Onsdag

Heeeej!

Glömde bort att skriva igår, börjar bli en varannan dag blogg det här ;) Äh glöm gårdagen, hände inte så värst mycket spännande ändå!

Idag så är jag ledig! Så jag och Bodil sov länge, sen åt vi frukost och sen slappade vi lite framför teven. Sen ringde farmor och hon bjöd över mig på lite våfflor :) Snäll farmor <3

Vi kom precis in från en promenad jag och Bodil, Bodil har badat för första gången i år ;D Haha gull vovve !
Hon skulle dricka lite i kanalen och hoppade i. Prata lite med Miqo och vi bestämde att vi ska grilla ikväll, ska bli grymt mysigt .

Bilder från promenaden







Måndag

Heeeej!

Vi sitter här i soffan och somnar nästan, vi är grymt trötta båda två. Har jobbat idag 07-14, sen efter jobbet så åkte jag hem och mamma kom och vi gick en promenad med Bodil. Sen ner till Kristoffer, Johanna o Hugo och drack lite kaffe. Sen hem och hittade Johan sovandes i soffan.

Men nu blir de banne mig sängen, blir 07-14 imorn med..

Klockan sex hos Bea

Igår kväll var det italiensk afton hos Bea :) Hon hade gjort jätte god mat och vi hade det sjukt trevligt ;D

Här har ni lite kort ..

Italiensk salami med fetaost, lufttorkad skinka med melon o mozarella


Förätt: Crema di pomodoro (en tomat soppa)



Huvudrätt: Quattro fette di pizza (fyra olika pizza slice)



Efterrätt: Zabaglione med bär.



Söndag

Heeeeej!

Gick upp sent idag, SKÖNT! Har dammsugit huset och vart ute i solen, strax ska vi ta Bodil på promenad men först lunch! Kokekorv och potatismos :D




Min fredag o lördag

Min helg förövrigt har varit great :) Fredagen bestod av jobb och efter jobbet blev det taco kväll och efter det X-men 2. Mycket mysig fredagskväll.





Lördagen bestod ju som sagt först av agility. Sen när jag kom hem gick jag och Johan ut med Bodil och Wille, vi tog promenaden hem till mamma och lämnade Wille hemma hos Fridolf. Sen när vi kom hem igen började vi städa och som alltid när vi har tid så blev det mer än väntat. Vi flyttade ut hörnskåpet till vardagrummet och satte in en hylla i "skitrummet" och vi la upp våra snowboards och boots på vinden och sen sa jag att de fick vara nog och började fixa kvällis. Vi åt klyftpotatis med kyckling, till det rödvin :) Kollade på Gladiatorerna och sen X-men The last stand. Så nu har vi sett alla X-men, Tack för lånet Sun! De är bättre än man tror ;P






Agility i Tidaholm

Heeeeej!


I lördags så åkte jag och Wille in till Falköping för att möta upp Ingela och Mårten vid halv nio. Vi åkte iväg till Tidaholm för agility tävling.

Och jäklar va bra det gick! I första klassen (agilityklassen) så kom jag och Wille runt med fem fel, men det viktigaste av allt vi diskade inte ur oss! :D Sen i hoppklassen kom vi runt med noll fel och ingen diskning där heller! Vi kom på åttonde plats på hoppklassen och agilityklassen av ca 20 ekipage ! Så stolt över min lille Wille <3

Ingela och Myran diskade ur sig i agilityklassen, men klarade sig runt i hoppklassen och kom sjua! Och det var deras andra tävling ! :D






Onsdag

Heeeeeej!

Idag har vart en bra dag! Sov länge, sen slappade jag en stund framför tvn. Sen käkade jag ugnpannkaka till lunch, sen tog jag lille Bods på en kort promenad i regnet. Pallade inte, fy fan va sjukt väder! Ush!

Vid två kom Miqo hit och vi drack mängder av kaffe och bakade en kaka. Vi gjorde kladdkaka, chokladkladdkaka och vaniljkladdkaka som vi la på varandra. Blev väldigt gott :D Målade Miqos naglar också haha.

Efter det så gick vi ner till Johanna och Hugo och hälsade på :D

När vi kom hem igen så började jag göra kvällis till oss tre, det blev rotfrukter och kyckling :) Tittade lite på efterlyst och sen åkte Miqo hem .

Tack för en jätte mysig dag Besti <3










Tisdagen

Dagen igår bestod först av jobb, 07-15 i frukten. De var roligt och jag lärde mig massor av nya grejer :D Sen efter jobbet åkte jag hem och gick en promenad med Bodil och på vägen hem så mötte vi mama och mopsarna. Så vi stod och pratade en bra stund där mitt på vägen :) När jag kom hem så hade Johan kommit hem och han hade med sig semlor som vi fikade upp ! Sen åkte vi till jobbet och storhandlade och sen blev de kvällis och sen soffan !


Nu vart det måndag igen!

Heeeej!

Min helg bestod av jobb jobb och jobb!

Men idag så har jag gjort lite andra saker. Började dagen med att köra Johan till Herrljunga, var hemma igen vid halv nio. La mig i soffan och kollade lite på teve. Sen vid elva så gick jag och Bodil ut på promend med Mamma, Johanna och Hugo. Sen lunch dags och efter det jobb mellan 16-21.15

Nu blir de Big Brother! Som jag längtat!


Fredag

Heeeej!

Idag så har jag fått mycket gjort! Jag började dagen med bak! Jag gjorde cupcakes, jätte söta blev dom. Jag gjorde 12 minisar till jobbet och sex stycken stora som Johan tog med hem till sin familj :) Sen lagade jag lunch, lax och potatis Mums! Sen dammsög jag lite och sen vart det lite jobb mellan 15.45-20. Och nu tittar vi på filem på fyra och har ätit hemmagjord pizza till middag .

fina va?


You made my day <3




Torsdag

Heeeeeej!

Igår jobbade jag hela dagen, 10-19.30.

Men idag är jag leeedig! Och dagen har vart great! Jag har ätit frukost med Johan, Vi har varit på promenad med Bodil och vi har varit i stan. Vi åkte med Johanna och Hugo till stan och vi luncha på Wokstugan. Sen gick vi till Kappahl och Johanna köpte pyjamas till Hugo. Sen åkte vi och köpte semlor på Mössebergsbagarn och åkte till Mormor och Morfar <3. Vi stannade i två timmar och pratade och hade de jätte mys :D

Sen åkte vi och hämtade upp Offe och åkte hemåt, nu har vi vart hemma ca en halv timme och jag myser framför teven :)





Tisdag

Heeeej!


Glömde bort att skriva igår, men inget särskilt hände. Jobbade 07-14 och sen väl hemma gjorde jag typ inget. Jo jag tog en sväng till mamma med Bodil. Vi drack kaffe och tjöta. Sen skulle jag gå hem och mamma följde mig en bit, men när vi skulle skiljas åt så upptäckte jag att jag inte hade med mig min mobil. Då hade jag glömt den hemma hos mamma. Så vi bestämde att hon skulle följa mig hela vägen hem och sen skulle jag köra henne och mopsarna hem. Men vi träffa på Johanna, så vi gick in och hälsade på henne, Offe och lille Hugo :)

Idag så har jag jobbat mellan 07.45-14 . Hade med bror min som sällskap in till stan och jag lyckades komma för sent. Mitt fel inte bror mins.
Handlade lite efter jobbet, ikväll så ska vi ha valentines middag. Ska bli riktigt mysigt! Fick blommor och choklad av Johan, gulle <3 Nu har vi precis kommit in ifrån skogen, det snöar nu igen så de är gött att vara hemma.

blommorna från johan





Söndag

Heeeeej!

Vi hade det jätte mysigt hemma hos Emma igår! Emma bjöd på mat och tårta, duktiga Emma <3 Alltid lika kul att träffa mina tjejor :D

Idag så har jag och Bodil haft examen med Maria. Och Bodil var så duktig, först så gick hon framför mig och jag bad henne att stanna. Sen gick hon bredvid mig och jag bad henne stanna. Sen så skulle vi göra det lite svårare momentet, att ha henne lös. Så jag släppte henne lös och när hon var ca tre meter framför mig sa jag åt henne att stanna. Och det gjorde hon! Två gånger dessutom :D Så jävla duktig min lille tjej är <3 Så jag har köpt en ny leksak till henne och ett grisöra hon ska få ikväll :)

När jag kom hem så käkade vi lunch och efter det gick vi en promenad med Bodil i sooolen! Så himla underbart var det!

Emmas fina goda tårta..


På promenaden idag..



Lördag

Heeeeej!

Sov till halv tio idag, sen åt vi lite frulle.
Idag ska jag till Karlsborg och träffa Emma, Alex och Anna <3




Fredag

Heeeeeej!

Igår så jobbade jag först mellan 07.45-14.15. Efter jobbet åkte jag hem och käkade lunch och sen satte jag igång att göra mini muffins :) Dom blev inte jätte bra, tror inte att jag är någon bagare haha! Senare på eftermiddagen så gick vi ner till Offe, Johanna och Hugo och hälsade på. Hugo är så himla go och glad <3 På kvällen käkade vi gött och tittade på teve..




Torsdag

Heeeeej!

Började dagen med jobb mellan 10-14, sen handlade jag lite käk och åkte hemåt. När jag kom hem åt jag lite rester och sen satte jag igång att baka bullar !
Det hela började jätte bra, jag blandade ihop skiten och lät det jäsa. Sen gjorde jag i ordning bullarna och sen jäsning igen. OCh när den jässningen var slut så såg jag att dom inte alls hade jäst! Va fan tänkte jag och titta på jäst paketet. Då hade jäst jävlen gått ut i datum! Morr! Men bullarna blev helt okey ändå, inte så där fluffiga och fina men goda :P

Sen åkte jag, Bodil och en påse köttbullar in till stan och träffade Maria för träning, träningen gick helt okey.
Nu har vi sett det sista avsnittet av Bones, säsong 7 kommer inte ut förän i oktober ! Fatta va jobbigt!




Onsdag

Heeeeej!

Idag så sov jag länge, är så trött nu för tiden ;P
Åt lite frulle och mös framför teven, kollade på skit serien Seventh Heaven. Så jävla kass den är, fattar inte varför jag ser på skiten!

Sen gick jag och Bodil runt skalleberg, var riktigt mysig. Ni skulle sett Bodils min när det dök en gubbe i skogen! Hon stannade och bara glodde, blev väl skitskraj haha :D

Efter promenaden gjorde jag en riktigt god fiskgryta med kokosmjök, curry, morötter och palsternacka. Grymt gott blev det! Nu ska jag hoppa in i dushen och sen blir det jobb mellan 16-21.15



Tisdag kväll

Heeeeeeej!

Igår kväll så åkte jag till Miqo, vi drack kaffe och tjöta skit. Sen var det mening att vi skulle ta kort på hennes vovvar men de var för mörkt ute så vi får göra det en annan dag. Sen så tog vi bilen till Ljung/Annelund och köpte frukt och hyrde film. Och jag hämtade ut ett paket. Väl hemma hos Miqo gjorde vi i ordning fruktsallad och tog varsin nutrilett smoothie och gik ner i deras film rum och tittade på filmen. Filmen var bra, fast inte lika bra som den förra vi såg ;P Handlingen var bra men den var inte så där skrik läskig ..

Efter filmen kollade vi på Top Model Sverige och sen åkte jag hem, var hemma vid halv elva ..
Thanks besti för en mysig kväll <3







Tisdag

Heej! Idag är jag ledig! Och jag tvättat för fullt och har lagat mat, köttbullar och potatis mos. Allt hemgjort såklart! Så jävla gött :D just nu sitter jag och lugnar magen sen ska jag ta Bodil och gå en sväng . Senare idag blir de häng med bästis :)

A walk in the sun




Söndag

Heeeeej!

Helgen har bestått av jobb jobb och jobb! Men imorn är det måndag igen och ny vecka, hoppas på en bättre vecka !

Fredagens räkfrossa blev lyckad! Räkorna var gudomliga och det var sällskapet med :D Vi hade de jätte kul, pratade massa skit och spelade spel. Mitt lag vann som vanligt ;P




Torsdag

Heeeej!

Började dagen med jobb mellan 08.30-14, sen hem till Johan och Bodil för lunch. Efter det gick vi runt skalleberg :) Sen en kopp kaffe och sen styrde jag bilen mot Miqos place !

Vi hyrde en film, en väldigt bra film! För jävla bra faktiskt :D Och efter filmen såg vi på Sveriges värsta bilförare och sen Biggest loser Sverige. Tack hjärtat för en mysig kväll :D

Filmen vi såg:

Onsdag

Heeeej!

Ush idag har inte vart en bra dag :( Åkte med Bodil till vetrinärer för röntgen av höfter och armbågar. Och de visade sig att hennes vänstra höft inte var så bra :( Bli så ledsen, för nu så kan vi inte köra agility mer
:( Boooo! Men vi ska fortsätta med lydnaden istället..

Annars idag har jag inte gjort så mycket, promenrat hem till mamma. Sen kom Johanna och Hugo och vi myste lite. Johanna färgade mitt hår och nu ska vi strax käka.