Torsdag

Heeeej! Idag har vart en fartfylld dag! Vi gick upp kl nio och åt frukost, sen städade vi och jag bakade en kladdkaka. Kvart över tolv kom Johan föräldrar hit på fika. Efter de så åkte vi till stan för att först luncha på wokstugan där vi träffa på Johans farmor, faster och kusin :) sen gick jag till optikern, banken, parfym affären, Sjöbergs guld och till sist systemet . Och sen åkte vi till jobbet och handlade massa mat ! Och sen blev de jobb mellan 16-20.30 och nu Bones . Bra dag!

Onsdag

Heeeej!

Idag väcktes jag utav chefen som undra om jag ville jobba, nepp sa jag och vi la på. Jag har ju faktist haft en fulspäckad dag! Klockan elva åkte jag hem till Therese aka Terror för husesyn och fika. Jag konstatera att deras hus var sjukt mysigt och jag gillart :) Vi hade en mysig fikastund och sen åkte jag hem för matlagning och tvätt. För att vi halv fem åka hem till Miqo! Vi har haft skräckfilmsafton, sjukt mysigt! Vi såg The riet, bra film. Blevlite rädd några gånger men inte på grund utav filmens handling utan av deras jäkla ljud system haha!




Tisdag

Heeej!

Idag har jag jobbat 08.30-17 och imorn är jag äntligen ledig! Jiha! Så jäkla skönt det ska bli, efter att jobbat hela julen så... Anyhow, jag har vart hemma hos mamma och hon har färgat mitt hår :) Måste ju vara nyårsfin i håret, ny färg blev det med ;P Annars blir det en lugn kväll, ska läga lite käk snart och sen blire Bones maraton ! Älskar maraton :D




Min jul !

Heeeej!

Vilken underbar julhelg jag har haft. I torsdags kom ju Miqo o Daniel hit och vi åt lite julmat, sen bytte jag och Miqo julklappar. Av mig fick hon ett Nintendo åttabitars och hon blev jätte glad! Jag fick en berlock till mitt Thomas Sabo armband, en g-klav som symboliserade våra konserter :) Jag blev jätte glad !

Sen så ledde de ena till det andra och vi drack alkohol och spelade tv spel. Skit lyckad och rolig kväll !

På fredagen så vaknade vi upp bakfulla och jävliga, vi gjorde inte mycket den förmiddagen och vid 16 åkte jag och jobbade. Efter jobbet styrde jag Bernt mot Herrljunga där ett julbord hos The Grahn Family väntade. Sen spelade vi monopol och vid ett åkte jag hemåt.

På julafton försovde jag mig, jihhoooo bästa starten på dagen? Dom ringde till och med och väckte mig, fan fan fan! Haha jag kom en timme försent, men jobbet gick bra iaf ! Och efter jobbet åkte jag hem till Mormor och Morfar för julfirande. Vi hade alla tagit med oss någon typ utav mat och jag hade med mig sillen. Så vi åt julmat och hade det mysigt, sen bytte vi julklappar och sen fick vi ris ala malta och drack kaffe. Efter en mysigt eftermiddag med släkten så åkte vi hemåt. Jag hämtade Bodil och åkte hem till mamma och pappa därvi barn möttes upp och firade jul under kvällen. För att sammanfatta julafton vart det nog den mysigaste någonsin, lugn och avslappnat och god mat :)

 Här är lite kort från julaftonen :

















































'



Torsdag

Heeeej!

Igår så jobbade jag hela dagen, 10-19.30. Och när jag skulle åka hem hade låsen fryst på bilen! Verkligen pricken över i! Haha!

Nu idag är jag ledig, vilket känns fantastisk! Vi började dagen med att byta julklappar, jo för imorn ska vi hem till Johans familj och fira jul. Sen på julafton jobbar jag först 07.45-14 och sen så firar vi ju på varsitt håll. Och sen jobbar jag hela juldagen. Så vi bestämde oss för att ha vår egna mini jul idag! Så vi har ätit gröt frukost och skinkan står i ugnen! Det doftar underbart kan jag säga! Ikväll kommer Miqo o Daniel hit och käkar julmat me oss <3







Tisdag

Heeeej!

Jag glömmer bort att blogga, Förlåt!
Idag så har jag jobbat mellan 07.45-15 och nu är det verkligen full rulle på jobbet. Folk handlar som galningar, börjar bli trött på skinkor och sill. Men på lördag så är det julafton och sen går de över till hummrar till nyår ;P Annars då? De händer inte så värst mycket, städa lite när jag kom hem och innan jag åkte hem så köpte jag en klännning till julafton. Ikväll ska jag och Bodil träna lite med Maria och jag funderar på om jag ska handla den lilla julmat jag och Johan ska ha på torsdag? Hm jag kan inte bestämma mig..

Här är ett kort från Liseberg när vi var där med Anna o Martin. omgjord i instagram



Min lördag o söndag

Heeeej!

Igår så blev de inte mycket gjort, jag slappade framför tven och gick på långpromenad med Bodil. Klockan kvart i sex åkte jag och mamma till Kvänum för julbord med jobbet. När jag och mamma kom dit så var vi först, så de var vi och hur mycket annat folk som helst! Så vi kände oss liiite fåniga haha så vi drack av deras otroligt äckliga glögg och sen efter 20 minuter kom dom tillslut. Julmaten var god och sällskapet trevligt och de är ju de viktigaste :)

Idag så har jag inte gjort något heller, bara slappat och tittat på tv. Haha ovanligt! Jaja bakade en kladdkaka gjorde jag ju iof men den blev jätte misslyckad. Vart inte så kladdig, men de kan ju bero på att vi inte hade något socker hemma så jag fick improvisera lite. Så jag tog lite florsocker och lite farinsocker ;P Haha


Fredag

Heeeeeeej!

Idag så har jag jobbat, 07.45-14. Va redigt trött när jag gick upp, men bilresan in piggade upp lite. Jobbet gick bra iaf och när jag kom hem åt jag och Johan pannkakor till lunch och sen gick vi på promenix. Sedan dess har jag slappat och gjort kvällis. JAG gjorde en kycking paj som blev mycket gott, nu väntar jag på Johan så vi kan titta på film. Johan håller på och fixar sin bil som han pajade igår. Han körde av vägen och som tur är är det bara bilen som är paj ! MEn de blir mycket efter arbete bara. Så medans jag väntar på han så dricker jag vin och kollar på Jersey Shore.

Kvällens film


Torsdag

Heeeeej!

Idag har jag jobbat en kortis, 10-14. Shysst tid ! Och nu är jag hemma och ska strax iväg och fira min morfar som fyller år idag, åker klockan halv fyra så nu ska jag bara slappa och klappa Bodil :)

Morfar, bror och Kusin

Onsdag

Heeeeej!

Idag så vaknade jag och Johan av att det åskade ute, I december? Så jäkla konstigt! Jaja idag blir det kvällsjobb, 16-21.15.

Kvällen igår vart jättelyckad, trevligt som vanligt! Finns nog inget mysigare än våra små middagar :) Och gott var det dessutom ;P

Nästa gång är det Therese tur och då är det ockå final! Då får vi se vem som vann första omgången, mycket spännande!

Fin dukning


Förrätt


Huvudrätt


Efterrätt


Tack för detta Miqo <3


Tisdag

Heeeeej!

Idag är jag ledig, så de firade vi med att sova till halv tio ;P Sen har vi inte gjort så mycket, jag och Bodil. Johan är i skolan hela dagen. Vi har vart ute på lång promenad och sen gjorde jag lunch. Sedan dess har jag plockat i ordning och slöat. Ikväll är det dags för klockan sex hos Miqo :D Yeeey! Som jag har längtat! Fick menyn igår, here it comes:

Förrätt:
Räksallad i en krispig parmesankorg.

Huvudrätt:
Porterstek på älg, serveras med sås, hasselbackspotatis och sallad.

Efterrätt:
Pannacotta med en touch utav passionsfrukt.

Tonights host

Måndag

Heeeeej!

Ja jag vet! Men när jag har jobb helg blir de inte mycket skrivet. I lördags vart de lite mer intressantare på jobbet än annars. Jag vart uthyrd till Willys i Skövde och de var väl roligt att pröva lite annat :)

Idag så sov jag till tio, gick upp åt årets första julskinkesmörgås. Och sen gick jag, mamma, Johanna och Hugo med jyckar på promenad. Sen gjorde jag spagetti och köttfärssås till lunch och sen åkte jag och mamma till jobbet 16-21.15. Nu är jag hemma igen och ska strax äta kvällis ! Tjing tjing!


Fredag

Heeeeej!

Idag har jag vart ledig! HAPPYFACE :D Så idag gick jag upp klockan tio, åt frukost framför teven. Och en tog jag bilen ner till Johanna o Hugo (ja, vädret var ju fruktansvärt ute!) och gulla med världens finaste brorson. Höll honom i en kvart kanske sen vart han väldigt trött och sen blev han hungrig :) Gull unge <3
Sen gick jag hem städade lite och sen åt jag lunch. Och sen, mot min vilja, tog jag Bodil runt skalleberg. Fy fan va blött de var! Och kallt! Men Bods vart nöjd :) Sen städa jag resten av huset och sen gjorde jag Rocky road, godaste godiset i hela vida världen? Mums! Ikväll ska vi laga god mat dricka vin och kolla påCriminal Minds ,






Onsdag

Heeeej!

Jobb jobb och åter jobb! Igår så jobbade jag mellan 07.45-14 och efter jobbet hämtade jag hem de sista julklapparna! :D

Idag så jobbade jag 07.45-15 och efter jobbet idag slog jag in klapparna! Åh nu är det snart jul, längtar ihjäl mig :P Och nu sitter jag och slappar i soffan, jag och Bodil ska till Falköping och träffa MAria. Sen blir det hem och slänga sig på soffan igen, är trött idag. Måste kanske sova mer och titta mindre på Criminal minds höhö.

Så här såg det ut i februari 2010, sjukt mycke snö



Måndag

Heeej!

Idag så vaknade jag upp och det låg snö på marken, typ 3cm. Jätte fint var det ute och Bodil blev jätte glad :D Vid elva kom mamma med Eddie och Johanna och Hugo och vi gick på en promenad. När vi kommer hem från proemnaden så gjorde vi kokt torsk med äggsås. Sen var de dags för work och wörket de gick kanoners! Imorn blir det jobb mellan 07.45-14.








Min söndag

På söndagen så åkte jag och Johan till Liseberg och gick på Jul på Liseberg ihop med Anna och Martin. Anna beskrev det som julkänslan i London och hon hade minsann rätt. Det var skit mysigt ju, varför har jag aldrig vart där under julen innan? Skäms på mig!
























Min lördag

Heeeej!

Vilken rolig helg jag har haft! I lördags så åkte jag och Johan in till Falköping, gick lite på lilla torget och kolla runt lite. Johan fixa lite klappar och jag stod och peka i skyltfönstrerna för att visa vad jag ville ha hihi. Sen åkte i hem för att efter en stund åka till Herrljunga där Johans syster Sofia kröntes till Herrljunga Lucia.

Efter lucian så blev vi bjudna hem till Johans faster där Johans kusin hade födelsedagskalas. Kort fattat en jätte rolig dag/kväll :) Här kommer lite kort på Sofia, blev inte bra tycker inte jag men ah kort är alltid kort !










































Pepparkakshuset 2011

Nu är jag färdig med husbygget, är jätte nöjd! Är säker på att Johan kommer ÄLSKA det ;P












Torsdag

Heeeej!

Idag är jag också ledig, gött! Måste ju vila upp sig nu innan all julhandel drar igång! Idag sov jag till 10 åt frukost och sen så har jag köpt färdigt alla julklappar och på börjat uppbyggnaden av mitt pepparkakshus. Ska ta och göra lite lunch nu och sen gå på promenad med Bodil i det härliga vädret . Regn och blåst, bättre kombiantion finns nog inte! Ni får kort på pepparkakshuset när de är färdigt ;D


En dag på Gekås

Igår så mötte jag upp Miqo i Herrljunga och styrde kosan mot Ullared! Efter lite tjafs med GPSen så var vi på rätt spår och vi halv två var vi framme :) Vi började med att käka lite lunch och sen gick vi in. Vi hade väldig tur, för de va inte alls lika mycket folk som de vart de andra gångerna jag vart där. Jag blev inte påkörd en ända gång ! :P
 
Vi fick iaf köpt julklappar och lite grejor till oss själva, Jag är inte färdig med klaparna än men Miqo lyckades bli helt färdig . Vi kom ut ifrån Gekås vi sex så fyra timmar förbruka vi ungefär, rätt lagom tyckte vi. På vägen hem så sjöng vi och pratade skit som vanligt. Mycket lyckad dag, thanks babe !









Jag köpte det här nattlinnet och Johan påstår att jag ser ut som en tant och inte alls är särskilt sexig, Va faan?! I think I look pretty good ?!