Lördag

Heeeej!

Igår så jobbade jag 07-45-18.00. Och efter de så åkte jag hem till Madde. Vi träffades några från jobbet och käka och tjöta skit. De va iaf jätte skoj!
Johan kom och hämtade mig och vi sov i huset inatt :D Hihi! Johan hade visst sovit som en gud medans jag vaknade upp med stel nacke, hm. Johanna och Offe braka in när jag precis hade vaknat och Johan och Bodil va ute och kissa. Jätte uppspelt va hon och jag var bara trött haha.

Nu blir de jobb, 12-17


My day

Heeej heeej!

Hemma från jobbet, har precis smält i mig mammas underbara kyckling paj. Mums!
Jobbet har gått bra idag, ibland gick tiden gööör snabbt och ibland saktare. Jaja, detta blev ett helt meningslöst inlägg. Men de gäller ju att hålla rutinerna inne, nu blir de film och snart kommer Johan förhoppningsvis :D


Fredag

Heeeej!

Kan inte den här hostan bara ge sig? Har hostat i princip hela natten, är helt slut. Lungorna värker och jag är på pissigt jävla humör . . Och plus detta ska man strax åka och jobba 12-19.30. Ska ta och köpa någon host medicin på jobbet idag, får se om de hjälper något. Ska lägga mig och vila lite igen, kan ju alltid hoppas på att jag pignar till . .  


CRAZY


Torsdag

Heeej!

Jobbade 07.45-14 idag, men oj oj oj va trött jag va när jag gick upp. Ush, helt grusig i ögonen och en väldigt glad Bodil haha. Jobbet gick iaf great och nu har jag vart hemma en stund. Min tumnagel gick av i ena hörnet idag, faaaan va ont de gjorde. Så nu sitter jag här och försöka fila ner den, men de är segt att fila ner en konstgjord nagel må jag säga. Men jag måste, hinner inte fixa tet för än om två veckor...




God Natt


Bönder och läkare

Heeeej!

Nu är jag hemma ifrån jobbet, jobbet gick ovanligt fort idag. Älskar när jobbet går snabbt, imorn ska jag jobba 07.45-14.15.

Har precis satt i mig lasagne, med tomatsås och mozzarella i. Så jävla gott är de, köttfärs är så himla överskattat! Haha.. Har äntligen fått ett bud på min auktion på tradera, är skönt att man kan sälja saker istället för att slänga.
Nu blir de bonde söker fru och Greys Anatomy.


Onsdag

Heeeej!

Fan va jag har hostat inatt igen :( Usha, har druckit te nu och då försvann allt slem. Får man ha en kopp med sig i kassan tro? En sån där kopptermos? Hmmm, helt klart något att ta upp på nästa möte.

Idag så ska jag jobba mellan 13-19, inte jätte lång tid men med snuva kan de nog bli liiite jobbigt.
Idag så har ju tess bjudit med mig på VIP shoping hos Gina Tricot och med mina vanliga tur så jobba ju jag! FAAAN! Vi snackar säckert om 75% rabatter osv.  . . :( Buhu!


Plugghäst

Jäklar va jag har skrivit idag! Holy Guacamole! Duktigt Emelie, men trist.. Men nu är de gjort iaf, har inte bestämt mig om jag är nöjd eller ej. Får nog avgöra de imorn, just nu orkar jag inte.

Jag fick lite fotat idag ändå. Jag och Bodil såg två älgar på andra sidan vägen. Hennes ögon var som klot ahaha!













Älgar är la söta ?




Lite gnäll

Sitter och fixar med samhällskunskapen, gjorde precis färdigt en uppgift som jag inte är ett piss nöjd med. Men jag kommer inte längre. Att de ska va så sjukt svårt att ha en åsikt?! Nu sitter jag med nästa uppgift, vill inte fixa läxor idag. Vill gå ut och fota, åka någonstans bara hitta på något. Detta är ju faktist min enda lediga dag denna veckan och den spenderar jag med en lärobok framför näsa. TRIST! Jaja kan väl inte säga annat än att jag får skylla mig själv ... .



Tisdag

Heeej!

Gick faktiskt upp vid nio idag, duktigt!
Är så jäkla snuvig, hoppas på att de är slutet för den här förkyldningen. Kom precis in från en promenad med alla hundar, idag fick Bodil följa med runt skalleberg. De tyckte hon va sket skoj :)

Har ett jäkla bekymmer med en köpare på tradera, hata posten säger jag bara!

Måndag

Heeej!

Ja den här måndagen blev ju inte alls som jag tänkt mig. Jag log och hostade halva natten ungefär så när jag skulle gå upp vid nio gick jag inte upp. Ne jag somna om, så både jag och mamma kom upp kl 10.40. Och de va bara för att telefonen ringde.

Ja jobbade 12-19.30 och de gick kanoners. N har vi smält i oss varma mackor och tittar på nån svensk serie. Hörs imorn folks! Natti natti...


Shopping abstinens!

För de första, stavas abstinens så ? Rätta mig gärna, gillar att lära mig saker.

Jag är sjukt sugen på att shoppa. Ska på personalfest nästa helg och då vill man ju gärna ha något nytt på sig. Gärna en klänning, billig sådan. Så man kan spilla utan att explodera av besvikelse. Moahaha!
Ska ju flytta här nu snart och då kommer de ju rulla iväg pengar, så de är ju tur att man fick en sådan super lön som jag fick. Nästan 16 fick jag ut, nytt rekord!

Men jag vill ju köpa skor, jag borde ju få göra de i ren belönelse till mig själv eller? Fast man bör ju låta bli men man lever ju bara en gång.

Ne nog med skitsnack, ta dig samman kvinna! Nu blir de packning...

Söndag

Heeej!

Gårkvällen va riktigt mysig! Jag och Miqo tittade på Saw och åt chips och dipp. Pratade en massa skit och hade de allmänt trevligt :D
Natten gick också fint, ingen av oss vaknade i skräck eller av kylan. Bodil sov för en gångs skull heeela natten och vi gick inte ut förän halv tio. Måste vara att hon fick sova i sängen ;)

Mickan åkte hem vi två tiden, då tog jag hundarna och gick en sväng och sedan dess har jag bara vart inne och myst. Så som en söndag ska vara! Jag och pappa har precis fikat lite och de va ett bra bot mot min huvudvärk haaha.

My best friend<3

Lördag

Heej!

Ja di dära högskoleproven är inte roliga precis, huua. Har precis rättat också och mina damer och herrar jag fick alla rätt. NOT! Fan jag är världshistoriens sämsta tjej. Här har ni mig! Men men jag får väl vara nöjd med att jag fick högra poäng den här gången än förra...

Ikväll blir de roligare iaf, Mickan kommer till mig och Bodil i vårt lilla crib <3 Vi ska sova där för första gången, film, chips, dipp och ett par cider. De är vad jag kallar lördagsnöje!

Högskoleprovet

Nu sticker jag och göra högskoleprovet, för andra gången. Wish me luck!


Hallelulja!

Bodil har tappat några mjölkisar! Äntligen nu är de bara 36 kvar eller något, men hey de är ju en början! En början bort från allt de onda.

Nu har vi precis käka thai mat och de va så jäklans gött! Mumma. Nu blir de Fredagsmys och sen tidigt i säng..

Fredag

Heeej!

Jag försovde mig imorses, fy fan va jag hatar att göra det! Vaknade kl 07 och jag måste åka 07.15. Så de va bara att ge Bodil mat, kissa henne och sedan sticka. Jag hann ju sätta på masken som tur va och frukost de åt jag under tiden jag skrapa rutorna.
Men jag hann jävlar imej! Pris till mig!

Jag är sjukt trött och har ont i halsen, är säkert någon förkyldning på gång. Men hey, keep up smiling. Synd att jag inte tänkte så på jobbet. Fick mens imorses med så humöret har ju inte vart på topp idag.

Jag blev däremot glad när jag såg att min id bricka till Bodil har kommit. Tänkte köpa till alla fyra hundarna med Eddies va jag rädd att han skulle fastna med när han är ute och jagar och mopsarna skulle ju aldrig i hela vida världen vilja sticke ifrån oss! Ne du, men Bodil vet man ju inte med. En dag kommer jakten säkert ta över och då känns de iaf bra att brickan sitter där på halsbandet :D

Köpt här!







Snö!

Jobbat idag mellan 16-21.15 och nu när jag skulle åka hem så snöade de som fan. Väldigt mycket! De va meter stora flingor som föll ner på marken och täckte över mig och Bernt. Sen så kom de världens största snöboll rullandes på vägen, så vi fick gira ner i diket och där mötte vi en älg. Och älgen den blev så glá att se oss att han hoppa upp på mig och Bernt och började sjunga dont worry be happy now . . .

Imorn blir de jobb mellan 07.45-14-15 .

Torsdag

Heeej!

Gick upp vid 09.30 idag, sedan dess har jag typ inte gjort något. Vart ute med alla hundarna och duschat. Ja de va de hela, ska väl ta och försöka skiva ner varför monarkin ska vara kvar i Sverige.



Freeze day

Jäklans va kallt de är idag! Burr, 2 grader eller något bara.
Jag va ju hos Ingela och gick vi gick en promenad med welsharna. Bodil ehövde de verkligen för burkar, mopeder och lastbilar de är riktigt läskiga saker. Efter de fikade vi och sen skulle jag hämta mina gardiner.
Så jag åkte mot Ljung och när jag är på väg hem upptäcker jag att bilen är varm och kan eventuellt gå upp i kok. Så jag ringde pappa och kollade och han sa åt mig att stanna på Shell i Annelund. Så de gjorde jag och jag öppna motorhuven och skulle skruva av locket till hälla-i-kylarvätska-behållaren. Och jäkla va de fräste haha och sen rann de ut en massa på vägen. Opps! Så då visade de sig att kylarvätskan höll på att ta slut och de förklarar också varför värmen inte fungerade.
Så på vägen hem satt jag och möös i bilen av värmen som gick på max!


Onsdag

Heeeej!

Ledig idag, äntligen! Efter att jobbat 7 dagar i sträck så blir man rätt mör i skallen. Så idag sa jag bara göra roliga ledig saker :D Först ska jag och Bodil till Falköping för att gå en promenad i stan,  kan vara nyttigt för en lanthund. Ingela hänger ocks på, vilket gör de hela roligare.

Sen ska jag till Ljung för att hämta mina gardiner som jag köpt till mitt lilla hus.
Efter de får vi se . .

 

Nerbajsad Bernt

Hemma från obbet. Jobbet gick fin fint och jag har precis tryckt i mig två rostade mackor med ost och marmelad :D När jag åkte till jobbet idag hände något sjukt! Jag mötte en traktor med gödselspridare och helt plötsligt ser jag en svart klump komma flygandes. Sen säger de bara slash så ligger den där klumpen på min vindruta. Haha fan va jag skratta de va så jäkla komiskt !




Tisdag

Heej!

Vaknade upp vid sju idag då boddan ville kissa, sen somna vi om i min säng och steg upp kl 10. Jag har gjort lite samhällskunskap, väldigt lite men jag har ju iaf börjat :D
Sen har jag lärt lille welshiganen att ligga, fast nu fattade hon inte igen så vi får träna på de. Welshigan = Mamma och jag kallar Bodil för huliganen och Ingela säger hela tiden Welsh och då om Helena på att hon är en welshigan hhaha!

Idag så jobbar jag mellan 15-21.15.



Elfsborg - Helsingborg

Idag så hämta Mickan och Therese upp mig vid halv fem. Då åkte vi till Borås och Borås arenan, där vi skulle se på fotbollsmatch. Vi hade platser på Elfsborgs supporter läktare och jäklar det kallar jag support. Vi sjöng och buade åt de andra laget, blev en liiiten aning huligan där ett tag.
Matchen slutade 1-3, Helsingborg vann alltså. Men jäklar va roligt vi hade. Tack för ikväll tjejor <3
































Måndag

Heeej!

Idag så har jag jobbat mellan 07.45 - 14.15. Jobbet gick bra och nu är jag äntligen hemma, trött dock. Ikväll ska jag iväg på fotbollsmatch :D Jag, Mickan och Therese ska se Elfsborg möta något lag. Kommer inte ihåg vilket haha! Men de ska bli skoj, har aldrig vart på allsvensk match förr !


Söndag

Ännu en dag på jobbet 09.45-17.

Lördag

Heeej!

Idag blir det jobb mellan 12-21.15. Rolig dag framför mig! höhö

Fredag

Heeej!

Åh vad jag är trött! Vaknade kl 06 av Bodil, kisade henne sen försökte vi somna om. Sen släppte mamma in Fridolf och Wille, FAST jag har sagt till henne att bara släppa in Fridolf. För Wille är ett hatobjekt på morgonen, stackarn men han är så jäkla glad och jobbig! Sen skulle Fridolf gå ut igen för att sedan gå in igen. Så då stod han utanför min dörr och hade bestämt sig att gräva sig igenom den. Så då stängde jag ut han i köket. Men då satt han där och skällde och gnydde. Efter 40 minuter gav jag upp, då fick dom komma in. Både Fridolf och Wille.
Då somna vi och då va klockan säkert halv åtta.

Idag så ska jag jobba mellan 13-19 och innan ska jag åka och posta iväg lite paket. Mina tradera auktioner blev faktiskt sålda, trodde jag aldrig!

pigg och glá kexcholká


.

















Hooome!

Heeej!

Kom hem för en halvtimme sen, slutade tre idag. Men efter jobbet köpte jag lite krubb till lunch och ikväll. Sen tog jag bilen ner till torget och gick till Lindex. Mötte Lella som skulle köpa bebis kläder :) SJälv skulle jag ha underkläder och kom ut med en bh och tre trosor. Sen till systemet för att köpta ut åt mamma mohaha!

Väl hemma igen så kom jag fram till att jag inte va så värst hungrig, så de blev en macka istället. Får hålla mig tills ikväll helt enkelt. Ska nog dra med mig jyckarna ut och gå lite.


Torsdag

Heeej!

Ville bara börja den här dagen med att säga att Bodil SOV ända till 06.30 idag :D

Kväll

Sitter och degar framför datorn,  ska strax hoppa i säng. Men först ska jag kolla på Välkommen åter på webben. Älskar de, gillar Monique mest Mohaha! Imorn blir de jobb mellan 08.30-15.


Onsdag

GAH! ILSKA! Skrev precis att inlägg och allt bara försvann! Morr.

Idag så blir de iaf kvälljobb mellan 16-21.15. 
Bodil vaknade 04.30 idag :S Men efter kissning och mat så somnade vi om <3 Mys!

Kom precis in från en promenad med galningarna, de höll på att sluta illa där ett tag. Bodil fick syn på ett gäng VÄLDIGT nyfikna kossor och hon sprang runt och runt mina ben och jag höll på att stupa. 
Men nu sitter jag iaf här hel, har gjort lite samhällskunskap också. Dukigt Emelie!

Jag klämde precis i mig den allra sista kanelbullen, min mamma gör världens godaste bullar! Hihi hoppas hon inte blir arg nu när dom är slut mohahaha!   


Bus i Falköping

Idag efter nagelfix så käkade jag först lunch och sedan tog jag grabbarna runt skalleberg. Sen tog jag med lille Bodil och åkte hem till moster Ingela. Där fick Bodil leka med Myran, dom hade sket skoj. Sen bjöd moster på fika också, mumsigt !










Tisdag

Heeej!

Idag så tog jag min (läs: Johans) GPS och satte mig i bilen till Herrljunga. Hittar inte i Herrljunga så är de bara haha! Jag åkte iaf hem till Sandra och hennes mysiga lägenhet, Och så otroligt gulliga kissar. Men anledningen till att jag åkte dit va för att de va äntligen min tur att fixa mina naglar. Hon hade så himla mycket glitter och grejer att välja mellan men jag valde rosa :D Och Sandra gjorde ett himla bra jobb är så jäkla nöjd, man käner sig så himla snygg helt plötsligt ;) Höll på att köra i diket på vägen hem höhö.

Hur de kommer gå på jobbet imorn däremot är jag väldigt nyfiken på.

bilderna är inte dom bästa.. :(




Gullhundar















Måndag

Heeej!

Idag så har jag jobbat mellan 09-15 och jäklans va trött jag var i morses . Pjuh och jag var ändå nykter igår, jaja. Jag och Johan har kört upp lite grejer till vårt lilla hus och de första jag gjorde var att lasta in mina skor och väskor i garderoben :D Hihi!



Emil och Maries Bröllop

Igår var jag på bröllop, så himla fint va de. Och KALLT! Men de gjorde inget, bröllopet va så fint och roligt framför allt. Jag låter bilderna tala för sig själva :D




























































Mer Volbeat


Lördag

Heej!

Gick ut och la mig på en madrass på altanen, så jävla gött jag somna där i solen :D Med alla hundar rantandes omkring hihi. Annars har dagen vart lugn, städat mitt rum, vart ute och gått med hundarna . Ska gå ut och klicker träna den lille tösen sen ska jag gå lång promenad med grabbarna. Bodil får inte följe med, hon kan gott och väl va hemma och öva på att vara ensam.



Volbeat @ Scandinavium Göteborg

Igår tog jag, Johan, Mickan och Florian bilen till Götet. Käkade lite donken i Alingsås och sen åkte vi och lämnade av Bodil hemma hos Johans syster Frida och hennes kille. Sen gick vi och såg Volbeat. Jag hade inte jätte förväntningar över denna konsert för jag knappt lyssnat på bandet. Men jag älskar ju konserter så jag bangar aldrig :D MEn de visade sig att de va ett riktigt bra live band, låtarna va jätte bra men jag kunde ju inte sjunga med. Men som sagt riktigt bra va de och nu kan ja faktist tänka mig börja lyssna igenom deras album. De va en grymt rolig kväll, stämmningen va på topp inne i Scandinavium. Precis som en som de ska var under en konsert :) Filmer kommer upp under dagen.

Här är bilderna. Min digitalis gjorde så gott den kunde...
























































Fredag

Heeeej!

Gick upp vid nio idag, Johan den jeveln väckte mig. Är ledig idag :) Gött gött! Just nu sitter jag med samhällskunskapen, trist men de måste ju tyvärr göras.

Jag och Johan har hittat en soffa på blocket vi vill ha, men svarar dom i telefon eller? De är ju helt absurt! Hur kan man lägga ut en annons med hemnummer som man aldrig är hemma? Vi fortsätter att terra dom...

Huligan Bodil


Bus Bodil


Torsdag

Heeej!

Idag så vaknade Bodil 05.30 eller nåt, de va iaf mörkt utomhus. Sen somna vi om och sov till 09.30. Ska strax fixa till mig, ska in till stan lite tidigare idag. Ska lämna in däckhelvetet och kolla om dom kan laga det, va härligt de är med bilar! Dom skapar bara orättvisa, utrota dom allihop. Fast ne inte min Bernt <3

Jag har precis kommit från en promenix med dogsen och innan de dushade jag, så nu kan INGEN säga till mig att jag luktar skit. Så de så, och är de så att jag gör det ändå så är de Bodils fel. Hon bajjar ju på sig hela tiden eller bara när vi ska åka bil.


dricker utav mammas fanta light, tänk va arg hon kommer bli när hon ser de här hihihi

Greeeeys

Jag och Bodil tog en väng hem till Miqo vid fem tiden. Jag och Miqo satt och tjata och sen spelade vi lite spel . Spelet hette vilde gester och är typ som charader, haha gud va vi skrattade när vi gjorde charaderna. Så jäkla fula va vi när vi skulle göra långbyxor och fiskar.
Bodil och Molly satt i varsin ände av köket, mycket roade haha!

Nu är de säsongsstart av Greys Anatomy :D

Brunt jävla bajs

Fan min braiga lediga dag blir ju inte alls bra! Har packat fyra lådor visseligen men när jag skulle packa ner min väskor och bestämde vilka jag skullt hysta så blev de faktist väldigt jobbigt alltihop. Jag stod där inne i mitt spelrum med Bodil gnagandes på en kartong i bakrunden. Och började nästan lipa, varför vet jag inte. Allt blev bara jätte jobbigt, tror att de kan ha att göra med att jag snart måste bestämma mig för vila skor jag ska ta farväl utav.... (OBS! Läs detta med lite ironi är ni söta, jag är INTE psykist labil).

Sen skulle jag gå ut med mina vovsingar och då såg jag att de är punka på bilen, FAAAAAN! Ja som tur va har man en snäll bror som ska hjälpa mig byta däck ikväll. Har försökt plugga lite med men de går inge bra de heller.


Onsdag

Jag och mamma såg en rätt så kul film igår kväll, haha rätt sjuk va den. (Youtubeklippet)

Idag är jag ledig, så jag ska ta och packa ner lite saker i banan lådor. Sen blir de säkert lite plugga också, de är ju inte särskilt roligt att packa. Inte att plugga heller för den delen.


Tisdag

Heeej!

Idag så har jag jobbat 08.30-17. Idag hände en så rolig grej på jobbet, jag hade en kund som frågade om hon hade tagit en hårfärg. Jag blev som ett frågetecken, va mena hon? Så jag sa, ja de här är en permanent hårfärg. Permanent? utbrister kunden, ja alltså en sån som växer ut sa jag. Jaha så jag behöver inte ha i några spolar då? HAHAH! Ne sa jag de behöver du inte . .

Mamma mötte upp mig efter jobbet och vi åkte ut till hundklubben, vi tränade lydnad med mopsgrabbarna och socialträna lilltjejen :D

På tal om inget kolla in den här filmen, vänta till slutet de är värt det!


Jiha!

Volbeat påå fredag !!

Evening

Ska strax hoppa i säng. Fick godkänt på mitt prov idag, vilket inte va vad jag hade hoppas på. Men men skit samma, får jobba hårdare till nästa prov istället.
Annars har min dag inte vart särskilt roande tyvärr, jobbet gick great och nu är jag trött i bongen .

Imorn blire jobb mellan 08.30-17.00.


Måndag

Heeej!

Idag så väckte den lille *** mig kl 06.00, men sen somna vi om så nu är vi sams igen .
Är precis hemkommen från Herrljunga, har varit på komvux och gjort mitt första samhällskunskap prov. De gick lite sådär, får väl se hur de gick om ett par dagar. De är ju visst kanelbullens dag idag, jiho va kul. Eller inte, de är ju fejk alltihop fattar ni inte de?! Jäkla jippon. Ja är INTE bitter ;D

Jag drömde sjukt roligt inatt. Jag drömde att jag och mamma var på konsert, konstigt nog de brukar ju vara jag och Miqo, och vi var och såg Green day <3 Men de va vi och kanske tio till och dom brydde sig typ inte så de var bara jag som stod där och skrek som en fjortis haha. Mamma var skit sur och jag hade as skoj! Sen kom domiaf ner och pratade med mig och dom va en meter höga haha!

Öppet hus

Idag åkte jag och Bodil till Sötåsen. Där mötte vi upp Emma, Alex, Anna och Oliver :) Vi strosa runt där och klaga på att dom hade kostat på så mycket sen vi slutade. Fast dom hade visst bytt rektor så de var väl därför. Rolig dag va de iaf, minnen döck upp och de är ALLTID lika kul att träffa mina flickor.



den elake Tage, han bara bet när vi gick på Sötåsen iaf..






sen lekte Bodil och Oliver










sen titta vi lite på konstiga djur










Lördag

Heeej!

Nu ska jag och Bodil strax åka till Töreboda och Sötåsen :D Vi ska på öppet hus, har inte varit där sedan jag tog studenten så de ska bli riktigt roligt !

Bio

Idag så åkte jag och mamma och tittade på bio med Helena, Ingela, Rebecka, Julia och Mårten. Vi såg I rymden finns inga känslor. Och den va grymt bra och roligt framför allt. Rekommenderas!


Fredag

Heeej!

Idag har jag vart ledig och de firade jag med att vara sova till kvart över elva :D Inte så jäklans smart kom jag på när jag väl var uppe. Åkte in och tränade willen och bodil fick också prova lite hihi. Wille va skit duktig idag, jäklar va slalomen gick ! Känner mig riktigt nöjd .