Smart unge

Den ungen som skrev den här uppsatsen borde få Nobel priset i litteratur :D Helt underbart bra!


Träning

Vid fyra mötes iaf jag, mamma, Ingeling och Mårten på tomten för träning. De blev inte så värst seriös träning idag men kul va de tyckte vovvarna, som fick busa innan :D Ingeling och jag träna agility, mamma träna lydnad och Mårten va ett alltiallo. Slalomen gick bättre idag och vi testade hans gränser mohaha! Han fick minsann kuta med de små benen, men vi insåg att så snabbt han springer på tävlingarna är de snabbaste han kan. För han måste ju tänka också höhö. 

Nu ska jag och mammsen grilla korv och dricka passions frukt cider ;P Life is still good folks!


































Här är en film på Wille, som bara är liiite frustrerad över att humlan luktar sååå gott :)


Min måndag

Körde som sagt min farmor idag till Borås. Hon tog blodprov och sen gjorde hon en undersökning. Enligt henne själv så sa dom att allt såg fint ut och att flimmret var borta :D Mycket bra!
Sen bjöd hon på lunch (bakpotatis) och sen åkte vi för att hämta ut mitt fruktansvärda pass.

Sen såg jag mailet och ja fick ett litet psyk bryt, blödde näsblod bland annat ?! Konstigt hur kroppen reagerar ibland...

Måndag

Mailade min matte lärare imorses. Frågade hur de gått på nationella osv. Fick se svaret nu, att jag inte hade klarat provet. Har aldrig känt mig så himla kass i hela mitt liv! Mitt psyke är i botten just nu, jag sitter här och bara tänker på vad som kommer hända nu. Enligt Per ska jag göra ett komplimeringsprov, pga att jag "bara" har fått G på proven innan. Har ju gjort omprov på ALLA proven utom ett.
Ska åka dit imorn bitti och kolla med honom hur vi ska göra. De kommer antagligen sluta med att jag får göra om alltihop. FAN FAN FAN FAN !!!


Söndag

Heeej!

Vilken dag, jobbat 10.30-21.15. Fan va lång dag de är, men de gick rätt snabbt ändå. Lena va snäll och lät mig joura mellan 19-21.15 och de första jag fick göra va att torka spya. HÄRLIGT! Men de va riktigt skönt att komma ifrån kassan. Har sagt adjö till Madde idag också, hon flyttar till Stockholmo. Good Luck Chuck! ;D

Just nu sitter jag och käkar gummibjörnar och ja ska snart ta mig an de sista kinderägget också ;D



Lördag

Heej!

Jobbat idag mellan 07.45-19, fasiken va hårt de va att gå upp imorses. Men de gick väl och jag kom till jobbet hel iaf :D Dagen har gått snabbt, hjälpte Sun på golvet ett tag och de va skönt att komma ifrån lite. Så nu sitter jag och surfar och väntar på käk.

Johan och brorsan kom hem från Tyskland, Johan ligger här bredvid mig och halv sover. Dom har vist vart vakna i 36 timmar snart. Fatta va degiga i huvudet dom måste vara.

Jag fick presenter av Johan <3




00.51

Hemma igen efter en trevlig kväll. Vi hämtade upp Johanna i Falköping vid 19 och åkte till Skövde. Vi käkade otroligt god mat på Mangos och sen såg vi filmen. Ja filmen hade sina riktigt roliga stunder men handlingen va lite lam.. Men helt klart godkänd :D

Nu ska jag sova, ska jobba 07.45-19 imorn och de är rätt sent.

Mammaorna gick all in...


medans vi barn fick dricka läsk...





Mat & bio mys

Kom hem nyss från en arbetsdag på jobbet, höhö lät ju genialt ;) Dagen har gått snabbt och jag ser fram emot kvällen. Ikväll ska jag mamma, Johanna och hennes mamma AnnaLena till Skövde och käka mat på Mango och sen se Sex and the City 2 :D Kommer nog bli kanon kul de här!

Ska bara fixa till mig lite först...


Fredag

Heeeej!

Ja då va de fredag igen..

Måste ju påstå att mitt självförtroende är på topp idag, Sverige gick ju inte vidare igår och jag har ju sagt helt tiden att låten är kass. Men men bra där Sverige!

Ne nu blire jobb 10-16.45 .

Home

Jobbet idag gick fin fiint idag, de va lite hårt att jobba så länge. Har inte gjort de på ett bra tag.

Haha jag drömde så sjukt roligt inatt! Jag och Johan va i Grebbestad och vi skulle på toa, men de fanns inga toaletter de fanns bara en baja maja. Så jag smet in innan Johan på majan. Och då blir Johan så arg att han välter den! Så där ligger jag i baja majan med bajs och kiss över hela mig! Haha! Sen va jag skiiit sur och Johan vägrade att be om ursäkt och sa att jag bad om de ! HAHA!


Torsdag

Heeej!

Fan jag har ont i magen idag :( Inte okey..

Idag så är jag uppe för tidigt, så jäkla typiskt. Jag börjar inte förän 12 men jag ska besiktiga farmors bil 10.20 :S Sen ska jag köpa linser också. Men men, efter de blire de väl att åka till jobbet och jobba 12-20.

Ne nu får jag sluta vara så bitter...

Min dag

Idag så har jag vart på äventyr ;) Jag och Miqo åkte till Borås idag. Vi gick in på Change i Knalleland för att hitta en bikini till mig, men dom hade inte några snygga kvar. Så vidare in till centrum och till polisstationen, där jag fixa pass. Fy fan va fult de va, haha crack hora ungefär. När hon fråga om jag var nöjd skratta jag inombords, men sa ja. Kan ju inte vara så jävla petig heller!

Sen gick vi och käkade och shoppa vidare. De blev köpt : En bikini överdel, 6 st trosor och tre linnen. Är riktigt stolt att jag inte köpte något onödigt :D

Tack min bästaste vän för att du följde med och du de är bara en vecka kvar imorn!

Borås är det nya St Tropez


vi åt grillbuffe


och vi fikade :)


och grabben i kassa visste att man inte ska snåla med vaniljsösen ;D


Onsdags funderingar

Den senaste veckan har jag läst på minst tre andra bloggar hur dom total dissar folk som ställer sig up för tidigt på bussar och tåg. Jag är en av dessa människor som ställer mig upp när jag vet att de är säkert minst en minut kvar tills vi ska stanna. Varför jo för att slippa köa i tåget såklart och att slippa trängas i trappan ner och upp till stationshuset. Dumb as! De är ju inte någon korkad grej jag kör med, de är ju skit smart! Har alltid gjort så och när jag insåg ur smart de va så fortsatte jag med de. För jag menar finns de något värre än att hamna bakom en långsam människa när man ska gå av tåget? Man får ju instinkten att manvill knuffas lite, fast bara liite!

(Ladies and gentlemen, detta va dagen i land problemas!)


Onsdag

Heeej!

Va nog trött igår kväll, tisdag kväll ska de ju stå. Höhö!
Idag så ska jag och min fina vän Mikaela till Borås, jag måste fixa mitt pass (ska ju till Turkiet:D) och sen behövs de en bikini också. Jag HATAR att köpa bikini, usha!

Solen lyser, får hoppas att den stannar kvar till vi kommer till Borås också. De hade vart mysigt med en lunch på en utservering eller nåt :)



Måndag kväll

Nu så har vi tittat färdigt på en skräckis, höhöhö! Jag tyckte den va rolig (alltså bra men ändå kass). Handlingen va bra men skådisarna va kassa.


R.I.P

Min mamma ringde precis, en föredetta arbetskollega dog idag :( Hon har vart sjuk sedan förra året men har vart bra tills nu, men kroppen sa ifrån. Anledningen till att jag inte skriver några detaljer är för att jag tycker att de skulle vara respektlöst mot hennes familj. Så väl kände jag henne inte, men de är ändå så himla sorgligt. Livet är orättvist när en ung person försvinner för tidigt.

Tisdag

Heeej!

Idag har jag gjort natinoellt prov i matte b, fy fan. Vet inte riktigt hur de gick, när de gäller mig kan man ju inte gå på mag känslan heller. För även när de känns bra så går de skit och tvärtom. Vi får vänta och se helt enkelt.

Vilket trist väder de är idag! Grått och blöt, ska åka iväg och träna Willen senare idag, så blir de lite skoj gjort idag :D



Måndag

Heeej!

I'm back!
Igår så va bi som sagt på bio, filmen va riktigt bra. Action, lite skoj så där men den va rätt förutsägbar. Men de är väl Disney filmer likt. Efter de gick vi till Thai Silk och den resturangen låg på en gata där dom byte gatustenarna på. Inte bra när man har tio cm klackar ;D Resturangen va nästan helt tom, så vi käkade buffe och jag smakade på bläckfisk för första gången. Nja de va väl sådär, men de kan ju vart för att Johan doppat den i curry också. Sen åkte vi hem till Johan gjorde en omgång sänka skepp och sen sov vi .

Idag har jag jobbat mellan 09-16, de gick fin fint. Och nu ska jag ta och kolla egenom matte boken en gång till. Är fruktansvärt nervös inför imorn :S

En fråga jag har haft i huvudet idag : När man äter bläckfisk ringar, är de armarna man äter? Och om så fallet är, är armarna ihåliga från början?


Bio night

Ikväll ska jag och Johan gå på bio :D De bästa av allt, Johan betalar Moahahaha!
Vi ska iaf se Prince of Persia, försökte hitta en bra bild på google men de fanns ju inga vettiga. Så skit samma, de får bli trailern istället. Efter de blir de väl käk på någon thai eller kina, Smaskens!


Söndag

Heej!

Vilken sjukt härlig kväll de va igår, jag hämtade Johan i Herrljunga kl 20.45 sen åkte vi hem till mig och grilla med päronen och bror. Vi satt ute till kl 23, de va så jäkla gött väder! Drack cider och öl och hade de allmänt bra :)

Idag är en mindre rolig dag dock, idag ska jag plugga matte hela dagen. :( Har ju prov på tisdag så jag ska gå igenom hela boken idag och imorn eftermiddag. Sen är de bara att hoppas på de bästa .

Smärta

Fy faan va ont de här måste gjort! Men cred till tjuren som siktade så fint ;D


Tävling på Tomtens BHK

Japp idag va de att gå upp vid 07.00 tiden för att sedan sätta sig i bilen vid 07.30 mot hundklubben. Vi var där vid 08.00 och banvandringen började 08.30. Jgva rätt nervös idag faktiskt, de är ju första gången jag tävar sedan i höstas och då gick de ju inge vidare. Men idag gick de bra :D

Vi började med agility klassen och de var en relativ lätt bana, mycket byten dock. Vi klarade hela banan utan några hinderfel, vilket är helt otroligt bra i jämförelse med förra året då han vägra gå på balanshinder. Så vi slutade på en 12e plats av 22. De vi förlorade på va att min lile plutt inte är så snabb så vi sprang på 64 s och medeltiden låg på 43, alltås fick vi 21 i tidsfel.

Med hoppklassen så började solen att skina de klart, men han fixa de galant ändå. Lerigt som fan va de och varken jag eller Wille tyckte de va särskilt mysigt ;) Men de blev samma här, inga hinderfel men vi föll på tiden :D Vi kom på 15e plats av 22. Vi sprang på 74 s och medeltiden va 42 s. Så 36 poäng i tidsfel.

Men jag är grymt nöjd ändå, Wille gjorde precis de jag hade önskat om. Att klara hela banan utan några fel eller vägringar :D

Agilityklassen


Hoppklassen


Så här ser man ut efter på lopp . . .


lerigt värre


Min vinnare :D




Här är ett klipp när mamma filma hoppklassen, tyvärr så gick ju denna lite sämre än agilityklassen.Vilket syns i filmen, de är halt och Willen är trött. Men ack vem bryr sig?! Enjoy!




Fredag kväll

Hemma från en hetiskt dag på jobbet, fan va folk de har vart idag! Holy Guacamole! Nu ska vi äta grillspett och mammas hemmagjorda potatissallad :D Mums fillibaba!


Fredag

Heeej!

Idag är de ju mulet ute, tur att man ska jobba hela långa dagen. 12-19.30 blir idag.
Var precis ute med hundarna och nu målar jag naglarna, ja mycket intressant liv jag lever...
Målat naglarna har jag gjort med, ne nu skiter jag på detta!

Ching Ching!

Torsdag

Heeej!

Upp tidigt idag med och gjorde ett matte prov. Fick godkänt på de vilket känns bra, nu är de bara nationella kvar sen är jag färdig. Om jag klarar de vill säga.

Har precis käkat lunch, mycket gott. Termometern står på 23 grader, vänta ska bara kolla hur många millimieter de regnat också. Så är jag officelllt pensionär sen ;D Va rätt hett att gå med hundarna idag, gick bara lilla runda men de va hårt ändå.

De kom en stor DHL lastbil här förut och jesus va chockad jag blev, då hade han ett paket till mig :) Så jag fick skriva i en sån där konstig apparat, fick börja om tre gånger hehe.
De va iaf mitt Thomas Sabo halsband som kom och de va så fint, gillart!

Idag blire mellan 14-21.15.



de är en mops!!



Solkrage och plommonblom

Gick ut och tog kort i trädgården :)































Anti Plugg

Sitter och försöker plugga inför mitt matte prov imorn, men fan va dåligt de går. Att koncentrera mig alltså. Varför är de så att varje gång man verkligen måste göra något så bara råkar man fastna framför datorn? Jag har kommit fram till de att de är under de mest upptagnaste (ett nytt ord till ordboken kanske?) tider man hittar de roligaste sajterna på nätet, eller att man får ett telefonsamtal osv. Varför varför varför?

Jaja skit samma, här är lite grejer som har slagit mig idag:

Jag blev väldigt förvånad när jag va på toa precis, jo för jag har inte jobbat på en vecka så jag hade ju smink på mig, Holy guacamole!!

Jag hade en fruktansvärt otrevlig man på jobbet idag, han är iof känd för att va lite för ärlig. Jag nämner inga namn (MATS!) tror knappast att han läser det här men man ska ändå ha respekt! Skit otrevlig va han iaf, men va vet jag de kanske va hans trevliga sida?

Jag undrar om hundar vet när dom ser små och ynkliga ut? Föds dom med den där beetendet eller är de något dom lär sig. När dom ser så där fruktansvärt gulliga ut och man inte kan motså att ge dom en godis bit bara för att dom är såååå söta. Jag tror att vi människor bör akta oss, snart invaderar dom världen och gör oss till slavar.



Onsdag

Heeej!

Jobbade idag mellan 07.45-14.15, segt att börja tidigt men hur gött som helst att va hemma tidigt :) Jag har precis vart ute med mopsarna och jag gick i tshirt! Så varmt ät det idag :D Mopsarna är lite trötta nu till och med höhö. Känns som om de ska bli åska? Härligt att våren äntligen är här iaf.

Jag har blivit lite små kär i Thomas Sabos smycken. Så jag har suktat väldigt länge nu efter, så i måndags bestämde jag mig att slå till. Jag köpte halsband och berlock på deras hemsida och hittade ett "charm carrier" på tradera. Fick hem "carm carriern" idag och jag tycker nog den ser rätt fejk ut :( Fast jag vet inte hur de ser ut, har bara sett dom på bild och de hjälper ju inte så mycket. . . De är de som är så lurigt med Tradera, jag har köpt massor av fina Pilgrims smycken där som har vart äkta. De är ju skit svårt att se innan man köper sakerna..


Tisdag

Heeej!

What a dag de har vart. Gick upp i ottan, ne men kl 07.00 va jag uppe och åkte vid 07.30 till storstaden Herrljunga för matematik. Ska ha prov på torsdag igen, finns de någon kassare i matte än jag så slå mig.

Efter de så åkte jag och mothrick direkt till Jönköping och till A6 center, vi åt taco och panpizza buffe. Efter de rullade vi in på Ikea, där köpte vi massor av grejor till vår nya villavagn. Muggar, knivar, bestik ja you name it !

Dagen till ära hade jag mina nya ballerinor. Som antagligen kommer åka den roliga resan till tippen om dom inte skärper sig! Helvetes faaan va ont dom gör! Har skav så både till höger och vänster på mina fötter.
Nu är vi hemma iaf och är helt slut. Vi dricker kaffe just nu för att förhoppningsvis bli piggare....


Mini träning

Wile och jag ska ju tävla på lördag :) Så vi åkte iväg med mammsen och träna idag, vi tränade inge svåra saker utan mest de han inte är duktig på. Slalom och långhoppet blev de. Här är kort och filmer.

Så har avancerat va de ;)














och här är två filmer....
Har konstaterat att jag ser förjävlig ut och att jag har bäääbis röst ?! :O



Måndag

Heeej!

Back to reality.
Idag så sov jag ända till kl 10 och jag är ändå trött, måste bero på den dumma förkyldningen jag har. Idag så är jag ledig så jag och mamma ska åka och träna hund i eftermiddag. Ska nog ta med kameran och be mamma filma när jag och wille tränar :D Såg på de från förra året nyss nämligen och de är så kul att titta tillbaka.

Ne nu ska de bli krubb !

Broddarp

Heej!

Hemma igen efter en rolig helg :D Vi städade vagnen och åkte hemåt vid tre tiden, vi var hemma vid halv sju tror jag. Vi hämtade Johans bil i Trollhättan på vägen också. Nu har vi sett på Bröllopsfotografen och käkat thai mat. Och den filmen va hur go som helst, rekommenderas!



Grebbestad Söndag

Heeej!

Kvällen igår blev lyckad, vi satt ute och grillade och spelade kort till se blev mörkt. Sen flyttade vi oss in och fortsatte där. Vi spelade Hjärter den här gången, Johan vann första omgången och jag andra. Kul som fan hade vi iaf ;D

Idag så har min förkyldning blivit ännu värre, sitter och suger på strepsils och dom fungerar verkligen! Annars blire att packa ihop och åka hemåt idag.


Förkyldning

Har åkt på en jävla förkyldning :S buhu! Men nu ska de grillas och drickas cider.

Life is kind a good....

My day so far

Va jag har gjort idag? Tittat på regnet, har regnat hela dagen :( Sen har jag och mamma vart på systemet.

Vovvarna har sovit...


Wille insisterade på att få lära sig blogga, men vi såg på en film istället. Wallander Vålnaden


Pappa och Johan har lagt altan... Händiga jävlar



Grebbestad dag 3

Heeej!

Kvällen igår blev mycket rolig :) Jag åkte och hämtade Johan vid sju tiden i Tanum. Sen åt vi räkor och drack vitt vin. Mycket Gott! Vi spelade kort ikväll igen, de blev jämnt i slutet, Johan van med ett halvt poäng elle nåt .
Idag regnar de och de är mulet :( Får se vad vi hittar på idag...





Älska Mer!

Låt mig presentera min nya kärlek här i livet!


Pics



































Poooff!

Haha de hände en helt sjuk grej här igår. Vi hade hyrt två filmer på Shell för vi inte har några program, så vi började titta. 
Efter kanske en halvtimmes tittande så sa de bara POOOOFF! Och Eddie blev skit rädd, jag va helt säker på att de va vår gasolbrasa som poffade. Sen ser jag hur de rycker ur dvdn. Så vi fick skynda oss att ta ur skivan och sedan att dra ut sladden. Som tur va hände de inget ed skivan, skit de kunde ju börjat att brinna. haha!

Grebbestad dag 1

Heeeej!

Ja nu har dag ett av miltärlägret snart avslutats. Jag har sågat ner nyponbuskar och träd (stooora jävla ekar ;D)  Ångrar djupt att jag inte gick motor och röjsåg på Sötåsen, jag har ju talang för de här ! Sen har vi klippt isär dom och stoppat ner i påsar, jiho så skoj vi har! Jag lovar :S
Ja annars är allt fint, de är ljummet ute så vi har ju inte frysit iaf.

Nu så ska vi käka ost och kex ikväll och supa oss onyktra på vin Mohahaaha!

Dagens outfit

Tröja: Gina Tricot 29kr
Byxor: Adidas 300 kr
Gummistövlar: Fått av Sötåsen
Såg: Claes ohlsson ?
Handskar: Claes Ohlsson !

Torsdag

Go morgon go morgon!

Idag bär de av till Grebbestad och där ska vi har militärläger. Iaf om pappa får bestämma :D Mohahha!

Sex and the City 2

Nu har jag, mamma, Johanna och AnnaLena bokat biljetter ! Den 28 maj kl 21, Läääängtar!


Home

Heeej!

Hemma efter en mycket lång arbetsdag, men den gick väldigt snabbt faktist. Såg en kundidag med ett par solglasögon/glasögon. Ja grejen va ju att jag inte riktigt kunde avgöra vad de var. De ena ögat va glasögon och de andra va solgalsögon, ett svart och ett genomskinligt. HAHA! Knäppis där ;P

Jag och mamma såg färdigt på Sex and the City boxen igår :( Buhu! Fan va trist. Ne nu ska jag tvinga mamma att vi ska käka och skita i pappa!


Onsdag

Heeej!

Idag blir jobb mellan 10-19.30 ...

Tjingeling!

Vitsippor och bångstyriga vovvar







kolla in frippe haha! äter som en ko!








Lynx och Rune sa hej !








Världens bästa modellhund <3


och två mindre bra.. höhö




Fast här drar Eddie en pose ;D




alla bilder tagna med min lille Sony

Träning

Klippte mig ida vid ett tiden och efter de åkte jag hem och slängde in fjärten i bilen och åkte. På schemat stod agility träning och moster mötte upp mig där :) Vi hade en kul träning, solen lyste och de va riktigt varmt ! Gött med vår.
Träningen gick väldigt bra idag faktist, är imponerad av Wille pill! Nu hoppas vi på att han kan imponera när de är dags för tävling också ;P

Efter de åkte vi hem till Ingeling och åt Negerbollar, för de är visst Negerbollens dag idag :D De va något nytt! Gött va de iaf .


Tisdag

Heeej !

Fan vilken kass människa jag är !!! Klarade ju inte matte provet :'( Får fixa till de nästa vecka, men min lärare sa de att jag kommer klara de nästa gång. Tur att man har en sån snäll lärare ändå :D

Efter detta så köpte jag en foto tidning som jag ska läsa nu, hoppas jag kanske lär mig något nytt :D


Måndag kväll

Har vart hemma nu en timme eller nåt. Käkat saffranspasta och nu tittar vi på Sex and the City. Är fortfarande rätt trött i skallen efter helgens bravader.
Så nu blire mer tv sen sängen. 
Puss och hej!


Måndag

Heej!

Tillbaka till verkligheten, så känns de. Fy fan vilken underbar helg jag hade! Vill göra om allt igen.

Idag så är de måndag, veckans tråkigaste dag. Jag ska jobba idag mellan 15-20.30. Känns väl sådär, men som sagt, man kan inte hålla på att åka iväg på äventyr utan pengar. Och pengar får man av jobbet :D Får försöka tänka positivt!

Lady Gaga

Filmade lite på konserten också :) Här är dom, anledningen till att dom är skakiga är för att man kunde inte stå still ;P
Filmerna ligger inte i ordning och jag såg att filmerna blir suddigare av och till. Konstiga kamera. Men men Bad Romance var slutnumret och de är därför de bara är den jag har hela låten på. Enjoy!


Lördag kväll

Efter en jätte mysig dag i Skövde kom Johan och hämtade mig och vi åkte hem till mig. Vi käkade en pizza bytte om och sedan åkte vi till Miqo och Daniel där de va fest. När vi va där hade klockan redan blivit 21, så de flesta va bra i gasen redan. Men vi började parta på vi med. Och de blev en riktigt rolig kväll med både gamla och nya ansikten. Vi dansade loss och hade såna där roliga och djupa fyllesnack haha!
Klockan visade 03.00 när vi gick till kojs så kul hade vi allt ;D

Tack för en kul kväll hörni !

Blev inte så många bilder tyvärr för min kamera dog..





















Lördag

Jag och Miqo kom hem till lilla Herrljunga igen kl 03.30 och då va e bara att försöka somna. Jag fixade mig, borsta tänder m.m. Och sen hoppade jag i säng. Men jag somnade inte förän kl 06 någon gång för en viss Johan snarkade som en jävla greees! Så han blev utskickad till soffan Mohahahaha!
Sen va de bara upp och hoppa kl 10.00. In i dushen och sen frukost. Åkte till tågstationen och höll på att missa tåget för jag hade sett fel tid, när jag kom in i tåget stängdes dörrarna. Jävla tur hade jag :D

Jag åkte till Skövde och gick in på en toa där på stationen och målade mig, hann inte de innan nämligen. Gick till Commerce och tog en mocca av något slag på Waynes. Espresso va de med choklad i. As go va den.
Vid tolv tiden så träffade jag mina flickor utanför Donken och vi gav Anna försenade födelsedagspresenter :) Sen shoppade vi och åt thaimat . Vi hade de skit mysigt och va hann prata av oss om allt som hänt i våra liv. Vi kom fram till de att vi inte setts alla fyra sedan november! Så vi satte ett datum nu direkt när vi sågs, så nu ska vi ses igen 19 juni :)

Vid kl 17 gick vi och bowlade vid arenan. Och ja den där lilla bakterien jag hade i mig när jag bowlade med jobbet sist va ju borta iaf. Fan va kass jag va på att bowla eller så va de klotens fel ;)

Tack för en underbar lördag flickor, längtar tills den 19 !


Queen Lady Gaga

Har laddat in kort och filmer nu från konserten i fredags. Tagit bort suddiga och döpt videoklippen. Shiiiit vilken show de va. Lady Gaga va inte bara en grym entertainment utan hon var rolig och otroligt skön. Hon gav oss kommentarer som "People think im the sickes person they ever meet, but I dont give a shit"

Vi åkte vid ett tiden jag och Miqo, var framme någon gång vid fem tiden. Parkerad och gick in till Globen shopping center och tittade runt lite för att fördriva tiden. Vi va typ en kvart för senade för att bevittna ett beväpnat rån på guldfynd. Helt sjukt, Stockholm är sjukt. De märktes att vi inte va i lilla Herrljunga längre.

Vid 19 tiden ställde vi oss i den 500 meter långa kön. Vi kom in, köpte oss en varsin dricka och satte oss. Jätte förväntansfulla satt vi och lysande på förbandet som inte va någe att ha.
Sen började hon, hon startade upp med Dance in the Dark och hela globen (13000 pers!) skrek som galningar. När skynket sedan drogs upp efter kanske halva låten så skreks de ännu mer. Lady Gaga va precis som förväntningarna, hon har en helt fantastisk röst som man inte hör i hennes låtar. Hon använder den konstigt nog inte fullt ut fick vi bevis på i fredags. I klass med Christina Aguilera. Hon dansade, hade säkert 20 klädbyten som va helt sjuka. Hon kom ut som en nunna en gång till exempel. Jag är helt övertygad att Lady Gaga är vår tids Madonna.
Har redan börjat fundera på om jag ska åka och titta på henne i Malmö när hon kommer dit den 19 november, för sååå JÄVLA bra va hon!!!!




















































































Geeez

Herregud vilken helg jag ar haft. Just nu sitter jag hemma hos Miqo och väntar på att vi ska nyktra till. Pizza skulle sitta rätt fint just nu ;D Bilder från allt kommer när jag kommer hem, stay tuned!

Lady Gaga

Idag ska jag och Miqo åka till Stockholm och se Lady Gaga i Globen! Åh har längtat som fan inför den här dagen. Brännade ut en skiva igår med låtarna från hennes album, så vi har något att öva på ;) Måste ju kunna alla låtarna utantill höhö!
Kl 13.00 ska jag hämta upp Miqo och sen bär de av, konserten har inte insläpp förän kl 19.30 men vi vill ha tid på oss. Så vi kan stanna och inte behöva stressa.

Lady Gaga here we come!!!!


Fredag

Heeej!

Vaknade upp för drygt en halv timme sedan. Är pigg och glad idag, idag händer de äntligen. Alla har sagt att de kommer bli grymt och de klart man har förväntningar. Nu ska jag strax ta ut hundarna och sedan börja fixa till mig lite.

Mig hör ni inte mer ifrån förän på söndag! Ciao, have a good weekend de kommer jag ha!

Right now

Nu ska jag bannemeej läsa min tidning :) Jag har fixat och donat inför morgondagen och tittat igenom allt så jag inte glömt något. Åh jag är uppspelt, ska bli så jäkla skoj att åka till den kungliga staden Stockholm .
Snart blire bakpotatis och Sex and the city !

Juste ja, min fina Anna har skaffat blogg!


17.21

Hemma igen efter jobb. Gick hur snabbt som helst att jobba idag, gött :D Köpte roadfood tills imorn och har tankat bilen full. Snälla fredag kom nu!!! Höhö..

Farmor ringde precis och de gjorde mig glad, hon opererades i tisdags och hon lät pigg. Hon varlite öm men de är ju inte så konstigt kanske :) Dom har ju öppnat upp hela bröstkorgen på henne. Hon skulle vara kvar ett par dagar sen skulle hon tillbaka till Borås igen.

Nu ska jag läsa tidning, Ciao!

Torsdag

Heeej!

Gick upp med tuppen idag och åkte till Herrljunga. Så nu är de där jävla matteprovet gjort och jag hatar att jag inte vet hur de gick. De är ju värre efter än innan, jag väntar på att få höra avv jag fått G. Snälla snälla! Får jag IG så är de rätt kört för mig, visst jag hinner säkert att göra de igen men då får jag mindre tid att plugga inför nationella.

Ska strax åka iväg och jobba 12-16. Kort och bra tid :D

Har tvättat min bil (pappa) och kollat oljan, för imorn sticker vi ju ! Jihooo fan va kul de ska bli :D

Christina Aguilera

När underbar kvinna kommer du till Sverige? Den dagen hon kommer till Sverige eller något av våra grannländer kommer jag vara där definitivt! Hoppas Hoppas på en turne senare i år ...


Onsdag

Heej!

Sov till tio idag, så gött ! Är ledig idag och jag ska göra så lite de bara går att göra ;) Pluggar inför mitt matte prov jag ska ha imorn. Och de känns lite sådär faktist, men vi får hoppas på de bästa.

Farmor har opererats idag och de hade gått jätte bra :D Nu ligger hon på intensiven oh ska återhämta sig, får åka och hälsa på henne på Sahlgrenska (stavas de verkligen så?) en dag. Läk på dig!

Ne nu blire att stoppa näsan i boken igen :S

Blue guy movie

Såg Avatar igår kväll. Och ja den va bra, de va den. Men som jag misstänkte va den inte såååå jäkla fantastisk som alla sagt. Ångrar att jag inte gick och såg den i 3D, de hade nog vart tre gånger så bättre då. Men jorå, fin film, bra budskap bla bla bla. Ska dock inte ses om man inte gillar overkliga saker, för den va rätt lång och de va inget i hela filmen som ens va lite verkligt hihi.


Träning

Vi åkte som sagt ocg träna lite med hundarna, nu är vi hemma igen :D När vi kom dit så släppte vi mopsarna fria och dom sprang som galningar och sen tränade vi. Och de gick super bra, yeeeey! :D

















Tisdag

Heeej!

Jobbat idag mellan 08.30-15, gick snabbt och de va riktigt skönt att sluta sen. Jag åkte och hämtade Rune och sen köpte jag fiskar till mamma. Johanna hade varnat mig för att Rune skulle skrika i bilen på vägen hem. Men han sa inte ett knyst till de va en halv km kavr då börja han tjuta somen stucken gris! MJAU!!!!!!!!!!!!! Haha.

Jag och mamma ska strax åka till hundklubben och träna lite grann. Måste ju träna upp wille ponken inför tävlingen den 22 maj :D

Rune Ruccola

Måndag kväll

Ush är trött i skallen, en dag till sen är jag ledig! Äntligen!!
Har käkat varma mackor och dricker pepsi, ska strax sova. Jobb imorn mellan 08.30-15, sen ska jag eventuellt hämta Rune (brorsans katt) och sen hem hämta upp mamma och in och träna Wille pill :D

Go natt, dumma katt.

Hårt liv

Jag och min mamma satt och tittade på aftonbladet härom dagen och läste rubriken : Prinsessan Madelene flyr till New York, alla vänninor flygs in för krismöte. Ja något i den stilen. Fan va jobbigt de måste vara att va vän med Madde Padde. Flygas till New York för krismöte, helvete va jobbigt!


Måndag

Heej!

Vaknade upp här för en stund sedan och jag är så jäkla trött. Jobbade 10.30-21.15 igår och de va såå jäkla trist och jag va trött och hade ont i min handled. Så den dagen va inte kul :(

Idag blir de jobb igen 14-20.30, ska sätta mig och plugga lite inför provet på torsdag sen när mamma åkte iväg. Måste ha lugn och ro annars går de icke.

Emellie just nu, sooo FASHION!

Lördag

Heej!

Jobbet gick snabbt idag, massor av kids som handlade godis. Och sen har jag ju dödat en massa tom lådor i binjen också ;D Jag och Sun, jag med en skyffel och jag mosade dom jävlarna!! YEAH!!! Mohaha!

Nu har jag, mamma och pappa käkat kyckling och spenat lasange. Och vi sitter här och tjötar om livet i allmänhet :D Blir nog en film här nu strax.
Trött som fan är jag, hela skallen är geggig. Och imorn blire ännu värre, 10.30-21.15 . :(

Hemma

Jag och mamma kom hem för en kvart sedan, fan vilken tid de tog att inventera. Ändå gjorde vi inte allt, resten ska de andra göra imorn bitti. Jaja vi hade de trevligt uppe när vi fikade iaf :D HAHA va alla va trötta och de blev mycket skratt och skämt mohaha!

Nu ska jag hoppa i kojs, jobbar 10.45-19 imorn.

Puss och hej, dumma dig ;D