Queen Lady Gaga

Har laddat in kort och filmer nu från konserten i fredags. Tagit bort suddiga och döpt videoklippen. Shiiiit vilken show de va. Lady Gaga va inte bara en grym entertainment utan hon var rolig och otroligt skön. Hon gav oss kommentarer som "People think im the sickes person they ever meet, but I dont give a shit"

Vi åkte vid ett tiden jag och Miqo, var framme någon gång vid fem tiden. Parkerad och gick in till Globen shopping center och tittade runt lite för att fördriva tiden. Vi va typ en kvart för senade för att bevittna ett beväpnat rån på guldfynd. Helt sjukt, Stockholm är sjukt. De märktes att vi inte va i lilla Herrljunga längre.

Vid 19 tiden ställde vi oss i den 500 meter långa kön. Vi kom in, köpte oss en varsin dricka och satte oss. Jätte förväntansfulla satt vi och lysande på förbandet som inte va någe att ha.
Sen började hon, hon startade upp med Dance in the Dark och hela globen (13000 pers!) skrek som galningar. När skynket sedan drogs upp efter kanske halva låten så skreks de ännu mer. Lady Gaga va precis som förväntningarna, hon har en helt fantastisk röst som man inte hör i hennes låtar. Hon använder den konstigt nog inte fullt ut fick vi bevis på i fredags. I klass med Christina Aguilera. Hon dansade, hade säkert 20 klädbyten som va helt sjuka. Hon kom ut som en nunna en gång till exempel. Jag är helt övertygad att Lady Gaga är vår tids Madonna.
Har redan börjat fundera på om jag ska åka och titta på henne i Malmö när hon kommer dit den 19 november, för sååå JÄVLA bra va hon!!!!





















































































Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback