Äventyr

Haha Mickan har precis åkt hem och oj oj oj vilken dag det har varit.
Vi åkte mot Skövde och arbetsintervjun vid tolv och de visade sig att vi var framme redan vid ett. Men de visade sig bara vara bra vara bra. För när vi kom in i staden så visade de sig att den vägbeskrinvning mickan fått inte alls var särsklit bra. Så vi fick improvisera lite, vi svängde in mot centrum som mickan var säker på att de låg. Och vi åkte runt och letade efter gatorna och letade. Körde in på gator som var enkelriktade och gator som man inte fick köra på och var en aning vimsiga. Sen gav vi upp gatorna och bestämde oss för att leta reda på Ica kvantum som stället skulle ligga bredvid. Men ne var fan ligger de då? Till slut fick jag sticka ut huvudet och fråga en stackars kille var ica låg. Han flinade lite åt oss och sa vägen . . haha resten får ni se på filmen här


haha ja gud vilken dag :) Efter de så kom Mickan och berätta hur de hade gått. Och de är bara att hoppas på de bästa! Good luck girl!

Sen åkte vi in till centrum och satte oss på Waynes Coffee och tog oss en underbar Chai Latte! Älskar de, finns nog inget som lugnar oss så haha.

Looove


Gullunge


haha snyggve


Yeah!


Ja, de är så här jag ser ut in real life


Postat av: Ingela

Kul film.Fick hon jobbet

2009-02-25 @ 14:36:18
URL: http://www.nogg.se/KOTTENOCHHUMLAN

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback