Music


Tisdag

Heeeeej!

Idag så har jag jobbat mellan 07.45-15. Jobbet gick fint och var skoj. Fick en massa gjort! När jag kom hem så drack jag och Johan kaffe och jag käkade knäckemackor till lunch. Gött! :D Nu så slappar jag och Bodil i soffan och tittar på Top model. .

Sen får vi se vad vi hittar på, måla naglarna behövs ju. Men imorn är de inventering så naglarna kommer ju förstöras, buhu hard life!


Kräftskivan

Här kommer då de otroligt fina bilderna från kräftskivan. Snäll som jag är så kan jag ta bort något kort om ni mina vänner inte vill vara med på min välbesökta blogg (HAHA).





























































































'
















Min helg!

Har nog haft världens roligaste helg må jag säga. Vi börjar med fredag.

I fredags så jobbade jag 07.45-14 och efter jobbet åkte jag hem och mötte upp Johan. Vi tog bilen till Borås där jag köpte ett linne, johan köpte ett gäng kollegieblock och sen tog vi varsin mjukglass till lunch. Sen så åkte vi till Willys och handlade massor av mat! Dels för att Johan skulle ha kräftskiva på lördagen och dels för att vi inte hade något hemma. Och jävlar vad mat det blev! Vi handlade mat för 2500kr! Så nu ska de fanimej ätas :D Sen fick de ju bli systemet och till kvällsmat fick det bli Max. När vi kom hem la vi oss i soffan och slappade resten av kvällen och drack Sangria som jag köpt på systemet ;D Riktigt gött !

På lördagen var det dags för Johans kräftskiva. Allt gick fint till en början, vi fick upp tältet utan problem. Och vi var i god tid, men sen kom oturen ifatt oss. När vi skulle köra möbler så paja bilen, min bh gick sönder osv. Värst var nog bhn ;D Ne men kvällen blev iaf VÄLDIGT lyckad! Roligaste kvällen på länge ! Bilder kommer, vet dock inte om allt kommer upp då en del bilder är riktigt illa haha! Känsliga läsare varnas, typ höhö.

Ja söndagen gick ut på att försöka bli levande igen. Fy fan va dåligt jag mådde, Johan var däremot pigg och glad :S DUMMA! Själv kom jag inte ur sängen förän vid tolv och kunde knappt äta på hela dagen haha. Men de var det het klart värt med tanke på hur jävla kul det var !


HÖHÖHÖ!


Torsdag

Heeeej!

Har precis käkat kvällsmat är helt slut! Har jobbat idag mellan 10-19.30, jobbigt men nu är det en dag kvar sen är de ledigt i två dagar :) Just nu sitter jag och Bods i soffan och tittar på Ullared, Johan han sitter och gör läxor HAHA!




Onsdag

Heeeej!

Idag är det onsdag och det är bara två dagar kvar till fredag ! Äntligen ska jag få vara lite ledig, ALDRIG mer 12 dagar i rad haha. Det regnar ute så jag och Bods håller oss inomhus, snart kommer Johan hem från skolan och då ska vi käka korvstroganoff. Sen blir det jobb mellan 16-21.15.

Morgonen har gått ut på att städa lite och planera. Inför i helgen, inför en konsert resa till sthlm med bästis och Rom .. Mycket just nu ;P Men de är kul, man ska ha saker att se fram emot ! Det är då man vet att man lever.

BTW vart fan har dom solbrillorna tagit vägen?!


Tisdag

Heeej!

Idag har jag jobbat mellan 07.45-16. Efter jobbet så åkte jag hemåt och när jag var tio minuter hemifrån så fick jag för mig att ta mig en titt på min mobil. Och då ser jag två missade samtal från min bror och ett sms "jag åker med dig hem idag om de går bra" :S Så jag fick snällt vända och hämta hem min bror haha. Sen när jag väl var hemma så drack jag en kopp kaffe och sen gick jag ut med Bods i trädgården och tränade slalom. Sen klippte vi lite också, klor och päls :D Sen så började jag fixa med mitt London fotoalbum. Är nästan färdig, ska bara skriva lite korttexter också !

Nu är de väntans tider på fiskgratäng !






Måndag

Hej ! Jag är tillbaka ! Vilken helg jag har haft! Jobbade 12-20 i fredags, 12-21.15 i lördags och 12-20 igår. Not fun at all . . Åkte på en förkylning i fredags ed, fast nu har de blivit bättre :) lite snuva kan man leva med ! Idag så blir det jobb mellan 16-21 men nu blir det ugnsstekt falukorv , Mums !

Torsdag

Heeeej ! Idag så vart de jobb mellan 07-16 . Jag har plockat frukt och grönsaker hela dagen, va riktigt roligt! Skulle vilja jobba där jämt ;) nu sitter vi och tittar på family Guy . Ovanligt va ? ;P

Onsdag

Heeeeej!

Idag så är jag ledig ! Så igår kväll bestämde jag och Johan att vi skulle åka till Hökensås för en fiskedag. Så vi kom dit vid elva tiden och vi åkte till en fin liten sjö. Johan fick ett spö av mig förra året som han nu invigde och han visste ju inte riktigt hur de fungerade. Både han och jag har ju bara fiskat med barnkastspö och dom är ju väldigt simpla av sig. Men detta var då en vuxen variant. Så efter många svordomar så var Johan igång ;P Vi grillade lite korv till lunch och efter en stund så bytte vi sjö. Vi kom hem från en halvtimma så nu förtjänar jag soffläge :D








































127 timmar

I söndags såg jag och Johan 127 timmar, se den!


Music, a good start of a good day.


Music, a good start of a good day.


Måndag

Heeeeeej!

Gårdagen gick ut på två saker : soffäge och att äta haha!

Idag däremot så var de dags för jobb igen, jag jobbade 07.45-14.15. På vägen in till jobbet så vräkte det ner regn, de var knappt jag såg ut genom rutan. Sjukt mycket vatten! höhöhö. Sen när jag kom hem så satt världens finaste Johan och väntade med en köttfärslimpa i ugnen! Va underbart gött ! Sen fick vi fnat på vår router så vi åkte till Borås och köpte en ny och kom hem med lite annat med :D Jag köpte ett album till mina London bilder, en liten radio till köket och ett riktigt fodral till min telefon. Äntligen, nu ska påsen slängas!


Lördag

Heeeej!

Min lördag var bäst! Jag och Johan gick upp vid tio och jag satte igång och började städa. Johan åkte in till Falköping och köpte thaimat som vi åt till lunch. Sen städa jag lite till och sen blev kl sex och då kom Anna och Emma. Vi satte oss på verandan och drack vin och åt ost. Jätte mysigt hade vi i solen och pratade massor. Sen vid nio kom Therese, Bea och Mickan. Då satte vi oss i vardagsrummet och fortsatte där. Tack alla för en jätte rolig kväll <3




























Fredag

Heeeeej ! Här sitter jag och myser i solen, vi ska grilla nu och mysa tills solen går ner . Idag så har jag jobbat mellan 08.15-17. Började två timmar på golvet och sen kassa resten av dagen. Handlade en massa gött inför imorn kväll då världens bästa tjejor kommer hit ! <3 men nu tillbaka till grillningen . Bajs bajs

Torsdag

Heeeeej ! Idag så har jag köpt hundmat, jobbat och käkat tacos . Fun life huh ?

Onsdag

Heeeeej!

Glömde visst att skriva igår, hur gick de till? Jobbade iaf mellan 08.30-16, jobbet gick jätte bra men när jag kom hem vart jag grymt trött. Jag och Johan gick och la oss tidigt. Och vakande upp pigga och glada idag :)

Idag så åkte jag och bästis till Nelly.com outlet. Vi strosa omkring där inne i en timme ungefär . Jag köpte ett par skor, en skål, en doft pryl, två pc plast till min telefon och två bodys till Offe och Johannas bebis :D Gick på runt 350 kr, de va väldigt billigt skorna kosta bara 140kr! Nästa år ska vi dit samma dag dom öppnar för det var väldigt utplockat.

Sen åkte vi in till stan och käkade lunch på Thaisilk. Sen gick vi till Ginatricot och H&M. Jag köpte två linnen och lite smycken på H&M, lite bra att ha saker :D Sen fikade vi lite hehe och de var en bra fika för nu har vi köpt en födelsedagspresent till Terror (Therese). Och vi tror att hon kommer ÄLSKA den :D Tack för en great dag bästis  <3

När jag kom hem så gick jag ner till Johanna och Offe och gav bodysarna till dom och sen förde jag över kort till dom. Sen tjöta vi lite. Sen fick Johan och jag ett ryck så vi lasta in Bods i bilen och körde till Annelund. Där inhandlades engångsgrill, korv och drickor. Sen åkte vi  till Ollestad och grillade. Jätte mysigt Men kallt..




































Måndag

Heeeej!

Min helg har bestått utav jobb jobb och jobb.
På lördagen så jobbade jag mellan 12-21.15, sen kom Johan hem på eftermiddagen och var lagom bakis och allt gungade pågrund av allt båt åkande, tss! Bullshit ;P
På söndagen jobbade jag 12-20 och efter jobbet åkte jag hem och mötte Johan i köket och det lös om hans ögon. Då hade han fått fram sin pasta maskin som han fått utav mig. Så efter många om och men så fick vi till en helt okey band pasta ! Det blev gott iaf och kul hade vi, ibland ..

Idag så är de måndag igen, dagarna springer förbi. Vi gick iaf upp tidigt och åkte till Vedum, där skulle Johan köpa gräs. Vi ska lägga igen våra rabatter så då köpte vi så kallat "rullgräs" . Sen så åkte vi till Herrljunga och Johan köpte upp sina present kort. Krattor på Herrljunga brädgård och köksknivar på Järnia.
Sen så åkte vi hem och nu har vi käkat hamburgare till lunch och nu ska jag bara ta de lugnt innan jobbet. 16-21.15 idag.

De går framåt!

Slalomen går bättre och bättre för mig och Bodil. Ta en titt !


Fredag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat hela dagen, 06-16. Måste ju påstå att de va lite jobbigt att gå upp men väl på jobbet gick de fint. Tiden tickade iväg väldigt snabbt och snart var det dags att gå hem. Nu sitter jag hemma och latar mig framför tven och har smaskat lite choklad. Ikväll ska jag hem till mamma o pappa för grillning. Grilla ute äta inne som mamma sa ;P


Onsdag

Heeeej!

Glömde att skriva igår hehe. Igår så jobbade jag 16-21.15 på golvet, synd bara att de var en ån där dag då det inte fanns särskilt mycket att fylla, så de blev mycket städning och frontning. Tiden går ju inte jätte snabbt då precis. Jaja idag så blir de jobb mellan 16-20.30, just nu latar jag mig i soffan och tittar på Family Guy. Ska snart ta ut Bodil på en promenad och sen göra lunch. Och städa i ordning lite kanske höhö.


Go musik, en bra start på dagen


Tisdag

Hej! Idag så vakna jag upp vid tio och käka frukost. Sen ringde jobbet och kolla om jag kunde börja en timme tidigare och visst de kunde jag ju. Så idag har jag jobbat mellan 13-19.30, efter jobbet handlade jag massor av mat och när jag kom hem så skulle johan precis åka så jag hann vinka av honom ;) han har dumpat mig för att åka till Göteborg och åka med honom i hans båt tills på lördag. Så jag har ett par killfria dagar framför mig jiha !!!!

Måndag

Heeeej!

Vi hade en kanon trevlig kväll igår med Miqo och Daniel. Jag och Miqo drack vin och koskafrutta (Koskenkorva och hallon&rabarber cider) medans grabbarna alkohol strejka. Vi hade de gör mysigt i värmen och grillade.

Idag var de första jobbdagen efter min mini semester. De kändes helt okey, fast jätte road var man ju inte. Men de kommer väl tillbaka förhoppningsvis.

Nu har jag käkat en ägg och räkmacka till kvällsmat och nu tjatar jag på Johan om Family Guy!