Alldeles för kort . .

Fattar ni hur sjukt det är att komma hem och gå in på Facebook och ser hur alla skriver R.i.p på en killes vägg. En kille jag gått i samma klass som i småskolan. 22 år blir vi i år, 22 år! Livet är så fruktanvärt orättvist . . Detta är klasskamrat nummer två som gått bort. Två av mina klasskamrater från låg-/mellanstadiet har gått bort och vi är 22 år i år! Känner mig så fruktansvärt liten . .

Kände inte den här killen, har säkert inte pratat med honom på flera år. Men jag tycker så synd om de som faktiskt kände honom. . Fy faan va hemskt :(


Måndag

Heeej!

Idag så vaknade jag vid 09.30, sa hejdå till Johan och sen åt jag frukost. Nu har jag och Bodil kommit hem från en promenad med mamma och grabbarna. Och jag har precis anmält Bodil till sin första utställning. De är dock inte jag som ska ställa henne utan min moster. Får se om ho är nå att ha ;) Snart ska jag göra korvstroganoff och sen blir de jobb mellan 16-19.30.

Underbara reklamfilmer


Härligt

Just nu sitter jag, Johan och Bodil i soffan och tittar på tv. Så himla mysigt har vi, Boddan sover och jag och Johan dricker ett glas rött ! LIFE IS GOOOOOOD!

Idag så har vi ju fixat lite i huset. Vi har ju nytt soffbord och en ny kökslampa :)








Söndag

Heeeej!

Kvällen igår va riktigt kul ! Vi var ju iväg på 25års kalas hos Linda. Och vi fick potatisgratäng, rostbiff och Tjälknöl (stavas de så? :S) och de va så himla gott ! Sen fick hon massor av fina presenter. Vill ha Thomas Sabo armbandet själv!!! De blev lite vin och gin o tonic och sedan åkte vi hem och var hemma vid 01. Tidig kväll, men de va bara gött.

Idag så har jag vart och handlat och vi har städat hela huset jag och Johan. Nu är vi färdiga så nu ska jag ta ut Bodil och sen ska vi motera upp lampor, hyllor och bord :D Ska bli skoj !




Lördag

Heeeej!

Imorses så åkte jag och Johan till IKEA, så vi gick upp tidigt och åt mitt egengjorda bröd och sen slängde vi in Bodil i buren och stack. Väl där så hittade vi soffbordet vi tänkte köpa. Men efter lite funderingar så sa vi att vi skulle vänta tills vi köpt soffan. Så vi kom därifrån med ett betydligare billigare bord. 199 kr kosta de! Sen kom de naturligtvis med en massa annat, 1800 slutade de på :S Men ah, de blir väl bra. När vi gick där på IKEA så hittade jag Suns barn på barnavdelningen. Så jag antog att Sun och hennes karl också var i närheten. Men vi hittade dom inte förän på nedervåningen :)

Sen åkte vi till Max och käka och nu har vi precis kommit in efter en långpromenad med alla hundar.


Lovely

De är inte varje kväll man kommer hem och möts av detta :D Tre rätters !


Förrätt


Huvudrätt


Efterrätt



Fredag

Heeeej!

Vaknade kl 09.30 idag jag och Johan, Faaan va underbart de är att vakna upp i sin egna säng!? Sov ljuvligt i natt och ville verkligen inte gå upp i morses :) Nu sitter jag här iaf, har betalt räkningarna och nu så slappar jag lite framför teven. Idag så börjar jag jobba kl 17 och slutar 21.15.

Sälen i bilder och ord

Hemma från Sälen, vilken rolig resa de har varit! Åtta personer + fyra hundar = en STOOR familj! Men fan va mysigt de har varit och roligt. Trötthet blandat med skratt och röda kinder. Helt wounderbart :D

DAG 1



















































DAG 2
















DAG 3



















































SÄLEN !

Idag kl 09.00 drar vi till Sälen :D






The Final Cut

Åh va gla Bodil var när jag kom hem från jobbet :) Och inte nog med så hade den lille tösen slagit på teven, haha! Duktig tjej de där, vet hur man ska roa sig. Jobbet gick väl bra, men de måste vara dålig luft för jag har huvudvärk på jobbet jämt. Jobbigt som fan är det, så jag får försöka göra de bästa jag kan.

Just nu så sover Bodil och jag tittar på en film, snart blir de sova för imorn blir de jobb igen. 12-21.15 . .

Fredag

Heeeej!

Idag så vaknade jag alldeles för sent, kvarti elva. Skandal, jag kommer ju aldrig somna ikväll :S Nu har jag iaf vart ute med Bodil och vi har vart uppe hos mamma och kissat grabbarna. Nu ska jag snart ge mig på att göra pannbiffar, de kommer bli spännande ! Höhö.

Idag så ska jag jobba mellan 15.45-20 och efter de ska jag handla inför Sälen, skickade iväg ett sms till Johan igår. Frågade honom om de var något särskilt jag skulle köpa med mig? Dill och gräslökschips! Fick jag som svar. Haha han har ju berättat att Norge inte har så mycket goda chipssmaker, men inte visste jag att de va så illa :D


Kvällen . .

Idag så har jag vart hos Mickan. Vi har druckit kaffe, käkat thai mat, tittat på kommisarie Späck och spelat tv spel. En mycket rolig dag de vill säga, som vanligt när jag umgås med min Miqo. I heart you Biatch <3

Nu ska bara ta de lugnt, elda och fixa lite mat :)


Liten trist lista

Humör just nu? Trött men glad
Kläder just nu? Penelope pig byxor, svart tshirt och min ljusblå fleecetröja.
Musik just nu? Reklammusiken på tv4.
Sommarplaner? Har inga just nu, men jag SKA till Venedig i år höhö.
Hur många kuddar sover du med? En
Spelar du nåt instrument? Ne tyvärr inte
Morgon eller nattmänniska? Natt heltklart, när jag blir president ska sovmornar vara obligatoriskt.
Snarkar du? misstänker detta
Stjärntecken? Jungfru
Skostorlek? 40
Längd? 169
Äckligaste insekten/djuret? Fästingar och Chinchillor
Vad vill du jobba som? Med djur
Vad längtar du mest efter just nu? Pengar och tills på söndag
Brukar du svära mycket? Alldeles för mycket
Land du vill besöka? Alla! Kina,Kambodja, Indien, Vietnamn osv.
Vad har du gjort idag?  Har nyss gott upp, så inte mycket.
Vad ska du göra i morgon? Jobba
När tog du studenten? 2008
Vilket riktnummersområde befinner du dig i? 0321
Vilken film kan du alla replikerna till? Vet inte.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 22
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Knalleland
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej
Är du polare med grannarna? Absolut! De är ju halva min släkt haha
Hur bra är din syn? Riktigt kass faktiskt.
Vad är det första du gör när du vaknar? tar emot en massa pussar från Bodil
Är det nåt du absolut inte äter? Blodpudding
Brukar du sola? Nja inte riktigt min grej de där
Tränar du? Nej :(

Dont like the winter

Såg att jag inte lagt in något i min foto kategori på väldigt läääänge. MEn de är vinterns fel, tycker inte vintern är så jätte vacker. Vill ha färg inte bara vitt vitt vitt. Och de få gånger de är så där jätte vackert ute så är man ju såklart inte ledig.

Gick ut för att skjuta lite men fick bara två kort, ingen insperation




och när jag skulle gå in igen, möttes jag av den här gullefian :)





Torsdag

Heeeej!

Vaknade kl 10, gött :D Sova, de är grejer de ! Jag och Boddan sitter och tittar på Efter tio och myser, senare idag så ska vi hem till Mickan. Då kan ju jag och Miqo tjöta en massa skit och hundarna kan roa sig själva XD






Onsdag

Heeeej!

Idag har jag jobbat mellan 10-19.30 dagen bara sprang iväg så de va gött :D Sen åkte jag hem till mamma o pappa för att hämta Bodil och blev kvar en stund. Skulle hjälpa pappa med något på datorn men vi lyckades inte fixa de tyvärr. Jaja, nu har jag käkat soppa och myser framför teven med min favorit Bodil <3

Just de ja, igår när jag skulle käka pannkakor så skulle jag lyxa till de lite och vispa grädde till. Så jag tog fram vad jag trodde va elvispen och börja, men efter en hel jävla halvtimme gav jag upp, de va iaf liiiite fluffigt. Men idag så kom de iaf på tal när jag skulle snacka med Madde och då visade de sig att jag vispat med en brödbakningsvisp. HAHA fy faaan har aldrig skämts så mycket !

not så very bra att vipping grädde med


Hold it against me


Christina Aguilera


Fika

Under min promenad så mötte jag farmor och faster Majvor, vi pratade lite och sen bestämde vi att jag skulle komma över på en fika sen istället. Så jag och Bodil fortsatte vår promenix och sedan så gick jag över till farmor. Pappa och min farbror kom också, så vi hade en mysig fika :D Så något brödbak blev de tyvärr inte, tar de en annan tar, har ju köpt torrjäst så de håller ju sig et tag . .

Strax så ska vi iväg på promenad med Johanna i mörkret, de blir säkert mysigt :)


Tisdag

Heeeej!

Sitter här och är gööööör mätt! Har precis ätit pannkakor till lunch, mums så gott. Och så himla simpelt hihi :) Annars har jag inte gjort så mycket idag, gick inte upp förän kvart i elva, håller på och eldar så de blir varmt och mysigt. Boddan ho sover men strax ska vi ta och gå en sväng . . Och efter de ska jag baka bröd, JA vet de har hänt något med mig! Är inte mig lik alls, ska jag kolla om jag har feber kanske? Eller beror allt på att jag slog i huvudet igår kväll? 

Internet helvete!

Ja mitt internet krånglar eller rättare sagt min router! Den jävlen ska DÖ! Iaf så gick jobbet ige vidare idag, jag va rätt trött pågrund av en huvudvärk men annars gick de väl bra. Så nu sitter jag iaf på golvet i hallen och surfar, jäkla skit :( Lite surt måste jag ju påstå!




Måndag

Heeeej!

Måndag igen och idag ska jag jobba efter två dagar ledigt. 14-19.30, blir skönt att ta en kort tid så här i början haha. Sitter just nu och tittar på Efter tio och har käkat frukost. Gillar Efter tio, dom tar upp mycket intressanta saker och är lätt att titta på så här på morgonkvista :) Hihihi!

På söndag åker vi hela familia till Sälen, jihaa! LÄNGTAR!


Moooovie

Tog bilen in till stan vid kvart över fem och hyrde en film, något måste man ju göra :D Hyrde Eclipse, den va helt okey. Kul att ha lite underhållning söndagar är ju så trista, härnäst blir de Kingdom men den går på tv3.


Söndag

Heeej!

Äntligen har jag en dataladdare igen! Underbart! Värt varenda krona :)
Idag så vaknade jag upp vid tio, åt lite frukost och sen kom pappa och hjälpte mig med diskmaskinen och ugnen. Sen åkte jag till Ljung för att hämta ut mitt paket och ett paket åt mamma. Sen åkte jag hem och pappa gjorde macaroner och köttbullar. Sen gick jag ut med grabbarna och sen åkte jag hem.  Nu sitter jag här och tittar på fuskbyggarna, vilka skitstövlar de finns ! Helt otroligt att dom inte har någon skam i kroppen haha..




Flickorna

Oj va glad jag blev när Emma, Anna och Alex kom idag. Jag fick julklappar av allihop och jag hade u inte köpt några till dom :S Pinsamt! Sen satte vi oss i soffan och tjötade efter en husesyn. Vi hade så himla mycket att prata om och de är så mysigt att lyssna och prata på. Sen käkade vi, jag bjöd på sallas med bröd (som jag gjort själv!) och till efterrätt hade jag bakat mintchokladtårta :D Mumsigt men mättande. Har en halvtårta kvar haha. 
Nu åkte dom för en stund sedan :( Tyst de blev här i stugan . . Så nu får jag och Bodil mysa on our own :)

 

Lördag

Hej! 
Uppe med tuppen idag haha ne då jag gick upp nio ;) För idag så ska mina flickor komma hit till lille Broddarp och hälsa på. De ska bli så himla skoj, är nog minst en månad sen jag träffade dom sist :( Så vi har mycket att ta igen hihi.





Fredagen

Heeej!

Har blivit lite dålig med bloggningen, men de är för att jag har så mycket för mig :) Igår jobbade jag mellan 07.45-14.15 och efter de så handlade jag åt mig, farmor och lite åt mamma. Fy fan de va jobbigt, aldrig igen. Sen iaf så åkte jag hem och gjorde en kaka och vi sju tiden åkte jag och Bodil upp till mamma och pappa för taco o lets dance mys . Fast jag tycker ju både lets dance och tacos är överskattat men vi hade de mysigt <3 Tack så slapp jag va själv.


Yesterday

Igår vid halv fyra tiden kom Miqo hit och jag bjöd på lunch. Vi åt och hade de mysigt, sen så käka vi upp en ananas också. Haha, när klockan blev sex tog vi Bernt till Borås, där inhandlade jag tre ramar . Sen åkte vi till Netonnet för mickan skulle köpa högtalare till sin ipod. Sen så gick vi på bio och vi såg The Tourist. Man kan säga så här, Johnny alltid het. Men den här filmen va fan inge vidare, visst vi skratta några gånger. Men de blev lite tjötigt så vänta till den kommer ut på dvd istället. För bio pengarna va den inte värd. Men vi hade en as rolig kväll iaf, tack gumman!




Hittar ingen bra rubrik . .

För ungefär ett år sedan tog jag ett beslut som jag gjort så himla många gånger innan. Att gå ner i vikt. Men den här gången var de helt annorlunda, när man av en vuxen människa blir kallas tjockis så gör de fruktansvärt ont. Även ordet tjockis, för mig, är ett gulligt ord som jag gärna kallar mina hundar. Men jag trodde inte att vuxna kunde säga något så omoget. För mig var de på dagis nivå, men ändå sved det som bara sjutton.

Så då satte jag och mamma igång, viktväktar mat och undvika godis och chips. Och att försöka röra mig mer.
Jag kommer tyvärr inte ihåg exakt men på fyra månader , skulle jag gissa, så gick jag ner 10kg. Så maten och framför allt mamma gjorde att jag faktist klarade detta. Jag var så otroligt stolt över detta, har aldrig känt mig så nöjd över något i hela mitt liv. Men de jag är mest stolt över är att jag nu, snart ett år senare, har kvar min vikt. Att jag lyckats hålla mig nere på den vikt jag nu har, de är de största för mig.

Så du som kalla mig tjockis vill jag bara säga tack! Tack för motivationen!

Torsdag

Heeeeeeej!

Goooood morgon! Har nyss gått upp och sitter nu och tittar på efter tio. Käkar frulle och ska strax börja elda i kåken, sen blir de städning jihoo kul kul kul!

jag vet, skit töntig kopp! Men jag har typ 18 miljader i mitt skåp så jag måste ju försöka använda alla. Måste ju vara rättvis.

 

Onsdag kväll

Jahopp. Vilken skit kväll jag haft då eller nje jag har väl haft värre men. När jag kom hem hade Bodil gjort sönder både en blomma och en kruka som jag köpte i måndags :( De va länge den levde... Sen fick jag bakslag via ett mail, så jävla trist. Hade behövt lite förändring i mitt liv! Så ikväll är de lite deppigt, men jag klarar mig. Ser fram emot imorn, kommer bli najs :)


Onsdag

Heeeeej!

Idag så väckte Bodil mig vid nio tiden, men kom inte upp förän vid kvart i tio . . .
Sen så har jag käkat frukost framför teven, älskar de! Sen gick jag och Boddan upp till mamma för att sno mammas data sladd MOAHAHAHA! Och nu håller jag på att fixa mat, ungsrostade morötter, palsternacka och rödbeta med en kotlett till. Blir nog gott förhoppningsvis :D

Idag blir de jobb mellan 14-19.30.

Vilken jävla kärring XD

Den här filmen är sjukt rolig på grund av tre skäl:
1. Deras engelska är så sjukt dålig!
2. Morsan är så grymt rolig att se på.
3. Lyssna på killarnas skratt i slutet XD


Hug like you mean it!

Heeej!

Fy fan de va jobbigt att gå upp i morses, men de gick och jag kom till jobbet hel :D Jobet gick ganska snabbt och efter jobbet åkte jag iväg för att posta en grej åt Johan. Sen hem hämta datorn och åka hem till mamma. Pussade lite på mopsarna och kissade dom. Sen kom mamma hem och vi fikade lite Cappucino och tjöta, sen gick vi på Bodil. Vi borstade ur massor av valphår ur hennes öron, inte allt men mycket ! Efter de åkte jag hem och fixade lite med huset, bytte plats på grejer osv.
Nu ska jag kolla på tve och mysa :D




Tisdag

Idag så ska jag jobba 07.45-15 . .


Måndag

Heeeej!

Vaknade vid tio idag av att Bodil skällde argt, men de va falskt alarm. Eller så skällde hon på något jag inte kunde se...
Sen dess har jag bara slappat i soffan och börjat elda. Snart ska jag och mamma ta ut hundarna en sväng, ska bli gött att ta en promenad så man kanske vaknar till lite. Idag så ska jag besiktiga Bernt och sen blir de jobb mellan 16-21.15.

GE mig sommar !

Söndag

Heeej!

Idag fick jag gå upp tidigt för jag skulle vara i kyrkan kl tio. Idag så döptes Fabian Sven Berglund, gull ungen :D














Efter jobbet fick jag åka direkt till jobbet, jag och mamma bytte bil idag . För pappa skulle kolla igenom min bil, för imorn ska den besiktigas. Och när jag kom fram till jobbet inser jag att jag har båda nycklarna in till mitt hus. Så jag fick åka hem igen för att lämna nyckeln till mamma. KUL!

Min helg

Igår: Jobb 12-21.15
Sen: Jobb mellan 12-20
Snart: Dop för Fabian

Not to my self: Köp en ny datasladd!!

Va faaan!

Varför har ingen visat mig den här killen för? Jag dööör, så skön!

Fredag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat mellan 10-16 och efter de så fick de bli lite handling. Sen hem till mamma som vart snäll och tagit med Bodil hem <3 Så hemma träffa jag fyra glada hundar, man blir så glad då :D Nu har jag och Bodil haft fredags mys, vi har kollat på Filip o Fredriks nyårskrönika. Fan va roliga dom är di dära killarna.

Min diskmaskin och micro drämde i golvet förut. Diskmaskinen är inte fast i väggen, vilket jag shälvklart glömde bort. Så när jag höll på att fixa mat och hade nedersta korgen ute så blev de för tungt. Jäklar vilken smäll de blev, men som tur va var de bara ett glas som gick sönder.

Just nu ser vi på Lets Dance. .

Chocolat

Jobbet gick fint, vi blev klara tidigt så för en gång skull var jag hemma innan kvart i tio. Just de ja, Bernt is alive. Biljävel, pappa och Offe åkte och skulle bogsera hem skiten igår. Och då starta den lille faan, de måste varit något ispropp sa pappsen.

Just nu sitter jag och drgelar ner hela min tröja, kollar på Chocolat. Och de är inte chokladen jag suktar efter, utan Depp. JOHNNY DEPP!

Torsdag

Heeeeeej!

Vilken kul kväll jag hade igår! Jag åkte hem till Therese kl 19 och där möttes jag av en massa tjejor. Nio var vi totalt. Vi spelade spel och pratade en massa skit :D Jätte kul hade vi iaf!

Idag vaknade jag kl 11 (kom hem 01.30 igår.) och de va så gött att sova lääänge. Nu sitter jag och Bodil och tittar på Madicken :)

Onsdag

Heeeej!

Jobbat idag mellan 10-14, bra tid ;P Lagom lång hehe. Efter de så skulle mamma handla så vi var inte hemma förän vid tre tiden. Nu har jag smällt i mig lite mat och väntar på att mamma ska komma. Vi ska ta och gå ut med de små liven..

Klockan sju blire tjejkväll hemma hos Tess <3



Tisdag

Igår så jobbade jag mellan 16-21.15, jobbet gick bra. Men de gick inte så bra efter jobbet. För när jag skulle ta min Bernt och åka hem så kom vi bara kanske 500m ifrån jobbet. Sen dog Bernt och jag fick inte igång han igen! Så först ringde jag pappa lite panikslaget och vi dividera om dit och dat. Sen ringde jag Ingela och sedan mamma. Efter en stund kom iaf Ingela och Tomas och bogserade tillbaka bilen till jobbet. Sen fick jag låna deras bil hem. TACK! När jag kom hem var klockan halv elva. Fy fan vilken kväll . . .

Dag 30 - Ett sista ögonblick

Äntligen är den här listan slut, trodde aldrig jag skulle se slutet hah. Så njet jag skiter i de här ögonblicket orkar inte ! Tack och hej listan ses aldrig igen...

Coool unge


RIHANNA!

Idag så bokade jag och Mickan biljetter till Rihanna! Faaaaaan va sköj!!! Jihaaaaaaaaaaaa!

Måndag

Heeeej!

Idag så har jag agerat mästerkock! Till lunch åt jag sprödbakad torsk och hemmagjort potatismos med vitlök i. Så jävla gött, smaka påt! Sen till kvällsmat så stekte jag kyckling i bitar med broccoli och i detta så hällde jag i parmesan och vitlöks cremefraiche serverades med pasta. Mums!

Just nu sitter jag och Bodil och myser i soffan, har jobbat en liten sväng idag. 16-19, de var meningen att jag skulle vara i mejeriet men jag hann inte med så mycket om man säger så. Fick mest sitta i kassan. 

Dag 29 – Mina ambitioner

De är ju helt klart att känna mig nöjd. Att känna mig nökd med där jag är just nu och dit jag vill. Jag vill inte sitta och ångra en massa saker sen när jag blir äldre. Jag upptäckte ju detta redan efter gymnasiet hur dum jag vart som inte kämpade mer. Så det är mina ambitioner, att känna mig nöjd med mig själv och alltid ha något att se fram emot.


Mitt 2010

Januari

Året började med en bakfylla utan dess like, så illa att jag fick sjukanmäla mig från jobbet. Men kul var de!


Jag och Johan åkte till vår mini stuga på 22 kvm i Sälen. Och lärde oss den smärtsamma vägen att åka bräda.










Jag blev frälst och köpte mig en egen bräda



Februari

Vi firade farmors 80 årsdag.


Jag o Mickan bokade biljetter till Pink i Göteborg och Green Day i Oslo :D




Jag åkte med brorsan, Ingela, Helena, Julia o Mårten till Hersta och invigde min bräda.






Jag satt fast i snöovädret i 3,5 timme.


De va ofattbart mycket snö.


Jag och Mickan köpte biljetter till Green Day i Göteborg.


Mars

Jag och Mickan köpte biljetter till Lady Gaga.



Jag blev arg på jobbet


Tog saken i egna händer


April

Vi firade in påsken och jag fick besök av påskharen :D


Mikaela och Daniel förlovade sig <3


Jag gjorde högskoleprovet för första gången.


Maj

Jag och Mickan åkte och såg Lady Gaga i Globen.






Jag och Wille gjorde vår första agility tävling för året.






Juni
Jag och Mickan åkte till Oslo och köade till konserten mellan 10-20 mellan 13-17 var de värst då vi nästan blev mos. Men jag skulle kunna göra de tusen gånger om! Så värt de!








Dagen efter åkte vi till gbg och såg dem en gång till :D




Jag fick godkänt betyg i matte B

Jag åkte med släkten och firade Midsommar i Leksand








Juli
Jag fick min bild på Miqo publicerad i GT


Vi åkte till Borås Djurpark.








Vi åkte till Gbg och såg Pink.






Augusti
Jag och Johan åkte med hans familj till Turkiet.










Jag och Johan bokade resa till London.

September

Jag fyllde 21 år.

Jag bestämde mig för att köpa en Bodil, vilket jag bestämde på en vecka. Helt oplanerat haha.




Vi hämtade hem Bodil




Jag och Wille var med på vår första officiella agilitytävling och kom på 19e plats av 40 hundar.

Oktober

Jag åkte tillbaka till Sötåsen för första gången sedan studenten.




Jag, Johan, Mickan och Florian åkte till Gbg och såg Volbeat.






Jag och Johan fick se Emil och Marie bli Man och Hustru.






Jag följde med Therese och Mickan och såg min första fotbollsmatch. Elfsborg-Helsingborg.

November

Jag flyttade hemifrån med Bodil som trogen roomie.

Jag och Mickan åkte och såg Bullet for my Valentine i Gbg.




Jag åkte och red islandshästar med mina flickor.




December

Vi åkte London !


'






Vi firade morfars 75 årsdag


Vi firade in julen






Och vi sa hejdå till 2010 och hej 2011







Dag 28 – Det här saknar jag

PENGAR! Ja jag är seriös, pengar är något jag har ont om just nu. Förra månaden va ju great med julklappar och London, levde i min egna lilla värld den månaden. Men jo pengar skulle sitta jäkligt fint just nu, ge mog lite kosing pliiiiis!




Söndag

Heeeej!

Effektiv söndag idag, vi var uppe med tuppen vid tio. Och sedan dess har de hänt mycket! Vi har fixat gardinerhängare, gardinstänger och gardiner i vårt föredetta skräprum. Nu börjar de likna något :D Och vi har vart i Falköping och köpt mat och lite annat. Så idag är det husfixar dag, fast nu ska vi gå ut med hundarna men sen fortsätter vi :D



Nyårsdagen

Heeeej!
Idag så har jag inte vart så effektiv, åkte hem vid halv ett tiden och vid kvart över ett kom mamma och hämtade upp mig. Vi har nämligen inventerat idag, jihaaaa lycka! Fi faan, men men de gick ganska fort ändå.

Nu ligger jag, Johan och Bodil och har mys i soffan <3

Dag 27 – Min favoritplats

Min favorit plats i hela vida världen är Grebbestad. Kärlek är vad Grebbestad är för mig, så många fina somrar man haft där <3









Nyårsafton


Heeeej!

Vaknade upp hemma hos Mickan och Daniel vid elva tiden. Inte ett dugg bakis, gött men ändå trist. Kvällen igår vart inte så lyckad. Eller jo förfesten va underbar! Therese hade fixat förrätt, vi huvudrätt och Mickan efterrätt. Vi kom dit fem tiden, tog oss en drink och tjötade skit vi tjejer. Grabbarna spelade tvspel. Sen åt vi middagen och de var så jäkla gött! Alla hade gjort så himla god mat ! Vi pratade och drack vin dansade lite och hade så himla skoj. Sen åkte vi till festen och den va så jäkla torr och trist, fy fan. Alla var rätt missnöjda om man säger så..
Men vi hade ju varandra iaf och vi hade skit sköj vi sex ! Tack för igår hörni <3