Hemma!

Heej!

Gick upp åtta idag och började städa våt lilla stuga. Vid halv tio så va vi iväg hemåt! Stannade på Statiol och köpte frukost och sen va de bara å åk.
De va tröökigt att åka och vi va iaf hemma klockan 17.00. Träffade pappa och hann prata en stund med han innan han åkte.

När vi packa ur bilen så hade de åk ur socker i bilen så hela koffurtern va full med socker :S Johan åkte och en halv timme senare så ringde han och berätta en god nyhet: att han lyckats få med min bil nyckel !! Men som tur är har jag en reserv nyckel.

Nu blir de att ta de lugnt och i sängen tidigt.

Sälen dag 6

Heej!

Vaknade idag klockan sju av klockan och en mycket gnällig Johan. Han hade knappt sovit alls pga av smärtor. Stackarn :( Så vi somna om och jag gick sedan upp vid tio och Johan låg till halv elva. Jag har ont i nacke och axlar och Johan har ont i röven. Så idag blev de ingen åkning.
Istället åkte vi till Sälen byn och gick in på en outlet. Och jag kommer ut en snowboard rikare haha! Va ju inte vad jag hade tänkt mig, de va ju Johan som skulle köpa. Men de fanns ingen i hans storlek men de fanns i min. Så jag köpte en bräda för 950kr, billigt!

Sen har vi mest tagit de lugnt och nu ska vi börja städa och packa ihop våra grejor.

Min bräda, ja de fattas ju bindningar och skor. Men de får bli nästa grejer att köpa







Sälen dag 5

Heej!

Igår kväll innan vi gick och la oss så hände något jobbigt. Jag började blöda näsblod :S De höll på ett tag men till slut sluta de. Så idag har jag åk bräda med en ganska stor oro att jag skulle börja blöda i backen. Har fickorna fulla med papper för säkerhetens skull.

Idag har vi verkligen åkt! Från 10.30-17.00 med lunch emellan. Och idag gick de väldigt bra, ramlar knappt nu längre och jag vågar lite mer :) Vi kan båda åka här ifrån och säga att vi kan åka men inte så jätte bra Haha!
Johan vurpa rejält idag och kan knappt sitta ner nu Mohahaha!

Nu ikväll blir de mys med god mat, en bra film och vin :D

stoppa blödande näsa ala emelie






Sälen dag 4

Heej!

Idag har vart en fartfylld dag! Vi gick upp klockan 07 och käkade frukost och åkte sedan mot Trysil. De tog ungefär en timme att åka dit. Väl framme så kollade vi så liftkorten verkligen funka och tog sedan en lift upp. Tyvärr så hade inte Trysil så många stora backar som vi ville. Backen vi hamna i va en väldigt plan och smal väg. Vilket inte va särskilt passande för två nybörjare på bräda. Så vi åkte i två timmar sen åkte vi hemåt igen.

De va tänkt att vi skulle åka till Högfjället och åka där men de fanns ju bara ankarlift där, vilket inte är så kul med snowboard :S haha.
Så vi åkte till Lindvallen och käka lunch och sen tillbaka till hundfjället HAHA. Ett jäkla flängande alltså XD


Medans johan gick på toa så ställde jag mig och tittade på kartan över området. Och jag letade som faan efter en "här är du punkt" men hitta den inte...


de visade sig vara en för stor pil för min ögon. De är inte lätt att vara Emelie ibland.




johan posar, typiskt turister


medans jag fick ta kort på mig själv, dumma johan














Världens brantaste skidbacke

Ni som har vart modiga nog och åkt väggen borde kolla in den här backen. Fy faan va brant!!


Höhö

Tänka va kul två personer i en liten stuga i sälen kan ha med en rulle plastfolie...








Sälen dag 3

Heeej!

Idag så vaknade vi upp och de snöade som faan ute. Och vi kunde knappt röra oss pga av värk, så vi tog oss en varsin Ipren sen begav vi oss.

Och dagen har vart bra, 5 minus ute och de har snöat som sagt. Och en sak är säker ! Vi börjar bli riktigt duktiga nu, ja kunde åka ner för backen på en halv timma. De är bra gjort ;) Sen har jag bara vurpat några gånger idag, en gång riktigt hårt :(

Imorn ska vi åka utomlands, till Trysil för att vara exakt. De blir nog skoj :D



Filmer

Har du icke sett dessa filmer så gör de!




Sälen dag två

Idag så sov vi lite längre, för när klockan ringde klockan 07 så kunde vi inte komma upp ur sängen. En sån jävla träningsvärk vi hade haha! Så idag kom vi inte ut i backen förän klockan 10.30.

Och idag har jag faktiskt lärt mig att svänga :D Först kunde jag bara svänga till höger men till slut lärde jag mig vänster också, och att ploga åt båda hållen. Yeeey Proud!
Men de tog dock en stund att åka ner för backen, ramlade ju självklart många gånger men inte lika mycket som igår. Och idag åkte jag med hjälm och knäskydd, vilket fungerade bra både för skallen och knät.

Så nu sitter jag här och har JÄTTE ont i röööven, tittar på tve och ligger ner i soffan och slappar min ömma kropp. Johan har jag kört till Lindvallen, han har en kompis som jobar där. Så dom skulle åka lite och gå på afterski. Hur orkar han?









Här är jag när jag åker, haha! Ha ljudet på och titta ända till slutet XD

Propaganda!

De är ju för jävligt! Till och med när man är på semester ska man behöva proppas med propaganda! Nu på min lediga vecka så vet jag att man får tre cocacola/fanta/sprite för 35 kr.


Sälen dag 1

Heeeej!

Igår gick jag och Johan och la oss klockan 21 hahah! Trötta som fan va vi och vi gick upp klockan 08. Så tog vi på oss alla kläder och begav oss till backen. Upp i liften med våra brädor och en starta vi.
Och fy faaaaaan va svårt de va! Åkte tre meter ramla, åkte två meter ramla, åkte en meter osv. Har ont i hela kroppen och är väldigt öm.
Varenda gång jag ramla så gled jag på sida och då åkte min jacka upp och byxorna ner, ni kan ju tänka hur mysigt de var??!
De tog iaf en och en halv timme att komma ner för backen haha. Johan han har ju fått in lite men jag har inte fått in något.
Roligast idag va ju iaf när jag tog av brädan för att fixa mina byxor och jag slängde ner brädan på marken (lite frustrerad ja!) och då börjar brädan att åka iväg, VÄLDIGT SNABBT! Jag börjar ju springa efter men kommer inte ifatt den. Den har nu alltså fått en väldig fart och jag fattar att de inte är någon ide HAHA! Så där står jag i backen och tittar på när min bräda åker iväg och den åkte väldigt bra gjorde den :)
Som tur va såg en skidåkare den och fånga den innan den hann in i skogen, tack skidgubben!

Så vid lunch så åkte vi hem och käka våra köttbulle mackor och jag upptäckte hur ont jag hade i mitt vänster knä. Och ja de va rödlila och svullet = ingen mer åkning för mig idag. Så jag har legat och slappa i soffan med ett svullet pulserande knä :S Hoppas de är bättre imorn.










Hittade ett par najsiga brillor på Hemköp som jag piggade upp mig med :)


Framme

Nu är vi framme i Sälen. Vi kom hit halv fyra och då gick vi direkt och hyrde snowboard och fixa liftkorten. Sen så checka vi in och nu sitter vi här :)
Vi har packat upp allt i vår lilla stuga, vi bor mitt i skogen på 22 kvm. Ikväll blir de att ta de lugnt, titta på tven och dricka vin .

















På väg!

Nu sitter vi i bilen, vi försovde oss en timme men va gör de? Vi har ju inte bråttom direkt. Vi har precis svängt mot Mariestad efter Skövde. Och här sitter jag i bilen och surfar :P Vi har köpt ett Comviq surf paket. De dära mobila bredbandet som man fyller på med refill kort. Skit smart och de är faktist rätt snabbt.

Tummen upp för de :D


Låten 2009

Lite sent men va sjutton! Detta är definitivt låten som förknippas med 2009. Speciellt min 20 års fest HAHA!

Räknesticka

Johan fick en en räknesticka av sin gammelfaster idag. Fan för de säger jag bara! Nu sitter vi här och försöker lista ut hur faan man använder skiten. Är hel knäpp liten grej och vi har googlat på de och har såklart inte fått några bra svar där. De va ju ett ag sedan de va poppis haha! Får se om vi löser skiten....

To be continued


Kung fu Panda

Haha älskar den här filmen !


Imorn drar jag!

Yeeey!
Imornbitti drar jag och Johan till Sälen ! Ska bli så himla gött att komma iväg lite. Och väldigt spännande för vi har ju bestämt att vi ska lära oss åka bräda också :)

Bilder från ett annat år i Sälen.

20050203







Today

Idag har de vart full rulle.
Jag och Johan åkte till Falköping och fixat grejer till i morgon.
Vi har handlat all mat, 1300kr gick kalaset på. Sen skule vi köpt Comviq surf också men de va ju slut. Så de får vi väl fixa de på vägen imorn ? Johan köpte underställ på ett väldigt välfyllt Intersport. Jäklar va folok de va. Systemet hann vi med också.

Och nu har jag färgat håret igen, med en annan färg den här gången. De blev ljusare, vilket inte va vad jag önskade men skit samma, får vänta ett par dagar och titta hur de ser ut efter några tvättar.


Lördag

Heeej!

Jag är uppe, har faktist varit uppe i en halv timme nu :)

Jag och Johan tänkte på en grej igår och vi har kommit fram till att: 1+1 inte alltid blir två. Ne för om man slår ihop två sandslott så blir de ju 0. Ja för dom går ju sönder . .

Fyrkantiga ögon

För en stund sedan åkte Miqo hem :( Trist men vi har haft en jätte skoj dag ihop. Vi kom ju hem hit vid tolv som sagt och förutom lite pauser så har vi spelat Mario heeela dagen. Alltså har vi spelat Mario i åtta timmar idag HAHA! Helt sjukt länge men jeäkligt kul :D


Fredag

Heeej!

Idag så gick jag upp tiiidigt och åkte till herrljunga för lite matematik. De gick helt okey faktist :) Efter de åkte jag till Johans place och dushade och sedan till Miqo för att hämta upp henne. Så vid 11.30 va vi här hemma och jag käkade lunch bestående av skagen pasta medans Mickan åt SPENAT! Fy faan, hon och Daniel har gått på någon sjuk diet som ska rensa ut kroppen. Nu sitter hon och äter isbergssallad med pressad citron och fyra skivor skinka. Haha tapper är hon iaf gumman min!




Home

Heeej!

Är hemma igen efter en liten kort arbetsdag.

Förut i dag på förmiddagen så va jag på riktigt kasst humör haha hatade allt! Grrr...
Men sen efter lite lunch blev de bättre och sen på jobbet va allt som bortblåst, tur de annars hade jag väl fått strtk av någon kund till slut. Mohaha!

Just nu värmer jag mat i microwawen och de går inge vidare. Maten blir ju inte varm!!! God Damn It! Tar ju sån tid!


Torsdag

Heej!

Är riktigt trött idsg, igen! Vet inte va som är felet på mig. Ska bli skönt att åka bort i en vecka iaf, inte för att vi kommer ha de bekvämt vi kommer ju ha sjukt ont HAHA!

Idag så blir de jobb igen, 14-19. Men innan de måste jag till Pressbyrån som ligger på andra sidan stan. Ska köpa ett comviq surf, kommer INTE klara mig utan internet en vecka!

I min säng

Sitter just nu i sängen och har myst ner mig. Ska ta och titta mig omkring i cybervärlden sen ska jag läsa. Just nu läser jag Dead as a doornail som är den femte i ordningen om Sookie Stackhouse (True Blood). Och dom är riktigt bra dom här böckerna, har ju läst Twilight serien också (Självklart på engelska) . Men dessa är snäppet bättre, mindre kärlek mer action!


Film

Tittar på Sommaren med Göran, haha vilken knäpp film!

Onsdag

Heeej!

Idag vaknade jag halv elva :S Inte bra, men jävligt skönt :D

I efter middag blir de jobb (!) 14-19 idag, blir skönt att komma ifrån huset ett tag haha! Annars blir de väl att gå ut med hundarna och käka lunch innan detta. Är för trött för att göra annat.


En sommar för länge sedan

Blu-ray

Mamma kom hem för en stund sen med en hyrfilm. Jiho va kul tyckte jag. The Proposal va de, så vi satte i filmen och upptäckte att de va en Blu-ray skiva och vi har inte en Blu-ray dvd. Jahopp . . . :(


Litteratur pris?

Haha sitter och tittar i arkiven i min blogg och hitta de här inlägget, Borde nog ta och bli författare? ;P

http://emeliieberglund.blogg.se/2009/january/kallblodigt-mord-i-broddarp.html

IQ 50?

Nu är jag tillbaka efter en lektion i matte. Ja va ska man säga, lektionen va på 50 minuter. Hur mycket jag gjorde? En si så där 5 tal, de är ju sjukt hur korkad jag är!


Tisdag

Heeej!

Vaknade klockan halv åtta idag av min moster som skicka sms, gör inget men när jag väl vakna upptäckte jag att jag hade vääldigt ont i örat. Grät nästan av smärta, måste legat på de vikt eller nåt. Somna iaf om och vakna klockan nio av mamma.

Idag händer de nog inte så värst mycket, ska till skolan hihi lite kul att skriva så. Känns mysigt på nåt sätt :)


Kass affärsidé

Har ni tänkt på de att i yes reklamen så står den ooootoligt trevliga mamman och säger att om man använder Yes diskmedel så behöver du knappt köpa någon ny flaska.

Men är inte de en fruktansvärt dålig affärs idé?


Nostalgi


F.R.I.E.N.D.S

Loooooove!


Måndag

Heej!

Gick upp vid halv tio idag och sen iväg till Herrljunga. Skrev in på mig Komvux och nu jäklar ska de läsas matte på riktigt den här gången!!!

Sen åkte jag till Miqo och vi snacka lite och planera lite inför sommarens äventyr! Åh de kommer bli så jäkla kul babe!

Vi åkte in till Herrljunga och köpte lunch och vi tittade på en film, Skytten med Wallander. God mat och bra film.

Tack för idag gumman <3

Jaop

Min dag har sett ut så här:
Kört Johan till Herrljunga
Ut med hundar
Haft magknip :S

Inte så himla rolig söndag kanske. .

S ö n d a g

Heej!

Sov till tio idag :) Hääärligt!
Sen så spelade vi Mario till klockan va tolv sen fixa Johan lunch. Och de va väl ingen hit (sorry kocken!) men vi åt alltså : Pytt i panna med en hamburgare och ett stek ägg :S Och nu har jag riktig magknip, åt bara en tugga av burgaren för den smaka inge bra, så jag åt upp ägget. Men jag skulle nog inte ens ätit den lille biten av burgarn. AJ!

Bra jobbat, verkligen!

Johan visade mig den här bilden, haha! Hittar ni felen i bilden?


Fel nummer
1. Varför sitter båda ungarna med kontroller när man bara kan spela en i taget på Super Mario Bros?
2. Varför har morsan tagit den den bästa platsen? Och ungen får sitter i 90 graders vinkel?
3. Spelet ligger på bordet och inte i konsollen.
4. Och de värsta av allt, konsollen är inte ens på!

Min bil och jag är inte sams

Heej!

Ja idag när jag åkte in till jobbet så gick de lite hett till ;P Jag kom till en korsning precid bredvid jobbet och får sladd. Så mycket sladd att framdelen av bilen åkte upp på trottoaren faktist. Hoppsan!

Sen nu när jag åkte hem så kommer jag till ett krön och möter en bil som inte hade bländat av, så Emelie väjar fast hon inte ser så värst mycket. Och kör fast i dicket. Som tur va va de bara 500 m hemifrån. Men jag fick ju inte upp bilen så pappa fock komma, han försökte i säkert 10 minuter tills vi fick hämta en lina. Så fick vi dra upp bilen.

Ja så de kan gå.

Sen så tog jag en cider förut också, fast jag lovat brorsan att hämta han ikväll. Men som tur va kom jag på de i tid, så jag hann bara dricka en fjärde del av den.

Klantarsel är nog mitt mellannamn!

Här kommer tre otroligt vackra bilder






Lördag

Heeej!

Lördag idag och jag har dragit mig upp ur sängen, vid halv tio närmare bestämt. Johan fick jag dra upp nu, han är ju så lat så han måste man skicka mopsarna på Moahahaha!

Idag så ska jag åka in och jobba en sväng 14-18. Och senare ikväll blir de nog att slappa, orkar inte hitta på något.

Chock!

Är de bara jag som har tänkt på de att både Sunes och Berts bästa killkompis heter Åke? Så kan man ju inte göra, de va värst va dom där Sören och Anders va påhittiga då!?
Eller är de något speciellt med namnet Åke?

Dofter som ger minnen

Clementiner är ju en skit god frukt tycker jag, men ändå mår jag illa så fort jag känner doften av dom. Jo för jag har råkat ut för att få clementinmögel damm i hela fejan. Fy faan! Men sedan dess mår jag riktigt illa när jag känner doften av cementiner.

Palmolivs dusch tvål med olivmjölk ger mig minnen i från de första året på Sötåsen.

Lite kul att dofter kan ge så mycket minnen.


Fredag

JAG ÄR UPPE!

Yes, vaknade i normal tid idag iaf :)
Idag är de fredag och jag är ledig igen, mindre kul kanske.

Men Johan han kommer hem ikväll, de är ju skoj :)

Stjärnfilter

Nu har jag prövat stjärfiltret också, jätte gulliga bilder blev de :D











Close up

Har prövat ett av de två effektfiltrerna nu. Skit kul va de att fota med Close up :) Hittade dock inte de jag ville fota, Snöflingor. De är ju bara en massa kristaller ute. Men men här är iaf lite bilder..












Skäms

Ush va jag skäms..
Faan nu är hela min dag i princip förstörd! BAJS!
Ja de är inte så att jag visat röven för kungen, jag vaknade för en stund sedan :S SKit, kommer aldrig kunna sova ikväll :(



Hästmannen

Sitter med pappsen och tittar på dokumentären Hästmannen, hahaha vilken underbar karl! XD




Otroligt het

Tittar på teater, hemma i soffan! Vart är världen påväg?


.


Onsdag

Heej!

Idag blev de jobb mellan 07.45-14.15. Riktigt trött va jag när jag vaknade, satte mig i bilen med mammsen och somna nästan . . USh och blä.

Nu när vi kom hem vid 16 så slängde vi i oss en sen lunch och sen ut med hundarna.
Min filter kom idag också:) Och nu passade dom! Så imorn när jag är ledig så blir de att leka med kameran XD

Klantarsel

De här är en riktigt "cool" snubbe som blir lite agressiv på Burker king, Mohahaaha!


Om jag va rik...

Om jag va rik skulle jag köpa en riktigt snygg bil..
Om jag va rik skulle jag köpa en ö...
Om jag va rik skulle jag köpa ett par desginer skor...


Kom och tänka på va jag skulle köpa om jag blev rik, men kom snabbt på att de beror ju på hur rik jag blev. Om jag skulle vinna 1 miljon skulle jag nog köpt en bil. Om jag vann en miljard skulle jag nog köpa allt som kom upp i huvudet.
Jag har alltid tänkt att om jag vinner en stor summa pengar så ska jag sätte in minst en fjärdedel av beloppet på ett konto som inte går att öppna förän jag är 40 eller i nödsituationer (går de ens att göra så?), skit smart enligt mig själv. För då kan jag leva loppan både nu och lite senare i livet.

Va skulle du göra?




Hulla Hulla!

Idag har Fridolf Filur namnsdag =D




Promenad

Heej!

Nu är jag nyklippt och ser klok ut i huvudet.

Jag och mamma gick en promenad med vovvisarna förut, runt skalleberg. De va mysigt och de såg ut som Narnia i skogen :D Här är lite bilder.













Små pojkar - Rejäla karlar

Bara för att man hoppar in i de militära betyder inte de att man är redo, fysiskt alltså .. HAH!


Tisdag

Heej!

Tisdag idag och jag är LEEDIG! Wünderful!
Idag ska jag klippa mig men annars aka jag inte göra något . . Slappa framför tven och vila bort snuvan i nesan.


Måndag

Heej!

Fy vilken dag de va igår, lång jäkla dag. Puh..

Idag soooov jag länge :D Mysigt va de, idag börjar jag 14 och slutar 20.30. Sen är jag ledig imorn YES!!

Ja mitt liv är rätt trökigt just nu, de händer inte så värst mycket. Jo en grej hände förut som va skoj, pappa slängde ut granen och hela vardagrummet blev grönt. Av barr alltså HAHAH!
(Ni skulle sett, de va roligare än va de låter!)


LÄNGE LEVE NÄSSPRAYEN!




Have I found the svar?

Min moster tipsade mig om detta och ja de kanske kan stämma?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Dyskalkyli

Söndag

Nu blir de jobb mellan 10.30-21.15 ...

De är någon som grillar!

Hahaha i säkert över ett år så har jag, mina mostrar och min pappa (säkert fler omkring oss) kört med den härligt frasen från Göta Kanal 2, ni vet när Peter Haber utbrister "De är någon som grillar!" .
Och nu sitter mamma här och berättar att hon såg just den filmen idag och att hon nu fattar va vi har hållt på med så länge .....

HAHAH!


Mohahah!

Vilket tönt kast! Kasta ordentligt kvinna!!!

Lördag

Heej!

Busy busy helg har jag just nu.
Idag har jag jobbat mellan 07.45-19.00 så jag har workat heeeela långa dagen! Är rätt trött i huvudet just nu. Vi ska kolla på Scary Movie nu är de tänkt, haha just va jag behöver :D


Fredag

Heej!
Vilken dag..

Dagen började med att jag försov mig, vaknade 10.24 skulle åkt hemifrån 10.30. Upp fort som fan, kläder på snabbt lite mascara och sen ut till bilen. Startar bilen? Ne! Helvetes faan! Blir så jäkla arg. Ringer pappa och han försöker hita någon bil eller någon som kan hjälpa mig.
Till slut får han tag på Sebastian som skulle komma och hjälpa mig. Medans jag står där och väntar så får jag för mig att försöka starta bilen igen. DÅ STARTAR HELVETET!

Kom iaf till jobbet 11.36, skulle börjat 11.00.
(har införskaffat mig ett par startkablar nu !)

Slutade jobbet kl 18.00 åkte direkt till Skövde-
Därmötte jag upp Emma o Alex och vi gick och käkade på Mango, Super god mat!
Sen tittade vi på filmen "har ni hört ryktet om Morgans?" de va en helt okey film, skratta många gånger.

De började med en bajsdag och slutade med en bra dag, tack flickor för ikväll <3

Min tatuering

Ja har ju tatuerat mig föresten! Här är den, snajsig va?

My day

Heej!

JA idag va minsann action på jobbet. Ambulansen fick komm för en kund föll ihop, läbbigt värre va de faktiskt. Men annars har väl dagen gått snabbt, dock väldigt snuvig. Min väntra näsborre är väldigt ur funktion!

Sen när jag skulle åka hem så startar inte bilen, snacka om att jag fick panik. Pappa som har bytt batteri och allt. Men jag behövde bara klappa lite på panelen och säga lite snälla ord så starta han så lydigt....
JA annars jävlar!

Well man ska inte klaga, de finns folk som har de värre ..


Torsdag

Heeeej!

Kom på att jag har ett paket att hämta ut från hm. En jag har ju råkat radera aviseringssmset, men man borde väl få en påminnelse snart? Eller är jag helt körd?

Idag så är iaf snuvan bättre, halsen gör inte ens lite ont heller :D Yeeey! Emelie är snart frisk igen!
Idag bir de jobb mellan 15-21, så jag får hoppas att de inte gör mig sjukare..

Deprimerande

Sitter och tittar på Du är vad du äter. Fy fan va deprimerande, va är de för fel på mig? Va har hänt med mig för att titta på detta skit program?


Hellskotta!

Är de inte typsikt? Skulle pröva mina ya filter här förut och självklart hade jag tagit fel storlek! GAH! Har iaf mejlat dom nu och hoppas att jag kan byta . . .

Onsdag

Heej!

Ush min näsa mår inge bra idag. Den är fylld med snor och är röd :S Yja!

Gick en kort sväng med hundarna precis, fy faan va kallt! Ush blir många korta svängar idag, vill inte vara ute förlänge inte!

Fick hem två filter till min kamera idag som jag beställde i måndag :)





Bilder från Tvspelsweb

Family guy!

Haha! Riktigt roligt program!


Moahah!


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Romantik

Igår hittade jag en choklad ask i bilen. Min mamma sa att de va säkert Johan som lagt den där för att vara gullig. Så jag skickade ett sms och fråga igår, men när jag inte fick något svar så har jag nu gått runt och trott att de kanske stämde. Att min pojk skulle göra en sådan romantisk shest?

Men tvi fick jag, han hade fått den av sin mamma oh glömt den där :S


-15 grader celsius

Heej!

Fy skruttan va kallt de är!
Har jobbat idag mellan 10-19, lång dag! Och när jag skulle åka hem så startade inte bilen :( Fan fan fan!
Som tur va kom Tomaso och räddade mig och min lile bil, så vi kunde åka hem igen.


Home

Efter en väldigt lång dag på jobbet, har jag nu smält i mig en bakpotatis. Och fy faan va gott de va!

Hiihi har flinat hela dagen åt en sak som hände innan jag gick in på jobbet idag. De är inget särskilt, men jag mötte Ingela på parkeringen och hon sa: Hej Mimmi!
De jag tycker är kul är att dom fortfarande efter alla dessa år kallar mig Mimmi, kul tycker jag för jag ler varje gång dom gör de :D

Nu blir de sängen ...


Vafaaan?

Varför varför varför i hela vida världen har jag haft den här låten i huvudet hela dagen? Va inte de här en reklam för väääldigt länge sen?


Måndag

Hej!

Idag blir de jobb mellan 12-21.15. Har vart ledig så länge nu så de gör inte så värst mycket. Kommer nog va rätt trött när jag kommer hem dock :S

Ching Ching!

Söndag

Hej!

Ja den här dagen har väl inte vart så speciell. Vi har gått runt skalleberg, lagat mat och spelat Mario. Men jäklar va kass jag är på Mario. Riktigt sorgligt...

Nu blir de Bones och sen Wallander.

Dålig humor

Jag och pappa sitter och diskuterar julen och jag frågar :
"När ska granen ut då?"
"Ja han sa att han skulle åka vid fem..."

(Johan åker till Norge vid fem tiden Mohahahah!)

Konstig lunch

Heej!

Ja nu vankas de mat här i stugan. De blir rösti, kyckling och prinskorv till detta bearnesås. Ja jag vet konstigt! Men anledningen till detta är Johans rädsla att vi inte kommer bli mätta. Så då la Johan till prinskorvarna i menyn. Hmm, undrar om prionskorv med bearnesås är gött?

Kvällens film


Emelie the chef

YEAH! Har precis slängt ihop en potatisgratäng ;D Woho den kommer bli grymt god. Och alla kommer säga, Wow emelie vilken talang! 

Tsss.. Ne men jag har gjort den faktist, men de är säkert för mycket peppar på :S Va kanske lite väl generös, hoppas ingen märker något Mohahaha!


Mario


Burr

Tja!
(ovanligt med ett tja va?)

Nu har jag och Johan vart ute med hundarna i de elva minus kalla vädret. Fy fan, mina kinder är köldskadade! Ser ut som en tomat i fejan :( Buhu, hundarna frös också mest lille Wille.

Men nu är vi inne och tinar, nu blir de snart Mario igen ;D Mohahaha! JAg är ju grym påt (dör hela tiden)!


Lördag

Heej!

Ja dagen igår gick ju ut på att få ur all alkohol ur kroppen HAAH! Men skoj hade vi allt på nyår :)

Nu blir de Mario maraton med Johan och sen blir de foood.

Pictures from last night




















































































































International hangover day

BAKIS!


Igår dansade jag så mycket och så vilt att jag har JÄTTE träningsvärk i kroppen och sen kräktes jag upp allt som kommit ner i magen under dagen. Och faan va smal och snygg jag känner mig idag ;D

Kan någon vara snäll och komma hit och skjuta mig? För Johan vill inte ?!