Femtusen spänn rikare?

Har precis skickat in en bild till en foto tävling i GT. Skulle va kul om man vann, men man ska inte ha för stora förhoppningar här i livet..

Har vart ute en sväng med muppisarna, mamma och Johanna skulle gå en lååång promenad men Frippe orkar ju inte så långt. Så vi fick dela på flocken ;D Dom är inte hemma än, dom gick vid fyra! Holy Guacamole!


Onsdag

Heeeej!

Jobbat idag mellan 07.45-14, trött som fan va jag men på väldigt gott humör. Undra varför? Måste fått i mig något lyckopiller elle nåt imorses ;)

Nu har vi käkat och ska väl strax gå ut med dogsen, har grymt ont i huvudet. Så ja får se hur de blir me de, vill bara ligga och slappa helst....

Peggy the dentist

Idag så åkte jag och mamma till Borås, jag hade tandläkar tid kl 15. Allt såg visst bra ut och efter besöket gick vi en sväng på stan. Jag köpte ett par shorts och två linnen, mamma köpte en tunika och två tshirts. Sen va de ju tänkt att vi skulle köpt med sushi hem, men de va stängt. De får la bli en annan gång.. Är fortfarande lite rädd för de där, äta rå fisk?!
Sen stannade vi till på Eko och jag köpte två ramar och en bok.

Nu ska vi käka nyttig sallad, jordgubbar, fetaost och avokado. Och sallad då. Lite Anna inspirerat ;D

Picture on a wall

Förstorade upp två foton, ett på Mikaela och ett på oss ihop. Jag älskar kort och när är alla mina väggar i sovrummet täckta höhö. nästan iaf. Jag förstorad upp dom till 30x40 cm och de blev jäkligt bra...

kortet på Miqo är jag så GRYMT nöjd med, ni skulle se de förstorat!

Fanta och Rosé

Seriöst, faaan va kass! Haha!


Loooser

Jag klarar de inte!!! Jag har försökt att sola nu i en halv timme men jag dör av värmen. Måste ha en sjö! Jag kan inte sola hemma, får helt enkelt åka till en sjö nästa gång..

så här ser jg ut i fejjan just nu....

Tisdag

Heeej!

Solen skiner idag med, tempen visar 25 grader! Helt sjukt ju, ska försöka gå ut och lägga mig om en stund. Måste ju börja grunda nu innan Turkiet, kommer bränna upp mig totalt annars.

Idag så är jag ledig :) Men jag ska till tandläkarn kl 15.00 och sen blir de en snabb sväng på Knalleland, måste ha shorts och ramar.


Mankini

Heeeej!

Hemma från jobbet, mat har jag fått i mig också :) Kyckling med jorgubbar, melon, sharon och tomater. Dagen har gått snabbt och jag har nog sett de roligaste någonsin idag på jobbet. De kom in två grabbar i så kallade mankinis, alltså en baddräkt för män med string ahahah! Höll på att dö av skratt! Cred till dom som vågade, tummen upp. Ni förgyllde min måndag!

En såkallad mankini....

Måndag

Heeeej!

Vardagen är tillbaka, idag blir de jobb mellan 12-19.30.

Igår gjorde vi inget speciellt, vi åkte den lång resan hem. Jag åt en sjukt äcklig nachos tallrik till lunch :( 95 kr dessutom! Köpte glass efter de sen.

Ursäkta mig sommarn, ursäkta mig Sverige, men jag är sjukt sugen på att åka bräda :D




Midsommar i Leksand part tre

Den tredje dagen vakna vi upp trötta, vi la oss i solen och vilade tills klockan blev elva tolv. Då åkte vi iväg mot äventyr! Vi åkte först till Rättvik för att äta lite, vi åt på en pizzeria och sedan gick vi in på Konsum. Där köpte vi lite godis och drickor. När vi sedan skulle åka iväg så ställde jag upp mitt och johans godis på biltaket för att ta upp bilnycklarna. Din påse ligger där, sa jag till Johan. Ok sa han. Sen när vi kör ut på stora vägen säger Offe: Är de någon som köpt Ahlgrens bilar eller? Ja säger Johan. Ja dom flög precis av taket. Hahahaaha! Så jäkla kul va de, men de tyckte inte Johan hihi.
Vi åkte vidare till Nunäs där vi tittade på dalahäst tillverkning. När vi åkte hem sen så låg Johans godis påse där vid vägkanten :D

När vi kom tillbaka till stugorna så slappade vi lite och sen grillade vi spett. Vi hade kubb match också, killarna mot tjejorna. Men grabbarna vann alla tre gånger trotts Johannas och Julias distrations moment :) Sen körde vi dartturnering också, men Anders vann ju heeela tiden.





Jag köpte en tidning och fick ett par fula glasögon














på hem vägen stannade vi på en liten loppis, nästan alla kom ut med något :) Jag kom ut med två kinesiska krukor .


jag är kär i Dayton, gulle plutten!






Gullungar!
























Midsommar i Leksand part två

På midsommar afton vakna vi upp käkade och sen fixade vi till oss. Vid två tiden så var vi hemma hos Ulf med familj (mormors bror). Där väntade käka och ett sånghäfte med 93 snapsvisor, ja vi sjöng varenda en under dagen. Efter lunch så gick vi till Gropen och titta på midsommarstång resning. Sedan tebax igen för grillning och mer sång.

Julia och Rebecka va duktiga på att cykla enhjuling




jag va den ända som inte hade lyckats ta te spriten ännu, så jag fick köra dit


de "tjocka" sånghäftet


söta flickor


Mimmi och Bratten









Mycket folk va vi, drygt 30st














Den här hatten fanns de två av, har ingen aning om vad den har för funktion...




.. men jag och brorsan fick tag på varsin :)


mycket duktig dragspelerska








en totem påle . .








sen va de dags för 5 kamp..


Gren nummer ett. Kast med stövel



Gren nummer två: Irländsk julafton




Gren nummer tre: Bowling med öl brukar. Gren 4: stafett runt huset. Gren 5: Frågesport. MITT LAG VANN!


Efter de gjorde vi kransar..




medans Anders och Offen fäktades














sen gick vi till bron och tittade på dessa båtar, varför kommer jag inte ihåg ;)


Willen och jag i Gropen










Eddie gick med kransen genom hela Leksand och han var nog den mest fotade hunden i hela Leksand :D












Vi dansade i en av sveriges största ringdans :)













Midsommar i Leksand del ett

Jag och mamma satte oss ibilen vid 16 tiden och åkte upp mot Leksand. Vi var framme vid 21 tiden och då stod ost och kex på menyn. Efter de så spelade vi fotboll tills vakterna kom och sa till oss, kl va visst halv tolv haaha! Vi gick då och tog oss ett natt dopp i Siljan, fy fasen va kallt de va!


















Torsdag

Heeeej!

Idag åker invasionen upp te dalarna :D Men först blir det jobb mellan 10-16, syns när helgen är slut!

 

Onsdag kväll

Hemma efter jobbet, de va rätt mycket folk idag. Men imorn blir det värre, jäklar i meej! Imorn så åker vi till Leksand också :) Pappa, Johan, Offen och Johanna åker vid tolv tiden och jag och mamma åker när jag slutar kl 16. Så möts vi allihopa där uppe på kvällen, vi ska bo i stuga.

Får se om datorn följer med upp, har inte bestämt mig ännu. Men de lutar mot ett nej, kommer inte hinna skriva något ändå.

Nu ska jag packa de sista, tjing tjing!


Trök

Finns de seriöst en trökigare tidning? Kom med ett förslag vetja!


Onsdag

Heej!

Idag kom pappa hem vid tolv tiden för att käka, då låg jag fortfarande och sov. Fan Fan Fan! Jag kommer ju aldrig att somna ikväll! PANIK!
Grejen är ju att jag egentligen skulle åkt till tandläkarn idag men min tandhygenist (Peggy, stackars barn!) hade visst tagit ledigt. Jävla fasoner. Så då tog jag ju sovmorgon såklart, lite väl lång kanske...

Jaja nu har jag precis vart ute med hundarna och nu blir de lunch, Oxpytt stod de på menyn. Till frukost åt jag en fjärdedels melon igen :)

Idag blir de jobb mellan 15-21.


Nostalgi!

Haha någon som kommer det här?


Högt över ängarna
























Home Sweet Home

Heeeeej!

Jobbet gick fint idag, förutom att min lins bråkade som fan med mig! Satt där i kassan och grät ett tag haha. Nu när jag kom hem så tvätta jag den och nu känns de bättre. De va väl någon skit bakom linsen eller nåt.
Handlade gjorde jag med, ikväll blir de grillning. Offen och Johanna kommer och de kommer nog bli kanon mys !

Har precis satt i mig en fjärdedels vatten melon, älskar vatten melon. Är helt klart min favorit frukt. Mmmmm!

visst ser jag ut som en annonsbrud ?

Tisdag

Heeej!

Idag skiner solen som fan, tempen visar 21 grader. Bad väder idag folk!
Själv ska jag jobba mellan 12-17, Nu blir de ägg frulle :)

Min webbcam har svikit meeeej ! Den vill inte funka längre buhu, rest in peace bro <3

Movie time!

Nu blire att titta på min present till pappa. En chokladask och en film, Göta Kanal 3. Blir väl spännande . .


Töntar :D


Msn date

Jobbet gick fin fint idag, nu inför midsommar är de mycket kampanjer och folk blir som galna haha!
Nu kom jag och mamma precis in från en promenad med hundarna och nu vaknas msn date med flickorna :D

Har inte så mycket på hjärtat idag, vem vet de kanske kommer senare ikväll ?


Måndag

Heeej!

Måndag igen nu då, helt jäkla sjukt va tiden går snabbt. Snart är jag 30 bast och har fjorton barn... Idag så ska jag jobba 09-16 sen får vi se hur dagen fortsätter :)

Min dag

Min dag har ju inte avrt så händelserik direkt. Jag har vart ute med hundarna, blivit attackerad av en miljon flugot, fixat lite med tvätt och med mitt rum. Ja de va väl de hela. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så vi kan fira honom lite.

Min bror Offe och hans Johanna har ett husköp på gång och då har jag sagt att de blir ju perfekt att jag kan få bo där. Litet hus, perfekt för mig :D Men idag konstaterade jag att de kommer inte att funka, ja menar vart ska jag ha alla mina skor någonstans?

Orkidé























Söndag

Heeej!

Regnet vräker ner idag, trist. De betyder att jag måste gå ut med vovvarna i regnet :( Buuhu! Jaja, Idag fyller min pappa år. Hela 49 år! Hurra Hurra Hurra!

Nu blir de krubb, schnitzel och pommes .

Home alone

Jag är ensam hemma ikväll. Mamma och pappa är hos Hannes på kalas, jag kom ju hem försent så de blev inget för mig. Men jag har de allt lite mysigt här hemma, käkar chips och tittar på någon B rulle...

lite mesig i smaken (tänk Carl-Jan)




En dag i Göteborg

Åkte till Göteborg idag och hälsade på Anna Banana. Vi bilade ner jag, Emma och Alex. Vi lyckades köra fel både på vägen dit och vägen hem haha! Jäkla stad de där Göteborg och Alex GPS va inte att lita på ;)

När vi kom dit fick vi en jätte god lunch, sen tittade vi på Bröllopet såklart. Och åh så fiiint de va, vi alla höll nog på att gråta, iaf jag :D Sen fick vi glass till efterrätt också, mums!







Gulliga Oliver




Emma och Alex tog de där med bröllopet cooolt


medans jag och Anna såg ut så här under hela alltet ;D


Tack för en rolig dag flickor !


Lördag

Heeej!

Grattis till Johanna som fyller 21 år idag! Hurra hurra :)

Idag så ska jag åk till Göteborg, ska åka iväg nu vid halv tio till Vårgårda. Där ska jag ställa bilen och bli upphämtad av Alex och Emma. Sen åker vi till Anna :D Kommer nog bli en jätte skoj dag de här ! Känns som om de va jätte länge sedan vi sågs, men de är typ en månad eller något..

Nu blir frulle och sen ska jag fixas lite, hörs ikväll! Tack och hej

Fredag

I'm Alive!

Igår kväll åkte jag hem till Johan i Herrljunga. Han skulle komma hem vid 21 tiden, så jag åkte lte tidigare och köpte krubb. Hamburgare fick de bli, mamma kom på de. Mammor är bra! Tänkte att de kan jag ju inte misslyckas med, men jojo. Jag ville ha taco inspirerat, så guacamloe skulle jag göra! Inte ens den kunde jag lyckas med, det blev liiite väl mycket creme fraiche. Ops, men de gick ner ändå. Efter de så skärade jag grönskakerna, steka burgare fick Johan göra. Alldeles för riskabelt! Höhöhö!

Imorses så möttes jag av färska tekakor till frukost med skinka, tomat och gurka. Och sen fick jag jordgubbar och vaniljglass till efterrätt :D Haha skit mysigt med efterrätt på frukosten .

Sen har jag jobbat mellan 12-19.30 och jävlar va folk de har vart idag. De har vart barnbidrag och pension idag serru.
Nu här strax ska jag och pappa fick käk, vi ska grilla grillspett i värmen. Jippey ! Men gott blir de väl förhoppningsvis . .

haha, älskar att min mamma skriver instruktioner för att jag inte ska misslyckas :P

Så min humor!


Solig Torsdag

Ja dagen har bestått av kvalitetstid på altanen. Jag oh min käre bok, den senaste med Anna Jansson. Läste ut den gjorde jag precis ocså, så de vart ju lite trist. Får köpa en ny bok. Ett hett tips till er som inte vet va ni ska köpa till mammor och pappor på fars/mors dag. Köp en bok ni själva vill läsa mohahaha! De gjorde jag ;D

De va tänkt att vi skulle badat med hundarna idag, men de va ju massor av folk på vår badplats! Typiskt !

Ska ha en msn date ikväll <3 De blir nog najs!
Ska strax sätta mig i Bernt och åka till Herrljunga och va träffa Johan, vi ska spendera kvällen där och grilla och ha de mys :D

Klubbmästerskapet

Igår va de dags för KM på tomten. Vi åkte dit med Wille pillen och skulle vara med i båda klasserna. Ja de gick ju inge vidare om jag ska uttrycka de milt, han va ofokuserad och ville springa och kissa på träd och buskar. Så nja de gick inte bra, skit samma. Men lite besviken blir man ju, inte på Willen, för när dom sedan hade pris utdelning så va de två i small klassen som gått runt. Hade vi gått runt hade vi ju blivit trea kanske. Jaja ja är inte bitter.










Min bästa vän och jag

Efter att tagit en massa kort på varandra så ville vi ju ha kort på oss båda också :D





men tillslut sa vi, neeej de måste ju se naturligt ut! Inga poser!


Och då blev korten så här...






tils vi gjorde "bröllopsposen" med puttrööv.


sen hade vi lite vattenkrig


och lite seriösa igen


sen gick de inte längre, skrattbilder ville vi ha. Va vi skrattar åt? Ingen jäkla aning..




kul som fan hade vi iaf...


sen lekte vi i vattnet igen






tack för en grymt rolig dag gumman!

Ollestad

Idag vid elva tiden åkte jag hem till Miqo. Vi åkte till Shell och köpte varsin mjukglass och lunch, för att sedan åka till Ollestad. De var jag som tvingade med henne för jag behövde öva på att ta porträtt kort, så vi tänkte att sjön blir fint nät solen lös och de var varmt.

Vi hade så sjukt roligt, jag tog på Miqo och Miqo på mig. Hon ville öva för hon är sugen att köpa sig en egen kamera :)

Mina kort på Miqo
















Jag älskar denna bilden!






och den här!












Miqos kort på mig





































Onsdag

Heej!

Vilken otroligt rolig dag jag har haft idag :D Visar bilder när jag kommer hem, för nu ska jag iväg på agility tävling!

Tjing tjing..

hohohoh


Tisdag

Heeeeej!

Klockan ringde 07.30, men jag gick inte upp förän kl 07.45. Och jag börja jobba kl 08.30 idag, ja resten va ju streesigt. Fan va jag missbedömde tiden så jäkla illa. Helt otroligt. Jobb idag mellan 08.30 - 17. Dagen har idag bestått av att träna de nya sommarvikarierna. För kom den lille tösen och sen den lille apjken. Jag har tagit hand om den lille pajken hela dagen. Har gått fin fint :)

När jag slutade jobba stod pappa och väntade vid bilen och vi åkte hemåt. Nu sitter jag på altanen i soffan och myser, solen lyser och de är så himla gött !




Whata fuck!

Fick precis reda på att inspelningarna till Änglagård håller på i Öra kyrka, som ligger ca 1-2 km från mitt hus, har hållt på hela helgen. Och jag har inte vetat om något! Fy skruttan va dåligt, jag hade ju velat vara med ;D Min farmor och farfar var med i förra filmen och farmor hade blivit till frågad om hon ville va med igen, men hon orkade inte. Synd men man fattar ju de. Enligt pappa är de 100 statister som körts hit med bussar . Så Öra har ju ökat med hundra procent i population !


Hemma igen

Nu kom vi precis hem igen ! Och oj va vi (mamma) shoppa blommor. Hon brände 1300! Men de va väldigt fina blommor, men de är ju så typiskt att när jag väljer en enda blomma så tar hon bort den haha. Jag valde en fin gul men icke blåa och röda toner ska de vara. Gult är väldigt underskattat, De är en fin färg!

Vi stannade på Statoil och käkade mjukglass med polkaströssel och sedan åkte vi och hämta mitt objektiv. Så jäkla bra de känns, ska provskjuta på onsdag då jag är ledig. Blir säkert samma visa på fredag med :D

Nu ska jag fixa till naglarna, Ciao!

fick inte bara ett objektiv på posten, utan en påse gummibjörnar också! Hur visste dom att jag älskar dom? :O

Rångedala

Är hemma igen, dagen gick bra. Hatar att jobba morgon dock, är ju såå himla trött och de är svårt för mig att håla humöret uppe. Men nu är de ju as gött att vara hemma tidigt istället :D
Nu ska vi visst åka till Rångedala säger mamma, hon ska köpa blommor och jag ska hämta paket i Ljung. Mitt objektiv har kommit hihi.

Tjing Tjing!


Måndag

Heeej!

Ny vecka, nya tag!

Idag blire jobb mellan 07.45-15, de tar aldrig slut känns de som. Men de är helt klart skönt att sluta 15 istället för 21 idag, tack där!

Igår när jag jobba kom Johan och sa hej, vi har ju inte setts på hela helgen pga av jobb och han skulle packa sin lägenhet (vilket han aldrig gjorde). Han gav mig iaf en present, haaha ja de är ju tanken som räknas eller? ;D




Min helg

Heeej!

I'm Back!

Lördagen så jobbde jag mellan 12-21.15, dagen gick rätt så snabbt. Men mina handleder gör ont nu igen så de är ju ett stort minus. Men men.

Sen när jag och Sun jobbat färdigt så tog vi Bernt till Ingeling och Tomaso där de var personalfest. Vi möttes av en massa glada människor och vi bytte snabbt om och blev serverade en mycket stark bål höhöhö ;D Sen gjorde vi några spett och vi vräkte i oss mat.
Kvällen blev rolig förutom lite tjaffs.
Tack för kvällen hörni!

Jag sov över hos moster i Mårtens säng :S Fy fan, sov inge vidare. Och de blev ju inte bättre av att jag sov med mitt öra vickt under mitt huvud...
Vaknade vid tio och fick frukost och vid 12 va de jobb dags igen, 12-20 blev de idag. Nu har jag käkat och ska hoppa in i dushen och sedan sängen...

Home Sweet Home

Faaaaan va trött jag är! Mycket jobb blev de idag, va riktigt riktigt trött där ett tag. Vi fick träffa den nya butikschefen idag med, de kommer nog bli bra . Synd att jag inte filma möttet för jag gav Sun en så oootroligt bra kommentar Höhöhö!

Imorn ska jag jobba 12-21.15 och efter de så blire personal fest, tema grillning. Så imorn blire ännu mindre bloggning.

Fredag

Idag blire jobb 10-20.30, jihoooo . . .

Brown

Nydushad och nymålade naglar, brunt blev de den här gången.

När jag gick ut med hundarna förut så mötte vi en räv på skogsvägen, den blev lika förvånad som vi blev ahah! Jäklar va den sprang!
Sen åkte jag upp för att hjälpa farmor att ta ut hennes möbler till bodegan (i regnet) och precis då kom pappa hem med nya mjölk bilen. Så Johanna kom och skulle dra med mig dit, hon hjälpte oss med bordet sen sprang vi dit. Och fan va grym den blev! Ska ta kort efter helgen (dom ställer ut den på High Chaparall i helgen) och lägga ut här. Riktigt snygg blev den.

Sen fikade vi inne hos farmor och de blev mycket hussnack, inte min område direkt. Men de va trevligt ändå :)



Musik

Fick hem tre skivor idag. Christina Aguileras nya Bionic och sen Green Day två första album, de innan de slog igenom med Dookie. De ska bli mycket spännande att lyssna igenom dom, har tjuvlyssnat lite på Christinas. Ska sätta i den i bilen imorn bitti de första jag gör . Sen när den är genom lyssnad byter jag. Musik i bilen is the shit ;D



Torsdag

Heeej!
Idag har jag jobbat mellan 07.45-14, vi fick smörgåstårta på jobbet idag. Mumsigt!
Har snackat med Miqo i telefon nu i en halvtimme men nu va hon tvungen att lägg på, trökmåns ;)

Igår va de ren frustration här i huset vill ja lova! Först vid nio så skulle vi se Grey's Anatomy, som alltid på onsdagar, men då fungerade inte femman! Panik! Så de slutade med att vi betalade 25kr på kanal5 play och såg de där istället haaha.
Sen när vi skulle gå och lägga oss kom den största chocken i mina pärons säng, här har ni bildbevis!

Eddie hade de väldigt roligt igår och jag tror att lorten glatt hjälpte till..



För er som inte ser, så är de innehållet av en kudde som ligger utspridd i sängen

Onsdag

Heej!

Jobbat 10-19.30 idag, försovde mig dessutom imorses. Vaknade kl 09.05 och måste åka vid 09.30, så de blev bråttom ! Jobet gick väl helt okey, lite trött bara. Men vi fick väldigt mycket gjort på förmiddagen innan allt folk kom på eftermiddagen. Jaja..

Fick tebax skattepengar idag, så jag gjorde de jag tänkt från början. Att köpa ett nytt objektiv till min Nikon. Mitt 18-55mm är rätt segt och kasst nu så jag köpte ett 18-135mm nu. Blir skit bra med mer zoom, så är det nästan de ända man behöver. Om man inte vill zooma extra mycket då, men de har jag ju mitt 70-200 mm till.


Movie

Nu sitter vi här och tittar på film, jag och motrik. Hon va så fruktansvärt grinig i morses så jag hyrde en film för att pigga upp henne lite :) Och jag hyrde en film jag visste hon ville se, It's Complicated heter den. Den är helt okey, några av scenerna är riktigt roliga :D


Min tisdag

Heeej!

Åkte då som sagt till tandis idag och nu sitter tanden i käften igen :) När jag kom dit så försökte dom tvinga ut mig att allt va mitt fel kändes de som, Du har inte ätit något segt? Kanske slagit i den? Bitit hårt på den i sömnen? Nej nej och jag tappa ju den igår kväll! Jäkla fasoner! Men som sagt den är i, men dom tyckte allt att de va konstigt att de va tandtrådens fel. Suck ...

Annars idag har jag och mamma vart och köpte en present till storebror som fyller år på torsdag :) Sen tränade jag agility med Ingeling och Mårten. Va inte så jätte motiverad kände jag så de blev slalomen att öva på idag.

Städat mina rum har jag gjort med, duktigt där!

Känner mig sjukt snygg!

Igår när jag stod och tandtråda mina tänder, så ramla min framtand ut ! (Har två fejk tänder i fram som ska sitta fast med skruvar) Fatta att jag blev chockad när den låg där på handduken istället för i min munn. Så fly förbanad gick jag och la mig igår, mest för att tänken slog mig att den kunde ramlat ut när jag va i Norge i helgen.
Så imorses fick jag gå upp kl 08 för att ringa dom och jag ska dit kl 11.30.

Jag och mamma som skulle kolla present till brorsan, får se hur de blir med de nu. . .


Royalister?

Nu är jag och mamma inne på vår andra timmen med kungligheter. Först såg vi Kronprinsessan och kungariket och nu blir de Det kungliga bröllopet. Vad har hänt ? Men jag måste ju säga att jag är rätt fascinerad av våran kunga familj :D  


Just de jag

Jag fick godkänt i matte b i torsdags :D Så jäkla gött att jag är färdig nu, boken har jag slängt iväg in i ett skåp och kommer aldrig mer ta ut den där ifrån. (De va en jävligt dyr bok därför slängde jag den inte). Så nu kan jag söka på riktigt till högskolan :) Ska skicka in det idag!



Måndag

Heej!

Igår blev de inte mycket gjort, jag sov och bara tog de lugnt. Va rätt sliten efter helgen.

Men nu är de måndag och de är bara att ta tag i vardagen igen, idag blir det jobb mellan 12-19.30. Jippey!

Dag 3 Green Day Göteborg

På lördagen gick vi upp kl 06.15 för att sedan sätta oss på bussen kl 07.50 mot Göteborg. Trötta var vi efter bara några timmars sömn men de va bara att gå upp. Johan följde oss till stationen och vi åkte vidare. Vi var framme i Göteborg kl 11.40 och vi lyckades kanske sova en timme på bussen.

Vi slängde in våra väskor i förvarningskåp på stationen och sedan gick vi till Hemköp. Där köpte vi lunch och vatten och sen gick vi till Ullevi. Trodde vi ja, men vi gick till gamla Ullevi och fick en chock att de inte var någon kö. Haha så jag fick ringa Johan och fråga. Men han visste inte heller så vi fick helt enkelt fråga, hahaha! Nollor är vi ;D

Vi kom dit (kl 13) och de va rätt mycket folk så vi bara satte oss ner och käkade, inte alls lika intensiv köning idag inte. När vi satt och väntade utanför så blev jag haffad av en klasskompis från Sötåsen, Sara! De va skit kul att träffa henne igen, har inte setts sen balen. Två år sedan alltå. När dom sedan bad oss ställa oss i kö så knödde vi rejält :) Vi kom till den första delen av ståplanen och de var vi nöjda med. Sedan satte vi oss ner på en gång för att inte få så ont i benen under kvällen.

Första förbandet var John Ozzy, dom va väl okey. Inte min smak riktigt dock.
Sen var det ju Joan Jett and the Blackhearts igen och jo då dom va som dagen innan ;D

Sen kom Green Day och dom precis lika bäst som i Norge! Idag spelade dom lite andra låtar så de va kul att inte höra exakt likadant som dagen innan. Minuset idag var dock att man såg inte särskilt mycket. Men va fan gör de när världens bästa band står på scenen, jag hörde ju dom iaf :D
Jag är otroligt glad att vi gjorde de här Miqo och jag, för så här glad har jag inte vart på länge. En av de bästa helgen någonsin. Skulle lätt göra om de, fast att jag är helt slut i kroppen idag. Nästan så att jag vill dra till Finland imorn :P



Köp inte dom här, om du inte tycker papper smakar gott










John Ozzy










jag tog ju så mycket kort i Oslo, så jag filmade i Göteborg. Ja så gott de gick iaf, de är inte särskilt långa pga att jag ville ha batteri kvar under hela konserten. Sen kvaliten blir ju som den blir när man står med en massa lyckliga folk runt omkring sig. Plus att man själv knappt kan stå still ;D





Dag 2 part 2

efter konserten så tog jag och Mickan en taxi hem till Johan där vi skulle sova över. Vi kom till slummen och vi vart lite smått rädda. Haaha ne så illa va de inte (jo de va de!). Johan hade iaf köpt norsk kebab som vi skulle få smaka på. Vilket var spännande. Fast vi var väldigt trött och ville bara sova, så vi smakade lite och sen gick Miqo och la sig för hon hade riktigt ont i rygg och ben. Va jag har att säga om den norska kebaben? Ät den INTE! Om du inte tycker köttbullar med kanel och grillkrydda på är gott de vill säga..















KAN NÅGON GE MIN KARL ETT JOBB I SVERIGE TACK
Höhöhö....


Dag 2 Green Day Oslo


Vi vaknade upp kl 08.00 dagen efter och vi va så svettiga efter värmen i rummet, shit pommes!
Vi klädde på oss och gick ner och käkade frukost, fick inte i mig så värst mycket mat, hatar ju frukost. Men de va gott de lilla jag åt.
Sen fixade vi till oss, gick och checkade ut och la våra grejor i förvaringrummet och sedan gick vi mot kön. Vi både på arenans hotell så de var ju bara runt knuten. Kl va tio när vi ställde oss i kön, de va inte så jätte många där då. Sen började väntan. Vi spelade kort och sänka skepp allt för att fördriva tiden. Vid 13 tiden började dom sätta upp kravallstängsel och då blev de stående köande. vilket va fruktansvärt jobbigt att inte sitta ner. Vi stod i den kön tills klockan blev 17.00. När dom sedan skulle börja släppa in oss så blev de ett jävla hårt tryck och man blev nästintill mosad av allt folk. Men vi kom in och sprang som tokar mot scenen. KUBBA ICKE! Skrek vakterna, vi kom på de senare att de antagligen betyder spring inte haha!
När vi va inne fick vi grymt bra platser och vi var kanske max två meter från scenen. Sen började ännu mer väntan, för förbandet började inte spela förän kl 20. Trycket var fortfarande sjukt och de är helt otroligt att man inte svimmade. Folk knödde och drog en i håret och man fick armbågar överallt.

Joan Jett and the Blackhearts var förband och dom va helt okey :)
Vid 21 kom Green Day ut på scenen och faan va bra dom är! Fan vilken känsla de va att stå där i publikhavet och hoppa och sjunga med i låtarna. Alla va på topp och följde med i deras små lekar. Är de något dessa grabbar kan så är de att underhålla! Och få en att känna sig speciell att dom sjunger till bara dig höhö. Jag stod så nära att jag fick ögonkontakt med dem alla tre :D Men om dom såg igenom mig de vet ju inte jag ;P

De är alldelles för svårt att sätta ord på hur de va, men ni som var där vet vad jag menar. De är som de absolut bästa festerna som man inte vill ska ta slut!

Kön


hah fan va jag fick springa för att lyckas med denna bilden








så här trång stod vi mellan 13-17




kön bakåt


kön framåt


Har sett de att min kamera sviker mig, så en del bilder är tyvärr suddiga :(








The drunk bunny






































































































































































Dag 1 Herrljunga-Gbg-Oslo

I torsdags satte vi oss på tåget mot Göteborg kl 11, vi var frame vid tolv tiden och bussen mot Oslo gick kl 13. Så vi passade på att köpa lite krubb och satte oss på en bänk och åt i solen. Mendans vi väntade, väldigt förväntansfulla, så kom de en karl och bad om pengar. Vilka fasoner tänkte jag, men Mickan va så snäll och gav honom en tjuga. Tänk om jag kunde vara så snäll ;) Så den stackars karln köpte sig en cola så han inte skulle törsta ihjäl sa han.

Väl på bussen så tjötade vi på som vanligt för att få tiden att gå, vad finns mer att göra på en buss?
Men tanten framför oss tyckte inte att de va bra, alls. Hon sa till Mickan medans jag var på toa att de va fruktansvärt respektlöst att vi satt där och pratade. Hon ville inte lyssna på vårt tjat. Jäkla tant jävel, efter de så fortsatte vi prata på ändå och vi prasslade extra mycket med våra godis påsar Mohahaaha! Sen va de en kille med ett litet barn som sprang på toa hela tiden och vi satt ju i närheten av toan. Så vi fick se hans röv flera gånger för kalsonger fanns visst inte i hans låda hemma eller? Kommandogubben blev hans namn iaf. Han kunde ju inte kommit från detta århundrande?

När vi va framme i Oslo så kände vi oss väldigt små, haha. Vi stod där förvirrade och väntade på Johan. När han mötte oss på stationen va de inga kramar till mig inte. Ne istället fick jag de här: Här har ni er väska! Snällt kille va? Basterd!
Sen tog vi en taxi till hotellet och vi la oss i sängen en stund innan vi gick ner och käkade. Sen tittade vi runt i området lite för att veta vart vi skulle dagen efter osv.
Vi gick och lade oss i vårt 30 grader varma rum vid 23 tiden. Svettiga som grisar.

inte nog med att tanten va sur, hon va ego också! Jäkla tanta! Här ligger hon i knät på mig..


rummet...


Johan la sig i vår säng på en gång :)






Vi firade in semestern..












Vi sprang upp till högsta våningen och titta på när dom byggde.




Vårt bästa kap under hela dagen, tandkräm 25 kr!


Idag smäller det!

Idag så drar jag och Miqo till Oslo :D Ska bli så jäkla kul! Va vi ska göra där? Jo vi ska först sova en natt på hotell och ha de allmänt tjejmysigt ! Sen på fredag ska vi se Green day, mitt absoluta favorit band! Är så uppspelt! Kan inte riktigt förstå att jag ska de dem igen (Såg dom sist i oktober).
Sen på lördag morgon åker vi buss till Göteborg för att se dem i Ullevi! Haha två dagar i rad alltså, så vi ska ha vår egna lilla Green Day turne :D Kommer bli en av dom bästa helgerna i mitt liv, värt varenda öre!

You and me bitch <3


Skadeglädjen är härligt

Haha! Jag förstår ju att killen blir skit skraj, de hade jag med blivit. Men fan va roligt de är ändå :D
Mohahahaha!


Onsdag

Heej!

Bättre sent än aldrig brukar man säga eller?

Idag så har jag jobbat mellan 07.45-14, sen åkte vi hem och jag började plugga matte. Sen ringde Offen och bjöd oss på fika :) Så jag, mamma, farmor, offen och johannisen åt cupcakes och drack kaffe på deras terass. Skit mysigt va de och vi satt och tittade på deras katter som mös och lekte i solen.

Sen vi kom hem från de så har jag pluggat ännu mera matte, får väl bara hoppas på de bästa imorn ! Mitt huvud är helt geggigt nu så nu får de fan var nog.


I'm boring

Ja jag vet, min blogg är inte som den brukar vara. Den är trist och grå just nu, men de är för att matteprov och jobb tar all min tid. Idag blev de jobb mellan 14-21 och innan de så fixade jag två nycklar till farmor. Shoppade gjorde jag med, ett linne och en klänning till midsommarafton (vilket är onödigt egentligen för de kommer säkert regna). Och nepp inga bilder får ni, ingen jäkla mode blogg de här inte! 

Imorn så ska jag jobba 07.45-14.15, så vi hörs efter de!


Tisdag

Heeej!

Vart på matte idag, tittade igenom mitt prov och jag har absolut igen kommentar till de hela! Pinsamt är ett bra ord fört.
Vi betämde i alla fall att jag ska göra ett såkallat årskursprov på torsdag morgon (stavas de verkligen så? Ser hel knäppt ut!) så får vi väl se hur de går. Så nu ska jag plugga lite till och sen jobba 14-21.15.

Men får tänka på att de bara är två dagar kvar till jag och Miqo åker :D De gör mig glad!