Söndag

Heeej!
Låt oss summera helgen.
I fredags så var jag ledig, så jag bakade skorpor och muffins och senpåbörjade jag mitt skottland fotoalbum, sen gjorde jag inge mer. Helt ärligt alltså! Haha sjukt gött var det iaf ;P
I lördags så jobbade jag först 12-16 sen åkte jag hem för att gå på Kristoffers 25 års kalas, tänk att storebror har blivit så stor :D Vi hade det jätte trevlig och vi fick jätte god mat.
Och idag har jag jobbat 12-20 och nu grillar vi kyckling och tittar på film !
Fredag
Lördag
Offes present var tvungen att transporteras på pall med lastmaskin

Torsdag

Heeeej!
Idag så har jag jobbat 06-16. Och ja, det var jätte tufft att gå upp så tidigt! Ojoj, trött som sjuton var jag när jag kom till jobbet. Jag jobbade i frukten idag och där är det alltid livat så tiden går sjukt snabbt!
Efter jobbet så åkte jag hem, helt slut. När jag kom hem så pratade jag lite med Johan och sen bestämde vi oss för att åka in till stan igen och storhandla. Vi handlade massor av mat så nu är frysen och kylen fulla :) Nu har vi käkat taco och tittar på teve. Blir sängen tidigt ikväll !

Onsdagen

Igår så var jag ledig, men jag gick upp tidigt och åkte in till Falköping och handlade mat och diverse saker. Åkte hem och Johan tog bilen till Herrljunga för skola och innebandy. Och jag satte igång och fixade inför min spanska middag! Klockan sex kom tjejorna och jag bjöd på Gazpacho till förrätt (fick inget kort på den :/ ) och till huvudrätt serverade jag fyra tapas bestående av: Dadlar inlindade i bacon, mallorcabröd med aioli, potatistortilla med heta räkor och melonrullar fyllda med getost, pinjenötter och timjan. Och till efterrätt blev det blodapelsin granité :D Tack flickor för en lyckad kväll, längtar redan till nästa gång!

Hugo

Tänk att en sån här liten grabb kan få en så himla glad..

Tisdag

Heeej!
Dagen kunde ju börjat bättre, gick upp klockan sju. Gjorde det man ska på morgonen, gick på toa och satte mig och käka frulle. Sen kommer Johan upp och sätter sig och jag frågar om han kan kissa Bodil. Men jag ska strax åka, när börjar du då? Ja säger jag, när börjar jag och reser mig upp för att kolla, KVART I ÅTTA! Vilken panik det bröt ut haha. Men jag kom bara fem minuter försent så de va lugnt.
Jobbade till 14, sen handlade jag lite och åkte hem till Johan. Vi åt ugnspannkaka till lunch och sen tog vi en promenad till Johanna för att hämta bilder från Venedig. Sen vidare runt skalleberg och sen hem för lite kaffe :)
Nu har vi städat lite och ska snart käka kvällsmat .

Måndag

Heeej!
Tillbaka till verkligheten !
Igår så städade vi här hemma och på kvällen kom Miqo och Daniel hit. Vi grillade hemmagjorda baconburgare och tittade på kort från Venedig. Sen tittade vi på Big Brother och drack vin och öl :D Sen när natten kom så gik vi och la oss, Daniel åkte hem men Miqo sov över tills idag :)
Idag har vi inte gjort mycket alls, i har degat i soffan oh kollar på diverse skit serier haha! Nu har Miqo åkt och jag sitter fortarande kvar i soffan med Bodil. Lille Bodil som löper är inte mycket till hund just nu, hon bara sover och sover :( Stackars liten, vill knappt ut och gå. Hon har löpt i 9 dagar nu så höglöpet är la på g eller redan igång..
Idag blir det jobb mellan 16-19.30, JOBBIGT!

Venedig 18-21 April 2012

Nu har jag kommit hem från en helt fantastisk resa i Venedig. Allt har varit helt underbart maten, vinet, vyerna, sällskapet.. Finns inte ord så ni får bilder istället, för att vara specifik ca 500 st ;P Får se om jag orkar lägga upp allt !
Här har vi precis berättat för mamma och hon blev rörd :)
the gang
Framme på flygplatsen
Framme på hotellet. Vi valde att bo på ett hotell i staden Mestre istället för i Venedig. Det gjorde vi ju för att inte ruinera oss för all framtid ;P
Våra rum såg ut så här
På väg ut i Mestre för kvällsmat.
Världshistoriens godaste pizza
Dagen efter så velade vi först runt i Mestre efter en bankomat i en timme. Och när vi väl fick ut pengar så var det dags att leta upp busshållplats och köpta biljett. Men tillslut satt vi på bussen mot Venedig!
Väl framme i Venedig blev mamma rörd, igen <3 Jag tror nog vi alla blev rätt tagna av staden, så vackert!
Andra dagen åkte vi båtbuss ut till ön Murano, en ö om är känd för sitt glasblåseri :D Det fanns glasbutiker överallt! Vi åkte först igenom Grande Canale
Framme på Murano
Träffade nya vänner
Sen åkte vi vidare till ett regnigt Lido
Vi hade picknick på stranden
Sen åkte vi mot Venedig igen
Och på kvällen gick vi till resturangen vi åt på första kvällen och åt gott och drack vin.

Nu drar vi på mammas överraskningsresa !

Idag bär det äntligen av mot Venedig!










Tisdag

Heeej!
Idag blir en väldigt upptagen dag, först jobb mellan 08.30-17 och sen kurs med Bodil mellan 18.30-21. Inte hemma mycket alltså ;P
Bodil vid tio snåret ...

Måndag

Opps! Dagarna bara försvann förra veckan haha. Hände inte jätte mycket, det som hände var väl att två slutade i fredags, lycka till in the framtid !  Men nog om förra veckan, nu är det en ny efterlängtad vecka!
Idag har jag haft sovmorgon, så himla skönt efter jobb hela helgen. Sen har jag gått på promenad med mamma och Bodil. Mamma är riktigt nervös, thats for sure! Mohaha! Längtar tills på onsdag, då vår hemliga resa börjar :D
Annars har jag lagat mat, packat lite och tvättat. Som alla andra måndagar alltså ;P
Idag blir det jobb mellan 16-21.15

Torsdag

Heeej!

Hoppsan va tiden springer iväg! Har helt glömt bort att blogga, well well här är jag nu.

Det har inte hänt så himla mycket kan jag ju börja med att säga, jag har jobbat och jobbat lite till.

Idag däremot så har jag vart i Borås. Bodil har haft sin sista simträning med sjukgymnasterna, nu får vi börja simma själva :) Ska bli skoj !
Efter det åkte vi och käkade lite lunch och handlade lite små tjafs och sedan hem. Så jag har haft en bra ledig dag, bakat bullar har jag gjort med :D Mumma!




Måndag

Heeej! Dagen igår bestod av bakfylla, massa prat med vänner, påsklunch hos svärisarna och slappa i soffan! Idag däremot var det dags för jobb igen . Det var inte vidare skoj men nödvändigt är det ju. Har haft en jävla huvudvärk hela dagen och den är fortfarande kvar :( får hoppas den försvinner under natten !

Party at Boatorp

Let the pictures do the talking































































































Fredagen

Heeej!

Min dag igår bestod först utav jobb mellan 10.30-17. Sun hade tagit med smörgåstårta till jobbet och förgyllde min dag :D Efter jobbet åkte jag hem och vilade lite framför soffan och sen åkte jag upp mamma och pappa. Där satt redan Hannes, efter en stund kom Offe, Johanna, Hugo och Linda. Vi prata lite om dit och dat och sen kom äntligen Johan och vi kunde börja vräka i oss mat! Och det var lika gott som alltid, men ush vad mätt man blir :D Vi hade jätte trevlig och min tårta blev lyckad enligt mig själv :D

Tack för en mycket trevlig kväll <3










Torsdag

Heeeeeej!

Idag har jag jobbat 10-14 och efter det handlade jag lite. Eller lite, massor! Det fanns ju inga småvagnar kvar, så jag fick släppa runt på två korgar som vart helt proppfulla med käk. Sen åkte jag hem och packade in allt och sen kom Johan hem och vi käkade lite. Sen kom farmor över med ett påskägg till oss :D Snälla farmor!

Sen gjorde jag i ordning botten till tårtan till imorn och sen gick vi en promenad runt skalleberg och stannade till hos mamma som satt barnvakt åt Hugo. Mamma visade oss hennes ritning för det nya köket, kommer bli jätte fint !

Sen följde mamma mig och Bodil hem och jag satte igång med det resterande till tårtan och klart som fan glömde jag av min special ingrediens! FAN OCKSÅ, men de löser sig. Den funkar utan men fan va bra den hade blivit...

Nu ska jag strax fixa kvällsmat .






Tisdag

Heeeej!

Jag hade en jätte rolig dag igår. Jag, mamma, Johanna och Hugo åkte till Jönköping och IKEA ! Mamma skulle kolla på nytt kök och vi hängde på :) Vi strosade runt och sen lunchade vi. Sen strosade vi runt igen och sen så gick vi in på A6. Där inne fikade vi lite och träffade på Linda :D Sen shoppade mamma och Johanna lite till Hugo. Sen så vart det dags att åka hemåt, helt slut var vi allihopa .

När jag kom hem så la jag mig soffan och slappade fram till klockan halv sex, sen kvart i sex så å+kte jag och Bodil på kurs. Tävlingsförberedande lydnad och de gick helt okey. Bodil är ju en väldigt glad och sprallig hund. Men det är kul, dels för att man får lite att jobba med och för att är hon glad blir jag glad :)

Hugo testar grejera på IKEA


Hugo har fått en hatt av farmor <3



Måndag

Heeeeej!

Hur har helga vart? Min har vart helt okey. Har ju jobbat hela helgen och ska göra det idag med, men idag börjar jag inte förän 16. Vilket är jätte skönt, underbart att ha halva dagen ledig ! Imorses åkte jag och Bodil till Borås och simmade kl 10. Hon var lika duktig som vanligt <3 Lilltjejen, nu ligger hon i soffan och sover med sin lilla ekorre bredvid sig haha. Efter simningen åkte jag till mamma och färgade håret och jag färgade hennes :D

Är riktigt nöjd med håret, fick ju ett infall förra veckan och bokade tid hos Lella. Hon sa det att hon väntade på att jag skulle lägga återbud haha . Det trodde jag att jag skulle där ett tag, men äsch det är ju bara hår. Fattar inte varför jag vart så jävla feg när det kommer till mitt hår !

Bodil och hennes ÄLSKADE ekorre, har en kanin med. Men den ska vi ha som träningsmotivation!


Före


Efter