Fredag

Heeej!

Vaknade upp vid nio, käkade frukost. Har vart på lång promenad med hundarna också :)
Medans resten av sveriges befolkning ska dricka sig fulla så ska jag jobba :S Jobbar mellan 13-19.30 sen ska vi inventera, de ikväll eller imorn bitti. Så valet var givet....

Just nu pratar jag med Miqo i mobilen, händer mycket skoj i hennes liv ;D Vi diskuterar ragg, Miqo hade en gubbe som ringde och raggade på henne och bad henne komma till Varberg och basta med henne och fyra grabbar till. Först va han 22, sen fyllde han helt plötsligt 24 om en månad. Men hon tyckte att han lät som en gammal gubbe. HAHA!

Jag hade en konstig kund igår, han tittade på mig väldigt lustigt. Sen utbrister han: Värst va du ser lycklig ut, vad har du blivit lovad när du kommer hem? Jag kunde inte låta bli och skratta och sa inget faktiskt.
Men sen så kom jag på att jag på att jag skulle ju sagt något extremt. Tänk va generad han skulle blivit.

Torsdag kväll

Hej igen!

Hemma från en arbetsdag som va kort och snabb de gillar jag.

Har haft ont i huvudet idag med :( Men de konstiga va att innan jag åkte hem från jobbet så köpte jag en pepsi max att dricka. Så nu när jag druckit upp flaskan har jag inte ont längre? Och när jag tänker efter så började huvdvärken igår och innan dess drack jag pepsi på måndagen. Kan de va så att min kropp har blivit så van vid pepsi så jag gick in i något slags avgiftning?


Spöke?

Sitter här och pluggar till mitt matte prov. Helt plötsligt hör jag ett klick och jag tittar upp. Då är tekokaren på slagen ? What? Sen så trycks de tebax automatiskt för de är ju inget vatten i. Min moster har berättat att hon har ett spöke i sitt hus som leker med deras diverse elektroniska saker. Så de första som kom i huvudet på mig va är de ett spöke? Men istället för att bli vettskrämd så sade jag högt och tydligt : Gör de igen då om du vågar! Men inget hände, så ne jag tror fortfarande inte på spöken.


Torsdag

Heej!

Fy fan vilken hemsk dag e va igår på jobbet. Hade både huvudvärk och magvärk, va skit jobbigt. När jag vaknade imorses så hade jag fortfarande ont i huvudet. Nu har de börjat släppa som tur är, så jag fick strunta i matten idag, får plugga hemma istället.


Onsdag

GRATTIS TILL MIN STOREBROR SOM FYLLER 23 ÅR IDAG!!

Japp idag fyller brorsan år, ska försöka hitta på något kul te han. ;D

Vaknade vid tio idag, så jäkla gött! Hittade ett sms i telefonen där stod : Hej Tobbe här bla bla bla va har hänt egentligen? Så jag blev lite orolig där ett tag, vem har de hänt något? Men de visade vara fel nummer. Tur de.

Min farmor ska opereras blev de bestämt igår. Min fina farmor, hoppas hon kommer hem snart !

Annars blir de jobb idag mellan 16-21-15, ska dusha nu tänkte jag måste ju lukta gott när man ska jobba eller?

Eld tulpan
























Lynx

Brorsan och Johanna har köpt en ny katt :D Lynx heter de lilla gullet. Han är en Main Coon och kommer väl väga en sisådär 11-13 kg när han blir stor. Och jag som tyckte han va lagom stor nu...






Tisdag

Heej!

Är sjukt trött, har vart iväg på matte och nu är jag färdig med boken :) Nu är de kapitel prov och sedan nationella kvar. Ska bli skönt när allt är över!

Nu ska jag ta mitt täcke elle nåt och sova, ne men jag ska försöka pigga upp mig på någe vis.

Måndag

Heej!

Jobbade idag mellan 09-16, lång dag men de gick fort. Va rätt seg på slutet dock. Sen tog jag bilen hem och bytte om och hämtade mamma och mopsar och in i bilen igen. Vi åkte till klubben och tränade agility :D De va skoj, Wille klarade av att gå slalomen helt själv nu!! Jippey!

Nu blire soffan och mat.... ZzzzZ

Två år sedan igår

Igår va de ju två år sedan jag tog studenten. Sjukt va tiden går snabbt!


Göd nått

Ne nu ska jag försöka sova, haha vilket skät gick ju upp kl 12 idag.. Damn! Ska jobba imorn mellan 09-16 så jg får hoppas att jag somnar snart. Annars blir de en väldigt trött och ful (fulare än vanligt alltså) som kommer till jobbet imorn.

Söndag

Idag fyller Eddie och moster Helena år, Grattis!

Idag vid två tiden tog jag och Johan alla vovvarna och knödde in dom i min Bernt och åkte iväg. Vi åkte till Molla och fluxfallet. Vi gick dit, hundarna drack lite vatten, klättra lite på stenarna och vi knäppte några kort.
Vi var där i en timme och när vi var hemma igen så käka vi och hundarna har vart helt slut sedan dess :D Kul när hundarna blir glada!

Har vart och hälsat på farmor idag med, hon va pratglad som vanligt och hostan är snart borta. Skönt att se henne pigg.


























Lördag kväll


Kvällen började hemma hos Christoffer igår runt sex tiden. Vi drack bärs / cider och tittade på slutspelet höhö. Hv vann ju om någon missade de ;)
Vid halv nio började vi gå upp mot bowlingen, vi gick ju förbi Willys och där lämnade jag och Madde en souvenier på mammas bil Mohahaha!

Sen började vi bowla och vi hade de gööör trevligt. Och vem slog tre strikes på en serie? Och vem vann alltihop? JAAAAAAG! ;D

Sen blev de natta mat på Donken innan vi drog hemåt. Tack för en roligt kväll allihop!




















Feeest igen

Nu ska jag strax fixa till mig lite och sen bär de av till Falköping för fest igen :) Idag blire med jobbet .

Lördag

Heeej!

Gick upp vid nio idag, för jag vaknade upp i mitt rum som förvandlats till en bastu. Hett!
Sen har jag och Johan vart runt med hundarna, hämtat paket i Ljung, hämtat min bil och just nu står Johan och muttrar i köket ;D Han gör raggmunkar, såååå gött!
Nu blir de foood !

Fredag kväll

Efter jobbet igår åkte jag hem till min Miqo. De va jätte roligt att ses igen! Vi kollade på kort från Thailand och tjöta skit. Åt pizza/sallad och drack cola.
Sen efter en viss övertalning från Miqos håll så började vi dricka alkohol :D Mohaha! Kul hade vi iaf, Daniel och Johan kom och joniade vid nio tio snoret och vid ett någon gång åkte vi hem.
Tack för en rolig kväll!

Fick ett fint armband av Miqo, som hon köpt i Thailandi ;)


Vi laddade med kaffe


De började hagla som in i




















Fredag

Heeej!

Idag så blire jobb mellan 10-16, sen efter de ska jag hem till Miqo :D


I miss you

Satt och titta i min dator och hittade dessa två klipp, HAHA! Kolla på dessa och alla kommer inse varför jag älskar min bästa vän så mycket. Spontan och helt sjukt rolig!

Vi har fan inte setts på över tre veckor nu och de suger balle!! Men förhoppningsvis ska vi ses imorn :D


Super prínsen


Torsdag

Heeej!

Torsdag idag och jag är ledig fram till kl 16 :D Då jobbar jag till 20.30.
De blev inget matte prov idag, min lärare tyckte jag skulle göra de provet ihop med nästa kapitlet, vilket är de sista! Yeeey! Så nu är jag på sista, äntligen. Känns hur bra som helst. Ska jobba snabbt nu så jag blir färdig.

Kom precis in från en promenad med hundarna, håller på att fixa varm vatten nu och har precis vräkt i mig ett äpple :)


Onsdag kväll

Nu sitter vi här igen , jag och mammsen. Och tittar på Sex and the City som vanligt, Höhö!
Blev grymt besviken när jag insåg att Greys Anatomy hade ersätts med Hockey, BU!

Årets första träning

I måndags åkte jag, mamma och Ingeling och tränade agility. träningen gick fint fint, har till ochmed anmält mig till en tävling den 22e maj haha! De ska bli skoj :D




















Tack gode gud

Har inte insett förän nu hur besatt jag är av internet. Har vart sur som fan hela dagen för att jag inte kunnat surfa. Skiten har ju inte funkat som de ska sedan i måndags, men nu har vi en lite lösning iaf. Min gamla dong! Våran urminnes gamla internet dong. Som vi köpte när jag flyttade till Töreboda, har inte använt den sen jag flytta där ifrån tror jag. Två år alltså.

Im BACK!!!!

Helvetes internet

Mitt jävla internet funkar ju för fan inte, de är sjukt segt och har vart de sen i måndags!!!!











Panikattack?

Tror jag fick någon typ av panikattack förut. Satt och grät oavbrutet i en timme. Jag har sån jäkla press över min matte . Där för grät jag i en timme. Jag är LIVRÄDD att jag inte kommer klara kursen och om jag inte klarar kursen kommer jag bli så jävla besviken på mig själv. Att jag inte plugga mer, kämpa mer osv. Har fortfarande gråten i halsen pga stress och prestationsångest.

Alla säger att de kommer ordna sig, men de är tomma ord för mig just nu. Har matte prov på torsdag, känner enorm press kan man ju säga. Har inte tid att kugga och göra omprov. Kursen är slut i slutet av maj.
Jag har detta provet sen är de ett kapitel kvar och nationella.

Ska iväg senare och träna agility, hoppas att allt släpper då.

Måndag

Heeej!

Vaknade kl 10.30 idag, höhö! Gött men jag kommer få sota fört ikväll. Har nästan ångest redan nu, kommer inte somna ikväll, HJÄLP!

Idag blire nog att träna med Willgot, solen skiner ju ! Och jag är ledig, jiha. Måste plugga matte prov idag med, nu har jag siktet på att få ett G på första provet. Nu jäklar!

Söndag kväll

Hemma från en arbetsdag, är konstigt nog trött. Efter bara 4 timmars arbete. Jobbigt jobbigt ;) Pratar med Johan via Skype just nu, ska strax sova....

Natti Natti!

Söndag

Heej!

Blev ingen körning igår, gött! Istället såg vi en film som va väldigt oväntat bra. Vi var mycket skeptiska ibörjan pga av att den såg "b" ut i filmningen. Pride and Glory hette den iaf.

Idag så ska jag jobba 17-21, blä finns inge trökigare tid. Kom precis in från en promand med hundarna, synd att de blåser för annars hade de vart jätte varmt.

Willgot och hans största kärlek här i världen, foppa tofflan.

Frippe

Fridolf tycker precis som morsan, en kopp kaffe på morgonen sen är man fit for fight!


Helt sjukt!


Lördag

Heeej!

Jobbat idag mellan 07.45-18, ush är helt slut. Ska bara ta de lugnt ikväll, käka världens godaste kycklingpaj och bara slappa. Ska köra brorsan och Johannisen till Eriksberg lite senare med. Men de är ju inte särskilt långt.


Friday night

Jag och mammsen har tittat på ett par SATC avsnitt, nu har vi fixat pizzan som är i ugnen och doftar mumma! Vi ska nog antagligen ner till byagårn och kolla in pubkvällen som hålls där ikväll. Höhö, får se hur detta slutar ;D

En sån där typisk bloggvärldsbild, fattar inte hur de orkar tösera. Kände mig som en jäkla fjant när jag tog de här.


Mina muppisar

Mina muppisar såg så där oemotståndligt söta ut i morses i min säng, så jag va tvungen att ta kort på dom :P






Fluxfallet

Idag kom Johanna hem till mig vid 11 och vi tog bilen till Fluxfallet som ligger i Molla. Väl där fick vi ta oss en promenad för att komma fram, sen när vi vart på toppen en stund ville vi ju ner såklart. Så de blev en jäkla proemand där med, över ett kallhygge och väldigt branta backar men när vi väl va där var det värt de. Jätte fint va de, men vi ska åka dit igen när de är mer vatten sa vi.

Uppe

































Nere






































Fredag

Heeej!

Jag kom upp i tid, otroligt bra! Nu har jag käkat frukost, så nu ska jag ta min pluttar ut på en lång promenad. Johanna kommer vid elva och då ska vi iväg och fota lite :D De ska bli skoj !

solande mopsar

My dag

Ja jobbet idag va intressant. Jag gjorde ingen nytta alls! Men men väl hemma har jag och mamma käkat varma mackisar och ser på Sex and the City. Greeeeat night!


SuperPrinsen

Haha de här är riktigt roligt ju! Skratta så jag grät nästan :D Mohahaha! Detta är del tre, de andra två delarna finns på hemsidan.


Torsdag

Heeej!

Idag så gick jag upp tidigt, kl 07.10 för att vara exakt. Jag hade matte lektion idag nämligen, första efter påsklovet. Och jag hade glömt en del, stannade ju mitt i ett akpitel innan påsken. Men efter en stund va jag igång igen. Nu har jag en och en halv sida kvar sen är de dags för prov igen. Sen är de bara ett kapitel kvar :D Och nationella då, men de är ett senare problem.

Idag så ska jag jobba mellan 14-19. Innan dess har jag inte en aning vad som händer...


En rolig överraskning

Johan ringde mig förut och berätta en rolig grej. Hans föräldrar har bjudit med oss på en utomlandsresa v 31. Helt sjukt! Otroligt glad blev jag :D
Vart vi ska åka får vi veta senare :) Hihi!

Onsdag

Heeej!

Blev väckt av telefonen imorses, de va min kära mor som ringde, kl 07.00! Då va de någon som blivit sjuk så jag fick börja kl 08.30-17 istället. Gjorde inte så värst mycket, förutom att jag va väääldigt trött.

Kom på att jag tittade ju på Grey´s igår, så de som går på femman idag har ja ju sett, buhu! Skäms på dig!

Min dag

Ja min dag har väl inte vart så speciell. Jag har vart ute med vovvarna på en lång mycket underbar promenad. Solen lös och vi alla fyra svettades :) Sen har jag äntligen fått prata med Miqo, som va helt slut pga jetlag. Stackare! Hon kom visst hem idag och inte igår, ups!

Sen har jag äntligen bestämt ett datum som jag ska träffa mina flickor på (Anna, Alex oxh Emma) har saknat dom så himla mycket. Ska bli kul att ses igen.

Annars har min dag bestått av att måla i min målarbok, jag fyller 21 i september om någon undrar.....

Tisdag

Heej!

Det är tisdag och jag är ledig Yeees! Solen skiner så de kan nog inte bli bättre.
Vaknade kl halv elva, hihi ups. Kommer aldrig somna ikväll. Dagen blir lugnt, ska ta ut mina hundar nu. Dom sitter och glor på mig och Eddie gnäller som utav faan :S Tönt drever.

Något som stör mig är att jag inte hört något från Miqo ännu, kom dom hem från Thailand? Har dom flyttat dit för gott? Ring mig för fan om du läser de här ;D


Måndag kväll

Hemma igen efter jobbet, nu tittar vio på Hollywood fruar men snart sätter vi igång Sex and the City igen :D Ljög förut vi såg halva säsongen igår kväll.

The Box

Jag och mamma har köpt hem The Sex and the City THE ESSENTIAL COLLECTION.
Vi körde igenom första säsongen igår, så går vi väl på andra ikväll ;D Vi tycker om att plöja igenom serier vi, sist körde vi alla Grey´s Anatomy säsongerna.


Måndag

Heeej!

Å så var det måndag igen. De känns som om de bara är måndagar och fredagar nu för tiden. Idag så ska jag jobba 15-20.30. Innan de ska jag måla klorna och bara ta de lugnt :D


Mjukglass

Vid tre tiden kom Johan hem och sa att vi skule åka till Alingsås. Så jag klädde på mig och följde med. Han skulle till Ingared och köpa däck som han hade hittat på Blocket, fyra däck för 1000 riksdaler. Billigt och bra.
Efter de åkte vi in till Alingsås centrum och åt glass. Jag tog mjukglass med tutifrutti strössel och Johan tog tre kulor. Såååå himla gött va de med glass! Nu är våren här!

Promenix

Tog en promenad med mina gullegrisar för en stund sedan. Solen lööös och de va mysigt!






























Kick-Ass!

Igår så åkte jag och Johan in till Borås. Vi käkade på Thai Silk, vääääldigt gott! Blev hur mätt som helst. Åt Satay mix kycklig, fläsk och oxfile med jordnötssås. Och ris då. Men jag äter inte riset, äter bara köttet :D

Sen gick vi till bion och såg Kick-Ass. Helt grymt bra film, skit kul ! Hade inte några alls förhoppningar när den började, men jag skratta igenom hela filmen och handlingen va bra! SE DEN!


Good looooocking peoples

När jag skrev prov idag så åkte jag i mysbyxor, randig tröja och converse. När jag kom fram fick jag en smärre chock. Alla hade jeans och såg normala och snygga ut. Förutom jag då, lantisen. Fast de roliga i de hela va att en tjej va sååå snygg asså ;D Hon va jätte mejkad och fin kläd topp till tå. Sen vid lunchen så försvann hon för att sedan komma tebax med en helt ny "outfit". Haha ! Jag tror att hon helt klart va lite tänd på provvakten.


Hemma

Heej!

Hemma efter en dag i Fristad. Har ju gjort högskoleprovet, fy vilken lång dag de har vart med långa jobbiga prov. Och nu kommer jag hem och rättar mitt prov och ja de är inte ens värt att nämna vad jag fick.. Pinsamt värre!
Delen som gick bäst var engelskan, är inte de konstigt att man lyckas bäst på sitt icke talande språk. Matten hade jag ju räknat med (höhö) att de skulle gå dåligt.

Nu ska vi fixa till oss jag och Johan, vi ska på bio :D


Lördag

Imorn mellan 08.30-16.30 sitter jag och gör högskoleprovet. FRIVILLIGT! Har dessutom betalt 300 kr för att görat. Ja något typ av fel är de ju på mig.....


Fredag

Heeej!

Jobba idag mellan 07.45-14.15. Klara fan inte av att jobba så tidigt på dygnet, kände mig som världens största gris i kassan idag. Sur och trött. Haha! Sorry...

Nu har jag iaf skickat in brevet till antagningen. Så nu känns de verkligen på riktigt att jag sökt till högskolan. Nu är de bara ett betyg i Matte B som saknas. Hoppas hoppas.

Underbart väder är de idag :D Kom precis in efter en promenad med hundarna och de va faktist varmt. Vi svettades alla fyra när vi väl va hemma igen .

Hittade tussisar idag

Haha

De har va verkligen dagens garv !
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6922973.ab

Ett vykort med posten

Hemma efter en liten kortis på jobbet. Gick fint men blev konstigt nog rätt trött. De blev ingen träning med Wille idag, de regnar och det är nog rätt surt. Så de får bli en annan dag helt enkelt.

Fick ett vykort idag från Miqo och Daniel :D Tack snälla ni, gör mig mer deprimerad ;D Höhö!



Kan man inte adressen så får man gissa helt enkelt haha!

Torsdag

Heeej!

Finns de något som är så underbart som att sova? Tror inte de, jag gick upp nio, åt frukost och sen la jag mig i en halvtimme till :D Så gött! Nu har jag vart ute med hundarna en sväng, de duggregnar :( Hör väl våren till antar jag.

Idag ska jag jobba 12-16, efterde blir de ev agility träning. Beror lite på vädret, blev rätt pisst när mamma ringde och sa: kl 16 börjar de regna. Man ska inte tro på allt metrologerna säger!
Jag ska nu citera en väldigt smart karl (läste de nog i Expressen elle nåt) :"Om mitt företag hade haft fel lika många gånger som SMHI har angående vädret, hade jag gått i konkurs för lääänge sen."

Mycket klokt sagt!

Onsdag

Heeej!

Har precis tryckt i mig lite misslyckade våfflor. Men hey va hade jag förväntat mig när de är jag som står i köket ?
Ska strax hoppa in i dushen och sen jobbar jag 15-21.15 ikväll. blir najs, förutom att jag missar Grey´s Anatomy! :( Tur att webbtv finns nu för tija.


Love

Grattis till förlovningen hörni. Åh gråter lite... Höhöhö! <3


Dumma fruntimmer


Desperat mops

Hahaha! Man är fan i mig desperat om man hoppar upp i soffan och sedan upp på bordet. Allt för att fåligga i mitt knä, Gulle freppe!


Tisdag

Heeej!

Går dagen va en salig blandning mellan skoj och helvete. Ja, så kan de gå. Ett stort plus va dock att dagen gick otroligt snabbt (10.30-21.15). Idag är jag ledig och de ska göras så lite som möjligt. Har vart ute med vovvarna med mamma. Nu blir de föda. Härligt!


Home

Hemma igen ! De gick fin fint att köra till Trollhättan. Och hem. Påskmiddagen var god och de va mycket trevligt. Nu sitter jag och käkar chips och godis, de blir bättre och ny tag imorn. För då släng skiten!

Imorn blir de jobb mellan 10.30-21.15.

Söndag

Heeej!

Idag så vaknade jag av att de va som en bastu i rummet :S Vilket är lite ironiskt för när vi gick och la oss igår så va de svin kallt.

Har vart ute med hundarna i solen och de va helt underbart. Mycket mysigt :D

Idag ska jag och Johan till Trollabo kvarn i Hudene och äta påskbuffe. Det är Johans farmor som bjudit oss, sen kommer resten av släkten på den sidan också. De blir nog trevligt, helt otroligt att jag för en gång skull är ledig. Lyckas alltid jobba annars när Johans släktningar bjuder med oss.

Sen efter de åker vi direkt till Trollhättan för att Johan ska tillbaks till Norge :( Buhu!


Fel av mig eller rättare sagt Johan. De va golfkrogen vi va på.............

MAAAAARIO

Nu har jag och Johan påbörjat vårt Mario maraton. Nu jäklar ska vi varva de där spelet :D In i tevespelets värld! Jag: Mario Johan: Luigi

Lördag

Heeej!

Imorses va de hårt att gå upp. Mådde piss när jag vaknade men de va bara att gå upp. Mamma, Pappa, Hannes och Linda åkte till Grebbestad imorses. Själv åkte man och jobba 10-16, innan jobbet stannade jag och tanka på Shell. Och jäklar vilket party de va, va en massa folk som skulle till Elmia. Vill också supa kl 09.45 på morgonen.

Jobbet gick snabbt och de är ju alltid bra, de betyder att man åker hem trött och nöjd. I alla fall jag. Fast jag är sjukt täppt i näsan och har ont i hela kroppen, så jag tror att jag börjar åka på nån förkyldning igen. Bajs också de orkar jag inte med. Som tur är är skolan stängd nästa vecka.

Just nu så ska Johan snart börja grilla :D De blir fläskyterfile och potatis klyftor, mumms!

GLAD PÅSK!

Bilder från igår kväll

Igår åt vi som sagt påskmat och de va mumsigt :D Sen tog vi fram mitt Nintendo Wii och faan va roligt de va! Vi rockade rock ring, hoppade backhopp och åkte slalom . Så hur sjukt ut som helst haha!









Den här satt fast klistrad på min bil efter jobbet :D




Påskmat

Nu har vi smällt i oss en massa mat här :D Gott va de !

Idag på jobbet så hände en väldigt rolig grej. De stod en kille i min kö och han sjöng och höll på. Var allmänt glad :) Så kom han fram och köpte gräs man skulle odla i små burkar. Så började han sjunga igen men nu sjöng han EMELIIII EMELIIII och fråga mig om de fär gräset. Och jag visste inte hur man gjorde så han fortsatte EMELII EMELII varför vet du inte? Sen fråga han om jag hade kille och de har jag ju och då sa han: Okey då får jag inte prata med dig. HAHA Detta gjorde min moster jätte glad och Sun med. Och Lena,  de va visst dagen höjdpunkt.
Jag höll på att dö av att jag blev så generad.

Sen senare på dagen fick jag sms från påskharen. Jag skulle leta under något blått med hjul. Så jag gick ut till min bil men hittade inget ägg! Så jag skicka ett sms till påskharen och sa: Va elak påskaharen är och luras. DÅ ringer påskharen upp och vet ni vem de är? MIN MOSTER HELENA ÄR PÅSKHAREN! Skit va tufft eller?

 

Fredag

Heej!

Gick upp vid nio idag och har sedan dess hållt på med en paj och med min vanliga tur så har de väl gått lite sisådär. Jag hällde i grejerna i en liten mixer men dom menade nog matberedare. Så vifick gräva ut allt ut den lille mixern haha. Sen fick jag göra de på de gamla vanliga sättet, med händerna.

Är stressade nu för pajen är inte klar och jag måste dusha också. Sen har jag precis målat naglarna med. Jobbigt jobbigt.

Ikväll blir de påskmiddag med la familia :D Mysigt blire, med en massa god mat och min paj.
Men först blir det jobb mellan 13-19.

Torsdag

Heeej!

Jag gjorde ju prov imorses och jag fick ett poäng under VG gränsen :D Så jäkla glad blev jag ! Trodde nästan att de va ett april skämt. Men ne, de här behövde verkligen jag. De sa läraren också. Efter de hade jag lektion tills kl 10.30.

Annars har jag jobbat idag mellan 12-20, fast jag åkte hem vid halv åtta för folket tunnade av.

Nu är Offe och Johanna här och vi har tänt grillen :D Nu blir de premiär grillning för hela slanten!

Kräftskivan i somras.