Grillning på G

Hade en sjukt rolig dag i Borås med töserna. Vi började med att käka lunch på Thai silk sen gick vi runt i affärer och strosa. Åt årets första mjukglass gjorde jag och Tess med. Jag köpte ett par sandaler, de behövdes dom andra har gjort sitt nu :) Och idag fick jag äntligen hem mitt simkort till min Iphone, Så nu blir de leka av ikväll hihi.




Tisdag

Heeeej!

Idag är jag leeedig :) Så idag så ska jag, Miqo och Tess till Borås :D De blir nog skojsigt .

Vi tre in action . . .

Måndag

Heeeej!

Igår så åkte jag o Johan till Borås. Johan skulle till Skatteverket och arbetsförmedlingen. På skatteverket så skulle Johan göra en invandring, haah. Men de fick han inte för han hade inget pas med sig hahaah! Sen så anmälde han sig arbetslös och sen åkte vi och storhandla. Vi handlade så mycket mat att när man öppnar skåpen så ramlar de ut ;P Nästan iaf . . Sen jobbade jag 16-21.15 .


Min helg

Heeeej!

Min helg gick ut på jobb, 12-21.15 på lördagen och 12-20 på söndagen. I lördags så flyttade ju Johan hem :D Så kvällen på lördagen o söndagen gick ut på att hjälpa Johan att packa upp.  Ja annars hade du ju inte blivit gjort, fast ändå finns de saker kvar att packa upp. Ser ut som helvete här...

Green day


Fredag

Heeeeej!

Vilken dag jag har haft! Jag gick upp vid halv tio och åt gröt, sen vid halv elva åkte jag, Bodil o Wille till hundklubben. Vi mötte upp Ingeling och tränade agility. Och vi hade jätte kul. De gick fint för Wille, han ska ju tävla nästa vecka så nu ska han inte träna något mer innan tävling. Det blir så för att jag hoppas på att han kommer vara så sjukt taggad och därmed kanske ökar farten lite. Bodil gjorde också, hihi. Hon var duktig och sprang som en tok, missade lite hinder och flög över gungbrädan. Haha en dag kommer hon bli en jätte bra agility vovve :)

Sen åkte jag och fixade lite grejor i stan, handlade doppresent, gick till apoteket och Synsam. Sen åkte jag och handlade lite mat. Sen åkte jag hem och åt lunch. Och nu är jag precis inne från en promenad. Ikväll ska jag hem till mamma och pappa, ska snylta mat och sällskap tänkte jag :D




Bingo!

Nu blir de snart mannagrynsgröt till kvällsmat och sedan ska jag titta på di dära programmet Klassträffen å se om de är någe att ha. Sen ska jag lägga mig och läsa den här . .

Den ska ju tydligen vara grym! De hoppas vi på!


Torsdag

Heeeeeej!

Idag så har jag jobbat mellan 08.30-14. Jobet gick fint och nu sitter jag här i mitt lilla crib. Jag försöker njuta av min sista vecka ensam, på lördag flyttar Johan hem från Norge. FÖRR GÅTT. Ja herregud, får se hur detta kommer att gå ;)

Har vart ute och gått idag, pratat med Alex i telefon, städat, pratat med Mickan i telefon, städat. .


Onsdag

Heeeeeej!

Vaknade upp vid halv tio, käkade frulle och mös i soffan en stund. Sen gick jag ut med jycken på promenix och nu har jag käkat lunch! Löning idag, wounderful! Räkningarna är betalade och pengar överförda till sparkontot :) Fick grymt bra lön så jag är mäkta nöjd !

Min förkyldning har vandrat ner i lungorna, så nu har jag slem hosta :( Gör riktigt ont när jag hostar, svider som fan i lungorna. Snart ska jag åka och jobba 15-19 men först en dush. Tror mina arbetskamrater kommer uppskatta det...


<3

Lila syren


































Tisdag

Heeeej!

Idag är jag ledig och de firade vi med att sova till halv elva! Victory! Hurrey!

Sen så åt jag mannagrynsgröt till frukost, så berätta en sak för mig. Hur svårt kan de vara att koka gröta UTAN att bränna fast i botten? Något tips någon?! Jag ber er!

Sen så försvann ju strömmen idag med, mellan halv elva och halv två var den borta. Helt fruktansvärt var de, ingen tv, bredband eller dator. Så jag tänkte ta med mig Bodil o Wille in te stan och träna lite agility. Men de ostadiga vädret fick mig att vända halv vägs in till stan. De blåste så att vi fick binda fast bilen vid ett träd. Så vi satsar på fredag istället :)

Myyyyys!

Lady gaga



Har ni lyssnat på Lady gagas nya album? Gryyyyyymt är de !

Måndag

Heeeej!

Idag så mår jag bättre, tack o lov! Idag är de bara snuvan kvar :D Och de kan man ju stå ut med, idag så blir de bara en liten jobb tid med 16-19.30 och tisdag är jag ledig så de blir ju en bra start. Förhoppningsvis är jag helt frisk på onsdag :D Hoppas går ju...

Idag så sov jag till nio, gick upp och åt frukost. Sen gick jag och mamma ut med hundarna, sen lagade jag mat. Spagetti och körrfärssås, som blev så jäkla gott. De finns hopp för mig med!

Nu siter jag nydushad och har pratat med Miqo i tele lääänge. Så nu ska jag klä på mig och sminka mig, sen blir de jobbet !
 

Sucky Weekend

Ja min helg har ju inte vart så kul. I fredags när jag jobbade kände jag mig allt annat än frisk, vilket flera av mina kolleger märkte :S Sorry i så fall ;P

Så när jag vaknade på lördagen var min hals svullen och mitt huvud vägde bly. Så jag och Bodil låg i sängen hela dagen och bara låg. Hundar måste gå in i någon slags trans när man är sjuk. För Bodil låg bredvid mig hela dagen och bara var snäll <3 Vi gick nog inte ens utanför tomten igår haha. Synd bara att jag fick ställa in med Alex o Emma :( Vi skulle gått på bio o käkat, får bli en annan gång.

Idag är jag bättre, men min högra öra gör ont och min högra del av halsen gör ont ? Hmm ? Även idag fick jag ställa in, idag med Ingela. Vi skulle tränat hund och fikat ju :(

Hoppas på att jag är helt återställd imorn :D

Fredag

Heej!

Igår så jobbade jag 13-21, därför skrev jag inget igår.

Idag så sov jag som en stock till kl 10, sen har jag käkar frukost och nu sitter vi och latar oss i soffan. Ska alldeles strax sätta igång och städa, jihooo! Dagen är räddad....

Long time ago

Movie night

När jag kom hem till Miqo så åkte vi driekt till Herrljunga och köpte en massa gotter och hyrde film. Sen så tittade vi lite på datorn och teven, sen hjälpte Miqo mig att slinga håret. Thanks bitch ;P Tror de blev bra, får se i dagsljus imorn :D De värsta är ju bara att de stinker ju så efter blekning :S Sen tittade vi på en film, som va helt okey.
Tack för en rolig kväll bästis <3
Nu sängen. .


Onsdag

Heeeeej!

Vilken morgon jag hade idag. Skulle börja jobba kl 07.45, men min bil innehöll så lite bensin så Johan troode de knappt skulle räcka in till Falköping (2,5mil) men jag tänkte positivt och chansade. Jag körde hög växel jämn fart tekniken och undvek att bromsa. Och när jag var precis utanför stan så hade jag hoppet uppe. Men njet, jag fick bensinstopp. Då var kl 07.30 200 m från en bensinmack och jag som inte äger en dunk! Så jag fick ringa min mamma som fick hämta mig, köra mig till Shell där jag köpte en 10l dunk med bensin och sedan körde hon tillbaka mig till bilen. Så jag öste i bensin medans mamma åkte tillbaka till jobbet. Men i all bråttska så spillde jag över hela min hand och sen tio var de färdigt och jag gasa till jobbet. Stämplade in exakt kl 08 och sprang genom hela butiken som en gnu på savannen. en sak är iaf säker, jag kommer aldrig chansa igen :D

Nu har jag o mamma precis vart ute med hundarna och strax ska jag åka hem till Miqo. Vi ska ha lite mys ikväll med film o godis. Och Miqo ska slinga mitt hår.




Förgätmigej




















I'm back!

Heeeej!

haha ja jag har inte haft så jätte tur om man säger så ;D I fredags kom ju pappa och tog boxern ifrån mig men i söndags när dom kom hem hade dom lämnat den i Grebbestad! Snällt ? Neeee! Som tur va fick vi låna en boxer av Offen men han hade ju ingen kontroll till den haha. Sen gick min laddare till datorn sönder i söndags :( Faaan ingen elektronik över hvudtaget! Skandal om man heter Emelie Berglund! Så idag efter jobbet så åkte jag, Johan o Boddan till Borås och lämna in min laddare och fick en ny. Sen köpte vi en universal kontroll med. Så nu har vi fixat de med :D

Nu ska vi strax hoppa i säng, ska upp tidigt imorn.



Valpträff

Heeej!

Idag så var det dags för valpträff på Styrsö. Vi åkte hemifrån ivd halv elva, men vi tappade bort oss lite i Göteborg och dessutom så gick något sönder i motorn på vägen dit :S Johan får ta en djupgående titt imorn. Sen iaf så vart vi ju sena till Båten så vi fick sprnga till färjan för att hinna med. Men vi hann med, dock lite svettiga. När vi väl kom fram så släppte alla sina vovvar och dom sprang lösa i trädgården :D Alla Bodils syskon var där, förutom en. Plus att pappa hund var med :D Och två extra vovvar. Elva hundar var de nog haaha. Här är iaf lite kort från dagen.



Bodil


Bodil o syskon






Här kommer Bodil...






Bodil och pappahund






Humlans lilla bebis Johanna


















Röd vit överallt :D


Bodil o Johanna










Sydney o Vinga


Lisabeth o Bodil





Fredag

Idag är de freeeeedag :D Jag gillar fredagar, då är de snart helg. Och då är man ju ledig, Ibland. Jag är ledig lördag men jobbar söndag. De är ju min jobb helg men jag har tagt ledigt lördagen.

Har precis ätit lunch, pannbiff, potatis, lingonsylt och grönsaker. Så jäkla gött! Men jag hade aldrig klarat det utan min bibel . .




Thursday night

Hemma igen. Vilken bajs dag, känt mig allmänt skit. Som ett ursketet äpple, you name it ! Och de blev ju inte bättre av att mina mackor jag köpte till kvällsmat, vart helt förstörda utav fukt. Dom var som deg igen, suck. Fick så snällt ställa mig och fixa mat ändå när jag kom hem. Jaja nu ska jag hoppa i säng, för min tv11 funkar tydligen inte. Men först ska jag nog titta på Ntti leaks på webben.

Natti natti


Torsdag

Heeej!

Idag vaknade upp vid halv tio och åt frulle framför datorn. Sen tog jag vovven min på promenad och nu ska jag laga lunch. Idag blir de hemgjort potatismos och falukorv. De blir nog gott de :D Annars ska jag jobba idag mellan 14-20.
Har nyss slängt iväg ett sms till Miqo med, ska försöka övertala henne att vi ska på partyhelg till Riga :D De skulle vart så jäkla sköööööj!

snyggtjej.se


Onsdag

Heeeej!

Idag så har jag jobbat hela dagen, 10-19.30. Så hela långa dagen, så nu blir de teve kväll. Så hörs vi imorn med en kanske lite mer intressantare dag :)

Me and Anna, With our husband ;D



Tisdag

Heeeej!

För er som undrade angående kortet igår, så har Bodil hällt ut pannkakssmet på golvet. Eller rättare sagt hela köksgolvet. Funny!

Idag har jag varit ledig. Åkte in till hundklubben och tränade i förmiddags, fast de var som att träna en snigel:( Så ofokuserad har hon nog aldrig varit. Jag fick ta henne och sätta mig i skuggan med henne . Vi satt där säkert en halv timme bara för att hon skulle tagga ner. Men de hjälpte inte värst mycket, men jag lyckades (mot alla odds :D ) sätta framför tre hinder och själv gick jag till slutet och hon hoppade alla tre på rad. Mycket nöjd vart jag då ! Är väl bara att inse att hon kommit in i sin trotsålder . .

Sen har jag städat och fikat med farmor och bror. Bodil hon ville också vara med så hon bestämde sig för att hoppa ut genom fönstret och joina oss. Haha, knäppis hund :D


Välkommen hem

önskar Bodil . .








Min söndag



Söndags morgonen var ju inte mycket att hura för. Vaknade upp med världens skallebang, visst jag förtjänade den. Men va fan?! De var bara att gå upp och sen vid tio tiden började vi rulla bilen mot Växjö. Vi stannade i Ulricehamn för att köpa frukost, de slutade med att jag o Johan köpte pasta sallad och choklad till frulle haha. Och jordgubbar från Belgien som smakade vatten :S Men åh salladen var super god och mätta åkte vi vidare. Väl framme så gick vi en promenad med Bodil och sen så var de dags för Johan att köra. Hemma i Broddarp igen var vi inte förän kl 20.00, så vi åt, tittade på tv och sen i säng :D




























Min lördag, del 2

Jag kom hem frå nvår resa vid sex tiden. Packade in alla påsar och beodrade min pojkvän in i dushen. Själv städade jag i ordning lite, då det såg ut som kriget. Sen så fixade vi till oss lite occh drog hem till Therese och Johan. Där var de förfest på gång. Och vi grillade och hade de skit kul som vanligt när man besöker Boatorp. De slår liksom aldrig fel. Tack för en rolig kväll töser o pajka!
































Min Lördag, del 1

Måste få börja med att säga : Vilken underbar helg jag har haft!

Vaknade upp klockan 05.00 för idag vart de ju Ullareds dags ! Åkte till Slutarp för att möta upp Emma o Alex. Vi åkte INTE alls fel utan hittade hela vägen dit :D Vi var framme kanske vid halv nio, då tog vi två vagnar och begav oss in i lekstugan. Inne på Ullared var vi tills klockan blev tre, alltså sex timmar ! Herregud, fast tiden gick så otroligt snabbt och kul hade vi. Vi fikade smörgåsar i halvleken så de va ju inte så konstigt att vi klarade oss hela dagen :) De va synd att inte Anna var med, saknade dig <3 Får hitta ett nytt datum snart flickor, tack för en jätte rolig dag på Oooollareeeed ;P


Little bug










Fredag

Heeeej!

Idag blev de jobb tidigt, 07.45-14.15. Och oj va trött jag var imorses när jag gick upp. Men men jag hade tur för när jag öppnade imorses så var de relativt lugnt och sen vid kvart över visade de sig att jag skulle ha en praktikant :) Ännu bättre, hon satt i kassan och jag observera! Underbart ! Haha!

Nu är jag iaf hemma och ikväll blir de mys med Miqo, vi ska grilla och jag ska färga hennes hår. Ska nog ta för och efter bilder. Känner på mig att detta kommer bli super fint på henne !


Torsdag

Heeej!

Idag så har jag först jobbat mellan 08.30-14. Efter de så åkte jag hem och åt lite lunch, gick ut med vovvarna med mamma. Sen så har jag inte gjort så mycket, slappat och donat lite. Nu ligger jag, Bodil o Eddie i soffan. Eddie är här medans mamma är på kurs med Fridolf och hon tog med Wille med. Så jag har haft Eddie på besök sedan fem tiden. Vi tittar på Bones och halv sover :D

Bodi igår kväll











Caribbean

Filmen var jätte bra, log under hela filmen :D Nu sitter jag och har precis sett färdigt på Greys och nu blir det Big Brother. Har ni smakat Marabous nya? Gör de! sååå jävla gooooo!




Bio med mammsen

Off to Skövde !




Onsdag

Heeeej!

Idag var jag uppe med tuppen (10.00)! Käkade frulle sen satte jag igång att städa mitt lille hus, höll på mellan 10.30-13. Inte illa va? Då städade jag bilen också, nu är ni impade va? ;D Fast när jag städade hittade jag två väldigt stora spindlar, som jag självklart släppte ut i trädgården. Här dödas de inga spindlar inte! Men jag får lite bilder framför mig, jag tänker på den där Harry Potter filmen när Aragog är med. Ni vet den baouta stora spindeln med alla spindel barn, tänk om han flyttat in på min vind?

Efter de åt jag lunch, korv med bröd och sen slappade jag lite framför teven. Nu kom jag precis hem från en promenad med Bodil. Bajsätar tävling även idag, kul att man måste dra med sig hunden när man är ute :S

Nu ska jag hoppa in i dushen och sen fixa mig lite. Först ska jag till Ljung för att hämta mitt objektiv :D Sen så ska jag och mamma på bio ikväll.

Bör jag ta ut hyra?

Sent igårkväll

Ni förstår Bodil har varit en väldigt snäll vovve, till igår. Igår kväll så fick hon något fnatt. För jag släppte ut henne på gräsmattan för att hon skulle få kissa lite. Men istället för att komma in när jag ropade på henne så stack hon. Först till vägen för att äta koskit, sen stack hon upp till min farmors hus. Min farmors hus ligger på sin höjd 50-60m från mitt. Så jag sprang för att hämta henne, men hon var snabbare (no shit hon är ju en hund!) och till slut insåg jag hur fruktansvärt dumt detta måste sett ut om någon sett mig. Och då skrattade jag för att sedan bli ännu mer arg för att huninte lyssnade. Och inte kunde jag skrika på henne i rädsla att väcka upp min farmor. Till slut fick jag tag på jycken och jag bär henne tillbaka till huset. När vi väl är inne så ser hon nöjd ut medans jag själv försöker hålla mig själv vid liv efter detta gympapass.

Not so snäll anymore


Tisdag

Heeeej!

Idag så vaknade jag halv elva, ups! ;D Åt frukost snabbt och sen åkte jag in till Falköping. Med mig som resesällskap hade jag Johanna, Bodil och Willgot. Dumpade av Johanna vid Kristoffers arbete och sen styrde vi andra tre kosan mot Tomtens BHK. Vi tränade lite agility och de gick fint förutom att Bodil stack ifrån mig en gång och vägrade komma tillbaka. Jäkla hun! Så då blev jag lite sur på'na så då bytte jag till Wille istället och jäklar vad de gick, han är så duktig min lille gris :) Och sen bytte jag tillbaka igen och då helt plötsligt gick de skit bra. Hon behövde nog Willgot som förebild ;D

Sen åkte jag och köpte massa mat och sedan hem och äta fiskgratäng till lunch. Så underskattad mat, va ju as gött. Sen ut och gå med lite fler hundar, då min mamma med systrar roar sig på Gekås. De jobbiga var ju bara att de var operation ät-så-mycket-bajs-vi-bara-kan för hundarnas del. Tur att jag bara har en och mamma har de andra tre mohahaha!

Fikat med farmor och bror Hannes har jag hunnit med också, de är trevligt. Nu ska jag plöja några avsnitt av Bones .




Måndag

Heeeej!

Idag så vaknad jag vid tio, år frukost. Sen gick jag och mamma ut med jyckarna och sen var de dags för lunch. Idag så ska jag jobba mellan 16-21.15 och snart är de dags att lägga på ansiktet ;D Annars är denna måndagen precis lika trist som alla andra måndagar  . . .

Miss you<3