Yrrol




Söndag

Heej!

Ja idag har de vart bakis dag, en mild som tur är. Men ändå.
Så dagen har gått ut på att ta de lugnt, kollat på Bullerbyn, Kalle Blomqvist och Yrrol (älskade Yrrol). Gått ut med vovvarna och hämtat bilen i Falköping. Fikade lite med moster innan jag åkte hem. Hyrde en film som vi snart ska kika på.
Och nu avslutade jag precis en msn dejt med mina fina flickor <3 Saknar dom, saknar gymnasiet . Men life must go on. Vi lyckades inte hitta ett datum att ses på, men de fixar vi nog till på något sätt. Ska ha en till dejt på torsdag :)




Personalfest


Ja igår va de som sagt personal fest. Vi började förfesta hos Christoffer. Efter de tog vi en taxi till bowlingen, bowlade mellan 21-23 sen åkte jag och Madde hem till Lena och Annelie för mellanfest. Sen drog vi till Terassen och mötte upp de andra. Rolig kväll va de iaf! Tack allihop!












































Fridolf

Idag blir han fyra år ! Hurra! Hurra!


Lördag

Heej!

Lördag idag, vaknade vid åtta av väckarklockan, sur som ett bi somna jag om och sov till kvart i tio. Fixade till två knäckemackor men åt bara en och en halv. Smaka konstigt idag. Så nu sitter jag här, heeeelt död! Jag är fortfarande trött och skulle vilja sova meeer!

Idag ska jag jobba mellan 14-19 efter de blir de personalfest :D De ska bli skoj, först ska vi förkröka och vid nio ska vi bowla. Blir nog en rolig kväll de här :D

Kaffe

Nu blir de kaffe och skorpa. Har blivit mer och mer kaffe sugen på sistone, konstigt ett tag va de bara te som gällde. Iaf så blir de jobb mellan 16-19.30 och sen till Trollhättan för att hämta Johan.


Icke Godkänt

Heej!

Gick upp alldeles för tidigt idag, 07.00 ringde klockan och de va riktigt hårt att gå upp. Men jag satte mig i bilen och gick på min matte lektion och jag hade fått 1,5 poäng ifrån godkänt. Riktigt jävla surt! Blir så jävla besviken på mig själv!!! GAH! Ska ha omprov på tisdag .

Idag så blir de ju då att plugga matte, dusha och fixa naglarna. Emelies Fantastiska liv ;D

Haha just de ja, när jag kom hem hade Eddie smitit ut och fått för sig att gå till baksidan av huset där vi har en slänt. Ner gick ju bra, men han kom ju inte upp sen haha! Så mamma fik hämta ett koppel och dra upp honom Mohaha!

Tulpaner









Torsdag

Heej!

En dag närmare helgen :)
Idag gick jag upp vid halv tio och käka frukost, sedan dess har jag vart ute med hundarna och försökt rengöra min kamera. Vilket inte är särskilt lätt, ska nog lämna in den hos någon så de blir rätt gjort. Har en svart prick på linsen som syns på korten :( Inte skoj.

Har lekt lite med min Lensbaby idag med, fan va svår den är. Träning träning...

Miqo























Torsdag

Heej!

Idag så har jag vart social :)
Jag gick upp kl 09.30 och åt äggfrukost sen vid 11 tog jag bilen och åkte till Miqo. Vi satt och pratade en stund och efter nån timme så gick vi ut i naturen och tog lite kort. Fast vi konstaterade ganska snart att de va svårt att hitta de rätta ställena på deras tomt. Så jag tog porträtt och sen gick vi in och gjorde käk.
De är ju sent på månaden så vi (Miqo) fick vara lite kreativa. Men till slut blev de kyckling gryta med nudlar. Gott va de och efter de mösa vi ner oss i soffan. Miqo och Daniel kollade på Thailandsresor och va jääääätte nära att boka en ;) Dom bokar nog snart, hon ska bara fixa nytt pass (Molly har ju tuggat på de :D)

Åkte därifrån vid 18.30 och är nu hemma, har halsbränna vilket inte är så trevligt :S Men men..

Snöskottning

Min pappa skulle up på taket och ta bort snön från altantaket. Men väl där uppe så visade de sig att på baksida så hade vi snö upp till pappas midja och pappa är lång! Så kvällen har gått ut på att pappa har skottat av alla snö på baksidan och jag och morsan har skottat bort snö från altanen. Jäkligt mycket snö ska jag säga, men jäklar va vi har bränt kalorier ;D






Skenet bedrar

Haha! När jag blir pensionär ska jag vara precis som Hyacint!


Tacksamhet tack!

Här klär man på sig massor av kläder och beger sig ut i snön och gör en rolig och äventyrlig stig till hundarna och va får man för de? NADA! Wille kom upp titta va jag gjorde sen gick han.. Han är ju 08a så va som helst duger väl inte.



Tisdag

Heeej!

Idag gick jag upp 06.45 och va i Herrljunga kl 08 för matte lektion. Va på lektionen till 10.20 sen blev de ett samtal med Miqo innan jag åkte til tandläkarn. Idag lagade dom fyra hål utan bedövning. Dom hade visst de lite dåligt med pengar, SJ hade visst tagit allt till sin julfest. JA så kan de ju gå ;)


Lugnet efter stormen

Ja idag snöar de ju inte iaf. De är ju positivt :)
Idag har de inte hänt så värst mycket, jag och mamma har vart i stan och handlat på Willys. Sen har vi vart ute med hundarna i snön, Eddie klättra upp på de höga snövallarna och tyckte att han va tuff som faan .

På tal om inget, är de bara jag som fullkomligt älskar gummistövlar? Bekväma och praktiska, faan va gammal jag kände mig helt plötsligt.


Måndag

Heeej!

Måndag idag och de betyder: GREEN DAY! Dom släppte sina biljetter till Ullevi kl 09.00 imorses och jag köpte två :D Jag och Miqo ska se både Oslo och Göteborg, ska bli så jäkla kul . Längtar efter 4-5 juni nu!!!!!


Min dag

Vid fem tiden fick jag mig ett ryck och började städa. Dammade, damsugde och torkade rent överallt på mitt sängrum och de andra rummet får jag väl ta imorn, om jag orkar. Så nu är de väldigt rent och fint :)
Hittade ett kort på mina bröder när dom va små och satt de i en ram, letade efter ett kort på mig själv med. Men tydligen så tog inte mina päron några kort på mig som liten ;) Ne men hittade inga dubbletter. Nu står iaf mina små snälla bröder i mitt fönster. Blev riktigt fint :)

Promenad i snön





















Söndag

Heej!

De känns lite som filmen "The Day After Tomorrow", istiden närmar sig! Haha de är så himla myckt snö ute så de är fan inte klokt. De snöar på idag med, får hoppas de slutar snart.

Annars har morgonen vart mysif, legat i sängen pch läst och beställt hem nya böcker :)

Snö?

Va de någon som sa att de snöa ute? De har jag inte märkt

FLYGPLAN!

Haha tänk de finns faktist en gubbe i Falköping som är lik mekanikern i Luftens Hjältar (Lejonet alltså)


Movie


Lördag

Heej!

Ja min dag har ju vart helt knäpp.
Skulle börjat jobba kl 07.45-18 idag och när jag vaknade 06.15 såg jag att de va mycket snö ute. Så jag va ute 06.45 och började skotta bort snön till bilen. Sen åkte jag iväg mot Falköping men körde fast uppe på kullen (500m hemifrån) när pappa väl hjälpt mig loss så åkte jag in mot stan och de va plogat som tur va. Sen när de kanske va två km kvar till Falköping så ser jag att de står en bil på vägen, då hade den kört fast. Och då kör jag också fast. Då va kl 07.45. Bilen framför kom loss tillslut och åkte iväg och lämna mig, snällt.
Jag åkte därifrån med bilen igen 11.20, 3,5 timme satt jag där i bilen! Helt insnöad!
Jag försökte gräva bort snö med en isskrapa, log där och kräla på marken och varje gång jag reste mig upp så frös mina byxor till is. Så helt jäkla dyngesur så gav jag upp till slut. Så där satt jag :( Fy faan, en av de värsta dagarna i hela mitt liv.
Till slut kom pappa till undsättning, men då körde han också fast. Men sen kom en plogbil och en lastmaskin. Så till slut kom vi loss.

Jag tänker inte gå ut på heeela dagen!

Taget från lastbilen, bilen närmast mig hade en gubbe dumpat. Min bil står längst fram, den andra bilen lånade pappas skyffel och jäklar va dom slet!



Ormar

Ormen är riktigt sur men katten har skit sköj :)



Den här är ju bara sjuk, är de på riktigt elle?

Fredag kväll

Ja min dag blev rätt ointresant. Jobba idag och de va lite folk, efter jobbet så skulle jag hämta en av pappas gubbar och köra honom honom till Broddarp. Och de snöar ju som faan ute så de blev en lång och intressant resa hem. Vi prata väl på där i bilen men va ska en 20 årig tjej prata om med en 50 årig gubbe? Skit samma hem kom vi iaf.

Imorn ska jag jobba 07.45-18, de blir en ännu mer spännande!

Fredag

Heeej!

Idag gick jag upp klockan 09.30 och tittade runt på cybervärlden, fejjan och alla bloggar. Sen läste jag i min bok, tills hundarna började gnälla. Tog dom på en promenad i de kalla vädret. Och nu sitter jag här och ska strax käka. La precis på telefonen efter ett 30 min samtal med Miqo.

Annars blir de jobb idag mellan 15.45-20, jobbigt värre ;D

Susan Boyle

Jag är nog knappast ensam som kollar på henne ikväll.


My day

Ja min dag har ju vart lite intressant.
Jag har ju träningsvärk som attan, så hela dagen har jag gått omkring som om jag har ett äpple i röven. Snyggt. Väldigt snyggt.

Sen så hände de en roligt grej, jag fick gå in på kundtoan och ge en kund papper. Där satt hon med byxorna nere, HAHA! Fick gå ut på lagret efteråt och skratta ! Mohahaha!




Torsdag

Heeej!

AJ! Jäklar vilken träningsvärk jag har! Kan knappt röra mig, haha. Idag ska jag jobba mellan 12-18 så de blir intressant hur jag fixar detta. Man fattar ju inte att de kan ta så mycket på kroppen som de gör, men vi åkte ju i sex timmar eller nåt igår.

Sov gött gjorde jag i natt iaf, gick och la mig vid nio och vaknade nio :D


Onsdag

Heej!

Va i Falköping kl 08.00 och mötte upp mostrar och kusiner. Knödde in oss i bilen och åkte iväg mot Hersta. Vi var framme klockan 09.30 och satte oss och fikade medans bror hyrde skidor. Sen ut i backen bara! Dagen har vart otroligt rolig och trevlig.
Vi åkte mellan 10.30 - 16.30 så nu är jag rätt utmattad. Är skit trött och har ont i hela kroppen, blir sängen tidigt ikväll.







































My day

Heej!

Klockan halv elva kom Miqo hem till Johans lägenhet och vi satt där en stund och tjöta. Vid halv elva åkte vi till lilla "centrum" där de inhandlades lunch, Miqo pizza jag avokado sallad. Vi köpte detta på gallerian som visst ska vara sååå gott! Men när vi kom hem till Miqo så va min avokado stenhård och hennes pizza smaka jäst. Duktiga pizza bagare de där!

Skit samma, jag spenderade iaf dagen med Miqo och jäklar va länge vi umgicks. Åkte inte hem förän kl 18.00, haha! Vi har haft kul som vanligt, gillar att umgås med henne <3

Nu har jag förberett mig inför morgondagen. Imorn ska jag iväg med mostrar, kusiner och bror och åkte skidor/bräda. De ska bli kul med en heldag i backen :D Har fixat mackor och kläder, kl 08.00 ska jag vara i Falköping så de blir att gå och sova tidigt.

Skadeglädje är tamefan de bästa jag vet!


Tisdag

Heej!

Gick ju inte att komma in igår på blogg.se, döööligt tycker jag!
Igår jobbade jag som sagt och va med om en nära döden upplevelse. Nästan iaf. Handlade lite innan jag började jobba och då gick jag efter en permobil (stavas de så?) och jag kom inte förbi på varken höger eller vänster sida. Och de gick lååångsamt och helt plötsligt lägger gubben i backen och kör nästan på mig, ja hujeda mig. Tänk vilket skämt att bli på körd av en permobil.
Är de körkort på dom föresten? Gubben borde skaffa ett iaf.

Idag så va de att gå upp kl 07, skulle va i herrljunga kl 08. Så nu har jag gjort matte prov nummer två, och nja de kommer nog inte gå så himla bra. Man år väl hoppas på de bästa.
Nu är jag nydushad och ska strax åka hem till Miqo för att en playdate ;D


Måndag

Heej!

Vaknade ta med fan före morsan idag, Great Succes!

Idag blir de att jobba mellan 16-20.30 och jag ska hinna plugga lite innan detta också. Har ju matte prov imonr igen som kommer gå käpp rätt åt helvete. Men nu ska vi hålla den positiva andan uppe eller ? Ringde ju och kollade vilken tid de va för de hade jag ju glömt. Och jag fick välja själv mellan 08-12 och då hör jag mig själv säger 08! Sover jag fortfarande eller?
Skit samma, trött kommer jag va imorn iaf.


Romy And Michele

Kollar på film just nu, haha sjukt knäpp film! Mina ögonlock fallar dock snart igen ..


Mina tavlor

Snett som fan jag vet, men är nöjd ändå. Kul när man har tagit korten själv :D


Söndag

Heej!

Har vart en sväng i Borås idag igen. Köpte två nagellack och ramar till mina förstoringar. Sen hämtade vi min bräda också :)

Johan åkte vid två tiden till Norge. Själv tog jag ut hundarna och gick en timme i snön. Jobbigt men skönt när de är gjort. Har hängt upp mina tavlor också, snett som fan blev de men vem bryr sig. Johan sa till mig att vänta tills han kom hem nästa helg men vem fan orkar vänta så länge? Jaja han får väl fixa tet när han kommer hem  ;)

Nu är jag klar för invigning av brädan och de nya bootsen !





Lördag kväll

Filmen "Farsan" va riktigt rolig! Så jäkla skön film, vill se den igen. Fast de roligaste va nog när en de kom en sorglig scen och tjejen bakom bryter ut i gråt, HAHA! Fan va hon hulka, Mohaha.
Efter detta åt vi på Thai Silk och vi delade på sex smårätter, skit gott. Vi hade de skit skoj, roligare än många andra iaf. De verkade som att dom bredvid inte uppskattade våra skämt med varann och att vi hade kul och inte dom. Glodde som fan gjorde dom iaf.

Nu blir de snart sängen, ska upp tidigt imorn och åka till Borås, IGEN! Vi kom ju till Knalleland 17.05 och dom stänger ju 17. Så jag får hämta brädan imorn iatället.

Bio ikväll

Ikväll blire bio och middag i Borås. Vi ska kolla på Farsan och käka tapas, sen ska vi hämta mina snowborad boots och min bräda med :)


Lördag

Heej!

Vaknade kl 10 idag, göött :P
Har vart ute på lång promenad med hundarna och håller just nu på och eldar. Ska strax fixa lite lunch också, Flygande jacob! De va riktigt länge sedan mumsigt.

Fredag kväll

Hej!

Sitter i bilen på väg hem från Uddevalla nu. Johan kör som en dåre och jag surfar gött mos!

Vill ha sommar nu!

Idag så bokade jag biljetter till två av sommarens konserter! Jag och Miqo ska först åka till Oslo för att se Green day IGEN den 4 juni ! :D

Och sen den 23 juli så ska vi se Pink på Ullevi, Takida skulle visst va förband också :)
LÄNGTAR!!!




Fredag

Heej!

Upp med tuppen idag med för att åka på matte lektion. Fick godkänt på mitt prov, vilket är en stooor lättnad! Skrev upp mig för att göra prov på kapitel 2 på tisdag så de blir gjort. Men upptäckte nu att jag glömde skriva upp vilken tid de va ! Fan fan fan!

Idag blir de jobb mellan 13-19 sen ska jag åka till Uddevalla och hämta Johan, mindre skoj kanske. Att köra långt alltså...

:(

Så här känner jag mig just nu...


Torsdag

Heej!

Jobbat idag mellan 08.30-15, de va ju ett tag sen nu. De finns visst inte så mycket tider å man tar de man får. Jobbet gick fint, har väldigt ont i huvudet nu bara de sprängs snart i tusen bitar!

Vi har fått en ren på jobbet föresten, Hans tror jag vi döpte han till. HAHA!

Trött

Heej!

Vilken jäkla dag.
Upp vid nio, åkte till Herrljunga vid 11. Tankade bilen och sedan över till tandläkarn, in i rummet sätter mig på de där obekväma stolen. Så tandläkarn börja titta på min tand med de stora hålet. Sen skulle hon börja borra och hon undra om jag ville ha bedövning, Nej sa jag bestämt och hon kolla konstigt på mig säkert? Jepp. Så jag har lagat en tand idag utan bedövning, YEAH! Så jäkla strongt av mig WOHO!

Tvärr tog de inte så lång tid som jag ville, så jag åkte till Hemköp och köpte sallad och hem till Johan. Så där satt jag i Johans lägenhet utan tv och internet. I två timmar, jipey!

Klockan 14.15 så hade jag matte prov och ja de gick väl som de gick :S Bra hoppas jag.

Sen har jag vart i Borås och lämnat in min bräda på Stadium för montering. Och jag har beställt boots också, snart ska de åkas :D

Sen hämtade jag ett paket i Ljung, min förstoringar från Extrafilm.

Ett år sedan

Idag är de ett år sedan jag tog körkort :D

Bernt och ja, vi håller ihop..


Onsdag

Heej!

De blir en späckad dag idag.
Första ska jag till tandläkarn 11.40. Efter de ska jag ha matte prov 14.15 och efter de ska jag till Borås och fixa bindningar och skor till min snowboard. Sen ska jag till Ljung och hämta ut ett paket.

Puh...

The Hangover

Jag tittar på The Hangover igen! Så jäkla bra!


Tisdag

Heej!

Ja idag så har jag vart hos tandläkarn .... De är ju alltid lika kul! Jag upptäckte de idag att jag har lite tandläkar skräck, konstigt nog. Jag har nog vart hos tandläkarn flest gånger av alla i hela Sverige känns de som. Men iaf så fick jag komma dit och de första hon berätta va att de va gratis fram tills 1 januari nästa år. De va ju iaf nåt positivt. Men positiviteten försvann ganska snabbt.
Dom tog kort och grävde i käften på mig och ja de va ju något fel på mig, den här gången också. Som vanligt.

Jag har ju haft tandställning i mååånga år. Så nu såg dom de att på samma ställe där ringarna har suttit på  tanden där va de ett stort hål! Hoppsan! Jävla idioter... Såg inte dom i Borås de elle? Tjänstefel skulle jag kalla de. Ja och sen hittade dom lite andra grejer som ska fixas också. Och innan jag gick därifrån kallade dom mig skum, ja men tack höru nu mår jag bättre!

Så imorn ska jag vara där klockan 11.40 för renovering av min såkallade munn.....
Så de är nog inte så konstigt att jag är lite rädd, de är ju alltid något nytt fel dom hittar på mig. Skum som jag är!


Tråk måndag

Måndagar är rätt tråkiga, eller hur? Idag har jag inte gjort ett smack skoj. Visst man kan inte ha kul jämt med, va faan. Jag har vart på lektion idag, gick bra övar inför mitt prov jag ska ha på onsdag. Nervös som fan, vet ju inte om man klarar de. Hoppas hoppas!



Måndag

Heej!

Jaaa då va de måndag igen, tiden går sjukt snabbt!
Idag är jag ledig men har matte lektion så de blir att dra till Herrljunga om en stund.

Brunch

Heej!

Idag åkte vi till Ellagården i Viared för att käka brunch med släkten. Farmor fyller 80 imorn så vi ville fira lite extra :D
Maten va jätte god och de va trevligt som vanligt. Efter brunchen så åkte jag och Johan till Stadium och skulle fixa grejer till min bräda men de hade inte tid :S Får pröva igen på tisdag.
Kvällen har annars spenderas i bilen. Körde Johan till Tröllhättan, suck!
Här kommer lite bilder






















Söndag

Heeej!

Uppe och vaken, men inte direkt pigg. Hade en liten mops som vaknade klockan tjugo över sex pigg som faan och gnällde. Fick till slut tyst på eländet. Så nu ska Johan ta en lite frukost och jag ska måla naglarna haha. Sen ska vi ut med hundarna och sedan till Borås för brunch med släkten :D

Lördag kväll

Heej!

Jobbet gick fint idag med. De va ganska mycket folk så tiden gick snabbt. Efter jobbet så hämtade Johan upp mig och vi åkte och hämtade mat på Wokstugan för att sedan åka hem till Offe och Johanna. Vi åt den goda maten och tittade på Melodifestivalen.
Är de bara jag eller blir Melodifestivalen sämre och sämre? Tyckte inte en ända låt va bra ikväll, men de kanske blir bättre? Va fan vet jag men vilken besvikelse.
Roligast va nog iaf de där "rockbandet", en kille sjöng, en spela piano och de andra satt bara vid sina instrument och hängde? Va gjorde dom för jobb egentligen ?
Jag vill oxå va me! Okey sitt här vid trummorna men gör inget!

Kul kväll va de iaf, nu ska jag och Johan spela Mario och sen blire sängen !

Lördag

Heeej!

Sov till tio idag :D Hääärligt !
Idag blir de jobb mellan 14-19 och efter de blir de mys med Johan. Mammsen och pappsen ska iväg på min julklapp ikväll, Magnus Uggla revyn på Liseberg.

Nu blire käk !

Fredag

Heej !

Gick upp med tuppen idag och begav mig till komvux. Hade mattelektion mellan 08.15-09.25 och de gick riktigt bra faktiskt. Är nu färdig med kapitel 2 så nu blir de prov snart, nästa veckan antagligen. Fick veta idag att man får komma på de andra lektionerna också (matte a lektionerna). Vilket jag kommer utnyttja!

Kom precis in från en promenad med mina hundar, de va riktigt mysigt idag :D Solen skiner ju och de är inte särskilt kallt ute. Tummen upp för sooooolen!!!


Torsdag

Heeej!

Jobbat idag mellan 08.30-14. När jag kom till jobbet så fick jag en chock, jo då hade dom bytt ut stäpellåset (va fan heter de egentligen?) till nått nytt och jag kom inte in. Jag hörde folk innanför dören men ingen hörde att jag knacka. Så jag fick ringa på dörrklockan till mjölk/charken så kom nån till slut. Ja infon är bra på willys (jag som ändå bor ihop med en av dom?).

Dagen gick bra, har inte jobbat på två veckor men de gick ju fint. Såg framför mig en massa fel och söndriga grejer men icke.

Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 18, då börjar The Big Bang Theory.

SNÖ

Faaan va snö de är ute! Jag och mamma kom precis hem från skogen med hundarna, snön gik upp till knäna och mopsarna försvann endast knorrarna såg man :D

Dagen har annars bestått av att inte göra ett skit. Har tvättat min lakan och tagit de lugnt, imorn ska jag jobba för första gången på en och en halv vecka.

OK!

Okey Gina Tricot, jag loovar att inte leka med påsen!


Tulpanbukett





















Min gullepluttar



















Min dag

Ja idag har de inte hänt något kul. Som vanligt alltså, ne så trist liv har jag ju inte host.

Jag beställde hem två skjortot när jag va i Sälen, som visa sig vara för stora. Så då fick jag beställa två nya och skicka tillbaka de andra två. Idag fick jag paketet men med bara en i, då va den andra slut :( Så nu har jag beställt ytterligare en fast i en annan färg. Så jag har alltså skickat efter kläder från Gina Tricot tre gånger inom loppet av en vecka.

Jag har vart på lektion idag också, de gick faktiskt bra. Behövde inte hjälp någon gång :) Så på fredag hopas jag vara klar med kapitlet och de betyder prov, HJÄLP! Hatar verkligen prov.

The Big Bag Theory

Faan va jag gillar den här serien!


You go old lady!


Tisdag

Heeej!

Vaknade idag av en liten svart hund som var mycket glad och se mig. Jag va inte lika glad att se honom. Wille den lilla faan, världens gladaste hund! Inte så kul på morgonen.







Braindead

Jaha då har man vart och räknat matematik. Faan va ja hatar matte, så himla trökigt och jag fattar typ inget. Min stackars lärare får förklara allt om och om igen.. Stackars mig som fick en sån kass hjärna.


Högskoleprovet

Jaha nu har man anmält sig till högskoleprovet med, haha jag kommer ju få 0.0!



Måndag

Heej!

Back to reality..

Blev väckt utav mamma vid nio, sen vid halv tio åkte vi in till stan för att lämna in hennes bil på verkstad. Min bil startade ju inte så vi fick låna farmors.
Idag bli de matte lektion klockan 13.45-14.45. Ska hämta min bil nyckel hos Johan och annars blir de att ta de lugnt.
Komme dock bli intressant att åka bil för min röv mår ju inte så värst bra, kan man få inflammation i en skinka?