Vad rabatten har att erbjuda











'



Tisdag

Heeej!

Fan va arg jag va imorses! Min födelsedags present till Mikaela sket sig totalt, så jag fick tänka om helt. Men som tur va kom jag på en ny grej och jag är skit nöjd. Hade jag fått den så hade jag blivit jätte glad ;D

Idag är ja ju ledig, fast ikväll blir de ju inventering. Idag så bestämdes de en väldigt rolig sak, är sjukt uppspelt. Hoppas att de här kommer gå bra, men de tror jag. Jag har många till hjälp oh jag känner mig riktgit redo att ta mig an de här hihi!

Green day, Oslo. Ta mig tillbaka...


Måndag

Heeej!

Har helt gömt bort att skriva idag. Idag så har jag jobbat 12-19.30 och de gick fin fint ! Imorn så är jag ledig, men ska inventera från kl 18.00 . Jag hatar verkligen att inventera, tycker de är pisstråkigt! Men man har inte så mycket val.

Nu ska jag snart hoppa i säng och läsa, Go natt!

Min lördag

Heeeej!

Den här helgen har vart toppen! På lördag började med en resa, jag, Johan och Miqo drog iväg på Lastbils Elmia i Jönköping. Pappa och de andra ställde ut två av sina bilar, och jag har ju aldrig vart på någon av utställningarna så jag tyckte de va dags.
Så vi åkte dit och fick leta efter parkering, sjukt mycket bilar va de så vi fick ställa oss på ett fält ganska långt bort :(
När vi väl var inne så letade vi upp dom direkt och stod där de mesta av tiden, träffa på Emma och Calle med <3

Efter ett tag tröttnade vi så då drog vi till A6 och skulle käka. Efter de va de Bröllopspresents jakt som gällde. Och vi hittade en relativit snabbt :) Vi är nöjda med den.

Sen åkte vi hem och grillade hemma hos Mikaela och Daniel. Kvällen blev skoj den med, vi drack och spelade supar spel. Sen avslutade vi kvällen med en skräckfilm, som faktiskt va riktigt bra :)


















































Fredag

Heeej!
Min dag har vart great! Jag har jobbat och sen bar de iväg till Skövde. Där fick jag träffa mina flickor :D Så skoj att träffa dom igen! Vi har under dagen shoppat lite, fikat och tjötat massor, vi har också fixat in en ny dag att träffas på. Man måste ju vara ute i god tid, eller något. ;D

Nu har vi käkat kina mat, kyckling och caschew (stavning?) nötter, riktigt gött. Snart blir de sängen, för imorn blir de nya äventyr :D

Torsdag evening

Hemma från jobbet :) Jobbet gick jätte bra och tiden gick snabbt.
Imorn så ska jag jobba 07.45-14.15 och efter de ska jag till Skövde och träffa mina flickor! Åh va jag har längtat efter dom <3 Imorn ses vi gullisar!



Hahah!

Så min humor!


Torsdag

Heeeej!

Vaknade vid halv tio idag med, fast bara med två hundar den här gången :)
Idag så har jag vart på lång promenad med hundarna och jag har klistrat. Har äntligen fått korten från extrafilm, så nu håller jag på med fotoalbumet från Turkiet.
Idag så ska jag jobba 16-21.15, så om en timme bär de iväg mot Falköping.

Skickade in de två första inlämningsuppgifterna idag, till läraren. Demokrati va första kapitelt i Samhällskunskapen, hmm. Jaja är effektiv iaf :D



 

Of to work

Ska strax iväg till jobbet, 15-21.15 blir det idag. Har precis anmält mig till högskole provet igen, de gick ju så jäkla bra förra året XD Ne men måste höja mig på något sätt. Ångrar som fan att jag inte kämpa mer i skolan, men de är ju jävligt lätt att säga nu.

Ciao!


Onsdag

Heeej!

Gick upp vid halv tio idag, isängen hade jag alla tre hundarna. De va lite trångt kan jag ju påstå. Har vart ute en sväng med dom och vi stanna hos farmor och hälsade på. Hundarna älskar verkligen farmor, kanske är de för att dom alltid får ost när dom kommer dit. Så när vi skulle gå hem så vägra Fridolf, han stod och stretta emot. Höhö han gillar verkligen farmor!

Jag sitter och funderar på om jag ska köpa ny mobil eller ej, är riktigt sugen. Ska fundera tills på lördag...

Toy Story

Nån som vill se den här med mig?


Tisdag

Heeeej!

Idag så är jag ledig, Gött. Kunde vart bättre väder dock, de regnar som fasiken. Vi har precis kommit in från en promenad med hundarna och de ösregna. Ja så att åka och träna hund är rätt struket idag :(

Annars sitter jag här och pluggar samhällskunskap, konstaterade ganska snart att jag hatar att plugga. Iaf såna här grejer, inlämningsuppgifter och sådan skit. Jaja får nog fixa till atityden lite och komma igång igen..

Bokat och klart :D

Vi har bokat stuga i Sälen v 4 Jihhhhha!



Snart börjar det!


Plugg

Jaha då ska man börja plugga igen, Samhällskunskap A.
Va där idag på upprop och fick info om allt. Visste väl redan hälften men jaja va skulle jag göra åt de? Sen fick vi träffa läraren och han va väl en trevlig prick. Sen berätta han om kursen, vi fick inloggningsuppgifter, jag beställde bok (420 kr ! RENA RAMA RÅNET!) . Sen åkte jag hem, så de är väl bara att sätta igång. Inte ikväll men imorn :) 

Ketchup


Måndag

Då vare måndag igen.
Jobbat idag 07.45-14.15, nu har jag käkat lite och bara päser. Klockan fem ska jag befinna mig på Komvux i Herrljunga för upprop (uppror hade vart roligare), kan man slösa bort sin tid mer?

Jaja, annars så har jag en gnällig drever här, kom och tan han är gratis!

Kräftskiva hos Therese

Jag och Mickan började dricka kl 13.50 och slutade vid 02.00, tolv timmar intensivt supande. Jag tog mitt förnuft till fånga och gick hem halv fyra och Mickan gick hem halv sex.
Festen va GRYM! Tack Therese, för sommarns bästa fest!







Världshistoriens godaste vodka!














































































Lördag

Hipp hipp hurra! Grattis Therese på födelsedagen! Vi syns ikväl mohahaha...

Idag så äre kräftskiva hos födelsedagsbarnet, innan dess ska jag hem till miqo och där ska vi ta igen lite. Tjöta lite, drika lite :D Ska ta och hoppa in i dushen nu, hörs imorn igen!



Knäpp film

Sitter och tittar på en riktigt onstig film, The box.
Nån som sett den?


Fredag

Äntligen fredag!

Jag har jobbat idag mellan 11-18, jobbet gick fint fint! Men de va väääldigt mycket folk där ett tag, men då går tiden snabbt :)

Nu sitter jag här med ett glas cola (Pepsi max) och tar de bara lugnt, måste vila upp sig inför morgondagen hähä.

Jag har en väldans tur jag! I slutet av förra veckan så skickade jag in en ansökan till komvux om att få plugga lite. Och om hörde inte av sig, jäkla komvux tänkte jag. Sen så vänta jag tills igår och då gick jag in på hemsida för att kolla om scheman har kommit upp och de hade de. Så då insåg jag att något måste blivit fel. Och de hade det, jag hade skrivit fel adress. Så jag fick skicka in nytt igår och sen va de bara att hålla alla tummarna. Och idag fick jag mail om upprop, vilken tur man har eller?



Home

Nu har jag och mamma precis käkat, grillad kyckling med avokado, druvor, jordgubbar och melon. Jävligt gött är de :) Köpte en triss gjorde jag med, men vann jag något? NE!

Om tjugo minuter så ska jag ha msn date med mina flickor <3




Torsdag

Heeeej!

Idag så ska jag jobba, tur att jag hade en sån bra ledig dag i går då :) Jobb idag alltså, 14-19 tuff tid. Blir hårt idag ;D






Träning

Åkte iväg och tränade agility vid halv tre tiden. Och de va riktigt roligt, har inte gjort de på hela sommarn. Vi körde bana och efter de fikade vi. Myyyys!




































Frågetecken

Klippet med den galna kvinnan på mcdonalds är bäst! Hahaha!


Bee and a Butterfly

Som vanligt när jag får ryck med kamera så blåser de som faaan...















Onsdag

Heeeej!

Sent igår kväll gjorde jag och Johan hyss :) Hihi, vi har pratat om att åka iväg igen innan året är slut. Och vi hade bestämt oss för Egypten, men igår började vi tveka och de betyder nej för min del. Då vill jag de inte så jävla mycket om man tvekar. Så vi bestämde oss för att boka en weekend till London istället! Jihaaa!
Så den 2-5 december ska vi till London! Så jälva skoj. Just nu väntar vi bara på bekräftelse att de hotellet vi valt har några rum kvar..
Äntligen ska jag få se London och vi kommer, utan tvekan, ha de bästa julklapparna ;P



Teve night

Har precis beställt hem kort från Turkiet, så snart blir de att klistra in i fotoalbum. Måste bara köpa ett fotoalbum först...

Jag är rätt trött så de har blivit mycket tv ikväll. Först Bones och nu Uptown Girls.






Blyg?

Är de bara jag som får känslan av att hon är lite blyg?


Tisdag

Heeej!

Idag så fick jag åka lite tidigare till jobbet än väntat. Jag skulle nämligen lämna in ett däck åt min farmor, skönt nog tog de bara en kvart ochsen va de klart. Så efter de blev de jobb mellan 12-17, sen hämtade jag upp ett paket på shell och nu sitter jag här.

I paketet låg ett linne och ett halsband från H&M, men de här är ju som sagt ingen jädrans modeblogg så bilder kan ni ju glömma ;D


Jönköping

Efter lunch drog vi till IKEA ändå, de va ju ändå så dåligt väder. Så vi hoppa in i bilen och körde till Jönköping, på vägen dit så kom jag på att jag har ju ett presentkort på Albrektguld, så vi höll tummarna att de fanns på A6. Och de gjorde de, så jag gick in och hittade en silver ring och ett par örhängen i vitguld. Så nu har jag bara 350 spänn kvar på presentkortet :) Örhängena va ganska simpla men jag använder nästan aldrig örhängen. SÅ jag tyckte de va bra med ett par som jag inte behöver ta ut när jag ska dusha osv. Dyra va dom men hej va gör de när de är gratis? ;D
Nagellack köpte vi också, så ikväll blire målning :)
Mamma kom hem med två mattor rikare hon, vilket va bra för dom vi har nu har vi haft i tio år! Holy guacamole!

Och vet ni vad? Idag såg jag och mamma Amy Diamond på IKEA! Vi har sett en kändis, vi har sett en kändis!
Så vi gick fram och tog en bild och en autograf såklart.

(liiiiite ironi, fast bara liiiite)


Måndag

Heeeej!

Nu är de äntligen måndag, efter den här helgen så känns de underbart! Igår när jag kom hem va jag sjukt trött efter huvudvärk halva dagen.
Idag är jag ledig, vilket är ännu mer underbart. Vet inte riktigt vad som händer idag, jag och mamma ska ev åka till IKEA eller så blir de på onsdag. Hon kan ju inte bestämma sig . .

Jag drömde så sjukt inatt. Jag, mamma, mina mostrar och deras barn var på Astrid Lindgrens värld. Men de va mer som Liseberg, med attraktioner. Så skulle vi "åka" Pippis värld eller nåt. OCh då fick vi sätta oss i något som så ut som en skid lift, fast de fanns ingen bygel i fram. Och vi hade mopsarna med oss, och vi får iväg och snabbt som fan gick de . Så vi fick hålla oss fast hårt. Men då ser i Willen, som är fast bunden i sitt koppel, tt han hänger utanför och är panik slagen. Men jag lyckas ju få in honom igen men oj va rädd han va. Och Fridolf han ligger på sättet och sover ?

Fun weekend

Idag jobb mellan 10-21.15. Imorn jobb mellan 10.30-21.15....


Åpen Fridolf


Bullkalas!

Faan va goda bullarna blev! Är inne på min fjärde nu, men jagskulle nog kunna få i mig lika många till ;D Man ser skillnad på dom bullarna jag sockrade och dom mamma sockrade. Mammas bullar har lite pärl socker medans mina är helt vita. Och nu har hon mage att klaga på dom! Bra mer till mig mohahaha!

Snart blir de wörk..

Puppies

När jag möter på valpar blir jag helt tårögd, för jag älskar verkligen valpar! Dom är sjukt söta, jag smälter verkligen! Eller hur?







Fredagen den 13e

Nu är de visst bullbak pågång, de där med en hemmafru morsa är nu inte så dumt ändå. Jag menar de skulle nog flyga henne i annars att baka bullar ;D

Och fredagen den 13e är de också, hur ska detta sluta?


Fredag

Heeej!

Igår när jag kom hem från jobbet va jag mäkta trött. Ush och inte blir de bättre i helgen jobba jag 10-21.25 och 10.30-21.15. Härligt! Not...

Idag så ska jag jobba 17-21.15, vilket känns skönt ändå. Har ju hela dagen ledig iaf.
Ska sätta mig ner och skicka in blankett till Komvux här nu, bye bye äppelpaj!

Torsdag

Heej!

Fan va en vecka går snabbt, de är redan torsdag. Den här tiden förra veckan låg jag på en strand i Turkiet ? Hel knäppt när man tänker efter. Snart är man 30 känns de som...
Idag så ska jag jobba 12-21.15 jihoo! Men innan dess ska jag nog hoppa i sängen och mysa en liten stund,  tjing tjing!

hhmm

fattar inte riktgit va de är karlarna blir så rädda för är de : 1. att dom sover 2. att dom är rädda att hon är en mördare 3. att bruden är så snygg och att dom ska få stånd på stranden?


Mööörder

Hemma efter jobbet, gick snabbt och bra. Är konstigt nog sjukt trött nu, fast jag tror att en viss passionsfrukt cider kan ha med saken att göra :)
Morden i Midsomer, de är grejer de!


Onsdag

Heeeej!

Idag så har jag haft lite sovmorgon, jobbar 14-19.30 idag.
De känns som om jag börjar få mig en förkyldning :( Nooooo! Har ont i halsen och börjar bli lite snuvig... Damn it!

En väldigt positiv grej är dock att jag fixat present till Terror (Therese) som fyller år nästa helg, GREAT SUCCES!


Tisdag

Heej!

Första jobb dagen idag efter semestern. Och den kunde ju börjat lite bättre, igår kväll hittade jag inte mina jobbkläder! Så de visade ju sig att jag glömt dom hos Micko och Daniel fredagen när vi åkte till Liseberg. Så jag fick arbeta i vanliga jeans och en för stor skjorta idag. Och med mammsens passerkort. Haha!

Jobbet gick bra, förutom att jag fick huvudvärk vid elva tiden och den sitter fortfarande kvar :S De hände en sån gullig grej på jobbet idag, jag satt i kassan och en väldigt glad liten tjej (4-5år?) och hennes pappa ska handla av mig. Hon hälsar jätt eglatt på mig och jag hälsar tebax, sen ser jag att hon håller på att prata men jag hör inte vad hon säger. Så jag tittar på pappan och han ser väl antagligen att jag ser ut som ett frågetecken. Pappan: Hon säger de att du ser ut som en prinsessa. Hahah gulliga unge! Blev jätte glad blev jag !


The new James Bond?

Åkte hem till Miqo vid 18 tiden, vi tjötad och tittade på bilder från min resa. Och sen gjorde vi en väldigt rolig grej! Vi sköt luft pistol! Och vi va grymma, för min del började de riktigt bra. På min första omgång och andra skotten lyckades jag skjuta ner en burk och sen den andra !
Daniel han fick ner tre på tolv skott, jag fem och Miqo sex. Så Daniel är kass höhöhö! (Å han ska va jägare...)










Vill se! Vill se!


Måndag

Heeej!

Ja här hemma i Sverige är de kallt! Hähähä i jämförelse alltså ;D
Idag är jag ledig, vilket är skönt. Min mage behöver en dag till att vila upp sig, den är helt rabiat !

Så idag blir de att bara ta de lugnt och lite senare ska jag eventuellt åka till Mikaela, så vi får tjöta av oss lite ;D


Fasen också...

Glömde ju lägga in dessa bilder hähä. Vi åkte Parasailing, hur kul som helst va de. Hade de inte vart dyrt hade jag gjort de fler gånger :D
















Turkiet

Här kommer bilder från min underbara vecka i Turkiet :D