Utekväll i Borås

Efter konfirmationen så körde Johan ig till Borås, där jag mötte upp med Mickan hos hennes mamma. Vi beställde hem pizza och käkade lite och drack lite , jag cider och hon vin, och pratade och hade det trevligt. Sedan gick vi vidare till stan och gick in på ett ställe som heter Swing. 40 kronor inträde tyckte vi va suveränt! Vi gick till baren och köpte oss en drink och satte oss. Då råkade Mickan spilla ut min drink över hela bordet... Suck, men hon tog en hundring gick till baren och kom tillbaka med både en drink och hundringen. Hon vet hur man charmar hon!

Vi hann sitta i 15 då kom de tre killar och satte sig hos oss och tjöta på, vi va trevliga och prata på vi med. Tills dom fråga om vi har pojkvän och ja dom försvann lika sanbbt som dom kom. Och den fulaste kommentaren: "varför är ni på krogen om ni har kille?" för att ha kul kanske? Jäkla töntar!

Vi dansade på till klockan va kvart i två då vi gick till ett propp fullt Mc Donalds, där vi köpte oss en burgare. Mätta gick vi till bussen och köpte en biljett för 50 spänn!!!! Shit!

Jaja skit rolig kväll va de iaf och vi måste verkligen gå dit oftare, tack för en kul kväll!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback