Torsdag

Heeeeeeeeej ! Idag så har jag jobbat mellan 10-19.30. Jobbet gick väl bra, men ack så varmt de var! Har svettats som en gris höhö ( nöff nöff ) . När jag kom hem från jobbet överaska johan med färsk fisk, den grilla vi och nu ligger den i magen :) nu blir de family Guy och sen sängen, ska upp tidigt imorn .

Bodil 1år!

Idag fyller bästaste Bodil ett år. Säg grattis till gullet!























Onsdag

Heeeeej!

Vaknade upp idag av att Johan va väldigt arg, han låg utan täcke och flugorna tuggade på honom. Vi kom upp vid nio tiden och vid tio åkte vi till Borås. Jag skulle köpa kläder tills på fredag och efter väldigt lång sökande så hitta jag till slut. Sen så åkte vi till Ö&B och Rusta, på Ö&B köpte vi glas och på Rusta köpte vi en liten bädd till Bodil. Sen käkade vi lite snabbt och sen handlade vi mat. Massor av mat! Så nu är kyl och frys fulla igen :) Sen när vi kom hem så slappade jag och Bodil i skuggan, sen så har jag hängt upp en ny tavla idag. Helt själv, de ni!
sen gick jag och Bodil upp till mamma och hon hjälpte mig färga håret. Så nu sitter jag här igen, med en sjuk och sur karl och har precis ätit vatten melon. Älska vatten melon!

Här är den nya tavlan, fin va? Byrån ska bli vit, de är helgens projekt.





Tisdag

Heeeeej!

Vilken dag! Vilket väder!

Dagen började med att jag snoozade alldeles för länge. En halv timme närmare bestämt, och de betyder att de bara fanns en halvtimme kvar att fixa till mig på. Men de gick bra, hann med gott och väl. Jobbade mellan 08.30-15 och de gick fint! Väldigt varmt på jobbet bara. Sen så åkte jag hem och skulle käka, men då hade Johan glömt att lämna nyckeln hemma. Så jag satt utanför och Bodil innanför. Bodil vart mycket upprörd kan jag nog påstå :) Till slut fick jag tag på mamma som också har en nyckel (hon hade vart och handlat hon) så jag kom in. Sen gick vi ut och la oss på en filt i trädgården och läste, eller jag läste Bodil titta på höhö. Nu har Johan åkt till Herrljunga en sväng, så jag får lite ensam tid. Skönt det med ibland.


Måndag

Heeeej!

Så nu är de verkligen tillbaka till verkligenheten. Efter två helt underbara helger så är de faktiskt dags att långsamt gå tillbaka. Trist, men dessa två helger kommer jag leva länge på :D

Idag så ska jag jobba 16-21.15, halva styrkan på Willys har ju gått på semester så de kommer bli lite tomt. Har packat upp alla grejor och vi tvättar som galningar haha. Mycket i tvättkorgen just nu. Johan den lilla nörden spelar data spel och jag försöker roa mig med annat.
Snart ska vi göra lunch, panerad torsk och färskpotatis, Mums!




Midsommar 2011

Torsdag

Vilken midsommar jag har haft! Helt underbar har den vart. Vi (jag, Johan, Miqo, Daniel, Therese, Johan och Bodil) åkte ner till Grebbestad i torsdags eftermiddag. När vi kom ner så grillade vi korv och sen drack vi och hade de mys. Sen besteg vi berg :D 




Medans vi åt korv med bröd, åt Daniel KETCHUP med korv o bröd.


Therese lilla fiende








Bodil tyckte vågorna va läskiga






Sjukt gott vin, SMAKA!

































Fredag
På midsommarafton så hade vi midsommar lunch och drack akvavit, eller Johan och Daniel drack akvavit. Sen när vi flickor gick för att dusha och fixa oss (vi var borta i en timme!) så däckade grabbarna på soffan. Men dom vaknade upp och vid nio tiden gick vi ner till stan. Vi flickor gick till Terassen och grabbarna till Röde orm. Sen var de dags för nattakäk, langos! Världshistoriens goaste fyllemat! Synd bara att jag glömde kameran i husvagnen..

















Inte vatten....






Lilla ölen..




Lördag
På lördagen hände inte värst mycke, vi vaknade va lite hängiga. Sen gick vi flickor till Tanumstrand och titta lite i Sportshopen. Jag kom därifrån med ett par dojjor, ett par jogging dojjor. Bra att ha när man ska ut å gå. Man ska ta hand om sig!
Sen käkade vi en glass och gick hem till grabbarna. Då tyckte vi alla att de va lunch dags så vi åt fläskfile och färskpotatis, mycket god lunch! Sen på kvällen bestämde vi att vi skulle på resturang, så vi gick ner till en skaldjurs resturang. Jag åt räktallrik, så jävla gott! Vill ha mer! Efter de gick jag, Johan, Miqo o Daniel till Grebys och tog oss några bärs.









'



















Onsdag

Heeeeej!

Back to reality! Igår så jobbade jag mellan 16-20, en helt lagom tid efter vår lilla mini semester.

Idag så jobba jag mellan 09-15, eller jag försov mig :S Mamma ringde fem över nio och undrade vart jag höll hus. Fick skynda mig att borsta tänderna och springa ut till bilen. Hatar att försova mig, förstör ju hela dagen  ! Efter jobbet så handlade vi inför midsommar helgen och sen blev de systemet. Kom hem vid fem tiden och har sedan dess inte gjort något. Bara slappat och myst med Bodil. Packat har jag börjar göra med, duktigt Emelie!

Nu ska vi grilla hamburgare!

 

Edinburgh dag 4

Den sista dagen i Edinburgh var det pappas 50 års dag! Så vi sköt party poppers över allt i deras rum :D Vi käkade frukost och sen gick vi iväg mot vår enda aktivitet den här dagen, Mary Kings Close. Man fick inte ta några kort där nere men jag hittade ett helt okey youtube klipp som jag kan visa er .



Sen käkade vi lunch och vi två åkte vi ut till flygplatsen. . .

Edinburgh dag 3

När dag tre kom så vaknade jag upp med halsont och kände mig allmänt hängig. Men de gjorde inte så mycket, för idag var de bilfärd som stod på schemat. När vi skulle till slottet dagen innan tog vi en taxi och träffade en helt fantastisk karl :D Han erbjöd oss en guidad tur i skottland som vi nappade på. Så kl 08.00 kom han och hämtade upp oss och vi åkte norrut. Idag var de Johannas födelsedag dessutom, hon fick nessietofflor, nessiehaklapp och fårtofflor till bebisen :) Första stoppet blev att kolla på en väldigt gammal bro, jäkligt tuff!












Visa kunde somna sittandes . . .


Efter de stannade vi vid ett naturreservat, som va sjukt vackert!




































































Nästa stopp var i en gullig liten by för lite fika.






Sen åkte vi vidare..










Nästa stopp va hit! Här fick vi en guidad tur i destilleriet, vi fick höra ALLT om hur man gör Whisky. Som innan hade nog grabbarna roligare än vi töser...






Sen åkte vi vidare..






Nästa stopp var Loch Ness, med hopp om att se Nessie!


































När vi var på väg tillbaka mot land så hörde jag något. Så jag vände mig om och möttes av dom här! Jäklar va rädd jag blev! Sen blev jag kär och ville ha egna.






















Sen åkte vi hemåt igen. Vi var inte hemma förän 10, då hade vi varit borta i 14 timmar och kört 70 mil, allt detta tackvare världens bästa taxi Mike !






























Edinburgh dag 2


Dag två bestämde vi oss för att utforska staden. Så först på schemat stod Edinburgh Castle. Som inte bara va väldigt vackert, de hade massa fina museer också.





















































































Efter slottet gick vi till The Scotch Whisky Experience. Där fick vi först åka i en whisky tunna och fick höra en berättelse. Tänk er sagoslottet på Liseberg, fast allt handlade om whisky. Efter de fick vi en fjärrkontroll med en liten högtalare. Så tryckte man in nummer så fick man hör hur dom gjorde det och hur dom gjorde de andra. På svenska dessutom! ;D Sen så fick vi alla gå in i ett rum där en guide förklarade om de olika områderna i Skottland och vilka som gjorde vilka smaker. De fanns fyra olika dofter vi fick lukta på och när vi valt vilken vi gillade mest fick vi smaka på en whisky som påminnde om den. Jag drack inte en droppe för jag hatar whisky. Men min pappa är ju riktig fantast och Johan med så dom och bröderna mina hade riktigt skoj där !
Dom har skottlands största samling av Whiskey...


















Efter de så gick vi till en pub och drack öl. Sen käkade vi go mat och sen gick vi till en pub och sen änu en pub, där de blev för många vodka cranberrie för min del haha.



























Edinburgh dag 1

I fredags så åkte vi från Broddarp kl 05.00 och hämtade upp Hannes o Linda i Habo vid 06. Sen började den ca 3 timmar bilresan. Pappa visste fortfarande inte vart vi skulle, han fick inte vet det förän han fick sin biljett på Skavsta flygplats. Och han hade tydligen inte anat något heller. Han sa att när han märkte att vi började åka mot sthlm så trodde han att vi skulle åka över till Tallin. In i baren på flygplatsen så att mamma fick lugna nerverna haha. Sen så var de dags att gå på flyget. Och vi såg Babben, tufft va? ;P Mamma klarade iaf flygresan jätte bra och när vi kom fram till Edinburgh var kl halv två på förmiddagen. Så vi chejcka in på hotellet (Edinburgh House Hotel) och begav oss ut i staden. käkade lunch på en italiensk resturang sen gick vi på Princes street och kika lite i affärer. Jag köpte ett par Converse, senare visade det sig att jag och Hannes köpte samma modell höhö. Sen på kvällen gick vi på Royal mile och det fick bli en italiensk resturang igen på kvällen. Och en massa öl de klart :D










Hotellrummen va jätte fina! Och stora ! Mamma och pappa fick två dubbelsängar och en enkelsäng, Offe och Johanna fick sex sängar, jag och Johan hade tre bäddar och hannes och Linda fick en dubbelsäng. Haha!




Pilrig street










Leith Walk
























Princes Street


























































Old town










Royal Mile










Today is the day !

Efter månader av planering så är de äntligen dags! Idag åker vi iväg på pappas överaskningsresa. På måndag fyller pappsen 50 år och de ville vi fira ! Så idag åker vi hela familjen till EDINBURGH!


Torsdag

Idag blir jobb melllan 13-19. Slänger in en fin bild som en fin tjej tagit <3


Fasen också

Kul, lägger mig i sängen för att börja läsa min nya bok när jag inser att jag redan läst den .......

Onsdag

Heeeej!

Vilken bra onsdag jag har haft! Vaknade upp vid tio. åt frukost med min karl. Sen fixade jag och Johan lite med tavlor i vardagsrummet, Johan blev sur så de va inge skoj. Men fint blev de så jag är iaf nöjd :D

Sen åkte jag hem till Miqo vid ett och vi åkte till Borås. Med uppdraget hitta midsommar klänning och skor till henne. Vi leta och leta, det tog sin tid men till slut hitta vi de hon ville ha :D Efter de så fikade vi på Waynes och planera lite midsommar. Sen var det bio tajm! Vi såg Baksmällan 2 och den var riktig bra. Ettan var dock snäppet bättre. :)


F*ucking Angry birds!

Att man kan älska och hata något så mycket på samma gång?

Onsdag

Heeeeej!

Idag har vart en skitig dag, vaknade upp med ett riktigt uselt humör och så har de vart sedan dess. Jobbade 08.30-17, sen åkte jag hem. Skulle egentligen tävlat i klubbmästerskapet idag men med tanke på mitt humör hade de inte vart någe vidare mot lille Wille. Så istället åkte jag som sagt hem och vi har pysslat lite här i vårt lille hus. Johan hade en massa saker liggandes i vårt matsalsrum/kontor så de har nu packats i påsar och ska slängas eller lagts upp på vinden. Älskar vår vind, den är bäst ;D Nu funderar jag på att göra en rabarberpaj, är så sjukt sugen. De är ju trots allt min mens som dragit ner mig mot gruset idag. De skulle nog pigga upp?

Har ni smakat den här ? Sjukt god!

Gerbera




















Min måndag

Idag så gick jag upp tiiiidigt, jag gick upp kl 08.00! Sjukt tidigt för mig, vid nio åkte jag och mamma till Falköping och vaccinera våra jyckar. Sen så gick vi till apoteket och sen till Djurmagazinet och sen köpte vi varsin Tip Top innan vi åkte hem :) Hem och lagade korvstroganoff och sen gick vi ut och gick runt skalleberg. Sen så var de dags att åka till jobbet. Kom nyss hem och fick korv ed bröd till kvällsmat :) De var min dag det ...






Måndag

Heej!

Nu blir de vetten med alla jyckar, haha spännande värre!

tre av de fyra jyckarna...




Min helg

Heeeej

Min helg har gått ut på jobb jobb jobb. Är inte ledig förän på onsdag och de ska bli riktigt gött. Igår så va de personalfest med jobbet. Jag och Sun sluatde ju nio så vi kom när alla redan käkat. Men vi käkade upp vår brända grillspett och hade de skoj. Kvällen var iaf jätte kul! Idag när jag kom hem på kvällen så kom Kristoffer och Johanna hit och vi grillade lite och hade de mysigt :) Nu sitter jag och Johan och tittar på Family Guy, probably the best show in the world :D


Torsdag

Heeeej! Idag vaknade jag upp att de åskade som fan ute, somnade om och sen gick vi upp vid halv tio. Åt frukost och vid elva åkte jag in till stan, skulle köpa mascara men de blev ett nagellack oxå ;) sen gick jag in på systemet och letade efter frukt vin men gav upp efter en stund och gick vidare mot ciderna. Hitta dock inga som såg Goa ut, så de fick bli en flaska rose. Sen vart de jobb mellan 12-18 . Jobbet gick bra, rolig dag måste jag säga ;) strax blir de sängen, jobb imorn igen .

Onsdag

Heeeej!

Min daghar vart händelserik ojojojoj har jobbat mellan 10-19.30. Jopp, fun fun. Nu ska jag ta Bodil och gå upp till mammsen o pappsen en sväng.

Igår kväll

Igår kväll så åkte jag hem till Miqo. Vi köpte en massa go mat och hyrde en film. Vi såg The American som va okey, inte jätte bra kanske. Sen kom Johan dit också, fast han kom under tiden vi kollade på filmen. Så vi bestämde oss för att skrämma skiten ur honom. Så jag tar på mig Miqos äckliga mask och vi går ut. Då var dom ut och gick med hundarna, så vi gömde oss i pannrummet. Men när dom kom tillbaka gick dom inte ens i närheten av pannrummet. Så när Johan gick emot verandan sprang jag tyst efter och precis när han stängde dörren va tanken att rycka upp dörren och då skrämma skiten ur han. Och precis när jag spran upp för trappen och va en decimeter från dörren, snubblade jag och tratta ner på golvet i en jävla smäll haha.
Jaja med det misslyckandet gick vi vidare, mot Therese och Johans hus. Men nu var de Miqo som hade masken på sig. Så hon ställde sig utanför deras vardagsrums fönster och kraffsade på rutan. Men Therese sov och Johan han kollade inte ens på fönstret! Ne han gick direkt ut och kolla. Så med honom lyckades vi inte heller, så vi gav oss på en sovande Therese istället. Men inte ens där lyckades vi . .
Fuck!







Den berömda masken




Tisdag

Heeej!

Nu har de röda äntligen lagt sig! Och de gör inte ont längre, underbart! Ser inte ut som en tomato längre jippie, hurra med mig! Dock så är de sjukt varmt i mitt lilla crib och mitt hår är så smutsigt att jag skulle kunna frissera det rakt uppåt och de hade inte lagt sig. Jag lovar, ush ska hoppa in i dushen om en stund....

Så här såg jag ut efter utställingen i söndag, notera att mina underarmar ser lika röda ut!

Måndag

Heeeeej!

Först måste jag ju säga : GRATTIS SVERIGE! Nationaldagen är ju idag, ingen som missat det antar jag. Själv har jag jobbat idag mellan 10.30-20, så rolig dag har jag haft .. . .

Min helg

Heeeeej!

Min helg har vart great! I lördags så åkte jag hem till Alex vid fyra. Där träffades jag, emma, anna o alex såklart. Vi tjötade en massa skit och åt grillat, så himla mysigt att sitta ute i trädgården i solen och grilla. Sommarn när den är som bäst!









Och idag har jag vart på hund utställning i Vänersborg. Vi åkte från Falköpinh kl 08.00 och jag kom hem nyss. Jag och Ingela fick tvåor båda två med Beckis hon kammade hem ett Cert !



Bodil








Myran








Dayton




Och dagen avslutades på Max där jag blev nerbajsad av en fiskmås !



Fredag

Heeeej!

Dagen började med ett besök hos optikern, hämtade ut mina dyra linser. Sen handlade jag lite snabbt. Och sen har jag jobbat 11-18 idag. När jag kom hem igen så stod grillning på schemat, med så fint väder så kan man ju inte göra annat. Fast de va riktigt svettigt att sitta i solen och käka. Men här klagas det inte, bara påpekar ;P

Nu ska vi tydligen se på fotboll :S Men jaja, får väl vara snäll höhö

hemma hos Ingela i onsdags



Tooorsdag

Heeej!

De har vart en bra dag idag :D Vi två tiden åkte jag och mamma till Tidaholm, på schemat stod agility. Ungdomscupen för att vara exakt. I small gruppen var de 11 starter och vi var nummer sju. Och vi gjorde hela loppet utan ett ända fel! Vi fick ju dock tidsfel men de kan man leva med. När gruppen iallafall var slut så låg vi på 4e plats :D Sen var de dags för hoppklassen där vi diskade ut oss :( Och de dumma var ju att om vi hade gått igenom utan diskning så hade vi gått vidare till en reginolsfinal i Göteborg. Jag är jätte nöjd över Wille, han va grymt duktig idag!

 

Onsdag

Heeeej!

Idag så har jag vart ledig igen, lugn vecka de här :P Sen på eftermiddagen åkte jag hem till Ingela där göra-Bodil-fin tid stod på schemat. Vilket hon blev också, jätte fin blev hon :) Sen blev jag bjuden på lite fika och vi hade det mysigt där i solen. Sen passade Bodil på att rymma över till grannen också, höhö. Ikväll blev de lite grillning igen och nu blir de teve kväll.