Torsdag

Heeeej!

Fan va trist min blogg är, skriver ju bara en gång om dagen och om vadå? Inget känns de som. Men men de kommer väl tillbaka hoppas jag. Verkligen!

Idag så har jag jobbat mellan 08.30-14 och nu är jag hemma hos lille Bods igen :) Har slängt i mig en matlåda, eller innehållet inte själva lådan hehe. Ska strax ta och gå en sväng med henne med, ska bara få tillbaka orken. Sen jo va händer ikväll, jo då ska jag åka och jobba. IGEN! Vi ska nämligen inventera ikväll, jihaa prisa guuuud så skoj !!


Onsdag

Heeej!

Idag så har jag vart ledig igen :) Jag fixade lunch vid ett tiden och vid kvart över tre mötte jag upp Ingeling och Mårten på hundklubben. Vi tränade agility med alla hundar. Först tog jag några lopp med Wille och han var seeeg haha ! Men han tyckte att de va skoj :D Sen så prövade vi Bodil också och de tyckte hon va JÄTTE skoj. Får snart åka dit igen och träna hihi. Kul att se att hon gilla de iaf, sen fikade vi också. Ingela hade med krämbullar som va så himla goda !

Nu sitter jag i soffan och kämpar med att hålla ögonen öppna, fan va trött jag är . Måste se Greys iaf, får se om de blir Big Brother idag. Kommer nog somna innan höhö . .

Tisdag

Heeej!

Idag är jag ledig :) Thats lovely, så jag har bara slappat. Lagade pannkakor till lunch och de är alltid så himla gott, fattar varför mamma inte gjorde de oftare när vi var små?! Pån promenad har jag vart med, jag tryckte in Bodil i bilen och åkte den långa kilometern hem till mamma och tog med grabbarna ut. Bodil fick sitta kvar i bilen, Varför? Jo hon gör ju inte promenaden så fridfull direkt. Så hon gick jag ut med efter se. Mamma är på kurs idag nämligen och därför tog jag ut de små liven.

Ikväll blir de kurs med Bodil igen, de ska bli skoj :D

 

Måndag

Heeeeej!

Idag så gick vi upp vid halv tio, åt frulle och sedan slappade vi lite i sängen. Bodil sov och jag läste. Sen gick jag, mamma, Johanna och alla hundarna runt skalleberg i sooooolen :D Älska solen! Lagat mat har jag gjort också, lövbiff med champinjoner och kantareller, smakade MUMS!

Idag så ska jag jobba lite, 16-19.30. Nu blir de dushen!

Söndag

Heeeej!

Denna dag har gått ut på en sak: Städning! Och de har jag gjort med! Duktigt Emelie, mycket duktigt :D (Klapp på axeln). Sen har jag och pappa fixat till listen i min ugn, som Johan ansåg vara omöjligt haah! Tvi fick du Johan ;D Sen har jag gjort en helt egen korvstroganoff, blev helt okey. Lite myket tomatpure bara, men nu vet jag de te nästa gång. Vet ni föresten hur svårt de är att få upp kokat ris från golvet. Jo jag mitt klantarsel lyckades ju tappa massor av ris på golvet när jag skulle lägga över maten till en matlåda. Så först så försökte jag tvinga Bodil och äta upp de, men hon den mesen tyckte ju inte att de var gott ?! Så jag fick ta en matkniv och försöka samla upp alla dessa riskorn. Ja de va inte skoj alls. . .

Lördag kväll

Efter Ekornavallen så åkte jag hem och gav Bodil mat och sedan vidare till Miqo! Som jag inbte träffat på en hel månad! Holy!
Hon visade kort från Thailand och vi tjötade skit och sedan bjöd dom på Taco. Och sedan tittad vi på två filmer, den första hette Buried den va lite halvkass faktist. Sen såg vi Terror på Elm Street som var bättre .

Tack bästis för igår! <3




Lördag

Igår så åkte jag till Falköping vid ett tiden och mötte upp Ingela, Mårten och Veronica med alla hundar. Vi åkte ut till Ekornavallen och släppte alla fem hundar :D Fikade gjorde vi med, de va mysigt :D
























Kvällen igår

Kvällen igår blev bättre än vad jag trodde. Jag jobbade ju först till 19 och efter de så handlade jag mat för 1100 kr! Så nu räcker det nog ett tag ;)
Sen så åkte jag hem till Boddan och och packa upp all mat och åt glass. Sen ringde jag mamma och jag åkte hem till henne. Där satt Hannes och vi pratade en stund om allt och inget. Sen kom pappa hem och vid ett åkte jag hem. Bra kväll !

Fredag

Heeeej!

Äntligen har jag fått prata med min Miqo <3 24 timmars hemresa låter inte lockande kan jag säga, hu! Men de verkar som om dom har haft de skönt och kul ! Och de är ju kul för deras del :D
Själv har jag vart ute med Bodil och tränat lite har vi med gjort, hihi. De är kul att se att hon är så himla villig ska nog kanske ta och åka till klubben på söndag? Får se vad de blir för väder.

Idag så ska jag jobba mellan 14-19, löning är de idag med så de blir nog fullrulle på jobbet. Ska ta och handla mat efter jobbet med tänkte jag, lika bra att få de gjort. Har vart duktig och satt över lite pengar till sparkontot med, så snart kan jag köpa ett nytt objektiv till min lille pärla. Har verkligen saknat mitt objektiv, mer än vad jag trodde att jag skulle göra. När jag köpt de ska jag börja spara till en resa :)




Pink roses
























Torsdag

Heeeej!

Idag har jag jobbat mellan 07.45-13, efter de åkte jag hem och fann ett vykort från Mickan som vart i Thailand. De lustiga var ju att dom åkte hem igår, men hey de tar väl tid för ett litet kort att resa från andra sidan världen. Kan inte människan höra av sig snart? Va faan lixom ;D

Kom hem någon gång!, säger Sur-Emelie



Vart tog dagen vägen?

Ja den här dagen har ju gått snabbt haaha! Jag har vart ute på promenad med mamma, tvättat och bara slappat. Är gött ändå att ha såna dagar ibland då man inte gör något. Nu tittar jag på Family guy samtidigt bråkar jag med Bodil. Jag försöker ryka hår från hennes öron och hon bits, bra team va?

Back to teven :D

me, just dancing the bonna twist dance



Onsdag

Heeeej!

Jag mitt klantskalle glömde ju att ställa alarm igår kväll, så jag vaknade upp kvart i ett! Antar att minkropp behövde de efter många dagar jobb i rad. Men hade väl hoppas på att få ut mer av dagen idag kanske . .



Mördare

På vägen hem idag körde jag på en hare :( Stackars lille haren, va skulle du springa ut på vägen för? Jaja jag gjorde den iaf en tjänst när jag faktiskt tog bort den från vägen. Och nu så döda jag precis en spindel med tidningen Hundsport som partner. Hur ska jag sluta?




Första kursdagen :)

Idag så slutade jag jobbet kl 17. Och då fick jag åka raka vägen till Shell för att fylla på både bensin och olja. Sen hem till moster där mamma och Bodil väntade, men mamma hon drog på en gång och jag stannade kvar och fikade lite. Sen åkte jag ut och kursen drog igång kvart över sex och slutade halv nio. Kursen gick bra och kommer vara så nytig för min lille jycke. Allt var så himla kul tyckte hon men jag lyckades ändå hålla kontakten med henne. De kommer nog gå bättre ju längre vi kommer i kursen :D
Just nu är Bodil TRÖTT! Hihi...

Nu så blir de Big Brother!





Tisdag

Heeeeej!

Idag blir de jobb mellan 08.30-17 och sen kurs med lille Bodil kl 18.15.  Ska bli skoj ! :D

.


LÄNGTAR


Efter sommaren!


Måndag

Heeeej!

Min dag blev ju inte som jag hade tänkt mig precis. Jag vaknade flera gånger under natten och sen vaknade jag av att Johan åkte tebax till Norge. Sen ringde chefen och frågade om jag kunde jobba 08.30-16 istället för 16-21.15 . Och de ville jag ju, men jäklar va trött jag var när jah hävde mig upp kvart över sju. Och tvingade mig in i dushen, fast de jobbigaste var att jag drack räätt mycket vin igår kväll. Ja min lille skalle var rätt trött ;P

Så nu sitter jag och tittar på tv och har fortfarande ont i mina fötter efter jobbet. Fast de gick ju fint att jobba på golvet idag.




Finally

Äntligen är jobb helgen över och de firas med vin, chips och Big Brother. Så hörs vi imorn <3

Fredag

Heeeej!

Idag så vart man ju inte särskilt gla när man öppna dörren. Så jävla mycket snö de har kommit eller? Kunde ju knappt få upp dörren.

Här ska ni få höra en knäpp grej, igår morses när jag skulle ta på mig mina linser så hittade jag inte höger linsen i behållaren? Hur konstigt är det? Den kan ju bara gå upp i rök ?!

Idag så blir de jobb mellan 13.45-18. Sen kommer Johan hem ikväll <3 

Underbart hundliv

Åh vad glad jag är över att ha Bodil, speciellt när man kommer hem och finner detta .

Detta är mina glasögon, ja delen som man sätter bakom örat, va kallas de?. Så tack Bods för att du förgyller mina dagar med så mycket kärlek !

Jag just nu :


Torsdag

Heeeej!

Idag så fick jag jobba tidigt, 07.45-15. De är så himla hårt för mig att gå upp tidigt på morgonen, de sjukaste var att jag vaknade först kvart över fem ? Men somna om till kl 06.15. Skulle kanske inte gjort de? Men dagen har gått hyfsat ändå, lite grinig kände jag mig där ett tag men de gick över. De finns två grejor jag vill ha just nu: pengar och sooool! När jag kom hem så åt jag en väldigt sen lunch och sne började jag städa. Nu myser vi i sängen och ska göra de hela kvällen !




Onsdag

Heeeej!

Idag har jag jobbat hela jäkla dagen! 10-19.30, så de har inte vart mycket fritid idag ;D Men nu blir de Greys Anatomy <3 'Och efter de Big Brother .

Kanske borde bli lite mer så här?


Tisdag

Heeeej!

Idag är jag ledig, så dagen har gått ut på att inte göra något! :D Så jag har vart ute och gått med mamma, gjort lasagnette till lunch som jag lyckades bränna? Tror jag hade för mycket färs så de inte blev något sås. Jaja min matlagningsskills är ju inte något vidare. De visste vi ju innan. Målat naglarna har jag gjort med och jag eldar !

Just nu så tittar jag på en massa skit på tv, ska snart ge Bodil mat och ta ut henne på en kortis. Sen blir de mer slapp och sen blir de kvällsmat lagning :)




Måndag

Heeeeej!

Idag så vakna jag upp vid tio och käkade frulle. Kollade på Efter tio och vid elva gick jag och mamma ut med alla jyckar. Sen va klockan helt plötsligt halv ett och jag fick skynda mig att slänga ihop lite lunch. De fick bli en pastasallad med kyckling, fetaost och pesto. Sen jobbade jag mellan 14-19.30. Nu är jag hemma igen och har käkat resterna från lunchen och myser med min lille Bodil <3 Tittar på Ullared och tackvare dom så är jag skit sugen på negerbollar! Visar massor av kakor och kaffe, dreglar!

Btw, jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande men jag glömmer hela tiden, konstigt nog!

Min söndag

Heeej!

Idag så mötte jag och Johan upp Emma och Alex i Vårgårda vid halv elva. Sedan tog vi bilen mot Göteborg och födelsedagsbarnet :D Men innan de så lämnade vi av Johan på stationen och han åkte vidare mot Norge :( På vägen till Anna sen så åkte vi fel såklart! Fan att jag missade avfarten, att de ska vara så svårt! Jaja väl där så fick Anna en jätte kram och Bodil fick följa med in och leka med Oliver. Anna bjöd på Tacos och hennes allra första egengjorda tårta :D Och de va så himla gott alltihop Änna!

Tack för en jätte mysig dag flickor <3

Ikväll blir de Big Brother och teve mys!

"Roadtrip"

Idag blire roadtrip till Göööööteborg!

Med dessa töser <3


Anna 22 år

Grattis på födelsedagen gumman <3



Lördag

Heeeeej!

Idag så har de vart en riktig slapp dag. Jag och Johan gick upp vid tio och vid elva satte vi oss i bilen mot Falköping. Målet var Kupan, en second hand butik. Som inte var mycke att hänga i gran. Besvikna åkte vi och köpte semlor, eller Johan köpte semla men jag köpte en nougat beskvi. Semlor är i särklass den äckligste bakelsen! Ush grädden och mandelsmassan :S Bullen är dock väldigt delikat :) Sen åkte vi hem och fikade och sen satte Johan igång att fixa med vår antenn som är kass. Sen vr de helt plötsligt tre där ute, pappa och farbror joinade Johan. Jag? Jag satt inne vid dator och teven :D

Ush och fy!



Fredag

Heeeej!

Idag så fick jag jobba tidigt igen :) 07.45-14.15 och jobbet bjöd på smörgåstårta, mumsigt! Sen åkte jag hem och jag och mamma tog en promenad med vovvarna och sedan dess har vi städat. Fast nu har Johan fastnat med att försöka fixa vårt avlopp i badrummet. Pappa ska snart komma och hjälpa honom. Jag är vröööööl hungrig så jag röstar på middag väldigt snart . VÄLDIGT snart.




I min hall

Jag och Johan pysslade med detta förut! Tyckte de blev super fint jag :D



Sen så har vi spenderat kvällen med att spela kort och dricka grogg. Eller jag drack en och Johan drack flera ;) Nu så fungerar boxern igen så snart blir de Big Brother !

Torsdag

Heeeej!

Idag fick jag jobba lite mellan 08.30-14. Jobbet gick snabbt och efter jobbet väntade Johan med lunch. Spagetti och köttfärssås blev de. De va gott de! Sen fick jag ett sms att ett paket fanns att hämta ut, i Fristad! Suck, så jag tog med mig Johan och Boddan och åkte dit. När vi ändå var ute och åkte tog vi svängen förbi Borås och köpte födelsedagspresent åt Anna och mat till i helgen.

Nu så sitter jag här lite sur för att jag inte får igång elden! Gah blir tokig, fattar inte varför de inte går?! Johan säger att de är för att de blåser så mycket ute. Och inte nog med de så har vi inge tv! Buhuuu! Snart ska jag fixa kvällsmat. .




Aldrig mer Ikea grejor

Idag när vi åkte hem från jönet så tänkte jag : Åh va kul de ska bli att komma hem och fixa med grejorna vi köpt. Men ack va fel jag fick.  Med en pajkvän som har tålamod som en bajkorv så gick de hela åt skogen. Till slut åkte jag upp till mamma för att jag inte orka med honom längre. Mamma hjälpte mig med mina gardiner till sovrummet <3 Tur att någon har tålamod :D Åkte hem igen och hemma va de samma som innan, nu ligger han dock i soffan och är lugn. Tror att Johan är lite smått skizofren (stavning?) . ..

Onsdag

Heeeej!

Idag åkte jag, Johan och Bodil till Jönköping. Johan köpte delar till sin bil och efter de åkte vi till Ikea. Vi kom därifrån med två rullgardiner, en visp, en magnet till knivar och fötter till bord och stolar. Haha har aldrig kommt ut därifrån med så lite grejor. Efter så gick vi upp och käkade lunch på Ikeas resturang med, vi fick kyckling file med pommes för 89 spänn. IHOP. De är billigt de ! Sen köpte vi oss en ny hemtelefon med på elgiganten.

Nu blir de fix här hemma :D

Besviken

Nu har vi smakat på sushi här i lille stugan. Och vi är djupt besvikna efter allt vi hört om de. Visst de va inte äckligt men de smakar ju inget! Absolut inget :( Nja jag ska ge veggie en chans istället.




Tisdag

Heeej!

Idag så åkte jag in till stan med mamma vid halv tolv. Vår tanke var att vi skulle luncha sushi på en nya asiatisk resturang i Falköping. Men när vi kom dit så var de knöööök fullt. Så vi hoppade de och gick till en annan resturang och åt buffe. Synd bara att buffen inte var så jätte god, men den friterade fisken va mumsig :D

Sen hade jag möte på jobbet mellan 13-14.30 och efter de åkte jag hem till Ingela och Mårten för att hämta min mamma. Vår andra tanke var att vi skulle till Kupan, en secondhand affär. Men den öppna fem och klockan va inte ens tre. Så vi hoppade de med, sen åkte vi och köpte med oss sushi hem istället. Så ikväll blir de sushi och jag hoppas för all del att de är gott, eller iaf för min mor skull ;P

Vi fick hem lampan idag, jag finner den mycket söt :D Synd bara att lampan är helt skev och fel monterad. Men vi ska få en ny ..






Balsaminco Bodil

Idag när jag skulle hälla över balsamvinäger till en annan flaska, så kom Bodil och knuffade till mig. Och de slutade med att Bodil fick balsaminco i huvudet och i nacken.








Monday night

Hemma igen!

Sitter och väntar på min pajk som ska komma hem. Då blir de natta mat och sedan sängen. Men nu ska jag titta på Big Brother :) Älskart ;P Fick höra att min lille kusin har blivit gipsad :( Stackars liten, inte får man gå och bryta ben på de sättet heller ...

Måndag

Heeeej!

Jobb helgen är äntligen över! Igår så jobbade jag 12-20, efter de hämtade jag upp Johan på stationen och sen åkte vi hem och hämta Bodil hod mamma. Och till kvällsmat köpte vi med mat från wokstugan :D MUMS!

Idag så vakna vi upp vid halv tio och gjorde scones :) Älskar verkligen scones, så jäkla lyx över de. Jag och mamma har vart ute med dogsen och Johan rensar i vårt lilla skjul. Snart ska vi fixa lite lunch och sen blir de jobb mellan 16-21.15.




Lördag

Idag blir de jobb 12-21.15 ..

Fredag

Heeeeeej!

Idag så vaknade jag av att Bodil rev mig i näsan och min näsborre blev attackerad av en klo. Så jävla ont de gjorde, morr! Inge kul sätt att vakna upp på. Dagen har vart lugn, åt pannkakor till lunch. Och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och då ska vi ta hundarna och gå ut och gå. Sen blir de jobb mellan 17-21.15.




Film mys!

Då jag jobbar sent både fredag, lördag och söndag så blir de film mys ikväll istället :D


Frankrike - Bretagne

Frankrike åkte jag till mars 2007. Vi åkte dit som "utbytesstudenter", vi praktiserade på gårdar i Bretagne samtidigt som vi fick åka runt och se mycket. En av de roligaste utmaningarna i mitt liv, då endast barnen i min familj prata engelska :D


Gården jag bodde på































Min värdfamilj





Torsdag

Heeeej!

Idag blev de jobb mellan 08.30-14. Soft tid och efter jobbet så handlade jag lite godis och hyrde en film. Mamma hade tagit med Bodil in till jobbet då hon börja när jag slutade. Måste vara de smartaste vi någonsin kommit på morsan?! När jag kom hem käkade jag lite snabbt och sen fick Bodil mat. Sen gick vi runt skalleberg och de va mycket mysigt. Men när jag kommit halvvägs i skogen så upptäckte jag att jag tappat kopplet, yes bra jobbat Emelie. Så de var bara att vända.. Under tiden ringde Johan och berätta att han kommer hem på måndag och är hemma hela veckan :D Yeeeeey!




Skottland - Edinburgh

Sitter och tittar i mina mappar, hittade mina bilder ifrån Skottland och Frankrike! Så nu lägger jag upp dem här tänkte jag ! Måste ju pigga upp bloggen lite ;P

Kommer inte ihåg exakt när vi var i Edinburgh men enligt mappen står de november 2006.














































































Onsdag

Heeeej!

Vilken bra dag jag har haft :D

Upp vid halv tio käkade frulle sen så åkte jag hem till mamma för att ta ut grabbarna. Så jag tog med Eddie och Bods och gick runt Skalleberg. Sen så tog jag mopsarna en liten sväng. Sedan åkte jag hem och dushade och slängde in Bods i bilen. I Herrljunga mötte jag upp Miqo för lunch. Vi käkade varsin pizza och efter de tog vi en promenad, båda med grov matkoma.

När jag kom hem så satte jag igång och städade, blev klar för en timme sedan så nu tar jag de bara lugnt. Ikväll blir de bakpotatis till kvällis :) Mumma !

Note to my self: Köp ALDRIG mer malda hundben! Ligger smulor i hela bygget!

The Tele is my friend

Satt precis och tänkte på de att jag umgås ta med fan mer med min teve en med min pajk. Sorgligt eller hur?

Snart blir de jobb mellan 15-20.30.

Tisdag

Heeeeeej!

Idag så vaknade jag upp vid halv tio, sen åt jag frukost och nu kom jag precis in från en promenad med mamma och grabbarna. Eldar har jag börjat göra med!

HALLÅ TISDAG OCH HALLÅ MARS!