Nostalgi!, ännu en gång.


A Walk

Tog med grabbarna och lill tjejen ut i skogen, försökte få literoliga kort men min lille Sony ville inte samarbeta idag. Jaja....





gullrumpor


Leta godis













Torsdag

Heeej!

Jobbat 07.45-14 idag, de riktigt gött men fan jag vill ju bara sova egentligen! Har iaf fått kontakt med min lärare nu, haha. Fick de här tillbaka: Det är OK! Tror att han började tycka jag tjatade lite :D

På vägen hem idag höll jag på att köra på en ko, de är sant. Jag åkte förbi en hage med kor och där precis vid vägkanten stod kon och käka gräs. Riktigt jävla nära va de att kon hade flygit flere hundra mil (med tanke på hastigheten) .Som tur va så fortsatte kon att käka på  som om inget hade hänt.


Onsdag

Heeej!

Fan va veckorna springer iväg, nu är ju snart september slut! Det betyder att Johanna och brorsan snart flyttar in i sitt nya hus. Och att jag snart flyttar in i deras gamla !

Idag så blev jag väckte klockan halv fyra utav den lille lurven, hm. Somnade om och sen upp vid sex igen och sen tebax till sängen för att sova till kl 10. Härligt, man blir ju inte allas snurrig i skallen.
Annars har jag pluggat inför provet tills på måndag, men min lärare har ju inte svarat ännu. Strange?! Får väl hoppas att han har fixat det tills dess.

Idag blir de jobb mellan 14-19.30


HAHA!

Luta dig tebax och bara njut ;D


Tisdag

Heeeej!

Idag så väckte Bodil mig klockan 06.00, jätte skoj! Helvete va trött jag var. Men jag gav henne mat och sen gick vi ut. Sen gick vi och la oss i sängen för att mysa, eller jag ville mysa men Bodil ville bitas. Varenda gång jag öppnade ögonen så bet hon mig i näsa. Mysig hund de där !

Sen va de till att gå upp igen 07.15, för jag skulle ta Eddie och Bodil till veterinären för vaccinering. Och på vägen dit så bajsar Bodil i buren och när jag öppnar bagage luckan när vi kommer fram så är hela hon bajsig. Som sagt mysig hund de där. Fan, va äckligt de var. De tyckte nog stackars Bodil med.

Mycket bra krönika

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/ronniesandahl/article7852048.ab

Höhö


Bus i Falköping

Mamma tog med dom tre små hundarna och åkte in till storstan. Bodil fick träffa sina Welsh kusiner ;) Här är lite kort moster tog...















Måndag

Heeeej!

Trevlig eftermiddag igår :) Mormor och Morfar kom på besök, vi fikade rabarberpaj och drack kaffe. Sen åkte vi för att hämta min bil i hudene och där fick Bodil träffa Molly och Mickan .

Idag så ska de bli jobb mellan 12-19.30.













Hård helg

Just nu sitter jag och väntar på raggmunkar :) ÄLSKAR raggmunkar! Min hals vill inte samarbeta idag, den har försvunnit lite ifrån mig. Jag är som en liten grabb i målbrottet höhö.

Fick en födelsedagspresent av Therese i torsdags, en hjärtformad plunta. Ska se den som en ny bästa vän..

Söndag

Heeej!

Ja jag mådde skit igår, därav inget bloggande.
Men när jag väl hade nyktrat till igår så åkte jag, Johan och Bodil hem till hans föräldrar och fikade lite.
Sen så körde Johan mig till Therese för att sedan gå till Miqo. Jo jag och Therese hade planerat in en liten suprice till Mickan. Hon trodde att hon skulle ha taco mys med Daniel men där kom vi och fattade inget. Dels för att hon trodde att jag skulle jobba och att Therese va hemma hos hennes mamma. Men vi tog iaf med henne (Therese johan körde oss) i bilen och åkte till Borås. I Borås så bowlade vi, Fan va kul vi hade. Vi drack vin och kastade klot och vi var riktigt jämnduktiga. De slutade med att jag vann med 250, Mickan 230 och Therese 220 eller något vi hade iaf mellan 200-250 poäng.
Efter detta gick vi till fots till centrum där vi bjöd henne på mat på resturang Oliven. Vi var väldigt hungriga så både förrätten och huvudmålet bara slank ner, vi delade på en flaska vitt och efter maten tog vi varsin Gin o Tonic. Kvällen blev riktigt lyckad måste jag säga och kvällen avslutades med att vi hämtade min bror på Mörlanda (min johan hämtade oss) och vi tre stod där och dansade på gatan. Och vi konstatera att vi aldrig haft så kul på Mörlanda någon gång :D

Tack för en jätte kul kväll flickor!

Miqo´s 21års fest

Ja, idag mår man som man förtjänar. Fy fan.

Igår så åkte jag och Johan hem till Miqo å födelsedagsfest. Vi fick smörgåstårta och den va hur god som helst, riktigt gott va de. Vi drack bål och prata massor av skit. Tack för en jätte rolig fest Bästis <3

Min present till Miqo












































Fartfylld fredag

Hej!
Hemma från jobbet, allt annat än lugnt. När jag kom hem va ju alla hundarna glada, Bodil har vart själv idag i två timmar för första gången (ihop med mopsarna i köket) och inte en droppe låg de på golvet :D Duktigt Bodil!

Sen skulle jag iaf ta ut de tre små hundarna och då lyckas Eddie smita ut ut köket. Och där står jag med hundarna kopplade och Eddie springer på Bodil så hon flyger ut ur dörren :S Hon tog de rätt svårt om man säger så, hon skrek som en gris och vägrade röra sig, och nu va de inte droppfritt längre. Men sen när vi kom ut och började röra på oss va allt bra igen, samma gamla glaa Bodil :D

Jag skulle fixa lite krubb med (oturen slutar inte), så jag tänkte korv med bröd. Snabbt och enkelt. Men korvarna va ju frysta, så jag försökte bända ut dom ifrån paketet. De slutade med att toppen på kniven gick av och att jag kom på att någon faktist har uppfunnit mikrovågugnen. Bra där!

Nu ska ta Eddie och gå en lite längre bit, sen blir de fix inför kvällen !

Fredag

Heeej!

Uppe med Bodil, är så jäklans trött! Ska börja jobba kl 97.45 och sedan jobba till 14.15.
Efter de blir de att åka hem och käka och ta ut hundarna. Ikväll så är de födelsedagsfest som gäller för Miqo, kommer säkert bli super skoj :D

GRATTIS!

Idag fyller Bästis år! GRattis grattis grattis, ikväll får du min stora present <3

Torsdag

Heeej!

Den här natten blev bättre, hon sov hela natten :) Idag så ska jag jobba mellan 16-21.15, men innan dess så ska jag åka till Ljung och hämta ut paket bland annat. Och plugga inför samhällskunskap provet.

Bodil har börjat bli kompis med grabbarna nu :D




Lekkompisar


Onsdag

Heeeej!

Ja min natt har inte varit bra :( Den har vart skit rent ut sagt! Jo för vi 03 tiden i natt så vaknade Bodil och pep och pep och till slut så fick jag ju nog. Så jag vänta på ett tyst tillfälle och jag öppna åt henne. Bar ut henne på altanen och hon kissa sen in igen. Men hon fortsatte, sen somna hon en liten stund. Sen gick mamma upp vid halv sex någon gång och då vakna hon igen! Så då va de bara att gå ut med henne och sen mat, i hopp om att hon skulle bli trött så lekte jag med henne. Men njet, de slutade med att jag fick gå ut och lägga mig på luftmadrassen i pappas kontor. För på mitt rum skulle Fridolf och Willgot minsann sova i min säng. Väl där ute så bet hon mig i näsan så hårt att jag nästan började att gråta haha! Men sen somna vi och hade de jätte mysigt, så nu tycker jag om henne igen ;)

Annars har jag gjort färdigt de sista arbetet, så nu blir de att plugga inför första provet :D

Tisdag

Heeej!

Bodil väckte mig kvart i åtta i morses, så vi gick ut oh kisade, sen fick hon mat och sen hoppa vi ner i sängen ihop :D Vi hade de jätte mysigt, förutom att hon bet mig i näsan x antal gånger. Men för de mesta bet hon på sin leksak och sen somna hon. Så sov vi till halv tio, hon rätt snäll ändå ;D Sen när vi gick upp så satte hon och Wille igång att leka haha.
Nu sover hon här på en filt, själv sitter jag och skriver på ett arbete. Resultaten i de senaste riksdagsvalen, jipey va kul de är. Jag tror inte ni förstår!

Idag så ska jag jobba mellan 14-21.15.

Fridolf och Bodil

JAA!

Yeeeey! Idag ringde världens bästa Anna och berätta att hon och Martin följer med mig och Johan till London den 2-5 december :D Fan va kul de ska bli, jag och Anna har redan planerat att sno Johnny Depps vexdocka på Mademe Toussuea (stavning?) Mohaha! London here we come!

Jag och Anna i Edinburgh, Skottland <3


Ett skjut?

Idag på jobbet hände en rätt rolig grej, de kom en kund till en av mina arbetskollger med en liten påse. Jag hörde att hon tacka och sen efter gick jag och kolla i påsen. Och i påsen ligger lite papper om produkterna. Och vad va produkterna? Jo de va en muskel mjölk som skulle lindra mot smärta osv. Vilket är en bra ide för oss kassörskor. Sen så fick vi en spray, som hette (hör och häpna skratta) Secret of Love. Så här stor de på beskrivningen :
Spray som som skyddar och läker torra slemhinnor, stimulerar blodflödet. Positiv effekt på orgasm. osv

En fråga bara, tycker denna människan att vi behöver oss et skjut eller ser vi vi helt enkelt så jävla desperata ut?


Måndag

Heeej!

Måndag igen ;) Jobbat idag mellan 07.45-14.15. De va riktigt hårt att gå upp så tidigt Pjuh. Kändes som om jag fortfarande sov när jag åkte till jobbet. Johan åkte imorses, trist. Fast han kommer väl sakna Bodil mer än vad han kommer sakna mig. hehe.

Efter jobbet åkte jag och köpte mat till alla hundarna och sen åkte jag för att skicka tillbaka ett HM paket. Nu sitter jag här, lite smått geggig i huvudet. Ska ta och försöka göra lite samhällskunskap, men de är tveksam.


Den första officiella tävlingen

Heeej!

Nu är vi äntligen hemma igen efter en hel dag på hundklubben. Tävlingen va ju på hemmaplan så de va gött! Ja mycket folk va de, rättare sagt 900 hundar va de. Herregud! Tänk er ur mycket folk de var!

Dagen har iaf varit jätte skoj, fast vädret har vart ostadigt. Ibland sken solen och sen spöregn. Bodil va självklart med, de är lika bra hon vänjer sig ;) Höhöhö.

Jag och Wille började med hoppklassen och den diskade vi oss ur tyvärr. Vi hoppade fel och sen sprang han iväg, jag tror han gjorde de för att de regna haha. Sen när vi gjorde agility klassen så klarade vi oss igenom! Yeeeey! Vi fick tio fel och tidsfel, men vem bryr sig? Jag va super nöjd! I min agility klass va de bara 19 som klarade sig igenom av kanske 40-50 stycken hundar. Och vi kom på 19 plats :D

Tog inte så mycket kort, de regnade ju som sagt....







Söndag

Heej!

Bodil va jätte duktig i natt och sov ända till kl 08.30 :) Jag såg Eddies minn imorses, va fan är hon kvar? Lite så va de, den ända som egentligen är glad är Wille. Willgot är väldigt lycklig över sin nya lekkompis, dom har lekt här nu hela morgonen.

Idag blir de min och Willgots första officiella tävling, spännande!

Vild dag :)

Ja de kan man väl lugnt kalla denna dagen, Bodil har kört skiten ur våra andra tre gullhundar. Eddie ligger i hålan och bara blänger på Bodil, Fridolf har tagit skydd i soffan och Wille har krypit in i sin bur och VÄGRAR komma ut. Och detta är Wille som slltid annars är den som ger 110% till slutet. Ja hujdea mig :D

Bodil















Lördag

Heeej!

Idag vart de upp i ottan för att hämta hem Bodil :) Vi var framme vid Saltholmen klockan 10.05 och sen tog vi färjan över vid 10.20 . Sen åkte vi hem till uppfödarn (Veronica) och vi fikade och pratade. Sen åkte vi över med färjan igen. I början så pepp hon gnällde till och med skällde ibland. Sen så somna hon och vi gasa hela vägen hem.
Så nu har Eddie, Fridolf och Willgot hälsat på henne och hon har legat på rygg och vart såååå liten. :D
Får se hur kvällen slutar . . .













Friday night!

Hello!

Har precis tuggat i mig kebab och pommes, nu sitter vi och pratar politik. Alla hugger och skriker, pappa ligger blodig på golvet och mamma håller på och samlar ihop sina tänder....

Nje inte så vilt är de inte direkt. Men imorn smäller de! Imorn hämtar jag och Johan hem Bodil :D Så i kväll blir de sängen tidigt, för vi åker redan kl 08.00.


Fredag

1 dag kvar . . .

Idag så blir det jobb mellan 12-19, sen hem för idag kommer Johan hem.



Riksdagsval & Försäkringar

Hej hopp!

Nu har jag försäkrat Bodil :) I Agria såklart, så nu ska jag bara få hem de där brevet också. Men de känns gött att de är klart. Nu är hon ju iaf försäkrad för olyckor efter midnatt ;)
Jag sitter här och skriver upp resultat av de senaste riksdagsvalen, kul uppgift va? Höhö... Så de ända jag ser framför mig just nu är procent tecken och stapeldiagram.

Ska iväg och jobba 16-21.15 idag.


Bitches!

De här är sjukt underhållande XD


Torsdag

Heeej!

Ush vilken hemsk natt! Vaknade vid två tiden av att de tjöt i hallen, fattade inget. Så jag kravlade mig upp och då såg jag mamma på en stol under brand varnaren. Fan va skraj jag blev, så innan jag gick och la mig igen gick jag runt och luktade i hela huset. Men ingen röklukt så långt näsan kunde nå. Men de konstigaste var nog alarmet, de va inget tjut tjut tjut utan de va ett tjuuuuuuuuuuuuuut. Så man trodde ju att man drabbats av plötslig tinitus.

Jaja, nu har jag skrivit färdigt de sista på två arbeten och nu ska jg börja på ett nytt. Suck, skit trist med samhällskunskap!  Men först får de bli en dusch..

Pic Miqo

Disney Dags!

Hittade två olika intron, hihi! Åh tänk er detta med en Tom & Jerry påse eller Palle Kuling ?


Onsdag

Heeej!

Idag så har jag jobbat mellan 07.45-15.00, men nu är jag hemma igen! Nu ska vi nog dra oss ut i de väldigt ostadiga vädret och ta med hundarna på en lång promenad.

Kolla vilka fina ringar jag fick på posten idag :)


Heja !

Jäklar va bra agility träningen gick idag med Willgot !  Holy Jesus !
Ville bara skriva de, är så stolt :)

Idag så blev de ju som sagt jobb mellan 17-21.15. Tiden gick snabbt och nu blir de att gå til kojs. Imorn blir de jobb mellan 07.45-15.00 .

Tisdag

Heeeeej!

Idag så har jag vart iväg på Komvux. Och nja de blev väl ingen fartfylld debatt direkt, vi va ju bara två plus läraren. Men vi fick sagt de vi skulle iaf. Jag ska inte bli politiker har jag lärt mig idag, jag blir alldeles för osäker när jag ska prata inför folk. Har jag skrivit rätt ? ekade det i mitt huvud hela tiden . .

Nu så sitter jag här hemma och dricker kaffe. Jag fick äntligen hem min dyre bok idag, plus i kanten! Nu ska jag försöka göra lite frågor och sen tar jag Wille och drar och tränar innan jobbet. Skulle vart ledig både onsdag och torsdag den här veckan, men de blev jobb istället :) De gillar vi !

dyre boken

Movie tiiiime


Färdig !

Yes! Nu vart man färdig och nydushad är jag :) Är de inte lite lustigt ändå? Att man efter, hur många år blir det?, 12 (?) år i skolan fortfarande inte lärt sig att göra läxorna i tid? Jag menar hade jag gjort den i helgen så hade jag ju inte suttit här nu och vart lite småtr förbanad på mig själv. Så nu satt jag här, som jag alltid gjort, och gjorde läxan i sista minuten. Jaja färdig är jag iaf och nu vet jag ALLT om alliansen, nästan i alla fall.


Måndag igen

Heeej!

Idag så jobbade jah mellan 09-16, de va en mycket bra dag för tiden sprang iväg :D
Nu sitter jag här hemma och ska fixa en liten debatt tills imorn, imorn så ska jag nämligen till Komvux och träffa min lärare. Och vi ska då ha en liten debatt, jag ska prata för Alliansen. Så nu blir de att gå in på hemsidan för att kolla va dom har för planer.

Söndag

Heeej!

Natten va hård. Först hämtade jag Hannes och Pappa hos min kusin Sebastian. Kom hem kl 02.00 och då började bror att laga mat. De va ett jävla liv i köket, så jag kunde inte riktigt somna. Så jag började läsa en bok, när jag kolla klockan sista gången va den 04.00.
HATAR när jag inte kan sova, har alltid haft problem med att sova. Men man har ju lärt sig under åren at man måste upp i tid och sen försöka trötta ut en. Därför läser jag alltid innan jag ska sova.

Så jag hoppas verkligen att kan somna ikväll ...

Hela havet stormar


En vecka kvar...



Lördag

Heeeej!

Leeedig idag :) Yees yees ! Så idag blir de att inte göra något typ, jag ska åka hem till Mickan vid två tiden och innan dess ska jag försöka hinna med att äta och ta ut hundarna på promenad, så di så kräken blir nöjda ;D
Ska nog slänga in mina lakan i tvättmaskinen också, igår när jag skulle sova fick jag för mig att de luktade lacknafta i sängen? Måste vart jävligt trött eller så va de som ett tecken. Höhö.



Fredag

Heej!

Idag har jag jobbat 12-19.30, jobbet gick fin fint. Och de va mycket folk, vilket beyder att de gick mycket fort :)

Nu när jag kom hem så hittade jag de här på min säng. Hihi!

ROSA ;D





Fasen också!

Jag och mamma kom precis hem ifrån Ljung. Vi har hämtat paket :) Innehållande våra fina gardiner, mina ska vara i mitt blivande kök och mammas ska va i hennes blivande akvarie rum hehe. Sen hämtade jag Mickan födelsedagspresent också. När jag öppnade den när jag kom hem ångrade jag mig, JAG VILL HA DEN SJÄLV! Fan va jag vill ha den ! Bajs Bajs Bajs!

Moss skog

Jag och mamma kom precis hem från en promenad. Min mamma har en väldig prestations anda just nu, hon och några till på jobbet är med i en stegräknar tävling. Så nu tog hon Eddie runt skalleberg också för hon hade bara gått 6500 steg haha! Tog iaf lite kort idag i skogen....

























Torsdag

Heeej!

Ledig idag, gööött!
Gick upp vid halv tio och vid kvart i elva satt jag och Willen i bilen på väg mot klubben. Idag tränade vi lite krångelvägar och slalom. Något som stör mig sjukt mycket är att varje gång vi kör slalom första gången under ett "träningspass" så går de skit bra! Han är snabb och gör de felfritt. Sen så försöker man igen och då säckar han ihop. Helvete! Ändå försökte jag va jätte rolig och skoj men nepp.
Dumma vovve ;) De är säkert mitt fel i slutändan, de brukar ju vara så.



Blowsight

Gillart !


Onsdag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat mellan 07.45-14. Men eftersom min mamma jobba 07-14 så åkte jag med henne in, så jag fick gå upp extra tidigt idag. Trodde jag skulle dö när jag klev upp ur sängen, benen knacka och hjärnan halka ur ungefär. Men väl på jobbet fixa jag håret och smink. Sen läste jag bok och drack kaffe :)

Idag så va de en snattar jävel på jobbet ! Morr! De va jag som sprang efter och prata med han, men eftersom han va rätt stor och stöddig vågade jag inte göra mer än att prata med han. Och tyvärr kom ingen annan till undsättning heller. Vilket inte va konstigt för de hela va över på några sekunder. Så är de.

Köpte lite grejor till Bodil idag :D Jag köpte ett pluttenuttig halsband, en vattenskål, koppel och en tygbur.
De bästa med att skaffa en tik är ATT MAN KAN KÖPA ALLT I ROSA!

Nu har vi precis kommit in efter en promenad med vovvarna och jag ska försöka plugga lite..












Skojar du eller?

Är de här seriöst ett skämt ?


Tisdag

Heeeej!

Idag så jobbade jag mellan 08.30-17. Åkte hem och nu har jag bara slappat och tagit de lugnt, har lite skallebäng så motoriken är inte så bra :D

Hittade den här lappen idag, tur att den va på toan för jag höll nästan på att kissa ner mig! XD


Bodil

Idag vid tolv tiden hämtade jag och mamma upp Ingela på jobbet. Och vi styrde bilen mot Styrsö. För idag så har vi vart och tittat på min Bodil, som är snart min lille valp. Här är de bilder på den lille korven :D

Vi fick åka färja, de tyckte vi va JÄTTE kul !


de va fint i skärgården




mopsarna va med..


och Eddie


Rocky




Vinga


Bodil












mamma lisabet




Bodil



















KALAS

Klockan 16 idag så hade jag ett litet kalas, de var jag, Johan, Mamma, Pappa, Hannes, Linda, Offen, Johanna, Farmor, Mormor och Morfar.
Jag bjöd på kakor, bullar och maräng tårta. De var jätte trevligt och jag fick fina presenter :) Jag fick en stekpanna av Mormor och Morfar, pengar av Farmor, fina prydnadsbokstäver av Hannes och Linda och ett lottpaket av Offe och Johanna.
Tack allihop!



















Plagiat

Vilka jäkla härmapor, Shakira har tagit låten och gjort den till sin. De har INTE stått något om att de är en cover. Skäms!


Min födelsedag

Igår så fyllde jag 21 år, Grattis till mig !

Dagen började ju skit, jag försovde mig. Jag vaknade kvart i åtta och jag börjar jobba kvart i åtta, Upp fort som fan på med kläder, borsta tänder och smink. Som tur va hade jag och Johan bestämt att han skulle köra in mig idag. Jävla tur för jag hade nog inte kunnat ta de lugnt. Va på jobbet halv nio och sen jobbade jag till kl sex. Jag fick två presenter på jobbet igår :D En hundleksak av Ingeling, ett kinder ägg av Madde och Sun hon sjöng så fint <3 Taaaaack!

Efter jobbet så åkte jag och Johan till Skövde för att käka på Mango, Johan åt Ribs och jag åt fläskfile med kantarellsås. Hur gott som helst! Efter middagen så gick vi in på Willys och köpte chips och dipp mohaha. Väl hemma sen spelade vi Mario och hade de skit mysigt :D

Av Johan fick jag ett presentkort på en beauty salong i Borås, där man kunde göra allt från manikyr till massage :)




Freeeedag.

Heeeej!

Idag så har jag vart ute med vovvarna, vi gick långpromenad. På vägen hem stod Eddie och jag och tittade på en ekorre. Så söööt den va! Den va bara två meter ifrån oss och när vi skulle gå hem så ville Eddie stå kvar och titta heeeela dagen.

Åkte till jobbet, jobba mellan 14-20.30. Nu är jag hemma igen, jag och mamma har käkat go mat och jag har fått mina presenter :D Jag fick en vågtång och en Thomas Sabo berlock, tack snälla mamma och pappa <3

Web camen är min bäste vän, med dålig fokus






Green day

Helt ny låt ! :D


Min dag

Heeeej!

Idag så har jag vart ledig.
Jag har färgat mitt hår, så nu är de lite mörkare än innan. Men som vanligt är de bara jag som ser skilnaden haaha.
Vid tre tiden åkte jag in till Falköping för att möta upp Ingeling och Bratten. Vi tränade våra vovsingar, vilket gick riktigt bra! Ingela har vart både på läger och nu går hon kurs, så hon hade all insperation :) Vilket är bra, mycket nyttiga träningsmoment gjorde vi idag.

Sen åkte jag och handlade allt inför mitt lilla kalas på söndag, massa gotter :D
Städat har jag gjort med och pysslat lite med mitt fotoalbum, nu ska jag fixa krubb!

De här kortet tog jag på Humlan o Eddie sommarn 2009 :)

Nyfärgad

Före

Efter, bilden ger ingen rättvisa. Är lite mörkare i egentligen



Övning ger färdighet


LADY G


Murders

Heej!

Ja jobbet de gick kanoners, nu så har vi precis käkat och snart blir de Morden i Midsummer. Imorn är jag leeedig :D På riktigt den här gången !

Hihi jag fyller år om tre dagar oxå, sjukt nyfniken !

Onsdag

Heeej!

Fan va snooozning är en kass upfinning, gick upp kvart i nio istället för kvart över. Jaja är uppe nu iaf.
Inventeringen gick väldigt snabbt igår, har nog aldrig gått så snabbt?

Idag blir de jobb 10-19.30, jihaaaaaa