Nyårsafton!

Heeej!

Ja idag så har jag, Johan och Kristoffer vart i Falköping. Bror köpte kläder, jag och Johan köpte vantar och mössor! Och raketer såklart ;D Sen käka vi pizza och sen kom vi hem ungefär vid tre så tog vi ut hundarna på en promenad. Vi mötte hästar och grisar på vägen ...

Nu sitter vi här och väntar på klockan. Medans de flesta åker iväg på förkrök så sitter jag och Johan hemma. Bror och Johanna skulle på middag, så dit kunde vi inte åka med, Vi kunde åkte till Mikaela men vi har ingen skjuts därifrån sen. Så ja vi får väl försöka roa oss på egen hand. Inte har vi skjuts hem heller, så kvällen kommer minsann bli spännande!













Lurendregeri!

Estrella är riktiga lögnare! Deras vikningschips ska visst vara perfekta till dipp säger de på påsen.

men de här va de största chipset jag hitta i påsen! Och en massa smulor!!! GRRRR

Bajs dag!

Ja min dag har ju vart sådär..

Dagen började med att min lins gick sönder, ja de va ju bara att ta en ny ur lådan.. Suck!
Min bror ringer och säger att han behöver hjälp vid kyrkan för han inte kunde komma någonstans med lastbilen pga halka. Så jag skulle komma med bilen och hämta han.
Så då skulle jag försöka starta min bil, men gick de elle? NE!! Ringer efter farmor, men hon är inte hemma. Så där står jag med en bil som inte startar och offe står 2 km bort och kommer ingenstans han heller.
Så han börjar gå och jag går emot smedjan och möts där och sedan starar vi min bil med starkablar och han åker iväg. Jag åkte till jobbet med MYCKET lite bensin i bilen, men jag klara de som tur va! SUCK jäkla skit dag...

Onsdag

Hej!
Sitter här och väntar på varmvatten, mitt hår är lika flötit som en stekpanna efter man stekt bacon. Äckligt jag vet! Så jag måste ju dusha!

Annars så ska jag väl ta ut dom små liven den lilla rundan, känner att jag inte hinner någon lång idag. Börjar 14, men jag måste ut till bilen och titta om den funkar osv..

Men jg är inte bitter.......

The Faculty

Nu har jga och mamma käkat janssons frestelse och köttbullar (de va jagsom fick bestämma mat idag ;D) och nu ska vi se på en gammal goding film.


Snow sucks!

Heej!

Hemma igen efter en lång arbetsdag.
Faan va min dag började kasst! Ja vaknade trött som attan, gjorde allt jag skulle och sedan på med alla kläder och ut. Då startar inte min bil jävle "%¤&¤#*() GAAAH! Arg som faan hämtar jag nycklarna till mammas bil. Startar den och tar skrapan för att börjar skrapa rutor. Då ligger de ju ett halvt centimeter tjockt lager med is på vindrutan!! Så jag skrapar och skrapar.. Men inget rubbas.. Så då kom jag på att vi hade nåt anti is skit inne, hämtar den då fungerar inte den PUMPEN! Går in byter pump, går in med flaskan igen. Då har ju de också börjat frysa så jag skrapar utav bara den. Sätter mig i bilen och börjar skrapa inne i bilen också...

Så väl på jobbet så springer jag upp med min jacka och upptäcker då att jag inte har min nyckel med mig FÖR DEN SITTER JU PÅ MIN BILNYCKEL! Så jag har fåt jobba 10-18 idag med vinter skor...
Men visst livet är ju underbart .. . .

Måndag

Back to verkligheten...

Heej!
Jobbat idag mellan 07.45-17, jäkla lång tid så här på en måndag efter julen. Men de gick snabbt och efter jobbet åkte jag ner till torget en snabbis för att bli besviken. Fanns absolut inget på rean eller i övrigt. Men men får väl ta på något gammalt på nyår. Ne men de löser sig nog. Nu blir de mat från wokstugan och att slappa i soffan.

Min nagel gick ju sönder på jobbet idag, herregud hela nyår är ju förstööööörd!


Moovie

Nu ska jag titta på den här filmen HAH!


EN ÄLG, EN REN!! NEEJ VA FAAN ÄR DE DÅ?

Idag har vi ju som dagt spelat spel :) Åh va roligt de va! Vi spelade först "Vad ritar Picasso?" som va som pictonary. Vi ritade JÄTTE fina bilder och de va helt galet stressigt HAAHA! Mohaaha riktigt roligt va de.. Skrattade så man fick ont i magen.

Sen spelade vi "Vem får sista ordet" då fick man två kort, ett med en bokstav och en med en fråga. T.ex. Bokstaven c och fråga europas länder. Då skulle man alltså säga länder på c i europa. De va också kul :P För ingen va seriös överhuvudtaget..

Här kommer de väldigt fina ritningarna ;D


















Söndag

Nu är julen officiellt över..

Idag blir de älgstek till lunch och sen ska vi spela spel :D Åh så skoj, ja är nog den som tycker de är roligast!

Mellandagsrea

Heej!

Idag åkte jag, Mickan, Johan och Jimmy till Borås och den stora rean. Vi käka på max först och sen va vi fit for fight! Vi tittade igenom alla affärer och jag måste säga att rean va kass i år. Hittade två billiga bhar men de va de ända jag hittade på rean som jag tyckte om. Annars köpte jag en ring, ett par jeans, en skjorta, ett linne och ett par skor :P

Tack för en rolig dag pojkar och flickor <3

På vägen dit


Nu ser jag ut så här....



Awesome!


Annandag jul

Heeej!

Pigg och glad, kom hem vid två igår så de är ju rätt konstigt? Men uppe är vi både jag och Johan.
Idag blir de mellandagsrea som gäller för hela slanten :D

Så här glad va Johan igår när vi kom hem, synd bara att Fridolf inte uppskatta de lika mycket som Johan gjorde...

Fylle chaffis

Heej!

Jag och Johan vaknade 12 (!) idag av en mycket glad Fridolf :D sen gick vi upp och jag käka up alla knäckemackor jag fått utav Johans mormor till frukost, MUMS! ja sen gjordes de inte så mycket mer. Klockan 17började jag och jobba på et mycket folktomt Willys. Va JÄTTE lite folk och tiden gick väldigt långsamt. 

Iaf frågade min bror mig om jag kunde göra han och några andra till kärven och jag som är så snäll sa ju självklart ja. Såklart partyprissarna ska festa !
Så jag fick skynda mig hem i ett väldigt halt Sverige, in och packa ner datorn, mat och dricka för att sedan sätta mig i bilen och köra till Ljung.

Så nu är dom och partar iaf, jag sitter i Johans lägenhet och har hackat mig in på någons internet mohahah! Hacker Emelie är i gång, Lisbeth Salander watch out!

Julklapparna

Från:

Mamma och Pappa


Kristoffer


Johannes


Helena




Lella


Julafton

Här kommer bilder från julafton!

Jul hos Mormor och Morfar






























Julafton hos Farmor



















ZzzZZzz

Nu är de bara några timmar kvar till julafton :) Och jag har redan fått en klapp hihi!

Nu har iaf alla gästerna åkt hem och vilken rolig kväll de va! Vi åt massor av mat och de gjorde Eddie med. När vi satt i köket så lyckades han knycka en halv pate och en fjärdedel av skinkan HAHAAH! Snacka om att han va rund om magen efter de..

På tal om klappen så fick jag en weekend i Köpenhamn av Johan :D
























Dagen före doparedagen

Hej!

Ja idag är de bara en dag kvar :) IMORN ÄR DE JULAFTON, hihhi!

Idag blir de jobb mellan 11-19 och efter de kommer brorsorna med flickor, mormor, morfar och farmor så ska vi fira in julen :D Vi ska käka massa mat och ha de mysigt .
Så de blir allt för idag tror jag . . .

Bye bye

Fartfylld dag

Heeej!

Jag klara mih in tilljobbet utan att köra på nån eller något. Tur de, pjuh!
Ja som sagt är de julrush på jobbet, så efter en lång arbetsdag så va de bara att påbörja alla dessa ärenden. Jag började med att sätta mig i bilen och åka runt till andra sidan. Tar en kundvagn och går mot ingången. Och jag upptäcker att de är ju för fan första gången någonsin jag kundvagns handlar helt ensam. Så de va ju lite svårt att styra skiten men va fan, man jobbar ju där så jag kunde ju inte ge upp.
Men när jag kom till dricka backarna och upptäckte att de inte fanns någon light julmust, då brast de. Då satte jag mig ner på golvet och bara skrek, Moäääääh! Hehe

Sen så åkte jag ner till stan fixade munskölj och gick till optikern. Sen in på systemet och greppa åt mig 4 glögg och vin. Och fan va tjejen i kassa glodde, får man inte langa till sin morsan eller?

Så nu sitter jag här, jag och mamma har färgat håret på varandra och nu äter vi grisrumpa ;D
LIFE IS GOOOOD!!!


Tisdag

Hej!
Är farligt trött idag, kommer nog vara en trafik fara hehe. Skulle ta upp en kniv men tog en sked, de är ju bra eller? Istället för backen kommer jag väl lägga i ettan och braka ut i trädgården....

Idag ska jag jobba 09-16 tror jag. Vet att jag börjar 09 men när jag slutar vart jag lite osäker på.

Drömde att jag jobba som trädgårdsmästare på en camping i natt. Fast han jag jobbade för kallade det för trädgårdsdesigner... Ja ni hör ju själva . . Iaf så va de jätte viktigt att alla växter skulle ha en massa vatten så de blev en blöt och fräsch yta? Fan va avancerat de måste vara att va trädgårdsmästare nu för tiden.

HÖHÖHÖ

Visste ni de att talgbollar heter Giant Fat Balls på engelska! HAHAHAH!

Måndagen från helvetet

Hej!

Vaknade vid nio av en mamma som ser stressad ut. Då visade de sig att de är 20 minusgrader och ingen av våra två bilar startar. Så vi ringer pappa och ska försöka med startkablar och vi båda är lika händiga så fattar vi inget. Så de slutar iaf med att min farbror kommer upp och vi ska försöka starta min bil. Och den är heeeeelt död, inte en lampa lyser i bilen. Så den sätts på laddning och mamma hämtar Lindas bil. Så hon ställer den på tomgång utanför huset och springer in och byter om till jobbarkläder. Kommer ut till bilen och då har bilen låst sig ! Haha! Då har biljävlen låst sig av sig själv, ja jävlar hur ska denna dag sluta??


Årets gran

YES! Jag klara de, me som sagt ljusen va på väg ut ur fönstret där ett tag. Men jag lyckades hantera ilskan höhö..















"Bjällerklang!"

Nu har jag vart så där jobbigt ambitös idag igen, jag har satt upp tomtar, eldat upp, städat lite i köket, städat i hallen och nu ska jag klä granen. Skulle egentligen vänta på pappa för jag är ju lite osäker på ljusen. Men va faan så svårt kan de väl inte vara? Fast jag kommer ju inte bli förvånad om ljusen ligger utslängda i skogen om en kvart eller så.... Men pröva går ju! Även om mamma och pappa kommer hem oh gör om allt senare har jag ju iaf försökt. Jag är ju faktist 20 år, de räknas ju som vuxen har jag hört och då ska man ju kunna vuxna saker... I keep you posted . .. . .

Walking in a winter wonderland

De är sjukt fint ute just nu, kom precis hem från en promenad . .















Moooovie

Nu blir de film, cheps och tonic water!


Lördag

Hejsan!

Vaknade klockan tio idag, upp åt en skinkmacka till frulle. Efter de tog jag på mig massor av kläder och tog med hundarna på en promenad. Och fy faan va kallt de va ! De va ju 18 minusgrader och de märktes. Till och med hundarna frös, som stackrarna fick kramp i tassarna i den kalla snön.

Sen va de jobb som gällde . Jobbade mellan 12-17 idag, helt okey tid med en del folk.

Greetings from Broddarp

Alla djurfotografers dröm!

HAAH! Tog lite kort här precis på Fridolf. En sak är ju säker, lydigare vovve finns nog inte och tålig är han också titta och se själv...










Fredaaaaaag!

Heej!

Igår så va de ju snöstorm! Hujedamej va de snöade, när jag åkte hem vid tjugo över nio från jobbet va min bil en ända stor vit boll. Ja fy faan och sen när jag skulle åka hem så snöade de som faan. Så de tog femtio minuter att åka hem!! Tur att man har snälla arbetskamrater som byter tider med en. Dom plogar ju inte så ofta här ute i skogen . .

Idag så har jag jobbat mellan 09.00-15.00 och idag började officiellt julrushen. Jag kommer drömma om julskinkor och sill när de här året är slut.

Idag så har jag (läs:mamma) köp en färdigkokt skinka, så vi ska tjuvstarta julen lite i helgen. Jag och pappsen ska griljera den ikväll, fast vi fick INTE äta sa mamma, vi får väl e hur de går Moahahh!

Ne nu ska jag göra en sats Rocky Road till :D

Torsdag

Heeej!

Idag är det en vecka kvar till julafton, tiden går sjuuukt fort!
Va ute med hundarna förut, fy skruttan va kallt de är. Temrometern visar 9 minugrader! Burr! Och jag om tänkte dusha innan jag gick ut, ha tur att jag inte gjorde de. När jag kom in kändes de som om mina kinder skulle ramla av....

Idag ska jag jobba mellan 13-21.15 yippey! Men men de finns väl inget bättre sätt att spendera dagen på en på jobbet :S


Snö promenad

Tog med alla hundarna och gick ut på promenad i snön :) Tänkte ta med mig min D60 men insåg att de skulle bli väldigt klumpigt, så de fick bli den lille Nikonen. Som för övrigt är väldigt seeeeeeg!
















Webbcam

De fanns ju webbcam på den här datorn också ;D Teknikens under har talat!

Onsdag

Heeej!

Åh va jag gillar min nya lilla dator, men en grej blev jag rätt besviken på igår kväll. Jag höll på som en idiot igår för att hitta funktionen att byta bakrundsbild. De brukar ju va den enklaste delen av dom alla. Jag ringde till och med Johan och fråga. Men då visade de sig att jag har Windows 7 Starter Edition. Och denna version är utvecklad just till mini pc så att batteri tiden ska hålla länge osv. Och därför har dom tagit bort funkitonen att ändra bakrundsbild? Visst är de barnsligt? Jag menar, visst skit bra att dom har fixat ett program som funkar bra till just mini pc. Men att man inte ens får ha en bakrundsbild? Heeeel knäppt tycker jag ..


Tittar på


Tisdag

Heej!

Jobbet idag gick fint :)
Efter jobbet åkte jag först till däckhallen och tittade till mitt högra fram däck. Eller ja, grabben som jobba där gjorde det. De har har ju läckt ut luft ur de och de va visst en ventil elle nåt som va sönder. Men de fixa dom så nu har jag ett helt fram däck :P

Sen åkte jag och mamma hem till mormor och morfar, morfar fyller 74 år idag! HURRA HURRA!!!! Så vi, mina mostrar och mina två kussar Julia och Mårten fika där. Vi satt alihop i köket och trängdes, Myys!

Nu å sitter jag här och surfar med min nya dator <3 Åh den är såååå fin! Men jäklar va liten den är, men jag kommer nog vänja mig snabbt :D

Min dag

Jobbet gick snabbt och bra, ganska mycket folk. De hände en rolig grej på jobbet idag haha! Jag skulle slänga en grej och den vanliga dörren ut va sönder så jag fick använda stora porten. så jag öppna den och gick och slängde grejen och när jag kom tillbaka va porten stängd. Jag kom inte in! Så jag fick gå runt och in i personal ingången, Så jäkla typsikt mig! Haha! Jaaja . .

Nu ska jag hoppa i säng, är sjukt trött och imorn blir de jobb mellan 08.30-15.

Nighty Night!

Ruuuuumpa


Måndag

Heej!

Ny vecka och nya tag. . .

Idag blir de jobb mellan 14-20.30 :S Inge rolig tid, kommer ju missa sista delen av Ullared!
Men men that's life .


Min nya dator

Jag har köpt ny dator !! Åh den är såååååå fin!!!




Cheese and Käääääääcks

Nu har mamma börjat med pepparkaksdeg, så imorn kommer de finnas peppisar när jag kommer hem från jobbet :D Och snart ska vi käka ost och kex ! Mums de va länge sedan. .  Nu ska jag visst slå in Johans julklappar, konstigt att man måste göra allt !


jag, för sisådär 19 år sedan ...

Lördag

Heeej!

Åkte till trollhättan som sagt och hämta Johan igår. De gick fint, hade inte beräknat så bra med tiden, men de gjorde inget. Johan fick vänta en stund bara ;P

Idag så ska jag jobba mellan 14-19 och efter de blir de tvkvällsmys, är alldeles för trött för att ens tänka ut något annat att göra. Sen är man ju pank också.


Tröllhättan

Ja ska strax käka här nu sen bär de av till Trollhättan :S Ska hämta Johan som vanligt, trist! Ska leta upp någon gammal skiva och lyssna på :D Typ Spice Girls eller nåt, yiiho! Kan nog bli en rolig resa de här ändå . . . .

Christmas Candy

Fy skruttan va gott de kommer bli :D Dessa har jag gjort --> http://www.recept.nu/1.126537/leila_lindholm/bullar/rocky_road

Freeeedag

Heeej!

Yippey de är fredag! Göööött! 
Jag har jobbat idag mellan 07.45-14, skönt att va hemm tidigt. Tiden gick snabbt, fast jag har haft ont i magen hela jävla dagen. De har känts som om den har brunnit, halsbränna eller nåt.
Men nu är de borta, efter jag åt konstigt nog.

Nu får jag ta ut hundarna och sen ska jag baka mer julgodis :P

.

Jesus va jag har legat i idag.
Jag har vart på lång promenix med Eddie, tagit ut dom små vovvarna en kortare sväng, städat båda mina rum, fixat i ordning min garderob, tvättat och nu ska jag gå ner och elda upp så jag kan dusha. Faan va de än är jag fått i mig så vill jag ha mer utav de ;D


How I met your mother


Torsdag

Heej!

Två veckor kvar till julafton idag, helt sjukt va tiden går snabbt!
Har ju dock två klappar kvar, men vet va jag ska köpa så de är lugnt ;P

Idag så är jag ledig igen, så de blir promenader med hundarna och att ta de lugnt. Bakade ju ännu mer snöhögar igår så nu ska jag antigen göra fudge eller julkola. Kan inte bestämma mig. Blir imorn i så fall . .

 

 


Baywatch

Hur fan kunde jag tycka de här va världens bästa program när jag va yngre? Fast ändå måste jag titta påt nu ;P


Ljuva dröm

Drömde att jag vann tio tusen på triss inatt. Jag löste ut lotten och satte in pengarna på mitt sparkonto. Va jag gjorde med pengarna? Jag vaknade då :(

Bra dröm va de iaf . . .

Onsdag

Hello!

Ledig idag,inte så kul direkt. Funderar på om man ska skicka sms till mamma så hon köper mer ljus choklad så jag kan göra fler snöbollar. NEJ jag har inte ätit upp dom, men de finns ju en risk så därför är de ju lika bra att göra mer? ;P Nedå de blev inte så värst många tråkigt nog. .

Nu ska jag ta ut hundarna i de trökiga vädret  . .

Eddie



 






Snart

ska vi se på den här . .


Julstämning

Nu har jag gjort julgodis, IGEN! Haha jag kommer bli mästerkock när de gäller julcandy ;P Idag gjorde jag ju snöbollar, men de blev mer snöhögar. Man skulle visst rulla dom men de va ju för faan omöjligt, va ju jätte kladdigt. Choklad och kokos ihop liksom, sen kunde jag ju väntat en stund till men vem vill de när man är på hugget?

snöbollar, klappar och pepparkakskulor ...




Tisdag

Yeep!

Jobbat idag mellan 07.45-15.00.
Efter jobbet så köpte jag ingredienser till snöbullar, japp vatten ;P Ne vitchoklad och kokos. Funderar på att göra dom nu, har inte så värst mycket att göra.

Japp så får de bli :D

Frukost Fakta

Här ni fakta till att frukost är äckligt.

1. Om man äter exakt samma smörgås med exakt samma pålägg som kvällen innan, då de va smaskigt som fan, till frukost så är de helt plötsligt jätte segt och äckligt.

Ja de va väl de hela, men en jäkligt bra fakta!!!!!!!!!

frukos t= den äckligaste måltiden på dagen


Team Work


GodisBak

Japp nu har vi fixat här hemma. Mamma har rullat köttbullar och jag har stekt dom under (hennes uppsikt såklart). Sen gjorde vi pepparkakskulor fast där fixk jag minsann fixa själv, eller nja hon kokade upp så inte allt skulle bli förstört. Men jag rullade dom och rullade dom i kakao och vaniljsocker :D Tog inga kort för alla vet väl hur köttbullar ser ut? Och kulorna är runda och bruna ;D

God Jul från mig

Tryck på länken!! Galet rolig är den!

http://elfyourself.jibjab.com/view/60ph3U9QTwvaC87ZUBBY


Tomt

Tro de eller ej men de är jätte tomt utan dig lille Ludde <3


Söndag

Jobbat idag mellan 14.30-17 haha tönt tid ! Men de gick ju snabbt iaf :D Annars har jag inte gjort så värst mycket, Johan gjorde potatisgratäng och fläskfile till middag :D Mums!
Nu blir de Bones och sen Alpha Dog ....


Söndag

Puh! Nu är jag färdig med söndagsmiddagen, Pasta Carbonara! Pulversås tänker säkert många men jag va väldigt kreativ idag, ja la till lök, bacon och parmesan :D De är nästan att jag är stolt över mig själv . Nu väntar jag bara på grabbarna. Bordet är dukat och de andra ljuset är tänt :)

Men gud då!

Haha gå in på google och sök på "god hates" sjuk jäkla första sida man får upp  . . .

Greetings from Norway

Johan kom hem med en liten vit påse, innehållande en massa gratisprover från Apoteket. Han berätta de att man bara fick ta med 15 st. Så jag öppnade påsen och upptäckte att 5 dessa 15 produkter kunde jag använda, sen fick pappa 1 och mamma resten. Men gratis är ju alltid gott :D


Mohaha

Man kan ju undra hur faan folk är funtade när man döper sitt cafe till de här

Gårdagen

Heeej!

Igår så åkte jag hem till Mickan och hämtade henne vid halv ett ett nån gång. De första vi fick göra innan vi åkte vidare till Borås va att försöka få bort ett snöre jag av någon anledning knytigt fast i spännet. Men de va ju för att de inte gick och stänga dörren några dagar innan, fan man får ju va lite kreativ. Men nja, inte jätte bra kanske. Vi fick iaf bort de där snöret efter en tjugo minuter eller nåt.

Så när vi väl va i Borås va klockan kanske två ? Så vi tog en burgare på McDonalds (smaka skit cheeseburgaren nu för tiden elle?) och sen började vi julshoppa. Och jag hittade allt jag behövde :P Gött så nu har jag inga julklappar kvar att köpa ! Yeeeha!

Efter de åkte vi till NetonNet eller vi försökte åkte till NetonNet för vi åkte ju klart som fan feel! Jäkla NetonNet, hatara deras slogan ... Vi kom dit tillslut iaf. Sen gick vi till Resia. Och sen va Mickan färdig med sina klappar. Så vi fira med fika på Waynes  :)

Sen vid 17.30 va de dags för bion och de va JÄTTE bra! Sen va de Thai Silk för hela slanten, så ja dagen gick ut på att käka hela tiden ungefär ;P
Efter detta tog vi bilen hem och mötte två onyktra killar en en nykter. HAHA, så vi kolla på dom och skrattade åt dom ett tag. Sen hem och sova, då va klockan 12 halv ett?

Så ett halv dygn med Mickan blev de :P Tack för igår ! Puss puss

Torsdag

Är ju inne på min tredje dag ledig nu, faan va trist de är. Och dom som har ju börjat med lucköppningen på jobbet också :( Damn it!

Ja dagen har väl gått ut på att ta ut hundarna och tagit lite kort. Sen har jag slagit in två julklappar med. Johans och blandklappen hos Farmor .

Funderingar

Min biljävel krånglar så fort de blir kallt. Och visst de är ju en Seat och Seat är ju spanskt. Men bara för att Spanien är varmt så betyder väl inte de att resten va världen är de? Egoistiskt tycker jag...


Hej mitt vinterland . . .




















Korkat

Va nere i källaren nyss och skulle elda (ja på landet måste man ju elda för att kunna dusha!) och hittade iaf den här. Jiho hockeykort tänkte jag ..


men ne de va de inte, för i den låg de en massa korkar? Coca Cola korkar för att va exakt.


Och jag behövde inte räkna dom . .


Då återstår ju bara frågan : Varför i helvete har min bror sparat 175 korkar i en låda med hockey gubbar på?

Frost
















Onsdag

Heej!

Ny dag nya tag.

Dom säger ju att allt ont kommer i tre. Och de gjorde de ta me fan igår, Ludde dog, jag tappa min lins och min bils dörrar gick inte att stänga. :(

Men som sagt, de är en ny dag. Dock har jag drömt mardrömmar hela natten och vaknat flera gånger..

Sörjer

Sitter här och sörjer med godis och snart börjar julkalendern. De börjar ljusna lite. Fick ett beklagar sorgen sms av Alex precis, Tack de va gulligt gjort :D

Ludde

Idag dog vår katt Ludde.

Satt inne i vardagsrummet framför tvn. Mamma tog Eddie och Willgot och gick ut med dom. Så hörde jag att de dunkade på golvet i köket. Tönkte inte på de, men när de fortsatte så gick jag ut och titta. Där låg Ludde på golvet och krampade. Fick panik, jag försökte lugna honom, klappade honom. Men inget hjälpte, jag grät och fick panik.

Satt där i säkert en kvart och fundera ut vad jag skulle göra. Huvudet va helt blankt. Total chock. Ringde till slut pappa och han skulle kolla om någon va hemma. 

Till slut började han tugga fragma och de blev värre och värre. Mitt i allt ringde Ingela. Sen kom Johanna och till slut Offe. Då hade han börjat att skrika och han va riktigt dålig.
De va orättvist att hans 19 år långa liv behövde sluta så här...

Nu är han i himlen<3


Helvete

jävla skit dag . . .

Nu blir de lunch och sen tar jag bilen mot en affär. För jag ska äta ihjäl mig!

Ett skratt förlänger livet