Fredag

Heeeej!

Idag så har jag vart ledig och då firas det med sovmorgon. Jag och Bodil sov till tio medans Johan var i skolan mohaha!

Jag har bakat hallongrottor idag och klippt mig. Sen har jag hälsat på mamma och sen har vi gjort kvällsmat och spelat kort. Nu har vi fredagsmys med Lets Dance och godis.

I helgen blir det jobb och jobb!








Onsdag

Heeeej!

Idag har jag vart leeedig! Och därför har jag bara gjort masa roliga saker !

Kl 11 hämtade jag upp Miqo och vi åkte mot Borås. Väl i Borås så parkerade vid Knalleland, för i skulle på utförsäljning för Gina Tricot. Vi stod i kö i en timme och när vi kom hem var folk som galna, det låg kläder på golvet och allt var allmänt koas. Hittade inte mycket tyvärr, en tröja för 50 spänn.

Efter det så åkte vi till simningen med Bodil . Vi fick jätte bra respons och hon sa det att nästa gång ska vi pröva att simma utan rep ! Duktig tjej!

Sen åkte vi och käkade lunch på Max och sen till Knalleland igen för shopping! ;P Eller Miqo shoppa och jag var personall shopper hihi.

Tack besti för en kanon dag <3

Kön till den galna rean


Hittade en hoppborg utanför Max!


Vi gick genom en djungel av kläder..


Snyggve










Tisdag

Heeej!

Idag har jag jobbat 07.45-14. Sen hem och käka lite lunch, sen så slappade jag lite för att sedan joina Johan och Bodil runt skalleberg. Johan fick dra ut mig, så jäkla omotiverad var jag haha! Sen när vi kom hem så drack vi kaffe på altanen och myste lite. Samtidigt gjorde jag ÄNTLIGEN klart min meny inför tisdagens "Klockan sex hos mig" efter miljoner ändringar :D Skönt dock att det är färdigt!

Nu tittar jag på Top Model Sverige, jag hejar på Klara. Vem hejar ni på?

Söndag

Igår så åkte jag, Alex och Emma till Anna i Göteborg! Vi körde lite fel som vanligt men det slutade jätte bra :D Haha! Vi blev bjudna på en jätte god lasange och en jätte fin och smaskig tårta. Vi hade det lika mysigt och trevligt som vanligt, alltid lika roligt <3
På vägen hem så åkte vi rätt, Victory!



anna fick cupcakes och blommor ..








Annas fantastiska tårta !


Medans jag var i Göteborg så tog Johan med sig Bodil till Grebbestad. Och när jag kom hem så var om inte hemma ännu så jag gjorde mamma sällskap hemma hos Johanna och Kristoffer. Hon satt barnvakt till lille Hugo <3









Lördag

Heeej!

Älskar ledig helg! Hade däremot ingen vidare trevlig natt, fick gå upp flera gånger pga mag problem. Som tyvärr fortsatte på morgonen med :( Men efter ett tag mådde jag mycket bättre, men när Johan åkte till Öppet hus i Jönköpng så stannade jag hemma. Jag storstädade huset istället, Bodil hon fick sitta i trädgården och sola :) När jag vart färdig med det så gjorde jag lasange till lunch. Sen kom Johan hem och vi blev bjudna på våfflor hos farmor. Sen tog vi Bodil och gick på promenad i solen, underbart väder har det vart idag :D

Nu har vi precis käkat grillad lax till kvällis och tittar på tv .









Och detta måste vara dagen bästa XD

Fredagen

Heeej!

Fredag = Löning! Yiha!
Jag betalade räkningar, köpte mat till Bodil och vi köpte mat till oss själva. Massvis av mat! Efter inhandlingen så jobbade jag 16-21.15.

När jag kom hem så hade Johan köpt hemt pizza till mig som jag åt och sen vart det lite tv och efter det sängen.

Torsdag

Heeej!

Idag så har jag jobbat hela dagen . 07-16, de va riktigt hårt att gå upp imorses! När jag kom hem så satte jag mig ute i solen med Bodil och Johan och drack kaffe :D Vi tog ut utemöblerna och invigde dom, yeeey!

Nu grillar vi kyckling ska bli så jävla gott!





Onsdag

Dagen igår var fin.

Jag och Johan gick upp vid nio och sen tog vi en promenad. Åt lite lunch och sen vart det dags för jobb. Efter jobbet skyndade jag hem till Bodil. Gjorde fisk till kvällis och sen åkte jag till mamma för att kolla på Greys :)

Som sagt en fin dag :)

Tisdag

Heeeeeeeej!

Idag så har jag verkligen jobbat hele dagen :) 08.30-17, men det gick fort och efter jobbet handlade jag yogurt och bullar som jag och Johan mumsade på när jag kom hem. Sen har jag slappat i soffan, kände att det behövdes. Det blir jobb imorn igen, skulle vart ledig egentligen men man får ju ställa upp ;D

Bild jag tog på väg hem från jobbet

Måndag

Heeeeej!

Jobb helgen gick snabbt, så gött! Äntligen är den över och i helgen är jag ledig :)

Idag så åkte vi till Borås för att simma med Bodil. Och denna gången gick det mycket bättre än förra gången, hon hade lite panik i nån minut sen tog hon det lugnt och fint. Hon hämtade till och med leksaker i vattnet :D Duktiga lilla tjej <3

Efter det åkte vi till Knalleland där Johan skulle köpa skor, men han hittade inga. Men han fick lite kläder köpta istället, det behövdes ju det med. Träffade på Therese och hennes farmor gjorde vi med :D Sen lunchade och åkte hem. Idag blir det jobb mellan 16-21.15 .


Fredag

Heeeej! Hade en jätte skoj kväll med Miqo, får snart göras om :D Vaknade upp imorses, grymt seg och låg kvar en stund och myste med Bodil <3 Sen kl elva gick jag ber till Lella för klippning av mina små hårtoppar. Sen hem och ta ut Bodil på promenad och sen lunchades det ! Laxpasta med bladspenat, mumsigt! Nu har jag jobbat 15.45-20 och vi har ätit en god gryta . I helgen blir det jobb jobb och jobb

Torsdag

Heeeej!

Igår jobbade jag 10-19.30, kul va? ;P

Idag däremot så har jag vart ledig, så himla gött :P Dagen började med att jag och Johan åkte till Borås med Bodil för att simma. Hon skötte sig fint men jäklar vad hon skvätte vatten haha men hon lär sig tills nog . Förhoppningsvis  ;D Efter det åkte vi till Ljung och hämtade ut varist paket, i mitt var det Bodils nya foder. Det innehåller alla tänkbara hjälpmedel för leder, det smörjer och ska förhindra broskuppbyggnad m.m. Hon verkar gilla det så vi kör nog på det :)

Ikväll har vi haft besök av Miqo, hon har bjudit på mat och vi har bakat Macarones. Hon blev sugen på att göra dom efter att jag gjorde dom i helgen och jag bangar ju inte hehe. Dom blev fina och vi gjorde nog världens godaste krämer att ha emellan. Vi blandade smör, florsocker, vaniljsocker och en ägg gula. Sen delade vi upp dem på två och blandade den ena med hallon och den andra med smält marianne choklad. GRYMT gott blev det !

Nu tittar vi på teve och har det mys <3






Grattis!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FINASTE ANNA<3


Tisdag

Heeeeej!

Dagen igår var fin, jag gick upp vid nio och vid kvart över tio kom mamma med Hugo och vi gick på långpromenad med Bodil. Och de va riktigt mysigt, Hugo han sov hela vägen ;P
Sen jobb mellan 14-19.30 och när jag kom hem från jobbet överraskade Johan med grillat :D

Idag så har jag jobbat 07.45-14, jobbet gick fint! Vi fick mycket gjort och när jag kom hem åt vi lite och sen ut på promenad i soooolen ! Man mår så himla bra av solen, de är ju inte klokt!

Min små fina påskliljor..




Söndag

Heeeeeej!

Igår kväll så åkte vi hem till mamma och pappa för taco och mello mys :) Hela familjen samlades för denna storslagna dag, haha! Iaf vi hade skit mysigt och vi var alla (förutom Hannes och Johan) glada att Ranelid INTE vann !

Idag vaknade vi upp vid nio och åt lite frukost och jag, rastlös som jag är, tyckte att vi minsann kunde åka till Ikea. Och så blev det! Så kvart över tio åkte vi mot Jönköping. Och vi hade en mycket trevlig förmiddag på Ikea, vi åt trerätters och handlade lite små tjafs.

När vi kom hem igen så tittade jag först på Greys Anatomy och sen gick vi proemand med Bodil! Nu har jag suttit i telefon med Miqo och nu ska vi fixa krubb..














Lördag

Heeej!

Idag vaknade vi upp vid nio och bara mööös. Åt lite frukost, sen satte jag igång och bakade. Som ni säkert märkt, bakar jag nästan alltid bara för att det är skoj. Och idag fick det bli macrones! Har hört att dom ska vara grymt goda så jag vart ju nyfiken de klart. Och jo då, visst vart dom goda! Men jäklar va söta dom är, ska försöka tänka om angående krämen nästa gång.. Jag gjorde iaf smörkräm med hallonsylt och grovhackad choklad i.

Efter baket så tog vi Bodil på promenad och sen gjorde jag lunch. Jag ställde mig och gjorde en riktig gourmet rätt! Pasta med grönmögelost, bacon, valnötter och salladslöks sås De ni ;P





Fredag

Heeej!

Igår jobbade jag mellan 07.45-14 och jag körde inte av vägen på väg till jobbet ;P Efter jobbet så handlade jag, sen åkte jag hem. Väl hemma så käkade jag lunch sen städade jag i ordning i köket. Sen gick jag och Johan ner till Kristoffer för halvårskalas :P Igår fyllde Hugo 6 månader, helt sjukt vad tiden går snabbt! Vi fikade cupcakes och drack kaffe, sen kom Johannes och vi satt väl och prata i nån timme.

Sen gick vi hem och lagade lite mat, jag gjorde mina förrätter och jag gillade dom ! Så nu har jag iaf bestäm förrätterna till "klockan sex hos mig" . Skönt det, har lite svårt att bestämma mig för vilken huvudrätt dock...

sötaste lilla killen


Torsdag

Heeeej!

Idag så vaknade och mötte snö utanför dörren :S Booo! Satte mig i den gröne pickupen och åkte mot jobbet, jag skulle nämligen lämna in bilen till en glasmästare. Och på vägen in till tan så körde jag av, rakt ner i diket. I en korsning som jag vet alltid är jättte hal . Så Johan fick komma och rädda mig. Jaaja, jag lyckades komma tre minuter försent till jobbet så det får väl bli godkänt :)

Efter jobbet så åkte jag, mamma och offe hem . Och jag satte igång och började göra muffins och vid kvart över tre kom Miqo hit och hjälpte mig. Vi drack kaffe och hade det grymt mysigt medans vi gjorde alla trettio cupcakes, femton choklad muffins med vanilj och hallonfrosting och femton vaniljmuffins och vaniljfrosting. Och sen dekorade vi med strössel, choklad och smådjur. Blev grymt fina! Tack besti för hjälpen<3




Muffinsen är till Hugos 6månaders kalas imorn :)





























Måndag o Tisdag

Heeeej!

Oj då, glömde visst bort två dagar :O

Måndagen betod av sovmorgon och jobb melan 16-21.15.

Igår så var jag och mamma iväg, först åkte vi till sjukgymnasten med Bodil. Fick massa tips och råd och vi ska börja simma redan nästa vecka. Och fick reda på det bästa av allt! Att hon inte har ont ännu :) Så nu ska vi simma henne i förebyggande syfte ! Efter det åkte vi till Ica Maxi och tittade runt lite, köpte lite bakgrejor och sen gick vi in på djurmagazinet. Sen tog vi bilen till Faleskog och tittade på fiskar och sen till Blidsberg för att hämta paket.


Min helg

Heeeeej!

I fredags så åte vi till Mormor och Morfar, Mormor fyllde år och det skulle vi fira :) Vi blev ett helt gäng hemma i deras lägenhet (Jag, mamma, Johan, Ingela, Mårten, Kristoffer, Johanna, Hugo, Anders, Helena, Rebecka, Julia och Linda) och det bjöds på fika och tårta.

Lördagen bestod av jobb, 12-21.15 sen hem till Bodil och vi hade mys och sen i säng.
 
Söndagen bestod också av jobb, sjukaste jobbdagen ever!, 12-20. Efter det så slappa vi framför teven..

i torsdagskväll, när johan pluggade, fick jag ännu ett ryck :)






Torsdag

Heeeej!

Idag har jag jobbat mellan 08.30-14. Efter jobbet handlade jag lite käk och åkte sedan hem till Bodil. Jagoch Johan åt lite rester och sen gick vi på promenad i solen :) Efter promenaden tog vi med kaffe och fika ut till altanen och fikade, sjukt mysigt !

Nu så ska jag slappa i soffan resten av kvällen ..

Kakan jag bakade igår, den gav jag till arbetskollegorna ..




Bodil idag vid fikat



Onsdag kväll

Igår kväll åkte jag till Miqo och Daniels place vid sju tiden. På vägen dit så skulle jag tvätta vindrutan lite och när vindrutetorkarna körde igång så lossnade den ena och skrapades mot rutan. Ops! Försökte fixa det men ohändig som jag är så gick de inge bra. Men som tur är kom Daniel till undsättning, efter typ en tio minuter fixa han till den :)

Hur som haver så hade vi en jätte rolig kväll med korvgrillning och en massa tjöt.