Home

Idag jobbade jag mellan 16-19.30 . Känner mig lite konstig i kroppen, ligger väl en förkyldning eller något och ruvar kanske? Har lite ont i lungorna när jag andas. Nu ska jag iaf kolla på Top Model och vid tio blir de Big Brother :)


Måndag

Heeej!

Kvällen igår blev kul ! Åkte hem till Johanna och Offe vid halv fem och sen vart jag kvar där till sju. Mamma kom vid sex och då fick vi fika och vi tjöta. De va mysigt de :D Sen åkte jag hem och hämtade Bodil och åkte hem till mamma. Hon bjöd på kött, potatisklyftor och bearnaise sås. OCh godis till efterrätt, SÅ GÖTT! Mums. Vi kollade på Big Brother också, just like old times.

Idag så har jag hunnit med frukost till mig och vovven och nu blir de Efter tio.

Gulliga kort

Fick kort på min mail ifrån Anna. Hon tog lite kort när tjejorna var här och hälsade på .










Söndag

Heeej!

Vaknade vid nio, gick upp och käkade frulle. Jag skulle gentligen träffat Miqo kl 11, men hon ringde och sa att hon skulle hjälpa sin karl med veden. Så hon skulle höra av sig när hon var färdig, så vi får se om de blir något idag. Jag ska hem till mamma vid sju . Men men så är det ibland. Får ses en annan dag i så fall :D

Har vart ute med Bodil nu och ska hoppa in i dushen. Mitt hår är som en fritös!

Kommer ni ihåg?


Debutant Bodil

Idag så kom Ingeling och Mårten och plockade upp mig vid halv nio och vi styrde bilen mot Sätila. Vi körde lite fel men vi var snart på rätt spår igen ;)

Jag måste säga att dagen gick jätte bra. Bodil skötte sig så himla duktigt i ringen, jag är mycket imponerad av min lilla jycke :) Bodil blev bäst i rasen hon kickade ut en annan liten grabb, Mohaha! Sen i gruppen så åkte hon ut rätt snabbt men va gör de? Och tack till Ingeling som ställde henne .(för jag vägrar höhö) Och hon fick jätte bra kritik! Här är kritiken hon fick:

"Söt tik, vackert huvud med underbart uttryck. Utmärkt helhet, bra hals, kors och rygg. Välanpassad benstomme, bra vinklar fram och bak. Rör sig utmärkt för sin ålder med driv. Utmärkt päls."

Myran och Bodil


Bodil














Myran, som blev BIM :)






Synd att korten inte blev bättre, men de flesta är suddiga :( Måste haft fel inställning på kameran!



Movie night



Filmen var kass, se den inte!

Fredag

Heeeeeej!

Idag har jag fått mycket gjort. Först åkte jag och besiktigade Johans lille bil som inte gick igenom :( Sen handlade jag en massa käk och sedan käk till Bodil. Så nu kommer hon inte äta på mig längre ;D Sen hämtade jag ut ett paket i Ljung. Och där träffade jag Ninni så jag stod där och snackade med henne ett tag, va så länge sedan jag träffa henne så de va skoj :)

Nu har jag tryckt i mig lite mat och ska packa den lille väskan tills imorn, då Bodil debuterar i utställningsvärlden :D




Älskar den här

Den här är ju sååå grymt bra! Kollar ofta på den.

Jones

Hemma från ett hårt arbetspass, 16-19 jobba jag idag. De är knappt att de är värt att åka in, men de klart man ställer upp :) Har precis ätit två ostfrallor och nu ska vi mysa framför en film.



Torsdag

Heeeeej!

Idag så vaknade jag upp vid halv tio som vanligt, åt frukost kolla på Svensson Svensson. Sen gick vi runt skalleberg och nu sitter vi nydushade båda två. Bodil ligger invirad i en filt och skakar, haha. Fryser den lille stackarn.
Ätit lunch har jag hunnit med också ska ta och måla naglarna nu tänkte jag hehe. Saknat de faktiskt, va ju ett tag sedan. Då va jag som besatt av de :)




Hähä


Hoome

vovvarna hade sket skoj! Dom sprang på Ekornavallen som galningar och efter de åkte vi hem till Ingela och där bjöds de på fika <3 Sen trimmade vi Bodil så nu är hon fiiiin inför på lördag hehe.
Vad kvällen blir av vet jag inte, en film eller något kasst program på tvn, Bodil ska sova iaf sova. Hon är helt utslagen.

Snyggve själv...



Onsdag

Heeeeej!

Idag är jag leeeeeedig! Bodil väckte mig kl halv tio men jag hade gärna vart kvar en stund till. Gick upp åt mammas grötbullar till frukost och har kollat bloggar och Svensson Svensson. Mycket bra morgon! Snart ska jag dra in till Falköping för att först luncha med mamma och sedan möta upp moster Ingela :)

Tandborsten är lokaliserad!

Nu...

Mythbusters och sen Svensson Svensson !



Tisdag

Heeeeej!

Idag så har jag jobbat hela dagen! 08.30-17. Gick bra dock, lite trött som vanligt :D Efter jobbet så åkte jag till mamma för att hämta hem min jycke och med mig hem fick jag en påse bullar och två påsar frallor ! Jag har nog bästaste mammsen i världen :P

De värsta är att mitt internet krånglar som satan, de stängs av och på hela tiden :(

Monday Night

Måste ju säga att de är underbart att komma hem till mitt hus och finna: ett par trosor i köket, ihop med disktrasan på golvet och en ungsvante. Sen vidare till hallen: tandkrämstub och en sax. I vardagsrummet hittade jag min deodorant utan lock, min gamla tandborste och den nya är borta! Den gamla har ju vart borta i två veckor HAHA! Att jag ens blir förvånad när man kommer hem. .


Måndag

Heeeeej!

Igår så kom jag hem och Johan fixade till lite käk. Sen spelade vi lite kort och sen va da säng dags. Johan åkte halv sex från Herrljunga i morses. Trodde jag skulle dö när han gick upp och tände överallt.
Själv gick jag upp vid halv tio och vid halv elva så körde pappa mig till Herrljunga för att hämta Johans bil. Den ska besiktigas på fredag och inte ville jag gå upp halv fem heller.
Sen har jag och mamma vart runt skalleberg med :D Fått mycket gjort idag !

Nu blir de mat från igårkväll och senare blir de jobb 16-21.15.

Söndag

Jobb mellan 12-20 . .

Lördag

Goooooodmorgon Lördag!

Jag och Johan vaknade redan kl 08 idag. Så jag satte igång att lyxa tet lite, så jag bakade scones! Åh de blev så jävla gött! Idag blir de jobb mellan 12-21.15.






Friday night

Heeej!

Nu är man 1000kr rikare! Känns bra att objektivet är sålt och väntar nu bara på svar från en butik jag har kontakt med angående lagning.

Idag så gick jobbet väldigt snabbt, kan bero på att de va masssssssor av folk. De va rena rama julstöket i butiken haha. Fast de gillar jag, då går de snabbt. Och mina fyra små timmar sprang iväg :)
Nu sitter jag och väntar på Johan, ikväll blir de Fajitas till kvällsmat !


Fredag

Heeej!

Filmen igår va faktiskt helt okey! Blev besviken på 3dn bara, varför har vi sådan otur med just det Miqo? Why? Men som sagt den va bra, helt klart se värd !

Idag så blir de jobb mellan 10-14, sen hem snabbt att äta och sedan till Herrljunga !


Oturen har vänt!

Yes! Imorn kl 16 så ska jag möta upp en tjej som vill köpa mitt objektiv :D Hon vill bara testa de först, men hon lät väldigt intresserad. Och om hon inte vill har jag en till spekulant. Fan va gött, snart kan jag skicka iväg min pärla på lagning <3

Torsdags Bio!

Nu sticker jag iväg och tittar på bio med Miqo och hennes syster Kimmie :D


Boooo!

Idag så fick jag inse fakta lite. Dom flesta kommer tycka jag är en tönt nu men de är min blogg and i dont give a skit va ni tycker ;P
Förra veckan så åkte min kamera väska i backen, innehållande min systemis, tre objektiv. Ett objektiv blev paj, inte helt skrot men den behöver lagas. Och självklart vart de de objektivet som är mitt allra bästa. Så idag så har jag lagt ut ett av mina objektiv på blocket. Ett som jag knappt använder. För jag måste skicka de på lagning och jag vill inte veta vad de kommer gå på :( Blir så jävla ledsen bara, de är ju grejer för flera tusen liksom!


Nytt halsband

Idag fick Boddan hem sitt nya halsband :D Fint va?








Torsdag

Sov ända till 10 idag :D Hääärligt! Käkat frulle, check. Tittat färdigt på Svensson Svensson, check. Eldar så de blir varmt, check.

Hallå Torsdag!



Onsdag

Heeej!

Idag har jag jobbat den otroligt roliga tiden 10-19.30 :S Låång dag det vill säga. Men nu har jag käkat mackor och ska kolla på Svensson Svensson :)



Hemma!

Hemma från jobbet. Idag var jobbet riktigt jobbigt, den skallebangen jag hade idag va inte nådig. Kan nästan tro att de syntes för kunderna var väldigt bebis pratande med mig idag. Eller så var de kanske att jag såg sur ut haha.
Och till råga på allt så glömde jag mina två paket med svartvinbärs proviva på jobbet! NOOOO! Min drog i livet, visste ni de att jag inte har cola beroende längre? Duktigt va!? Nu är de proviva istället.....


Dear

Idag när jag var ute med Bodil i skogen så såg jag fem rådjur! Och Bodil henne har jag ju lös så jag fick slänga mig efter henne i sann fotbolls-målvakt-anda. Pjuh vilken tur att jag lyckades få tag på'na. Vet faktiskt inte om hon jagar dem eller om hon kommer att skita ner sig?! Den som väntar får se ..

Här hade jag tänkt att lägga upp en bild på Bambi. Men kom fram till de att Bambi är väl en hjort?

Tisdag

Heeej!

Idag så sov jag till 09.30. Jag började elda nästan på en gång, för i går kväll när jag kom hem höll jag på att frya ihjäl! Så nu har jag eldat hela dagen så ikväll kommer de förhoppningsvis inte vara lika kallt :)
Idag så ska jag jobba 15-20.30 så snart får jag ta och fixa till mig lite.


Haha kolla här då vad som hände när jag skulle göra potatismos förut!


Fuck valentines say

Hemma från jobbet, idag jobba jag 14-19.30. Jobbet gick fint, men faaan va halt det är ute! Visst är de underbart när man kommer hem från jobbet och hittar en massa svarta bitar i hela soffan. Va i hela friden? Först tänker jag, NEEEJ INTE DATASLADDEN IGEN!  Men den hittar jag i hyllan och sen så går jag in i sovrummet. Där ligger min hårtork utan kabel. Så de ända som fanns kvar var själva hårtorken och stickkontakten. Resten var i smulor. Hoppas hon inte svalt något . .

The bitterness continues . .


Lazy


Alla hjärtans dag

Här sitter jag, de är måndag morgon. Mitt hår är så flottigt att man skulle kunna tro att jag dushat i en fritös och jag har fått en finne. Varför har jag fått en finne, jo för att Emelie skulle klämma pormaskar. Att du aldrig lär dig! Och sen har man mensvärk också. Men NE jag är inte bitter ..

HALLÅ MÅNDAG!




Bones!

Heeej!

Jag har haft en bra dag ! Vi har vart på promenad med alla jyckar i ett helt underbart väder. Vi har ätit våfflor till lunch, vilket var så himla gott. Mums! Sen åkte vi till Herrljunga och fikade med Johans föräldrar. Nu ska vi strax äta hemgjord pizza och ha de mys. Helst spela Mario om jag får bestämma. Men först Bones!


Söndag

Heeello Söndag!

Vi gick upp  nu vid tio och har käkat frulle. Nu sitter vi och tittar på alpin vm :)
HEJA ANJA!


Lördag kväll

Hemma igen efter kalas. Vid fyra gick vi de långa 50 meterna till farmor där de var födelsedagskalas :) Vi bjöds på smörgås tårta och vi hade de jätte trevligt. Jag höll i lille Fabian och de gick bra den här gången haah annars skriker dom när jag ens tar i dom. Nu är vi som sagt hemma igen och vi gör inget, slappar och vi får väl se hur kvällen blir.

Bästa presenten!

Idag fick jag min alla hjärtansdag present av Johan. Jag fick välja vad jag ville på Sjöbergsguld för 1000 kr! Så jag kom därifårn med ett Thomas Sabo armband och berlock. Bäste presenten någonsin?








Lördag

Heeej!

Idag så gick jag, Johan o Bodil upp vid elva och käkade en smaskig frukost :) Sen tog vi bilen till stan och handlade lite. Vi handlade mat åt farmor, Johan köpte alla hjärtans dag present till mig och sen hämtade vi smörgåstårtor åt farmor på Mössebergsbagarn. Sen käkade vi Mcdonalds till lunch och nu ska vi ta ut våran lille hund. De är ju så fint väder så man får ju passa på ;)


Lovely

Åh vad jag älskar när Johan kommer hem med grejor till mig!


Bruno Mars

Började lyssna på hans album igår och jag älskar de redan! Vilket är konstigt, för de är absolut inte min typ av musik. Har du inte lyssnat gör de, albumet är en riktigt go åka-bil-musik :D




Freeedag

I'm Alive!

Jobbade mellan 07.45-14.15 idag. Trött som vanligt va jag när jag åkte till jobbet fy faan, att man aldrig kan vänja sig?

Efter jobbet handlade jag lite snabbt och sen åkte jag hem till Ingeling och hämtade min jycke. Hon å Myran hade haft roligt idag haha tur de :D Nu kom vi precis hem från en promenad i det hemska vädret. De blåser och snöar, ingen bra kombo.

Köpte marabou mango idag, är så jäkla gooood! Smaka den smaka den!



Snö

Faan va de snöar ute! Har skottat upp hela min lilla uppfart nu och de va skit jobbigt, med blötsnö så blir de väldigt tungt. Men de gick ju bara på ett par minuter fast de kändes som en timme. Och bodil ho stog i fönstret och kolla på hela tiden, bra stöd ho är :)

Ja städat har jag också gjort med :) Fast nu såg jag att de låg lite grus kvar ändå här och där. Är tamefan den sämsta städaren i världen, måste ju vara något fel på mig? Städorexia tror jag att jag har, vad är symtomen på de? Any help? Please?

Nu ska jag kolla på nätet efter något gott recept !


Torsdag

Heeeej!

Idag så sov vi till kl 10, gick upp käka frulle. Sedan dess har vi bara slappat, vi väntar på att mamma ska ringa så ska vi gå ut och gå en promenad. Efter de ska jag städa, jihaaa. Very funny! Welcome Onsdag!

Synd bara att detta inlägg ej publicerades imorses ?


My day

Idag så åkte vi till Ekornavalen och släppte alla hundar och efter de åkte vi hem till Ingeling och fikade. Sen fixade vi till Bodil. Så ni ligger Bodil helt sluuuut i soffan haha. Här är bilderna från dagen iaf :)














































































Onsdag

Heeej!

Idag kommer blir en skoj dag. Jag ska möta upp mamma i Falköping kl 14, då ska vi käka lunchbuffe på Wokstugan :) Sen ska vi åka och släppa alla hundarna på ekornavallen med Ingela. Sen ska Boddan klippas och trixas med . Kommer nog bli en bra dag de här :D

Hello Onsdag!


Poop it baby

Nu blir de Popcorn och teve, först Sommar i Sverige sen Grannfejden.



Tisdag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat hela dagen verkligen. 07.45-16. Och japp de va verkligen tröttsamt, men imorn är jag ledig och de ska bli underbart. Såå gött! Efter jobbet åkte jag hem till mamma för att hämta hemmin hund men blev kvar en stund.
 Nu har jag käkat lite mat, tittar på Top model och försöker få värme i huset :)



Wounderful

Fasen va gött de va med en promenad och att tjöta en massa med mamma <3 När vi kom hem så fick Boddan bada, helt kroppen den här gången. Så nu ligger hon här invirad i en filt, så hon inte fryser haha!
Jag har precis käkat lunch, idag blev de strimlad lövbiff med champinjoner ihopkokat med creme fraiche. Gött blev de iaf, thats the point!


Måndag

Här sitter vi och väntar på mamma o grabbarna. Promenad står på schemat :D


Söndag

... och idag blir de jobb mellan 12-20 .

Lördag

Idag blir de jobb mellan 12-21.15.


Trött

Hemma igen efter jobb. Hade huvudvärk idag vilket inte va skoj, men de gick bort efter lite alvedon. En hel karta faktiskt, lika bra att ta i ;D Så nu sitter jag och Bodil och tittar på nyheterna, väntar på att jag ska bli trött. De är de absolut värsta med att jobba till nio, de tar ett tag att varva ner. Försöker slappna av så mycket de bara går i  bilen på vägen hem. Men att somna bakom ratten är inge bra har jag hört. Jaaja.


Fredag

Heeeej!

Idag så har jag sovit fram till tio och sen så satte jag mig framför tven och mööss :) Tittade på efter tio och efter de så har jag börjat att elda och nyss åt jag pannkakor till lunch. Fast den här gången gick de inge bra. Men gott var de iaf ;D

Nu ska jag strax hoppa in i dushen och sen blire promenad med mamma och hundar. Jobbar kväll idag, 17-21.15.

MYS!


Torsdag

Heeeeej!

Idag vart de tidigt upp för att jobba mellan 08.30-15. Men på väg till jobbet hade de vält ett träd över vägen så jag fick vända och åka tillbaka å ta en annan väg. Men jag kom inte så sent till jobbet iaf, tur de :)
Annars har jobbet gått bra idag och när jag kom hem så åt jag lite rester från frysen och sen gick jag hem till mamma för att hämta hem min vovve. De va rätt lugnt och gött att äta lunch själv haaha !

Så här ser håret ut föresten, gick dit och sa gör vad du vill! Trodde att de skulle bli lite mer förändring. Va nästintill säker på att hon skulle färga håret brunt men hon sa att de inte skulle funka med min hy och mina ögonbryn. Men jag är kanonnöjd ändå!






Great låt!


Onsdag

Heeeej!

Vilken dag jag har haft idag! Vaknade upp tio och hade frukost mys med Miqo <3 Vi hade visst väldigt roligt igår kväll för vi båda vaknade upp med skallebang! Lovely...

Sen åkte jag upp til grabbarna och vi gick runt skalleberg som va halkigt och lerigt, inte bra när man har hund ! Not to my self: Gå inte runt skalleberg, no more.

Sen tog vi bilen och åkte till Borås då jag hade en tid hos frissan kl 14. Jag blev super nöjd men jesus va dyrt de blev 1800kr gick de på! Men jag hade ju presentkort på 1000 kr. Men njet dit åker jag nog inte igen haha.
Sen åkte vi hem till Miqos mamma och hennes lillasyster, vi fikade och vid sex tiden åkte jag hemåt. På vägen hem åkte jag till Ljung och hämtade ett paket åt pappa men på vägen hem dog Bernt igen! NEEEEEEEJ! Så där satt jag och Boddan från kl 19-20.45 . KUL, inte alls. Bodil hade nog roligare än jag, hon hade ju ett ben att gnagga på. Funderade skarpt på att sno det ett tag.
Men nu är vi ju hemma iaf, ska strax hoppa i säng.

Bild på håret får ni imorn :)


Miqo is here





Tisdag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat mellan 07.45.15. De va riktigt hårt att gå upp i morses, va väldigt trött och Bodil va sååå glad haha. Man blir ju inte alls trött på´na :S

Nu är jag iaf hemma, har tagit mig ett snack med Fortum. Fick ju ingen elräkning! Gött tänker visa, PANIK tänker jag! Fick iaf svaret att jag får en dubbelräkning nästa månad och sen får jag varje månad. JAPP underbart :S Får hoppas på bra lön nästa månad!

Ikväll så kommer Miqo hit och vi ska ha mys! Jag ska bjuda på lasange och vin :)