Pics














Söndag

Heej!

Vilket fiiint väder det är idag! Jätte varmt och skönt. Vaknade hemma hos Mickan vid åtta idag konstigt nog, fick inte så många timmars sömn. Men Mickan skulle på hundkurs vid tolvså vi åkte med tåget till Herrljunga vid 10.
Väl där så hämtade Johan mig och vi köpte ingredienser till rabarberpaj, de är ju morsdag idag! Så vi åkte hem och mamma fick sin brödrost utav mig, blir nog bra :D

Sen blev vi skickade att köpa något att grilla till kvällen. Fast de blev mer än så, jag åkte till supermarket och hämtade ut min bok, sen åkte vi till Shell och lämnade tebax filmen jag och mamma hyrde i torsdag :S Blev en avgift på 80 kr!
Sen fick vi ju åkte till Cheapy och köpa bräder också, så just nu står Johan och slipar av färgen på en av vår ingångar.. Ska bli nya fina räcken :P

Själv ska jag försöka sätta mig ute på verandan utan att koka ihjäl.

Ciao!

Utekväll i Borås

Efter konfirmationen så körde Johan ig till Borås, där jag mötte upp med Mickan hos hennes mamma. Vi beställde hem pizza och käkade lite och drack lite , jag cider och hon vin, och pratade och hade det trevligt. Sedan gick vi vidare till stan och gick in på ett ställe som heter Swing. 40 kronor inträde tyckte vi va suveränt! Vi gick till baren och köpte oss en drink och satte oss. Då råkade Mickan spilla ut min drink över hela bordet... Suck, men hon tog en hundring gick till baren och kom tillbaka med både en drink och hundringen. Hon vet hur man charmar hon!

Vi hann sitta i 15 då kom de tre killar och satte sig hos oss och tjöta på, vi va trevliga och prata på vi med. Tills dom fråga om vi har pojkvän och ja dom försvann lika sanbbt som dom kom. Och den fulaste kommentaren: "varför är ni på krogen om ni har kille?" för att ha kul kanske? Jäkla töntar!

Vi dansade på till klockan va kvart i två då vi gick till ett propp fullt Mc Donalds, där vi köpte oss en burgare. Mätta gick vi till bussen och köpte en biljett för 50 spänn!!!! Shit!

Jaja skit rolig kväll va de iaf och vi måste verkligen gå dit oftare, tack för en kul kväll!!

Julias konfiramtion

Igår va de ju Julias tur att stå i en såndär klänningen och bli medlem i guds arme eller va va de prästen sa? Ja iaf så va de fin sång med fioler och sånger som : you raise me up och one of us. Efter kyrkan så åkte vi hem till familjen Karlsson-Lod och där bjöds de på kyckling och fläskfile med en massa grönsaker och potatisgratäng. Och blåbärstårta :)


här kommer dom


Konfimander


Allihop


Jullan


Julia och hennes lille kusin Edvin


Jag, Ingela, Jullan och Mårten hoppar lite


hopp hopp


hopping


jumping


lille Dayton


Nick, Dayton och Bobo

VA FAAN!?

En halv timme kvar till vi ska åka, och ja . .

Man lär sig av sina misstag!


Vill man bli fin . .

Ja men nu ser jag ut så här, allt för att få lockigt hår imorn!


Oväntat besök?

Hm skulle hoppa in i dushen förut och upptäckte något svart på tandborsten .. .


DE VA JU EN HUMLA!!!!!

ETT UPPDRAG

Farmor va här precis och gav mig och min mor ett uppdrag, att ta hand om hennes blomma. Oj oj oj hur ska detta gå?


My neew shoes!

idag har jag jobbat mellan 07.45-14.15 och efter de så åkte jag hem och käka sen direkt till Mickan. Mickan skulle till hennes mamma och jag skulle köpa morsdag present. Så vi åkte dit och jag köpte skorna jag skulle köpt i tisdags :D HAPPY! Efter de titta vi i affärer och tog oss en glass. Sen åkte jag hem . .




Torsdag

Heej!

Idag blir de jobb mellan 12-20, lång dag alltså. Så de är nog allt för nu iaf, ciao!

Regnbåge











Onsdag

Hellloo!

Min dag började bra, jag vaknade och möös med gulle freppe där i sängen och fick ett sms. Öppnade meddelandet och det stod: "Var är du? // mamma" tittar på klockan. DEN ÄR JU FÖR FAAN TIO ÖVER TIO!!!!! Och jag skulle börja jobba klockan tio :S Rolig morgon? Not! Så de va bara att slänga på si kläder, smink och ut med hundarna snabbt och sen köra som en dåre in till stan. Va där 10.47, !

Nu är jag hemma iaf, dagen gick snabbt. Tur de!

Nu ska jag ladda in musik i mobilen och sen klockan 21 blir de Greys!!!!

HÖHÖ

Världens sötaste Wille


Livet blir inte alltid som man tänkt sig

Min dag började inte alls bra, men jag kom hem käkade lite och sen gick jag en sväng med hundarna.. De va meningen att jag skulle träna agility men vädret tillät inte det idag. Så jag satt hemma istället och läste min bragiga bok och vid kvart i sex åkte jag till Miqo en sväng. Vi satt och tjötade och hade de mys. Vi bestämde en utekväll på lördag i Borås vilket ska bli skit skoj, hon, jag och Linda! Kan nog inte bli bättre :D

Angående mammas present och skorna så ska jag åka iväg på fredag och hoppas på bättre lycka då!


Buhu!

Åkte iväg med min lille bil vid halv elva tiden mot Borås, skulle köpa morsdag present och ett par skor hade jag bestämt. Så jag åkte fick en jätte bra parkering och gick in på Dinsko. Prövade skorna och gick till kassan. TRO FAAAAN ATT JAG INTE HADE MITT KORT MED MIG?!?!!?!

Åkte hem i tårar och va jätte förbannad på mig själv. Går in på hemsidan för att titta om dom har skorna där, de har dom med inte i 41 som jag va tvungen att ha (har 40 annars) !

JÄVLA BAJS DAG!

My very very goooood book!


Måndag

Heeejsan!

Jäklar va jag har varit effektiv idag! Min mamma väckte mig vid nio, eller hon fick skrika på mig ett antal gånger, och upp och käka frukost och iväg mot Falköping. Min mamma skulle fixa nåt på jobbet och jag skulle fixa lite på stan. Åkte till kemtvätten och lämna in pappas byxor, åkte till banken för att byta mitt maestro kort till visa kort och på banken va de inte ens kö (?) helt otroligt! Och dom två grejorna gjorde jag på tio minuter, så jag gick till Vero moda och kika lite och till Eurosko. Men inget fastnade. Så gick jag in på Lindex och gick därifrån med en ny bh, ett halsband, örhängen och ett skärp :) Måste ju fira löningen som kom idag ! Jihoo, I´m rich again . .




Haha

Jag måste nog ha den gulligaste mopsen i heeeela stora världen!


My room

Johan hjälpte mig att sätta upp lite tavlor idag, konstigt att man nästan måste ta en karl till hjälp?

Här är dom i alla fall och jag tyckte de blev super fint!




Söndag

Hello!

Idag är jag leedig vilket känns underbart, och idag mår jag bättre :) Vilket gör mig glad ! Jag och Johan har inte gjort så mycket idag ännu, vart i stan och handlat grejor som Johan ska ha med till Norge (:( ) och lite lunch, blir de första färsk potatisen för i år idag :P
Ska till Mickan ikväll annars vet jag inte vad som händer, de återstår och se .


SKIT LÖRDAG

(VARNING! OM DU INTE VILL LÄSA ETT INLÄGG MED EN MASSA GNÄLL BÖR DU SLUTA NU)

Åh hela min dag har varit kass. Vaknade och hoppades på att jag kundefå sova längre, men nej. Åt dom dära jävla stuvade mackisarna och nej de va inte alls så gott som jag trodde (tummen ner), är inte de så trist när ens förväntningar sviker?
Åkte till jobbet vid 14, stannade på shell för att lämna tebax filmen vi såg igår och då va de ju kö såklart, PÅ shell? Jäkla lastbilschauförrer! Stod där och skämta och sköta, om man nu är en sån pratig person bör man väl bli lärare eller säljare? Inte en gubbe som sitter i en bil hela dagarna eller? Jad menar vem sa att den stackars tösen i kassan ville tjöta med han?
Kommer till jobbet och jag känner att kroppen värker och ömmar, jaha då höll man på och bli sjuk också! De kunde väl liksom inte bli bättre? Sen så visade de säg att de inte va nåt folk som handla idag så jag har knappt gjort någon nytta alls idag .
Köper en magnum glass utan pinne (?) och den va så jäkla jobbig att äta så jag va när att slänga skiten!!!!
Kommer hem till en galen och utlåst Eddie, släpper in kräcket och ringer och skäller lite på Johan men som tur va hade han nog bara vart utlåst i en timme . .
Suck hur kommer denna dag sluta?

Shopping

På väg hem till mig

 



Lördag

Hello!

Fy fan vilket kasst humör jag va på imorses, ville verkligen ta dö på något så fort jag vakna. Inte ens när Fridolf och Wille kom glada och skutta upp i sängen blev jag glad. Det är illa!

Johan har i alla fall vart iväg och hämtat min bok (ÄNTLIGEN!) och han köpte mjölk för idag ska vi käka nåt som jag inte ätit på vääldigt länge. Stuvade makaroner! Ska bli spännande, har för mig att de är gött i alla fall :)

Mat, film och pepsi . .

Heej!

Precis hemma från jobbet, jobba mellan 15-20. Har suttit i kassan och jag har nog gjort något som min chef kan skratta åt om han får för sig att titta igeonom tv bevakningen på lagret på måndag HAHA. Kan säga att jag inte nådde så jag fick klättra och jag kan tänka mig att de kan se lite skoj ut.

Nu blir de film och mat! De blir gööööött!



Regn

Heej!

Jag och Johan kom precis hem från en myyysig promenad. Vi började gå för en timme sedan ungefär, jag gick i gummistövlar och en vanlig tjock tröja och johan gick i sin vårjacka och sneakers. Ja va händer då? Jo de börjar spö regna!! Plus att de haglande med jämna mellan rum. Fy faan, de va ju inte ett dugg mysigt kan jag lova. Så nu sitter vi här halv nakna och dricker te. Hundarna är heelt galna på grund av kylan haha!


Lite smått och gott











Hooome

De blev inte så värst mycket köpt idag, köpte två stycken trosor, två nagellack, ramar till mina kort och en Elle tidning :) Vi köpte mjukglass när vi kom till Borås idag, finns nog inget som slår det på somarn :D


Torsdag

Hello!

Idag så är det torsdag och de känns konstigt. Sov till tjugo i tolv idag vilket är heeelt vansinnigt. Kommer inte ihåg när jag sov så länge. Johan är iaf hemma och de är ju skoj :P Idag ska vi åka en sväng till Borås och köpa lite ramar till mitt rum och kanske något annat.

Som sagt var är du sommar?

SOMMAAR

När kommer du egentligen?


Onsdag

Heeeeeeej!

Shit de är ju redan onsdag! Tiden går galet snabbt ibland. Ikväll kommer Johan hem :)

Ja min dag har inte vart så händelserik, har varit ute med hundarna och de var allt. Väntar ju på att min bok ska komma med posten snart, hur jäkla lång tid kan de ta?!

Ska jobba ikväll mellan 16-21, känns konstigt att vi inte ska iväg på någon agility ikväll. finalen är ju den 3:e och sen var den cupen slut. Synd för de är ju så himla kul att åka iväg och tävla. Men de får bli mer i sommar eller i höst...

Moooovie

Nu ska vi titta på film och äta varma mackor MUMS!

Kvällens film:
 

Tisdag

Heeeej!

Det hände inget intressant i mitt liv igår så jag sket helt enkelt i att skriva :)

Idag däremot har de vart fullt upp :) Jag gick upp vid elva (sköööönt!) och käkade lite frukost, sen bar det iväg mot Skövde.
Jo jag och min mamma hade bestmt att vi skulle ta tag i detta tönteri som Wille håller på med på tävlingarna. Så vi åkte alltså till Skövdes bruks klubb och gick på balansbrädan och gungan. Och vi gjorde det några gånger och han gick med på det till slut den lille skiten. Sen åkte vi och käka på Max, gööööött!

Efetr det åkte vi till Tomtens klubb och skulle hjälpa moster med att bygga en bana och vi passa på att träna lite vi med. Och Wille sprang ju självklart upp på gungbrädan som om inget hade hänt. Jaja bara han gör likadant på nästa tävling blir jag nöjd :)
Mosters vovve Myran (4 månader gammal) gick igenom tunnlar och va sååå duktig haha så himla söt när hon gick igenom säcken :D

Och när vi åkte hemmåt så undrade Ingela om vi ville ha fika, självklart ! Fika = Gööööött!


Söndag

När vi vaknade upp på söndagen så var vi alla lite slöa och vi käka frukost och bestämde oss sedan för att spela lite äventyrsgolf som finns på campingen. Och den var väldigt rolig och SVÅR! Jag förlorade såklart och trot eller ej men mamma vann! :D Sedan var de dags att packa ihop alla grejor och åka hemåt. Men vi stannade först på Sjöbjörnen och käkade lunch, jag åt plankstek och blev faktist lite besviken. För man har hört att de ska vara så himla gott, vilket inte jag tyckte. . Men men efter de åkte vi och lämnade av Johan i Strömstad och sen åkte vi hem .




















Lördag

När jag vaknade på lördagen så va jag heeelt döööd i huvudet, dels på grund av vinet och dels för att Johan den lilla faan väckte mig varje kvart för att fråga va allt fanns och hur man gjorde: "Emelie hur sätter man på spisen?" "Emelie var är äggkopparna" ville slå ihjäl honom när jag blev tvingad upp för frukost vid halv nio. Och sen va jag på jätte kasst humör .. Blä!

Sen efter ett tag så gick jag, mamma och Johanna ner mot staden för att köpa räkor till kvällen, men de blev mer än så. Räkor, havskräftor och krabbklor blev det. Med detta aioli och baguetter.
Hundarna badade lite i havet och rullade sig i sanden:)

Efter det gick vi hem och hittade tre arbetande karlar som oljade golvet och ansträngde sig. Själva slappnade vi töser av och jag tog en filt och  min bok  och la mig i gräset och somnade till slut.

På kvällen va det dags för skaldjursfrossan och jäklar va gott de va och vi drack vin dvs öl och hade det jätte kul :) Efter detta så spelade vi "Vem är jag?" haha vi hade personer som Hitler, Rosa pantern och pippi med i leken och vi lekte och jag vann med hela sex personer!!! Yeah! Sen tittade vi en stund på Eurovision och sen gick vi och lade oss vid tolv tiden.













































Fredag kväll

Heej!

Efter att hämtat upp Johanna så begav vi oss mot Strömstad och hämtade upp Johan:) Och jag var väldigt glad att se honom igen och han började såklart på än gång att förklara massa norska ord, HAHA! Ja han verkade trivas iaf och de är ju bra :) In i bilen och jag och Johan fick sitta och knö i baksättet, Mys! :S
Vi stannade i Tanumför att handla lite frukost och något att äta för kvällen, ingen ville direkt laga någon mat så vi köpte massvis med ostar i stället :)

Väl framme i Grebbestad började vi riva ut alla saker i villavagnen och torkade av väggarna från mögel (villavagnar har inte alltid sin charm) och sen när allt detta tråkiga var färdigt så satte vi oss ute och började äta på vår ost :D Vilket var göööör gött och med rött vin till kunde de inte bli bättre. Men efter ett tag blev de för kallt så vi gick in och satte oss för att spela Skipbo. Sen kom pappa och Offe vid 23 tiden och vid halv ett så var det dags för sängen !














Fredag

Heej!

Min dag blev inte som förväntat, vaknade av ett sms från Ingela om jag kunde jobba idag mellan 10-14 och ja de kunde jag ju. Så jag gick upp tjugo över sju käka till kl 08 och sen gick jag runt skalleberg, VÄLDIGT TRÖTT!
Sen åkte jag till jobbet och va därtills nu. Och nu har jag och mamma insett va bråttom vi har. Så vi slänger i oss en varsin form nu och sen packa de sista och in med hundar och grejer i bilen. Och iväg mot Falköping där vi först måste lämna filmen vi titta på igåe och sedan hämta upp Johanna och sedan åka mot Strömstad och hämta Johan och sen mot Grebbestad. Puh, andas. Tur att vi har en massa "roadcandy" med oss :P

Ciao!

Torsdag

Heej!

Trodde nog att jag aldrig skulle bli så glad som jag blev igår när en tjej på jobbet ringde och fråga om jag ville jobba idag. Så idag så jobbade jag mellan 12-18 och jag tyckte de va jätte skönt. Mest för att jag annars bara jobbat två dagar denna veckan, nu blev de tre :)

Ikväll så blir de filmkväll för mig och mamma, vi ska se Rachel Getting Married.



Agility i Billingen

Ja hur gick de igår då?

Hoppklassen blev vi diskade i, för att han inte ville gå upp på balanshindren. Och för att han va tvungen att skita mitt i loppet också :P HAHA


  



Och i hoppklassen kom vi på femte plats!! HURRA!!

Twilight

Håller på och läserden här boken nu och jäklar va bra den är.




DET VÄXER!!!!!

Höhhö titta, faan va grym jag är eller?




Hmmm

Här sitter jag och väntar på att Mickan ska ringa mig. När jag ringde henne förut så var hon påväg någonstans. Och jag som hade ränkt att bara åka dit, Puh tur de. För då hade jag fått vänta länge, har gått en och en halv timme snart..
Jaaja, sitter och pratat med Johan på msn. Billigt och bra, klanten glömde ju laddaren till mobilen i Sverige !
Hungirg är jag med,ska jag äta kanske?

Roligt liv jag har va? ;P

Onsdag

Heej!

Vaknade av att min telefon vibrerade ? Helt otroligt, hur fan kan man vakna av vibratorn? Hade glömt att sätta på ljudet igår innan jag somna så de var väl bara tur antar jag.

Vad händer idag? Jag har inte slagit i ögonbrynet idag :) Ännu iaf. Fast att jag har öppnat frysen, yeey! Idag så ska jag åka till Mickan en sväng och prata lite med henne, måste ju få höra om Beyonce va bra i måndags. Ja hon va där.
Efter att jag varit hos Mickan så är de dags för agilitytävling idag, i Billingen. De ska bli kul :) Hoppas hoppas att jag fixar de här idag!

Men först måste jyckarna ut runt skalleberg .

Mitt städade rum

Jag städade ju som en tok i Söndags, jag var inne på ÖB i söndags och hittade två fina krukor som jag köpte. När jag igår åkte till jobbet kom jag på att jag måste ju köpa blommor också. Så jag hittade två fejk orkider på jobbet, 90 spänn kostade dom dock. Men man konstaterade snabbt att jag skulle tjäna påt i längden på grund av mitt sätt att ta hand om saker.




Tisdag

Heej!

Idag så börjar jag inte jobba förän 17-21, så jag har heeela dagen ledigt :)
Så jag ska nog ta de lugnt och ut på promenader med hundarna.

Igår morses så skulle jag öppna frysen och istället (klantarsel som jag är) lyckades jag slå upp dörren rakt på ögonbrynet, AJ! Svinont gjorde de men som tur va blev de inte någon blåtira. Höhö

Whippet bebisen

Heej!

Idag så har jag varit och tittat på min kusin Rebeckas lille valp, Dayton! Åh så himla gullig han var! Man ville bara äta upp honom . . Här kommer lite kort på han och hans brorsa Bobo.












JAG HAR NOG GRÖNA FINGRAR !!

Hihi titta jag har lyckats!







It´s Britney Bitch!

Bokat och klart, jag och Miqo, i Globen, den 13 juli!  Två tjejor i en bil! Gah kommer bli galet kul!!!


Har jag fått fnatt?

Heej!

Kalaset va roligt, massa kakor och en jätte mumsig tårta och två skrattande gullungar :) Dom är så himla gulliga dom Elvira och Oliver, man bara ler när man ser dom.

När vi kom hem från kalaset så gav jag hundarna mat och satte mig sedan vid datorn. Men så fort jag satt mig där så kände jag att jag hade sån energi. Så jag gick in på mitt rum och började städa (!) helt utan anledning! Annars städar jag endast när de kommer någon på besök eller om vi ska ha kalas.
I alla fall så har jag tagit bort en massa skrpä både på väggar, hyllor och garderoben. Är jag sjuk på något sätt?! Måste nog kolla tempen, de här äe inte alls likt mig. Och hör och häpna! Nu så ska jag dammsuga och skurra golvet!

VA ÄR DE FÖR FEEEEEEL PÅ MIG?

Söndag

Ush natten igår va jobbig, Johan åkte ju till Norge i morses så igår kväll kunde jag inte sova. Vet faktist inte varför jag blev så ledsen att han skulle åka, men anledningen är nog att han bara kommer att komma hem varannan helg. Och jag vet att den helgen han kommer att vara hemma så kommer jag jobba eller ha något annat på gång. Får hoppas att de inte blir så.

Jaja skit samma.

Idag så ska jag iväg och träna Wille, måste ju ladda inför onsdagen. Fridolf får också följa med, bara för att han tycker slalomen är kul höhö :D Sen måste jag köpa en present för Lella (min farbrors fru) fyllde 55 i veckan, så vi ska åka och fira henne klockan 16.00 .

Ciao!

Lördag

Heej!

Idag så vaknade jag och Johan klockan 11 och vilken panik de blev! Jag som skulle börja jobba klockan 13 fast vi var ju tvungna att gå runt med hundarna som tar en timme. Det betydde att jag och Johan var tebax klockan tolv och jag måste åka halv ett för att hinna. Så de fck bli att Johan gjorde mat och jag fixade mig. Snabbt som attan fick jag käka upp de där äckliga makaronerna och falukorvarna och sen blev de att åka till jobbet. Och väl på jobbet upptäckte jag att jag hade en lunchtid. . GRE 

MysFredag

Nu ska jag och Johan (mest Johan) laga mat, de blir bakpotatis med räkröra, MUMS! Efter de blir de filmtajm.
Vi ska se .  .

Max Payne


Twilight

Home from Miqo´s

Heeej!

Har precis kommit hem från en dag med Mickan. Vi tjötade en massa skit och mickan gjorde lite grejor i Herrljunga, sniffa parfymer och sånt. Sen åkte vi till Herrljunga Pizzeria (finns nog fem pizzerior i denna ministad) och sen åkte vi hem till en sjuk Therese där vi käkade och tittade på Oprah Höhö! Handlade om en hel knarkfamilj i åldrarna 16, 18 och 35 tror jag. Och jag som ni vet så är ju Oprah så förbaskat rik så hon skickade såklart iväg hela familjen på rehab! Go Oprah Go Oprah!

Fredag

Heej!

Åh va jag tycker om fredagar, då är de helg, veckan snart slut och ett steg längre fram mot sommarn :D

Igår när jag kom hem från jobbet så åt jag och mamma räkor och drack vin och tittade på Grey´s såklart :D Haha mycket trevligt och de slutade med att jag iaf gick och lade mig påvärkad :S Höhö

Nu ska jag strax åka hem till världens bästa Miqo! Vi ska spendera dagen som bara vi kan . .


Torsdag

Heej!

Guud så trött jag va när jag vakna i morses, skööönt att man börjar 16.00 så man fick sova ett tag :) Gick iaf upp vid 10 och åt lite frukost och gick sedan ut med hundarna i regnet :S Fy faan va trist och kallt. Fast de gick väldigt snabbt runt, en heelt klar fördel höhö. Köpt en ny bok har jag gjort idag också, Twilight boken har jag köpt. På engelska dessutom, bra att fräsha upp minnet lite.

Idag så ska jag ju som sagt jobba 16-21 och efter de blir de att åka hem och käka räkor ;P Gööött! Och titta på Grey´s Anatomy såklart :)

Gårdagens tävling

Ja igår gick de ju inte så bra i Götene. I Agilityklassen så struntade Wille i balansbommen och gungbrädan = Diskning. Och i hoppklassen så va ja så himla klantig så jag missade ett hinder = Diskning. Jaja så är livet, Wille och jag hade roligt iaf. Men jag har bestämt mig nu att jag inte ska köra agilityklassen mer nu, de är två tävlingar kvar , istället så ska jag öva på dem hemma på klubben och vänta ett tag. Låta honom mogna lite så kanske han tar dom sedan?
Här kommer iaf en film på agilityklassen, batteriet tog slut i hopp klassen .



Resemål

Har suttit och sökt på google lite och de finns ju så himla mycket fina ställen i världen...

Kanske . .

Brasilien?


Tunisien?


Thailand?


Malaysia?

Onsdag

Heeej!

De blev ingen agility idag på morgonen, de regnar ju ute. Undra om dom fortfarande kommer ha tävlingen ikväll eller om dom ställer in den på grund av vädret?

Jag och Mickan har pratat i telefon i över en timme nu, vi planerar vår resa som ska bli av i slutet av augusti har vi bestämt. Vecka 35 ska vi åka :) så nu ska vi spara ett tag och sen får vi se vart vi kommer , spännande! Vill så gärna bort från Sverige!!

Nu måste jag ta ut vovvarna, i regnet :(

Natti natti

men först en gammal favorit .. .



Sleepy

Nu har jag och mammsen tittat på tre grey´s avsnitt och nu ska hon gå och lägga sig. Jag själv kommer nog sitta kvar vid datorn ett tag till. Vet dock inte vad jag ska göra, ett The Hills avsnitt har jag att titta på. Men sen då?

Och just det ja, Grattis till Johan som har fått nytt jobb idag! :D Synd bara att de är i Sandefjorden . . .

Tisdag

Och påsen har lämnat den dumme dreverns kropp, Yippie! Han kräktes upp den, tur att den inte fastnade nån stans i systemet ;P

Idag har jag jobbat och stått i, mellan 08.30 - 15.00 var jag på Willys. Men jag fick gå upp extra tidigt idag för att jag skulle köra hem Johan innan, guud om nån kan dö i trötthet så är de jag. Jag var arg, sur, grinig och blev seriöst arg på Johan för att han hade smörat på pågenlimpe mackor när jag hatar pågenlimpa, stackarn men han är ju van så han klarar de :P 


Movie time!

Nu är de dags för film som jag och Johan hyrde förut idag :P Den heter Passengers och ska visst vara bra har jag hört. De var den ända på hela Shell hylla som såg bra ut, förutom Twilight då men Johan den tråkmånsen vägra kolla på en film med vampyrer i. Sen är de dags för sängen och upp och jobba imorn 08.30-15, yeey!



Pictures

Tog lite kort när jag var ute med vovvarna :P Enjoy!






























Bored

Brukar du komma i tid: Oftast
Vad hade du i din mun senast: Raggmunk, jummie
När mår du bra: När solen skiner :)
När blev du fotad senast: Hm, måste vara i torsdags
Hur känner du dig nu: Glad och mätt
Kan du laga mat: Nej de kan jag inte påstå
Vad pluggar du: Inte just nu
Vad tycker du om fötter: Äckliga
Är du smart: Lagom smart
Vad har du på dig: Mysbyxor, linne och huvtröja
Är du aktiv i skolan: Går ju inte i skolan
Vad saknar du: Soolen
När och varför grät du senast: Kommer inte ihåg
Var det pinsamt att svara på det: Nej
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag. :)
Din favoritdryck på morgonen: Smoothie.
Vad ska du göra i sommar: Jobba, vara med kompisar och parta
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag! :)
Vad vill du jobba som:  Djursjuksköterska
Har du tråkigt just nu: Ganska, fast det är skönt.
Vad gör livet värt att leva: Alla jag känner och vovvarna
Vad i livet ångrar du: Det är nog bara små saker.
Är du musikalisk: Nepp
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: nej.
Är du bortskämd: Nja lagom
Är du trött: Nepp
Vad gör du imorgon: Jag ska jobba

Din första
Operation: Min jädrans mun
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Madde
Första priset: En lisebergs kanin?
Första sporten du började på: Innebandy
Första husdjuret: Katt
Första semestern: Minns inte.
Första konserten: Gyllene tider
Första kärleken: Öhm...

Favoriter:
Filmer:  Komedier och skräckisar!
Tvprogram: Grey´sAnatomy
Musik: Christina Aguilera
Drink: Coca Cola <3
Kroppsdel (på kille): Ögonen
Sport: Fotboll
Plagg: Hm, allt från klänningar till mjukisar.
Skola: Sötåsen
Bok: Allt med Anna Jansson och Denise Rudberg

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Ta ut hundarna
Lyssnar du på: Tven i bakrunden
Väntar du : Bättre tider?
Tittar du på: Skärmen

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar :)
Busig eller lydig: Busig (:

Måndag

Heej!

Ledig idag också, skönt! Mamma har åkt iväg på kurs på en flott herrgårdoch här sitter jag helt ensam. Fast Johan kommer strax så jag blir inte helt ensam. Och sen har jag ju hundarna men domsäger ju inte så värst mycket höhö.
Nu ska jag iaf titta på film, en film jag velat se jätte länge Sweeney Todd med Johnny Depp!


HUNJÄVEL!

Åh Eddie har precis ätit upp en påse innehållande korv. Suck, hoppas den kommer ut naturlig väg. Annars får ju jag åka till vetten med honom och skära ut den. Vi får väl vänta och se. . .


Har jag gröna fingrar?

Vid två tiden kom jag, Helena och mamma hem från Rångedala. Mamma och Helena köpte massa blommor dom ska plantera i sina rabatter och jag ja köpte en tomatplanta och fröer :D Höhö! Så nu ska jag så lite grejor och jag hoppas att jag lyckas för ddå blir de meloner och gurkor nästa år ;P









Wish me luck!

Söndag

Goood morgon!
Jag har kommit upp men de vette fan om jag lever .. Ush.. Idag så ska jag, mamma och moster Helena till Rångedala och köpa blommor :P De ska faktist bli roligt, gillar blommor höhö! Nu så ska jag och Johan äta en mega frukost bestående av ägg, färska frallor och annat gött.

Ciao!


Time for a good night sleep

Heej!
Hemma från en arbetsdag och jag är trött, ska gå och läsa min bok Åse nu innan jag somnar. Hörs imorn!

Heelt såld

Jag älskar konstigt nog dessa chipsen, jag är nog den ända?


Lördag

Heej!

Orkade inte skriva något igår, men jag gjorde inte så himla mycket heller. Jag åkte hem från Johan vid ett tiden, åkte och klippte mig och färga håret vid två. Sen åkte jag och moster och tränade hundarna lite agility, vilket gick bra. Sen grillade vi på kvällen.

Idag så ska jag jobba mellan 15-21, känns inte alls kul, för Offe ska ha kalas och de missar jag då. Men de är bra betalt :P Och jag gillar ju pengar ; Höhö


Bilder från gårdagen

En sak är säker, den klänningen komer jag aldrig ha på mig i onyktert tillstånd! Jag ber om ursäkt..
Rolig kväll va de iaf.  .