Teeeevie

Just nu, Two and a half men. Och snart . . .



sveriges mest patetiska (men charmiga) dokusåpa...



Mohahaha!


Måndag

Jaaaa.
Då va de måndag igen . . .

Jobbat idag mellan 07.45-15 idag, gick väl snabbt. Nu är jag hemma igen och har klämt i mig en djupfryst pizza. Ja ja värmde den innan!

Jag har tänkt på de där med frukost, fan va äckligt de är egentligen. Ville bara få de sagt. . . .

Christmas presents

Yes! Nu är jag halvvägs  . . .


Trött

Är väldigt konstigt nog trött efter fyra timmars jobb. Kanske är de för att jag måste anstränga mig så, ja att va glad och trevlig. Att le är ibland som att göra en armhävning . .

Ikväll blir de film och i säng tidigt, ska jobba tidigt imorn. Japp

Första Advent


Söndag

Kvällen igår va jätte kul. Jag jobbade ju som sagt till 19 men kom därifrån vid tio i. så jag kom lite tidigare än dom andra. Sen gick vi in och började spela. Haha och här kommer de tre vinnarna!
1:a plats: Johanna
2:a plats: Annica
3:e plats: Emelie

Wiho, vi slog dom andra med hästlängder ! ! !

Efter bowlingen åkte vi till Aroy och käkade trerätters :) Vilket va riktigt gott och vi satt tills dom höll på att stänga. Till och med servitören drack vin när vi tog våra jackor. After Work?

 



 

 

 

 

 

 

 


Lördag kväll

Härligt rolig kväll har de vart, bilder kommer imorn. Nu blir de sängen :D

Pretty fly


Lördag

Heej!

Ja jag och Johan va hemma 23.00 igår. Faan va trött jagva och hungrig, lyckades ju till och med att få mamma arg. Ja ja säger då de.

Idag är de ju lördag och idag ska mamma få sin hemliga present MOHAHAHA! Ni andra får veta imorn :P

Men först blir de jobb mellan 13-19.

Fredag

Heeeeej!

Ja, va ska man säga. Johan är nog den vimmsigaste människan i världen. Han sa till mig i början av veckan att han inte skulle komma hem. Och igår fick jag ett sms : Jag kommer hem, du får hämta mig i Uddevalla. Jäkla karl! Bara begär att jag ska åka så lång? Jaja

Idag ska jag jobba mellan 11-19.30 och sen bär de av till Uddevalla :(

Min dag

Vid halv två åkte jag in till Falköping. Köpte linser för ett halv år och linsvätska, 1020 kr, yuck va dyrt! Sen in på Vero Moda och köpte ett fint linne. Gick runt och titta lite. Gick till bilen och upptäckte att klockan bara va halv tre. Och mamma som sluta tre. Så jag körde till Willys och parlera bilen och tittade på folk. Vilket va rätt intressant, jag insåg att folk är: lata ocha har konstiga vanor. Jag såg en tant som stod och packade om i bilen tre gånger för att få till de rätt. (?)

Sen handlade vi mat och åkte till donken och åt. Sen tillbaka till torget och in på Kappahl och sen systemet. Ja mycket shopping idag blev de :D

Önskelista #2

Det här Wii spelet





Den här kameran


Önskelista #2

Det här Wii spelet





Den här kameran


Torsdag

Heeej!
Ja då va de torsdag igen och jag är leeedig! Yeeey!

Fick ett sms från Helena nyss som fråga va jag ville ha av tomten? Men de ska väl hon strunta i, de får väl tomten smsa om eller? ;D


Rederiet


Bajs

Jäkla bajs hööve. Har skit ont i huvudet, tog en alvedon vid två men den hjälpte ju fan inte. Så nu har jag tat riktiga grejer. JAPP 600 milligrammare ! Så nu kommer jag väl få hålla huvudet i händerna resten av kvällen.

Onsdag

LÖÖÖÖÖÖÖÖN!

Idag är de den 25e :D Bästa dagen på månaden!

Vid tjugo över kom de en fuktinspektör hit och skulle kolla på fukten? Ja iaf de första han slänger ut sig är : Faan ni måste ju ha byggt ut! Va? svarar jag. Ja de här är ju inte på 58 kvadrat.

Då visade de sig att han skulle till Offe och Johannas lilla hus. Haha! Så jag skicka upp honom och bad farmor öppna, jag har ju inte tid. Ska ju dusha nu :D

Ne idag blir de jobb mellan 11-19

Tisdag

Heej!

Jobbat idag mellan 11-17, riktigt skön tid.
Så efter jobbet åkte jag först till Shell och hämtade ut böcker och sen till Ljung och hämta ut ett headset, så ikväll ska jag och Johan Skype a :D

En månad kvar till julafton idag med...

Wiiiie

Hemma från en dag på jobbet, kom ju dit en timme för tidigt :( De är ju rätt trökigt. Men jag hann ju käka min pasta i lugn och ro iaf. Jaja dagen gick snabbt iaf.

Nu är de iaf bestämt att jag och Johan ska åka till Sälen sista veckan i januari. Vi bokade ju en stor stuga först, men sen kunde ingen följa med så Johan ringde och bokade om. Så nu ska vi bo någonstans mellan Tandådalen och Hundfjället. Planen är ju att vi ska åka i Hundfjället, vi ska ju lära oss Snowboard också HAHA! De kommer nog bli en rolig med en väldigt öm vecka :D


Måndag

Då va de måndag igen ja.

Tillbaka till verkligheten, försökte mig på matten här nyss men fan va svårt de är! Får panik på skiten! Ska jobba idag mellan 13-19.

Bajs Bajs

This is fashion, Mohahaha!

OBS! Detta ska tas som ett skämt! OBS!

DAGENS OUTFIT

 




Ber om ursäkt till Green day som behövde va med på detta  . . . . :P

Tjejmiddagen hos Emma

Hej!

Gårkvällen va jätte kul!
Vi började med att basta. Emma bor ju så modernt att de finns bastu, gym och solarie i källarn! Avundsjuk ..
Vi bastade i en timmeungefär och sen gick vi upp och vi skulle käka, de blev tre rätters middag :D

Förrätt: Parmaskink sallad (Machesallad, parmaskinka, tomat, gurka, pinjenötter och pressad citron) 10p
Huvudrätt: Fläskfile med tratkantarellsås och rotfruktsgratäng 10p
Efterrätt:
Cheesecake med bär 10p

Vi spelade ett roligt spel också, Så det kan låta hette de! Skit skoj va de, va som programmet Så ska de låta! Man nynnade, hummade och gissade hihi!

Tack för en rolig kväll!! <3













Lördag

Heej!

Helvete att man ska behöva få finnar ! Har en på var sida av näsan och en under SNYGGT!

Idag har jag inte gjort så mycket, vart ute med hundarna och käkat korv.

Ska strax börja fixa till mig (kommer ju ta en stund tack vare finnarna!) ska ju till Emma ikväll :D Ska bli skojsigt, middag med flickorna. Vi ska basta också ;P Mysigt värre. Ska skriva in adressen i gpsen också. Den här helgen ska jag inte åka fel haha!


Tapetklister


I loove old people

Gamla människor är härliga! Speciellt när dom ska försöka sig på nya engelska ord

Fis Herman (Fishermans friend)
Pi-pe li-fe (Pipelife)
Halo ven (Halloween)
Papp rika (Paprika)
Kamm era (Kamera)
Seans backon (Scans Bacon)





Haha . .

Satt och kollade på dödsannonserna och hittade ett roligt namn (men roligt menar jag antingen konstigt eller ovanligt) Alfhild. Har jag aldrgi hört förut. Känns som om föräldrarna sagt så här: Om de blir en pojk ska denn heta Alf och om de blir en tjej ska den heta hilda. Eller? Fast va vet jag, de kanske är skit vanligt måste kolla upp de...

Ha vanligare än va jag trodde. TRYCKHÄR

Jag googla påt med (har blivit besatt?) och Alfhild va ju en vikinga drottning!

Of Duty!

Hurrrey!

Äntligen ledig, dagen har vart helt galen! Hu mycket folk som helst. Men dagen gick snabbt och nu sitter jag här i min frihet :D

Nu ska jag titta på The City, The Hills och 90210. Till detta peppisar och Pepsi !

Grattis!

Idag fyller världens bästa mamma år!

Hittade inte några kort knappt på mamma så de fick bli detta :D

Vilken dag!

Fy Faan vilken lång dag... Är skit trött och slappar i fotöljen, dricker pepsi och käkar Polly :D Life is little good ändå?


Wörk

Blir att wörka idag mellan 10-19.30, yipey! :S

Do you have problem wearing your child with style?

Haha ja älskar den här reklamen!!


Julklappstips

Det här spelet vill jag ha i julklapp hörni!

 


Aj aj

Jag har ont i huvudet :(

Onsdag

Heeeej!

Trött som vanligt, måste ju blivit något fel på mig någonstans på vägen? Är ju alltid trött nu för tia!
Idag blir de jobb mellan 10-16 sen blir de väl hem och ge mig på matte boken, fast jag kommer väl va för trött HA!

Patetiskt är de rätt ordet . . .

GRAAAAAAAATTIS!

Grattis på 20 årsdagen pumpkin! Loove you!


Shet!

Står och plockar ut diskmaskinen va och va ser jag susa förbi utanför fönsteret? Inte en utan två polisbilar!! Nämnde jag att jag befinner mig i Broddarp? Vart är den här bygden på väg?

Tisdag

Heej!

Gick och la mig först halv tio igår, men sen gick jag upp igen och titta färdigt på filmen. Sen va jag i säng vid elva. Och somnade kanske vid ett. Vilekt ä helt sjukt konstigt, va så himla trött igår så jag skulle kunnat svimma.

Men iaf fick mamma åka själv till Skara med Fridolf idag. Jag kunde inte gå upp ur sängen, de kändes som om någon drog ned mig igen. Ush..

Idag ska jag jobba 16-21.¨Sen är jag nog ledig imorn

Save them!

RÄDDA JOPPE PRALINERNA!!


Prince Charming

Haha! Kollar på den här filmen nu, riktigt rolig ju. Länge sen man såg den :D


Måndag igen

Heej!

Att sluta jobba klockan 21 och börja jobba igen 07.45 är inge vidare. Men de händer ju inte så värst ofta och jag sa ju att jag ville. Men oj va trött jag är!

Ja som sagt jobbat idag nu vet jag inte va jag ska göra. Funderar på att ta mitt täcke och lägga mig i soffan och titta på tv. En film kanske?

Söndag

Heeej!

Vaknade 12 idag, HAHA! Ush kommer ju aldrig somna ikväll.
Ikväll så ska jag jobba mellan 16-21 och sen blir de hem till sängen. Skööönt! Måste ändå påstå att jag känner av vinet från igår.
Men skoj va de :D

Emmas Överrraskningsfest!

Ja kvällen igår började ju inte så bra. Jag och Johan åkte ju in mot Falköping där vi skulle ta ut pengar och då fick vi bil bekymmer :( Då hade nån skit hänt med bromsarna (?) så de hela slutade med att Johan fick ta bort däcket och släppa på en skruv och sen sätta tebax allt igen. Sen åkte vi mot Karlsborg och då åkte vi ju såklart vilse. De fanns ju tyvärr inte så många ute i Karlsborg så vi kunde fråga. Men vi hittade till slut och vi var framme klockan 20.00, vi skulle egentligen vart där 18.00.

Men festen blev bra ändå och Emma va glad. De va väl de som betydder något :D Tack för en rolig kväll!






























Lördag

Heej!

Har inte gjort så himla mycket idag ännu. Har vart i Ljung med Johan. Blev dit skickad av morsan, hon måste ju ha Svenska Hjärtan! Haha.. Köpte godis snören och en center rulle också. Frågade Johan om han skulle ha något godis men ne minsann de skulle han inte. Om jag fick ha godiset ifred. Så klart som fan att jag inte fick. Men de va ju inte bara Johan, utan mamma och pappa med. Suck..

Ikväll händer de väl inte så värst mycket, blir väl en tv kväll. De är ju mysigt de med :D


Jimmy Choo

Yes!
Jag älskar ju verkligen skor så när Hm och Jimmy Choo släppte kollektionen för en timme sedan så köpte jag mig ett par! Hihi! Töntigt nog är jag skit glad! Så nu är dessa skor på väg hem till mig ...


Bild lånad av: Hm

Sorry gumman, men du är så rolig!

Mickan och jag pratar om svinpesten (vad annars?). Hon har vart och vaccinerat sig emot skiten. Och hon säger. . 
Miqo: Sen fick jag ett papper och dom fråga om jag va allergisk, va sa dom? Jo! Morötter!
Jag: De va inte ägg då?
Miqo: Jo . . .

LOL!  This is the risen (stavas de så?) I love you! 


Haha!

"Om du är i Ljung så ska du gå och besöka Sveriges minsta mejeri med världen godaste ost" .
Att han lyssnade på brorsan också är ju helt otroligt!

http://www.mixmegapol.se/kalasvinsten/kalasvinsten-blogg/5905-fran-mobilen-2009-11-13_10_52

Nintendo Wii

Har suttit på mitt spelrum nu i över en timme och spelat online. Cooolt va? Jag har spelat Mario Kart med bland annat Jose från argentina. Jag hette också bara Emelie förut men jag upptäckte att Nintendo inte ville de, dom tyckte att man skulle ha en smeknamn. Så jag hette Pugfreak ett tag men nu har jag bytt igen. Nu heter jag FatBasterd HAHA! Från Austin Power såklart, vet inte hur jag kom och tänkte på honom. Den feta jävlen...

Mitt sällskap under timmen . .


Här är min Mii FatBasterd ;P Mohaha!


 


Lite mys

Fy skruttan va kallt de va på promenaden, Eddie och Wille va helt galna så kallt va de.
Nu dricker jag glögg och käkar pepparkakor, de är mys de!

 

Fredag

Äntligen Fredag!

Jobbade idag mellan 07.45-14, är sååå trött!. Ska strax ta hundarna och gå en sväng sen blir de soffan resten av kvällen. . .  


Movie Night :D

Hyrde ju film idag som jag och morsan ska se ikväll. New In Town heter den med Renée Zellweger. Hoppas den är bra, 55 kronor kosta de ju faktist!


Torsdag

Heeej!

Idag så vaknade jag halv tio, drömde att jag va i Grebbestad och de va varmt och soool! :( Vid två tiden gick jag ut med Eddie och Wille runt skalleberg.
Och sen vid halv fyra åkte jag in till stan, Hyrde en film på Shell. Åkte till Ica kvantum (förädare!) och köpte en tidningoch julskum <3 Satte mig i bilen och insåg att klockan bara va kvart över fyra. Skulle vara hos Optikern fem, så jag käka lite skum och åkte sen till centrum.
Gick in på Systembolaget och skulle köpa ut åt morsan (mohaha!) och den här gången tryckte jag upp leget i nylet på henne. Jäkla fasoner att inte fråga om leg eller?

Sen gjorde jag de jag de stora misstaget att gå in på Euro sko som har utförsäljnng. Hittade ett par Converse för 299 kr, som hittat! Dom fick självklart följa med hem. Men oj va min plånbok börjar blir tom. Men va faan välkommen till familjen Conversen!


Failer

Skulle fixa och trixa lite med kameran här alldeles nyss. Min plan va ju att mamma skulle köpa karamell färg. Jag hade tänkt att hälla en droppe i vatten. Cooolt skulle de bli.

Men nu köpte mamma igen, hon glömde helt enkelt (helt mänskligt) så jag börja rota runt. Och hittade vatten färg. Och började, för de första fick jag inga droppar av färgen och för de andra ÄR DE JU VATTEN FÄRG! Klant skalle, va fan tänkte jag med ?

Blond höve . .

Sen målade jag lite bara för sakens skull .. .

Onsdag

Hej.

Gick och lade mig halv tio igår! De är ju sjukt, men jag gick upp efter fem minuter för jag kom på ett svar till korsordet jag gjorde innan, haha! Sen när korsordet va färdigt somna jag. Alltås klockan tio! Sen vaknade jag nio idag, jag sover verkligen bort mitt liv.

Käkade frukost, satt på en film (Mamma Mia!) och tog Eddie och Wille på promenix. Pratade en stund med Mickan udner promenaden också. Medans jag prata med henne grävde Eddie ett jätte hål och Wille tittade på. Vi disskuterade hur dumma människor de finns, så vi prata länge haha.


Kärlek.

Emelie hjärta South Park


Gnu

Hade lite långtråkigt på jobbet idag, så jag ritade lite. Sen viade jag en arbetskamrat min Gnu jag ritat. Och hon tyckte den såg ut som en ren?!



Om man suddar ut lite på hornen så är de ju slående likt!


Tisdag

Hej!

 Jobbat idag mellan 07.45-14.15. Hade en VÄLDIGT arg kund idag, vart så chockad att jag bara titta på när hon slängde ner varorna på golvet bakom mig. Samma med kunden jag hade just då.

Men skit i de.

Efter jobbet så va de hem och slänga i sig mat och ut med alla hundarna och sen ut med Eddie och Wille en långrunda. Fy fasen va kallt de va! Snöa och blåste, ush! Inte nog med de så hitta jag en död katt också. Men den fick farmor ta hand om.

Sleep time soon

Imorgon blir de jobb mellan 07.45-14.15. Så jag ska snart hoppa i säng och nana.
 Sleep tight!

Gamla Godingar

Hittade mina gamla favorit serier från när jag va liten på Youtube <3

Vita lögner



Skilda Världar


Vänner och Fiender


Tre Kronor

Mmmmm

Gratis ÄR gooott! Tack Johan och apoteket i Norge ;D




Matte suger

Fy va jag inte gillar matematik. Blä, x och y kan ju ta sig någonstnas!


HAAHA!

Heej!

Leeedig idag! Skönt! Ska iväg på en matte lektion sen annars står inget på schemat. Slappa och ta de lugnt.

Haha va inne på tjuvlyssnat.se och hitta den här läs den! : http://www.tjuvlyssnat.se/goteborg/ingen-vit-vecka-ingen-vit-logn

Fars dag

Idag är de fars dag! Och de har vi firat med macaroner och falukorv till lunch och marängsviss till efterrätt :D Mmmm . ..

Jag har inte gjort så värst mycket denna dag, jag har vart i Ljung och hämtat mina vinterskor och dom dög bra :P Sen har vi ju då käkat som grisar och sen har jag och Johan vart på Willys och Cheapy. Johan köpte mat och vi köpte isolering till Offes vind. Ja de va väl allt ...

Den där Martina Haag

Mycket sant


Lööövbeff

Har vart hemma hos Offe och Johanna sen 18.00. Vi kollade på Harry Boy och pappa fick 5 rätt Yipeey.
Vi åt chips och drack några öl. Nu är vi hemma igen och ska käka lövbiff och pommes Mumisigt värre!


Åh så var Johan hemma igen ja . .

Ser du dom där rosa pyjamas byxorna dom är mina!


Lördag

Heej!

Idag så vaknade jag halv åtta och jag skulle åka åtta. Fan fick skynda som fan, vilket betydde att jag sket i linserna. Vilket visade sig vara dumt, ont i huvudet och illa mående blev resultatet.
Så linserna funkar i alla fall.

Jobbat idag mellan 08.30 - 16.

Nu är jag hemma och har satt i linserna mohaha! Feels good!

Höhö!

Vad jag gör?
JAG TITTAR PÅ BAYWATCH !


Freeedag

Hej!

Nu är de äntligen fredag och helg, för er ja! Själv ska man jobba imorn :( Hela Willys är ju sjuka så man får ju ställa upp :)

Sitter just nu hemma ensam och väntar på Johan och pappa. Ska nog slänga in maten i ugnen och sen sätta mig i soffan med skvallerblaskor. Till de blir de Fanta, för en gångs skull. Dricker aldrig de annars.

Bye bye glasögon

Hemma ifrån optikern. Gjorde synundersökning som visade att synen min har blirvit dåligare, Surprice! Visste jag väl, men skit samma. Jag sa iaf att jag ville börja med linser. Hon tyckte att jag skulle fixa ett par nya glasögon också om ett tag. Tror du ja tänkte jag.

Jag fick ett par linser hon tog på mig och sen skickades jag ut i lilla Falköping. Och de blev en helt ny värld :D Såg ju faktist va de stod på skyltarna nu, utan glasögon. Härligt !
Sen fick jag sitta och linsträna i tjugo minuter och efter de kom notan : 895 kr! Holy Cow!

Dessutom ska jag tebax på torsdag, undra va notan går på då ?


Torsdag

Heeej!

Vaknade vid halv tio idag, käkade en macka och tittade på 90210, The City och The Hills. Sen gick jag ut med hundarna i snöyret. Faan kunde ju knappt titta så mycket de snöa. Fast de lägger sig inte på marken dock.

Idag är jag ledig, ska in till Synsam 14.30. Får se vad som händer efter de..

Är de bara jag?

Medans en del gillar att lime i cola eller göra float (cola och vaniljglass) utav de så tycker jag de är SKIT gött att lägga ner pollysar i colan. Inte för att de ger någon speciell smak, ne utan för att pollysarna blir krispiga. Ja vet men kan ju lägga in de i frysen eller kylen.
MEN DE ÄR JU INTE SAMMA GREJ!


Jesus!

Jäklar va mätt jag är! Jag och morsan beställde hem varsin "tre små rätter" från Wokstugan. Jäklar va mat de va!
Ikväll är de ju tvnight! Bond söker fru, Grey's Anatomy och True Blood. Till detta cider, cola och polly :D

Onsdag

Heej :D

Jobbat idag mellan 07.45-14.15 . Efter de åkte mammsen och jag till Ållebergs motellet och käka lunch.
Sen åkte jag till torget på jakt efter ett par skor, men njet svin dyra jäkla skor fanns de bara. Sen in på Synsam för att boka tid. Ska dit imorn 14.30, ska fixa linser tänkte jag.

Just nu tittar jag på Boog and Elliott :D HAHA!


Läderskallar

MOVIE TAJM!




Tvi fick du!

Ha! Min mamma sa en rolig kommentar förut.

Mamma: Ja jobbar hela helgen :( Va ska vi hitta på för mat som du kan göra som inte är så komplicerat?
Emelie: Jahaja tack för den.
Mamma: Eller kommer Johan hem?
Emelie: Ja de gör han
Mamma: Jaha va bra!

Sen så fick jag ett problemas!
 Jag satt här vid datorn och skulle försöka fixa ett problem med min dator. Den hittade inte mitt trådlösa bredband :( Lite små sur så titta jag runt lite och tryckte på en länk. Och vips så funka de! Haha! Emelie kan!




LOL


Boring dag

Ja den här dagen har inte vart så skoj, allmänt trist. Men imorn är de jobb igen, inte för att de är så värst kul utan för att man blir trött efteråt ;P

Tisdag

Heeej!

Idag vaknade jag halv elva, helt död. Jag va så himla trött har kunnat sova minst en timme till. Men jag gick upp och käka, sen vid halv tolv gick jag ut med Eddie. I hopp om att bli pigg, men ne då.
Så nu har jag tittat på första avsnittet av Ullared, haha! Vilket skämt!



Blond Fia!

Heej!

Vaknade upp klockan halv sju och upp käka och iväg till jobbet. Men shit vilken knäpp dag de blev. Jag skulle hänga upp triss reklam och sätta upp lappar i våra plu fack, så blev jag lite stressad och tog bort tidningarna och sen gick jag och öppnade. De kom in tre kunder och jag gick ut för att hämta aftonbladet m.m. Men när jag skulle gå in igen så öppnades inte dörrarna. JAG HADE LÅST UT MIG!
Så jag fick ringa upp till kassa kontoret och förklara. Fick ett stor asflabb i örat och sen kom hon. Medans vi vänta så höll kunderna på att håna mig lite smått. Inte pinsamt alls!

Gjorde de jag skulle och sen visade de sig att jag ändå glömt att rapportera en massa tidningar ! Gaah!

Sen bad en kund mig att byta arbete idag med..

Skoj dag ?


Sunday Night

Klockan 18.00 åkte jag, mamma och pappa upp till Offe och Johanna. Dom bjöd på Hasselbacks potatis och kyckling. Efter de så spelade vi två omgångar med Buzz och jag vann båda, Mohahaha! Jag är GRYM!

Nu blir de att titta på filmen Twister och käka ostkrokar :D


Sunday Night

Klockan 18.00 åkte jag, mamma och pappa upp till Offe och Johanna. Dom bjöd på Hasselbacks potatis och kyckling. Efter de så spelade vi två omgångar med Buzz och jag vann båda, Mohahaha! Jag är GRYM!

Nu blir de att titta på filmen Twister och käka ostkrokar :D


Stop Right Now


Yesterday

Heej!

Ja vi såg ju Flickan som lekte med elden igår. Och ja den va heeelt okey, men de är trist att se en film när man läst boken. De är ju så mycket som lämnas utanför osv. Men helt okey va den absolut!

Efter bion gick vi till Thai silk för att se att de va propp fullt. Så vi körde till Willys och köpte pasta, creme fraiche, rödlök, dill och räkor. De blev faktist gott haha!

Sen hyrde vi filmen My bloody valentine på SF anytime och käka godis :) Och den filmen va faktisk rätt bra.