Tisdag

Heeeeej!

Idag vart de jobb tidigt, 07.45-14 . Gött med tidig dag ibland, men jag var jätte trött när jag satte mig i bilen.
Men nu är jag pigg :D Har käkat smörgås till lunch och sitter och kollar på O.C. Så kass den serien är eller? Fattar inte att jag tittar på den ens..

Ikväll blir de träning med Maria och så ska jag handa lite mat, lite små grejer bara. Alltid något som fattas!
Får hoppas att träningen går bra, för nästa helg är det dags för examen!


Måndag

Heeeej!

Efter en hemsk söndag så har jag repat mig. Grät verkligen hela söndagen, fy fan.

Idag så har jag först vart på promenad med Mamma, Johanna, Hugo, Wille och Bodil. Sen gjorde jag lunch, laxgratäng. Sjukt mumsigt ! Sen jobb mellan 16-19.30. Nu har vi käkat kvällsmat och tittar på Bones :D


Lördag kväll

Efter agilityn åkte jag hem och möttes av mina fina flickor hemma :D Vi fixade till oss och hade en skit skoj förfest. Och efter så åkte vi in till Falköping och käka mat och sedan gick vi till Terassen. Vi hade en riktigt kul kväll trots att Mickan ramlade och blev trampad på och att Mohombi var urusel live. Tack flickor <3













































Agility i Tibro

I lördags så åkte jag, Bodil, Willgot, Ingela och Myran till Tibro för agility tävling. Vi hade en jätte rolig dag och våra jyckar var väldigt duktiga :D Bodil och Myran debuterade och dom var såå duktiga, Wille var också duktig så klart .

Här är två filmer, en på Wille och en på Bodil. Filmade Ingela och Myran med men dom blev väldigt suddiga, kollade inte i kameran när jag filmade :S



E D D I E <3

Vila i frid, lillmatte älskar dig.





























































Torsdag

Heeeej! Idag sov jag till tio, gick upp och åt frukost framför teven. Sen kom storebror och vi planera lite inför vår mors present sen kom Hugo och johanna också :) Sen tog jag Bodil och gick runt skalleberg, var riktigt mysigt med snön och en super glad hund :D Väl hemma igen gjorde jag lunch, min favorit rätt när jag va liten: makaronipudding! När jag va liten beställde jag alltid det på min födelsedag, hihi! Sen jobb mellan 16-20.30, nu har jag käkat kvällis och ska strax sova.

Onsdag

Heeeeej!

Idag är jag leeeeedig <3 Och jag har fått en massa gjort! Jag började dagen med att åka med min farmor till Skölvene, där lämnade hon in sin bil på reparation och jag körde henne hem igen. När vi kom hem igen så ville farmor bjuda på fika och jag, som inte ens käka frulle, sa ja och fick kaffe, bulle, sockerringar, sockerkaka och en chokladbit. Så de fick ju helt enkelt bli min frukost.

När jag kom hem igen så började jag med tvätten och sedan plockade jag i ordning lite. Sen fick jag mig ett ryck och började baka lite bröd, som jag ska ha på lördag då jag ska iväg på agility tävling!
Sen efter bakning så vart det att betala räkningar och laga mat. Sen dammsög jag och torkade golven, sen glodde jag på teve och sen en promenix med Mamma, Johanna och Hugo. Nu har jag och Johan fikat och ikväll vankas det träning med Maria, Äntligen! Hun måste tuktas ;P

Tisdag

Heeeeej! Idag så har jag jobbat, 08.30-17. Jobbet gick fint, fick en massa gjort ! Efter jobbet handlade lite smått, åkte hem och fixade lite i vår lille stuga. Tvättat lite, byt lakan och lagat mat. Lax med potatis, köpte något nytt idag en sås man har med laxen i ugnen, fetaostpesto. De var gott men nja kan ju lika gärna gör det själv. Det är ju bara två ingredienser liksom. Nu tittar vi på Bones och har ätit mango och äpple!

Blir så trött

Att jag ens blir förvånad? Trodde att dagis fasonerna skulle sluta när man inte går i skolan längre och faktist är "vuxen" men nej . Som sagt att jag blir förvånad? Ska inte hänga upp mig på sånt här skit, istället ska jag blicka framåt och fortsätta med det jag alltid gjort. Lita på magkänslan.....

Måndag

Heeeeej!

Min helg bestod av jobb jobb och jobb! Men ah de gick bra det med :)

Idag ska jag också jobba men inte förän kl 16 - 21.15. Har vart ute och gått med mamma och Eddie och fått lite frisk luft :D Har precis satt i mig lite lunch, det vart pasta med kyckling, rödlök, champinjoner och soltorkade tomater sås haha gott blev det i alla fall. Nu slappar jag framför teven, Ellen Degeneres show.

Nu finns de inte mycket mer att berätta, fun life!




Fredag

Heeeeeeej!

Jag ljög lite igår, jag gjorde lite annat än att åka till Borås och handlade mat ;P Jo jag, Johan, Therese, Johan, Jerker och Emma vandaliserade liiite i Daniels trädgård !






MOHAHAHAHA!

Men igår så firade vi! Medans jag jobbade till 20 så åkte Mickan, Daniel, Therese, Johan och Johan till Borås och bowlade och spelade biljard. Sen mötte jag upp kl 21 på Oliven där vi åt trerätters :) Mycket lyckad kväll!





















Torsdag

Heeeeej!

Idag har jag vart leeeeedig !

Och dagen har spenderats så här: Åkte hem till mamma och klippte klorna på Eddie, Fridolf och Willgot. Sen så gick vi en promenad. Sen åt jag och Johan fisk till lunch och sen åkte vi till Borås. Vi köpte förvaringslådor och jag besökte Make up store :P Sen så handlade vi en massa mat och åkte hem. Till kvällsmat blev det färska räkor, så jäkla gott!

Och idag är ingen vanlig dag för idag är Daniels 25 års dag! HURRA HURRA HURRA!



Onsdag

Heeeeej!

Igår så jobbade jag först 07.45-14 sen hem käka lite rester och sen iväg hem till Miqo. Vi gick en promenad och Miqo lurade ut mig i skogen och jag trampade i gegga med mina skottlands converse :( Sen så drack vi kaffe och pratade om livet, lika mysigt som alltid <3

Idag har jag jobbat hela dagen 10-19.30 inte lika skoj men imorn är jag ledig !






Måndag

Back to reality! Booo! Verkligheten känns så jäklans trist ! Men men man måste jobba för att få pengar har jag hört.... Ne så jäkla illa är det inte, var så jäkla lycklig att få träffa min lille bods igår <3 har ju saknat henne massor! Jobbet gick bra idag, 14-19.30 . Sen hem och slappa framför teven. Imorn blir det jobb och kvalitets tid med Miqo :D

Min vecka i Sälen

Heeej!

Jag och Johan har precis kommit hem från en helt fantastisk vecka i Sälen. Under vår vecka har vi:

Bott på "Solsidan" . När vi kom till vår lägenhet blev vi överaskade över standarden. Vi fick en helt nyrenoverad lägenhet med ett dubblelrum som hade tv på rummet. Medans våra med resenärer inte fick lika fint kanske. Men mer fjällkänsla kanske?








Åkt massor av bräda















Grillat en massa korv och burgare






Blivit bättre på att åka bräda



Tack för en underbar vecka !

Lördag

Heeej!

Idag var dagen för Hugos dop! Och vid tre samlades alla i kyrkan och de hela börja. Hugo var så duktig och va så snäll hela tiden, sen åkte vi till bygdegården och fiakde allesammans. Nu sa vi sätta igång med packningen jag och Johan. För imorn åker vi till Sälen!




















"Klockan se hos mig" Final

Igår var det ju dags för finalen och Therese gjorde as god mat! Den pastan alltså, jesus! Vi hade en sjukt trevlig kväll och åkte inte hem förän halv ett ;D













Vinnaren fick sin biljett gratis !







Bilderna från Nyårsafton





























































Torsdag

Heej! Idag var det dags för jobb igen, 08.30-15. Jobbet gick fint och när jag kom så började Johan göra lunch haha! Bra med lunch kvart i fyra? Iaf nu är precis tillbaka från en promenad i skogen och Bodil är dyngesur. Mumsigt ! Nu ska jag fixa i ordning mig, för ikväll är det dags för final för " klockan sex hos mig" denna gång med Tess dom värdinna.

Onsdag

Heeeej!

Idag så har jag varit ledig och Johan den lille skiten väckte mig kl halv TIO! Ojojoj, men han hade gjort ägg och grejer så jag gick och la mig i sängen efter frukosten igen ;P Vid halv ett åkte jag och Bodil till klubben och skulle hoppa lite. Kom på att jag inte visste om hon verkligen hoppar över höga hinder. Vi har ju bara prövat på wille höjd (30cm XD), men när jag kom fram så visade det sig att det var gyttje varning på hela planen. Så jag drog två hinder till den "torraste" punkten och hon hoppade faktiskt över !

Efter det åkte jag och hämtade upp mamma på jobbet och vi åkte ner till torget. Jag fixade doppresent till Hugo eller present är det väl inte direkt. MEN han kommer älska mig dagen han fyller 18! ;P Sen köpte jag kläder att ha på dopet och efter det systemet .
Sen åkte vi till jobbet och köpte mat inför sälen resan på söndag och sen ÖB. Nu är vi iaf hemma och ska snart fixa i ordning kvällsmat .


Tisdag

Heeeeeej!

Idag har jag jobbat mellan 07.45-14 och efter jobbet så hade vi ett litet möte/kurs. Vi skulle iaf jobba med vårt teamarbete, det varade i en halv timma och sen åkte jag hemåt. Min lille Bernt gick ju igenom besiktningen igår, men sen började min batterilampa lysa! Åh tur i oturen liksom!

Annars har jag inte fått särskilt mycket gjort idag, slappat och gjort hjärngympa med Bodil :) Haha hon är så söt min lille hund <3

Har ni set den här videon? Förmodligen en av de roligaste jag någonsin sett!


Årsresumé i bilder!

Januari:











Februari:






Mars:


April:














Maj














Juni


















Juli





























Augusti
























September










Oktober


















November





















December






























Good bye 2011, Hello 2012!

Heeeej!

Vilken helg de har vart! I fredags så jobbade jag först länge och sen åkte jag hem till Johan och Bods och hade fredagsmys! Vi kollade på Bones och åt godis :)

Sen på lördagen så tog vi de lugnt, gick promenad och sen så var kl fem! Då åkte vi hem till Terror där vi firade in det nya året, helt klart bästa nyåret hittills! Vi hade de skit mysigt med tre rätters, vin och massa prat! Sen festa vi tet rejält och festa fram till klockan fem, då vart de fyllkäk och sen sängen ;D Nyårs dagen var en annan historia, vakna upp hemma hos Terror och mådde först bra. Sen vart det värre och värre och de blev ju knappat bättre när jag sedan åkte och jobbade. Fy fan!

Har glömt kameran, så korten kommer en annan dag :)