Veckan som gått

Heeeeej!
 
Hoppsan har jag en blogg?
 
Ne då, jag har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om. Jag har jobbat massor denna veckan, lärt mig ännu mer och vart trött. I tisdags så var jag och Bodil och simmade. Och idag fyller Bodil 2år, garttis min älskade lilla vovve <3
 
Vi har firat med en leksak och sylta :D
 
 

Tisdag

Heeeeeej!

Idag har jag vart ledig och det firades som vanligt med att ta sovmorgon. Sen åkte jag och Bods till Borås för simning kl 11. Åkte hem till lilla stugan och la ut tre par skor på tradera, sen gjorde jag lunch. Korvstroganoff fick det bli idag, mumsigt! Sen har jag umgåtts lite med mamma, hon färgade mitt hår ;P resultatet blev bra :)

Fick brev från trafiklärar utbildningen idag, jag står på reservlistan så nu hoppas vi på att dom tackar nej !

"Klockan sex hos mig" Final!

Heeej!
 
Igår jobbade jag först mellan 07-15 och efter det handlade jag och Johan massor av mat så nu är frysen full ! 
 
Klockan sex var det dags för final hos Therese :D Therese hade ju mexikanskt tema och middagen blev jätte lyckad som vanligt. Vi hade trevligt och pratade massa skit :) Therese tog hem segern även denna omgången, Grattis! Hon vann inträde på Liseberg och käk på valfri resturang väl därinne . På andra plats kom Bea, Miqo kom trea och jag fyra. Nästa omgång så blir det följande : Bea har karibiskt tema, Jag har indiskt, Mickan har Thailand och Therese har afrikanskt :D Spännande, jag har redan börjat kolla haha :D
 
Förrätten
 
Huvudrätten
 
Efterrätten
 
 
 
 

Klockan sex hos Therese

Imorn är det dags för final ! Och det är mexikansk afton och här kommer menyn :
 
Förrätt: Tre små rätter: Faalitasspett, getostquesadillas och krabbtostada med chipotle majo.
 
Huvudrätt: Fläskfile asada med ris på mexikanskt vis, serveras med mexikanska tillbehör.
 
Efterrätt: Fem små rätter: varm chokladsoppa, lemon nachos, jordgubbstortilla, choklad dessert och banantortilla.
 

Mucho spännande!
 

Söndag

Heeej!

Min midsommar helg har spenderas på jobbet, yippey! På midsommarafton jobbade jag mellan 07-14 och sen åkte jag hem för lite sill och potatis och jordgubbar och grädde. Sen så hamnade vi på soffan och bara slappade resten av kvällen. På lördagen så jobbade jag mellan 12-21.15 och efter jobbet åkte jag hem till Terror och Johan och umgicks lite med fyllona ;P Åkte hem vid två och somnade rätt gött . Idag har jag jobbat mellan 12-20 och återigen sitter vi på soffan och slappar ;P

Imorn, ny vecka och nya tag !

Söndag

Heeej!
 
Jag har haft det otroligt stora nöjet att jobba helg midsommar helgen :D Yippey! Midsommaraftonen spenderades först på jobbet mellan 07.45-14 och sen åkte jag hem och vi slappade. Vi avslutade kvällen med att se på film och sova :) Lördagen jobbade jag mellan 12-21.15 och efter jobbet åkte jag till Terror och umgicks lite med ett gäng fyllon <3 Vi sjöng singstar och hade de skoj, åkte hem vid två halvtre och somnade rätt gött.
Idag vart det jobb mellan 12-20 och nu sitter vi återigen i soffan och slappar. 
 
Imorn blir det ny vecka och nya tag !

Torsdagen

Igår så åkte jag hem till Miqo vi halv tre tiden, vi fixade till oss och sen åkte vi till Herrljunga och fixade käk. Sen till systemet och köpa vin. Vi båda jobbar hela midsommar så vi bestämde helt enkelt att vi skulle fira midsommar då istället :D Och vi hade en jätte kul dag och kväll, mycket snack om livet, goda och hemska drinkar och shots och gött käk :D
Detta ska föreställa en strawberry mojito, men vi missuppfattade lite så istället för att mosa jordgubbarna och myntan slängde vi i allt i en blender. Smaken blev nog densamma men det såg ju ut som en hälsodryck!
Ego girl ;P
Smurf, inte godast i världen kanske men fiiin :D
Bazooka, jätte fin men fy satan va äcklig!
Denna var godare! Tequila, jordgubbar och råsocker
Daniel skulle visa sig hurtig och sprang iväg på en jogging tur

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

GRATTIS FARSAN <3

Onsdag

Heeeeeeeej!
I måndags jobbade jag 12-21.15 och igår mellan 07-14.30. Efter jobbet igår så åkte jag hem och tog ut lille Bodil på promenad. Sen satte jag igån och bakade. Jag bakade en tårta till pappa som fyller år imorn (idag). Jag blev ganska nöjd, jag gjorde bottnarna själv och sen fyllde jag tårtan med japp hasselnöt grädde. OCh en sen gjorde jag en kupol utav hallon grädde. Hoppas att den blev god :D

Klockan sex hos Miqo

Igår var jag hemma hos miqo på middag! Alltid lika trevligt med trerätters ;P
Menyn skickas alltid ut via sms en dag innan och så här löd det:
Förrätt: Chévre chaud

Huvudrätt: Boeuf bourguinon med ris och sallad

Efterrätt: Enfoncer la bonne effet reciproque

Efterrätt visade sig betyda, en jävligt god efterrätt. HAHA!
Tack för en trevlig kväll töser!

Lördagen

Heeeej!
Jag hade en bra ledig lördag igår. Jag sov länge, åt lite frukost och bakade. Jag bakade cupcakes, vaniljcupcakes med tobrelonefrosting. Dom blev riktigt bra! Sen gjorde jag korvstroganoff till lunch och tog Bodil runt skalleberg. Vid fyra åkte jag till Miqo för att umgås lite, vi fikade mina cupcakes, spelade vi spel och tog lite kort. Grabbarna var på rally så det slutade med att vi åt kvällsmat tillsammans. Jag och Johan åkte hem vid tolv och då var grabbarna glada av alldeles för många öl i magen.

fredag

Heeej!
Äntligen fredag, som jag längtat efter dig!
Kunde inte sova igår för Johan snarkade så in i helvete, så jag fick till slut gå och lägga mig på soffan.
Vaknade upp vid halv tio och jag och Johan brottades med Bodil, hon har jäst svamp i öronen så hon behandlas med kortison droppar. Men först ska man ju rengöra och jävlar vad hon är envis. Hon villdå fan inte ha rengöringsvätska i öronen haha.
Sen åt jag frukot och sen gick jag och Bodil på halv milen och nu är vi hemma, ska strax äta lunch och sen blir det jobb mellan 15-20.

Tordag

Heeeeeej!
Dagen igår var inte så varierad, jobbade 12-20.30 .
Idag så vaknade jag upp vid nio och låg och drog mig i sängen till tio :D Gött! Var ute med Bodil runt skalleberg och har gjort pannkakor till lunch . Nu tittar jag på Keeping up with the Kardashians, hel sjuk familj haha!
Ska fixa i ordning mig snart ska först åka och lämna skor till Johan och sen ska jag och mamma till vetrinären kl 14 med alla tre jyckar haha. Sen blir det jobb mellan 16-20.30.

Tisdag

Heeej!
Idag har jag vart ledig! Vi började dagen med frukost sen åkte jag och Bodil till Borås för att ta en simtur. Efter det åkte vi till Ljung och hämtade ut ett paket som innehöll foder till jycken ;P Köpte med mig lite småtjafs till lunch och åkte hem. Gjorde lunch och sen slappade jag framför teven. Klockan fyra hade jag tid hos optikern och oj är ordet. Det visade sig att linserna jag hade var så pass kassa så dom var inte ens giltiga att köra bil med. Så kasst såg jag haha ups ! Det visade sig att jag fått brytningsfel på högeröga nu med, brytningsfel på bägge ögonen alltså. Prövade ut nya linser och blev lite smått tvingad att köpa ett par gasögon med. Så jag tog ett par bågar som var gratis så jag behövde bara betala för glasen, 1890:- ! Och linserna kostade 1500, skoj att lägga pengar på ! Booo!

Söndag

Heeej Heeej!
Nu är äntligen min jobbarhelg över, Hallelulja! Den har gått i rasnade fart så det är ju bra :D Kan ju bero på allt som hänt, jag har ju blivit tafsad på men framför allt så hade vi ju lite grill och chill igår vi på jobbet. Vi var väl 15 stycken ungefär, vi spelade kubb med. Tjejerna förlorade, båda gångerna!
Nu blir det Iron man 2 och mys i soffan .

Fredag

Heeej!
Igår kväll efter jobbet kom Daniel och Mickan hit och vi grillade och drack lite bärs. Miqo sov över och vi kolla på någon sjuk sex dokumentär. Anyhow idag så har vi vart ute på promenad, käkat lunch och druckit kaffe i solen. Sen jobb mellan 16-21.15. Med andra ord en bra fredag <3

Tisdag

Heeeej!
Idag så vaknade jag upp vid nio, käka lite frulle och bara tog det lugnt. Sen åkte jag till jobbet och jobbade 11-17. Efter jobbet så handlade jag lite, var snäll idag så jag köpte en av Johan favo rätter till kvällsmat. Sill och potatis vart det, då jag inte äter sill så blev det potatis, gräddfil och ägg för min del. Gott det med!
Annars har vi tittat på Alctraz och bara slappat, imorn fyller Sverige år och jag är ledig :D

Måndag

Heeeej!
Idag så vaknade jag av Johan låg och nös som en galning haha. Drömde så sjukt bra inatt, kommer inte ihåg va det var, typiskt !
Iaf så har jag vart ute på promenad med mamma och Bods i morses och sen jobbat 14-19.30. Nu tittar jag på Alcatraz, så jäkla bra serie !
Ska hoppa i säng efter detta, är så himlans trött.
Idag har min mormor och morfar varit gifta i 52 år <3

Söndag

Heeeeeej!
Idag så har jag inte gjort ett smack! Vi har städat lite, jag har gjort köttbullar och vart ute med Bodil på promenad :) Sen har jag passat Hugo i två timmar :D

Lördag

Heeeej!
I lördags så låg vi och drog oss länge i sängen. Sen så åkte vi iväg för att simma med Bodil kl 11.20 och efter det stannade vi till i Knalleland för diverse födelsedagspresent inköp :) Sen åkte vi hem igen för att plocka upp mopsarna för att ta med dom hem lite. Så vi vart lite mopsvakt :) Dom är så snälla så de var bara mysigt. Vid fem tiden så hämtade pappa upp oss och vi åkte hem till Helena, Anders, Rebecka och Julia för kalas! Det var töserna som har/ska fylla år. Kalaset var jätte trevligt, god mat och fint sällskap. Tog inte ett kort tyvärr, shame on me..

Fredag

Heeej!
I fredags så umgicks jag med Bestie <3 Jag hämtade upp Miqo klockan nio och vi åkte till Borås. Vi hade ögonen siktade på Nelly Outlet på Åhaga. Och ja, vi hittade lite smått och gott. Miqo hade mest tur och hittade flera tunikor medans jag hittade ett par jeans shorts, en tröja till Hugo och ett par skor. Efter det åkte vi till centrum där vi åt lunch på Thai Silk sen gick vi vidare i lite affärer och kika runt. Efter ett tag kände vi oss nöjda och åkte hemåt. Hemma hos Miqo så drack vi lite kaffe. Och sen fick vi för oss att jag skulle klippa Miqos hår. Och ja, de gick lite sådär. Katastrof skrek jag, mednas Miqo tog det sansat. Vi lyckades till slut att få det att se fin ut och håret blev väldigt fräsht.
Vid fyra åkte jag hem och sen vi sex så åkte vi hem till mamma och pappa för att grilla lax. Vi hade köpt en hel sida lax och jäklar va gött det var att grilla :)
För länge sen.... :D