Lördag o Söndag

Jobb, Jobb och Jobb.


Fredag

Heeej!

Fy va kass jag har blivit på att blogga, skriva alltid dagen efter numera. Jaja, igår va de iaf dags för student. Jag åkte hem till Ingela så vi, Mårten och Mormor åkte från Falköping vid ett tiden. På vägen till Töreboda bjöds de på lite Idol audititon i bilen. Sen när vi var framme så tittatde vi när en både glad och ledsen Beckis ta studenten. Gud va jag själv längtar tillbaka till den dagen :D

Sen åkte vi hem och fick gå en tipspromenad och fick god mat och god tårta :D




















Torsdag

Heeeej!

Åh vad jag älskar min lille vovve. Idag så gjorde jag pannkakor till lunch, älskar pannisar. Gott och simpelt! Men iaf så ställde jag skålen jag haft smeten i vasken och hällde i vatten. Men ni vet ju hur de blir när man gjort pannkakor, de är ju alltid lite gegga kvar i botten. Så när jag kommer hem så ser jag att de är vitt över hela golvet. Och de är min lilla vovve med. Då har ju hon såklart hoppat upp och lyft ur skålen med tänderna för att sedan få allt på sig haha. Knäppa jycke.

God nyheter iaf är ju att min hårfärg ser bättre ut idag, enligt dom på jobbet var de ingen skillnad. Whateva!
Fick ett litet ryck och dammsög här innan och ny sitter jag och dricker ett glas rosé. Life is gooooood!




Onsdagen

Heeej!

Igår så var jag ledig igen, så vid två tiden åkte jag in till stan för att möta upp mamma. Vi skulle titta på studentpresent till Beckis. Jag, mamma och Ingela hittade en jätte bra och sen gick vi till leksaksaffären för att hitta grejor att hänga runt halsen påna ;D HAHA Sen fikade jag och mamma lite, handlade med oss lite kyckling och frukt hem (då fiskbilen va stängd!) och hårfärg. Direkt efter detta så åkte jag och klippte mig hos Lella och sen hem till mamma för hårfärgning av både mig och mamma. Mammas blev jätte bra, men jag blev inte särskilt nöjd. Får hoppas att de blir bättre efter jag har dushat. De brukar ju förändras lite då. Sen tittade vi på Glee, Greys och Big Brother! Bra onsdag!

Gyllenblond my ass!

Tisdag

Heeej!

Idag så väckte min mamma mig vid tio och fråga om vi skulle gå ut med jyckarna. Så jag gick up och käkade frulle snabbt och gav Bodil mat. Sen gick vi runt skalleberg. Idag är jag ledig, ska klippa mig kl 13 och sen ikväll blir de sista kursdagen med Bodil.

Kolla vad jag fick av Sun! Fin flaska från en fin mänska!

Måndag

Heeej!

Idag så jobbar inte jag förän 16 så de blir slappdag idag. Ska ta ut mammas hundar och min egen på promenader och hinna käka lunch. Johan åker vid två idag tillbaka till Norgeland. Trist men han kommer hem till helgen igen så de är ju lugnt.


Spring


















Söndag

Heeej!

Igår vaknade vi upp hemma hos Mickan vi halv tio. Och vid tolv tiden var vi på väg hemåt, handlade lite mat och sen hem och käka lunch. På kvällen så fick Johan ett ryck och rensade ur våra rabatter. De va nästan igengrodda så Johan grävde ur hela skiten. Och jag fick för mig att hjälpa till, så två timmar senare var vi färdiga. Nu ska vi bara köpa nya grejer att sätta där. När de nu blir av ;D

Sen grillade vi och tittade på Big Brother. . .


Påskafton

Igår åkte vi hem till Miqo och Daniel för fest. Och vi hade så jävla kul! Så kul att imorses när jag vakna hittade jag blåmärken och rivsår lite här och där?! Bilderna får berätta, de räcker jag lovar.



















































Lördag

Heeej!

Igår så var vi hemma på påskmiddag hos mamma och pappa. Vi fick massor av god mat och ush va mätta vi blev. Sen satt vi och pratade massor! Och vet ni vad? Igår så satt Johanna och hade handen på sin mage och hon sa att den lille brukade sparka lite på kvällarna. Så jag fråga om jag fick känna och den lille skiten lägger av en riktig karatespark. Så häftigt de va! Lillen gillar redan sin faster för han/hon sparka inte när mamma kände mohahah! ;D

Idag så sov jag länge, ända till halv elva faktiskt. Sen så röjde jag liten och vid lunch så frillade vi tillsammans med bröderna mina och Linda. Vi satt ute på vår lilla terass och de va 20 grader i skuggan. Jätte mysigt var de ! Sen gick jag och Linda ut med alla jycker och nu sitter jag hemma hos mamma o pappa och ska hålla hundarna lite sällskap en stund. Mamma och pappa är iväg och tittar på Robert Gustafsson 25års revy, dom fick de av mig i julklapp. Hoppas dom tycker den är skoj!

Ikväll blir de påskfirande hemma hos Miqo och Daniel .


Denna bilden hitta jag på mammas dator, måste vara förra året nån gång?

Yiiiiha!

Jag och Johan fick ett påskägg utav farmor <3 Och tita vad som fanns nertryckt i det!



Fredag

Heeeeej!

Idag är de fredag, vilket betyder att imorn är de påskafton. Är helt sjukt att de april snart är slut! Idag så blir de jobb 13-17 och sen är mina tio dagars i rad äntligen slut! Känns i min handleder, ajajajaj säger dom.

Ikväll blir de påskmiddag hemma hos mamma :)




Torsdag

Heeej!

Igår så kom äntligen rörmockarn hit! Så nu har vi varmvatten efter tre veckor utan! Wounderful! Jag och Johan lekte trädgårdsmästare igår (läs: Johan) vi sådde lite blommor på framsidan av huset. Sist var ju på baksidan men vi tyckte de behövdes lite i fram med :) Sen så käkade vi en curry gryta till lunch och vid ett drog jag in till stan. Köpte mat till Bodil och en ny matskål till henne och sen drog jag till systemet. Och sen var de dags att börja jobba. Jag jobbade mellan 14-19 och de gick fint de. De roligaste som hände igår var att de exploderade en påskmust! De va ta me faaan must över allt! Så jag och en tjej till fick svabba och fy va kladdigt de va!

 Sen när jag kom hem så lagade jag och Johan till lit faijitas som inte blev som de skulle. Och efter maten gick jag och Bodil hem till mamma och hade tjejmys höhö..

Onsdag

Heeej!

Idag sov jag till tio, sen vid halv tolv tog jag och Johan Bodil och gick på en långpromenix. Sen så grillade vi korv och nu ska jag strax åka till jobbet ! :D










Tisdag

Heeeej!

Började dagen med att jobba mellan 08.30-17. De va rätt mycket folk osm handlade så dagen gick jätte snabbt! Sen så kom mamma in till stan för att lämna av Bodil. Och kursesn började ju inte förän kl 18.15 så hon och jag drog ner till torget. JAg försökte hitta något fint att ha på mig till i påsk nu men hittade inget :( Så vi kom därifrån med varsin bag in box istället hähä... På kursen igår så var Bodil så himla duktig! Riktigt stolt var jag över henne. Hon gjorde allt rätt första gången och hon briljerade (om jag får säga mitt). Bästaste Bodil!

När jag däremot skulle åka hem gick de ju inte lika bra. Jag var kanske en halv mil hemifrån när de helt plötsligt står ett rådjur på vägen. PANG! Klart som fan at jag körde på de och de stackars djuret flög ner i diket. Jag blev så chockad att jag först bara satt där i bilen. Sen gick jag ut och såg att de låg där i diket och sprattlade med benen. Att de bara inte kunde dött på en gång? Kollade bilen som såg någorlunda hel ut iaf. Tog upp mobilen och tänkte ringa Johan för i ärlighetens namn hade jag ingen aning om vad jag skulle göra. Då hade jag inga pengar så jag kunde inte ringa någon. Som tur va kom de till slut en bil med en familj som var väldigt snälla och hjälpte mig. De ringde runt och kolla vems mark de va, så de skulle veta vem dom skulle ringa för att djuret skulle avlivas osv. De bor en polis i Jäla så till slut ringde dom honom. Och de slutade iaf med att jag fick åka med honom hem och göra anmälan där. Vilket ändå var skönt, att slippa ringa dom.

När jag väl kom hem så släppte den såkallade chocken och jag började böla såklart. Mest för att min Bernt nu mera ser ut som en mops i fram och för att jag tyckte så synd om rådjuret. Sen så kom alla tankarna om tänk om jag hade kört snabbare, tänk om de hade flugit upp på vindrutan osv. Men jag lugnade ner mig snabbt efteråt, idag är de lugnt.

Måndag

Hej!

Jag skrev faktiskt ett inlägg i måndags, men de verkar som om de inte fungerade? Jaja i måndags så åkte jag och Johan till Skövde för att kolla upp di dära objektivet som är sönder. Och de fanns inte mycket hopp :( Vi åkte till Biltema där Johan spenderade en timme! Fy fan va trist, men de va ju inte hans fel. Han hade ju sett fel på lådor och var tvungen att byta tillbaka lite grejor osv. Sen åkte vi till Falköping, käkade lunch på Mcdonalds och sen handlade vi en massa mat. Sen fick vi skynda oss hem och jag fick slänga på mig jobbkläderna och dra till jobbet snabbt som attan. Jobbade mellan 16-21.15 och när jag kom hem serverades det väldigt stark mat! :D


Fredag

Heeeeej!

Idag så har jag först haft sovmorgon och efter de så mös jag och Bodil framför tven. Sen dammsög jag huset och sen gick vi ut på långpromenad. Och sen blev de att göra lunch, idag blev de potatismos och falukorv, Mums! Sen jobbade jag mellan 15.45-20 och nu sitter jag här med min karl som lagar mat åt mig. LIFE IS GOOOOOOD!

Så nu blir de en sån där tyst helg igen, för de är min jobbhelg. Men jag vill be back on måndag!


Torsdag

Heeeeeej!

Idag så vaknade jag kl 10 av att Miqo ringde. Vi diskuterade gårdagens Big Brother och pratade lite om allt möjligt. Sen efter de så gick jag ut med Bodil och gav henne mat. Sen gav jag mat till mig själv också :D Sedan dess har vi tittat på Efter tio och haft de mysigt . . Nu ska jag ta ut Bodil på promenad och sedan ska jag laga lunch... Sen blir de jobb mellan 14-20.




Onsdag

Idag har jag jobbat heeeela dagen, 10-19.30. Så idag har Bodil vart hos mamma på eftermiddagen :D Jobbet gick fint och de är ju onsdag. ÄLSKAR onsdagar! Bästa tevekvällen på hela veckan!








Tisdag

Oppps, glömde helt bort att skriva igår. Fast jag var ledig :D
Igår så var jag som sagt ledig, jag och mamma var ute med hundarna och efter de så gjorde jag en kyckling gega till lunch, mycket delikat ! Klockan 18.15 började kursen med Bodil. Igår gick de lite sådär på kursen, hon lyssna inte och ibland lyssna jätte bra. Men men de är ju en hund :D På kvällen så fixades de med massa hemlisar hihi och vi blev färdiga med första delen, skönt ! Nu är de bara andra halvan kvar  ..

Måndag

Hallåå Måndag!

Idag så vaknade jag vid nio, eller rättare sagt tvingade mig upp. Vill gärna sovit ett tag till, men jag gick upp och år frukost och tittade på tv. Tycker de är så himla mysigt att äta frukost framför teven och bara slappa. Jag och mamma gick runt skalleberg och sen så började jag jobba kl 14 och jobba till 19.30. Hämtade ut ett paket på Shell och åkte hem till Bodiiiiil :D Så nu har vi ätit och slappar nu framför teven igen höhö.
I paketet låg en kjol och ett linne från H&M och är de inte bara underbart när man prövar grejerna och dom är för stora? De är verkligen himlen för mig :D Hihi de gör inget för de va inte alls som jag hade tänkt mig. Så imorn skickas dom tillbaka.




Söndag

Heeeej!

Ja idag har jag mått som jag förtjänat, men kul var det igår :D

Jag och Miqo vaknade upp kl 11. Våra grabbar åkte hem till Daniel och Miqo igår kväll för dom skulle upp tidigt och ta rallylicens. Jag ställde mig och gjorde scones och vi åt och efter de så satte vi oss framför teven och spelade tv spel. Vi två tiden gick vi på promenad med alla hundarna. Och sen tillbaka till teven och tvspelet haha. När klockan slog fem så åkte vi till Herrljunga och köpte pizza. Då hade vi ju inte käkat sen frukost så vi var vrååålhungriga.

Jag och Johan kom nyss hem, måste säga att de har varit en helt underbar helg!
Ikväll blir de soffläge och Big Brother, HEJA RODNEY!

My saturday night

Igår så kom Miqo och Daniel hit och vi käkade grillat och hemmagjord potatissallad. Så jävla gött va de! Sen spelade vi kort och hade de skit kul ;) Här är lite bilder....

































LIFE IS GOOOOOOOOD!

ROSÉ SÄSONGEN ÄR OFFICIELLT IGÅNG!



Lööööördag

Heeeej!
 
Idag har vart en bra dag! Jag och Johan gick upp vid tio och sen satte vi oss i bilen, IGEN! Vi åkte till Ljung oh hämtade ut ett paket och sedan åkte vi till Falköping för att handla mat till kvällen. Vi hann med att luncha på Wokstugan också, sen åkte vi hem. Och väl hemma så gick vi ut med alla hundarna och de va så himla mysigt i sooooolen :D Nu har vi dock lite panik för ikväll kommer Miqo och Daniel hit. Vi ska fixa krubb och ha de allmänt gött! Så nu har jag iaf dushat och undrar vart min hund och pajk har tagit vägen? Dom försvann medans jag avr och dushade. Har jag blivit dumpad? Hmmmmm, neeej nu är han här utanför, hoppas för hans skull att jycken är med!

Sexy bitch!


Fredagen

Heeej!

Igår vart de en låååång dag. Jag jobbade först mellan 07.45-14.15 och efter de så åkte jag raka vägen till Uddevalla för att hämta hem Johan. Med mig som sällskap hade jag min lille Bodil :) Vi käkade på Max och sen efter de så skulle vi hämta Johans bil i Herrljunga men de slutade med att vi åkte hem till Daniel istället. Och där grillade vi, jag, Johan, Johan, Tony, Daniel och Bodil. Vi hade skoj, grabbarna drack och jag tittade på. Mindre roligt kanske, sen vid elva tiden kom Miqo och Therese också. Tess hade tatuerat sig och Mickan var med som sällis. Therese verkade nöjd men skulle upp tidigt så hon gick hem och sov. Sen satt vi och tjötade ett tag och sen var vi tvungna att åka hem vi med, jag var så trött att jag höll på att somna i slutet. Så vid tolv var vi hemma igen, hel dag i bilen blev det :D


Torsdag

Heeeej!

Idag har jag jobbat mellan 08.30-14. Jag fick sällskap av pappa på väg till jobbet de va skoj. Roligare än att åka själv :) Väl på jobbet så gick dagen ganska snabbt, fick dock reda på något som gjorde mig smått chockad. Trodde faktiskt inte att detta skulle ske, men nu hände det ändå. Efter jobbet ringde pappa, han ville att jag skulle hämta upp honom för att köra honom till ett ställe och sedan köra tillbaka honom igen haah. Lat mask, gubben kunde la gå! ;D

När jag om hem så åt jag snabbt och sen gick jag och mamma ut med hundarna. Och sen vart de städning, hela huset har dammats, dammsugit och svabbat. Så nu är de rent, en stund iaf. Ikväll blir de jag, Bodil och vår vän soffan  .. .


Looove this song!


Onsdag

Heeeeej!

Efter en väldigt lång dag igår så va de tidigt upp idag :S Va måttligt jävla trött kan säga er! Men idag så har jag jobbat 07.45-14 och idag fick Bodil åka med till stan för att vid tio gå med Ingela hem. Oh de är en väääääldigt trött Bodil som ligger här på golvet i köket haha. Men snart ska jag och mamma ut och gå och då får ho banne meeej vakna. Ingen vila här icke!

Här är filmer från dagen hos Ingela, av Ingela

Me is back, again!

Heeeej!

Haha har ett väldigt upptaget liv just nu :D Iaf igår! Igår så åkte jag och fyra arbetskollegor till Skara på kurs. Vi var där mellan 09-17 och lärde oss massor. Kursen va jätte bra och alla va nöjda i bilen på vägen hem. Vi konstaterade också att vi har en väldigt bra sammanhållning på jobbet när vi fick höra andras historier. Så de är ju väldigt bra, guldstjärna till oss!

Sen när vi var tillbaka i Falköping vid kvart i sex så var de att åka direkt till Ingela och där väntade mamma med Bodil. Hon hade vart snäller och tagit hand om henne medans jag var borta. OCH kört in henne till stan för jag skulle direkt vidare till nästa kurs ! Kvart över sex befann jag mig på hundklubben och hade kurs med Bods till halv nio. Men oj va duktig hon var! Mycket fokuserad och lydig! Mega stor stjärna till min lille gris <3

Och när jag kommer hem insåg jag att jag var tvungen att dusha och min varmvattens beredare är sönder! Så jag fick koka vatten. Och sen ställa mig i dushen med ett dricksglas och fylla hälften varmt hälften kallt och sedan hälla det över mig. JA de tog en stund kan jag lova er!


Me is back!

Heeeej!

Jag har haft en väldigt låång jobb helg. Därav inget bloggande. Är djupt besviken på allmänheten som inte gick på mitt april skämt i fredag, skäms på er tänk om de hade vart på riktigt? Fattar ni hur ledsen jag hade blivit då? Och sen är jag djupt besviken att jag inte blev lurad, vad har hänt med er? ;D

Johan åkte tidigt imorses och jag och Bodil gick upp kl 10 hehe. Gött att få sova lite för jag jobbar fram till fredag, inget ledigt här inte . . Men jag är inte bitter de är jag inte .

Titta vad jag fick av Sun i helgen! Världens största kaka :D



Fredag

Heeeeeeej Fredag!

Idag så är jag leeedig. Jag håller på och eldar så jag får varmt i huset igen haha. Blir så trött, de ena efter det andra liksom.. Lagat lunch har jag gjort också, blev jävligt gött faktist .
Ikväll kommer Johan hem, så ikväll blir de god mat och vin mys. Måste be Johan köpa alhgrens bilar också, jag behöver två påsar till sen kan jag skicka efter min termos! Yeeeeey!

Bodil är iaf nöjd...



Bajs kväll !

Igår va ju en riktig skit kväll. Vi inventerade fram till halv tolv på kvällen och efter de när vi skulle åka hem så var mitt en framdäck paj. Eller paj och paj de va dåligt med luft i eventuellt punka. Så jag åkte med mamma hem och när jag kom hem så skulle jag tvätta av mig sminket och då går jordfelsbrytaren. Och jag får inte på de igen! Så jag gick och la mig till slut . När jag vaknade imorses var de så jävla kallt va, för jag har ju elvärme. Burrrr sen fick jag till slut igång allt igen genom att ta bort proppen till varmvattnet. Så nu har jag inge varmvatten istället . . .