods och Johan . Sen var ddet min tur för "klockan sex hos mig" så jag förberedde mig lite hela dagen. Och jag tyckte att det gick galant och det var skoj, men gud va skönt det är att det är över ;P Det här var min meny igår:

Förrätt:
En asiatisk kycklingsallad med mango och cashewnötter, serverat på en bit bröd.


Huvudrätt:
Kyckling och kokos gryta från Tanzania


Efterrätt:
En amerikansk cupcake




Tack för en lyckad kväll tjejor <3

Glitter makeup

Köpte nytt glitter på Make up store igår och jag kunde inte hålla mig så jag lekte lite förut.




Det blev bra, men fan va surt att man ser att det ena ögat blev bättre än det andra,

Ett dygn i Sthlm

Vi tog ju tåget upp till huvudstaden i onsdags, vi kom fram vid tre och gick till vårt B&B . Checka in och slängde i n vårt baggage. Gick vidare till tunnelbanan och åkte till Globen. Käkade varsin burgare på Mcdonalds, sen ställde vi oss i kön. Och de var knappt något folk där! Jihoo tänkte vi, så efter två timmars köande så fick vi komma in och då började två timmars köande till och vi hade fått jätte bra platser framför scenen och var bara max två meter ifrån scenen. Då kom beskedet att hon ställt in igen, så jävla surt var det! Så jäkla beviskna var vi! Ush men vi tog de relativt bra i jämförelse med många andra som satt och grät..

Så vi gick tillbaka till tunnelbanan och åkte tillbaka mot stan och vi bestämde oss för att hoppa av i Gamla stan i stället för vid Rådhuset, allt för att pigga upp oss och tänka på annat. Vi hitta en jätte mysig liten resturang som vi käka bakpotatis på och drack vin. Vi pratade om allt och inget och hade det skit myigt. Sen gick vi iväg och två meter nedanför resturangen hitta vi en bar med 30kr öl. Så där slank vi in och tog oss en varsin bärs. Sen gick vi vidare mot vårt lilla crib, gpsen visade vägen via riksdagen så vi fotade och lekte turister :)

Väl tillbaka på B&B så somna vi snabbt i våra jätte sköna sängar.

Dagen efter så gick vi upp vid nio och var ute ur rummet vid tio, då fick vi veta att frukost inte ingick i B&B ? Så vi gick vidare mot stationen och gick in på ett cafe och käka frulle där. Sen till stationen och låste in vår väska och vidare mot drottninggatan. Jag fick köpt : ett par läder dojjor för vintern, ett linne, nagellack, smink och screenprotect till min telefon. När klockan närmade sig tre så tog vi en varsin latte på Espresso House och satte oss på tåget hem mot Herrljunga. I Herrljunga blev vi hämtade av Johan och vi köpte med oss pizza och åkte hem till Daniel.

Tack för den här resan Bästis <3 Hoppas du har haft lika kul som ja :)

vårt lilla rum


sthlm by night
































Stupid Bitch!

Dumma dumma Rihanna!

Rihanna baby!

Nu åker jag och Miqo till Sthlm och Globen för att se Rihanna! Stay tuned för bildbomb när jag kommer hem ;P

Tisdag

Heeeej!

Jobbat hela dagen, 08.30-17, efter det tog jag bilen till Shell och sedan Ljung för att hämta paket från H&M och Jotex så nu har jag lite nya kläder och julgardiner :)

När jag kom hem gjorde vi ordning pasta, tips från coachen : Koka INTE lätt Kesella! Det blev inge bra, ALLS. Men jag rädda dagen och fixade så att det inte smakade skit. Men de vart ju ingen gourmet mat heller.

Well well nu ska vi titta på Criminal Minds, vi har äntligen fått hem säsong fem så nu blire marathon ikväll :D