Torsdag

Heej!

Ny dag nya tag.

Idag så är de ju valorgsmässoafton! Så ikväll så ska jag åka till Herrljunga och gå till parken :( parken är rätt trist men har man roliga vänner så blir de bättre och dessutom så kan man sitta på förfesten hela kvällen ;P
Men först ska jag jobba mellan 10-18.

Shing Shing!

Agility tävling i Hjo

Heej!

Hemma från agilityn nu och jag är heeelt slut! Willgot var jätte duktig idag också . Han blev dock diskad i agilityklassen för han inte vill gå upp på balansbrädan, men i hoppklassen kom han på sjätte lats av tolv! STOLT! Grät nästan av lycka! Jag nådde mitt mål för den här gången, synd bara att de första fem placeringarna fick pris. HAHA



Agilityklassen
 

Hoppklassen

Tidningarna är den största skräcken just nu

Har tänkt på de med den hära svinpesten. Vilken kontroll tidningarna har egentligen, skriver dom "de har nåt Sverige" så kommer alla gator i de stora och smä städerna i Sverige bli tomma. För folk litar ju på tidningarna, lika mycket som andra litar på sin gud. Ska man vara rädd eller ska man helt enkelt skita i det? Jag känner ingen tillit alls till tidningarna. Så frågan är om dom som litar på tidningar kommer dö först eller jag?

Pictures





















Onsdag

Heej!

Idag så är jag ledig vilket är underbart! Solen skiner och de är jätte skönt väder ute :) Jag ska ut och ta lite kort idag har jag bestämmt, allt har ju slått ut nu!
Idag så blir de agility igen, idag blir de Hjo vi ska till. Hoppas de går bättre den här gången höhö.  Sen måste jag fixa lite inför morgondagen, dee är ju valborg imorn! Då ska jag jobba :/ fast bara till 18 och efter de så ska jag till Therese på förfest, Yeey kul! Så jag ska leta efter lite kläder och så idag så har jag de redo imorn ! Yes Emelie can planera to!

Onödig fakta

Visste du att kilo priset på saffran just nu är 80.000 kronor kilo?!

       

It´s over now

Ja hopp! Då var den säsongen slut :( Men jag har precis klickat hem säsong 4 Yeey!


kurrande mage och galet hungriga jyckar

Heej!

Hemma från ännu en lång arbetsdag som gick fint fint, inga sura eller arga kunder idag inte. Det fanns till och med en choklad tårta i fikarummet och den va såå himla god! Tänk kladdkake botten, smörkräm och sedan mörkchoklad på hela tårtan it´s looove på de! Fick en kram av en arbetskamrat också, på mitt ben? På tal om loove alltså. . .

När jag kom hem nyss trodde jag nästan att hundarna skulle dö av hunger, dom ville knappt kissa för såååååå hungriga va dom. Ja om dom ändå visste hur hungrig jag är då!!

Ikväll blir de dom två sista avsnitten av Grey´s Anatomy säsong 3 och sen va de slut. Får helt enkelt köpa den fjärde säsongen snart med, som sagt är jag knäpp eller bara beroende?

Tisdag

Heej!

Haha läste igenom de jag skrev på de dära testet igår och jag hade ju skrivit elefant två gånger! Damn it!

Sitter och äter lite frukost ska nog ta min bok Matilde och läsa en stund nu, är uppe för tidigt som vanligt. Men samtidigt är de skönt att ta de lugnt under morgonen. Jobbar mellan 11-19 idag så lite avslappning kan behövas. ;D


A little something

REGLER: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!  Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Vad heter du?
Är detta ett test? Jag fick ju inte skriva mitt namn som svar! Då heter jag väl Emma
Ett ord på 4 bokstäver? Elak
Flicknamn? Ella
Pojknamn? Ernst?
Yrke? Eletriker
Färg? Eldrött
Klädesplagg? Elefantbyxor? Kom seriöst inte på något
Mat? Estrellas sourcream?
Sak i badrummet? Eltandborste
Plats/Stad? Eksjö
En orsak att vara sen? Elände?
Något man skriker? En älg!
Film? Eragon
Något man dricker?
Sångare/band? E.M.D HAH
Djur? Enhörning
Gatunamn? Envägen
Bilmärke? Eh? Finns de ens ett bilmärke på E?
Sång? Everytime we touch
Aktivitet med många deltagare? Kommer seriöst inte på något!

Hemma från galen jobbdag

Heej!

Haha ja de ja menar med galet är en kund vi hade idag. Jag ska inte gå in på så mycket detaljer, men hon är envis och hon beteede sig som en fjortis fast hon var 80 år! Jäkla tant (ursäkta!) men så som hon pratade till mig var som att jag var minst på jorden, inte för att jag tog illa upp men hur blev dom uppfostrade egentiligen?

Nu blir de Grey´s och åter Grey´s finns de nåt som kan göra mig avslappnad så är de Grey´s ;P

Shing shing!

Måndag

Hej!

Idag blir de jobb mellan 10-19, yeeey! Roligt värre Haha!

Glömde berätta en rolig grej som hände igår. När vi var i Göteborg och grattade Anna så glömde jag min kofta och ett par strumpbyxor. Så igår så hade Anna tagit med dom så att jag skulle få dom. Men när jag åkte ut i från Skövde med bilen kom ja på att vi hade glömt dom iaf. Skickade ett sms till Anna och vi skrattade lite åt oss själva. Sen så ringer Anna och frågar när jag kommer till Falköping, och jag hade kanske en kvart till Falköping. Då kom lille Anna på den smarta iden att tåget stannar ju i Falköping om jag hann till stationen kunde hon ju ge mig påsen med kläderna där. Oh de gjorde vi, jag ställde mig på perongen och mötte Anna i en dörr där hon svinga ut påsen HAAH de kallar jag teamwork ;P

Söndag

Heej!

Idag så har jag vart i Skövde och träffat Anna, Alex och Emma.
Vi shoppade och käkade lunch, vilket va kul. Är alltid roligt att träffa dom för vi bor ju så långt ifrån varandra.
Så vi träffades vid 12 och vi gick till H&M först där vi tittadepå kläder i säkert en timme, H&M tar ju aldrig slut. Vi hitta lite kläder och vi gick alla in i en mega provhytt och pröva haaha! Bäst va väl när Emma pröva bikini med strumpbyxor under bikinitrosorna! HAH!
Vi gick till Erics kök och käkade lunch, där jag och anna åt världens största lövbiff!
Sedan shoppade vi ännu mer och avslutade med en glass på Rita´s!

Tack för en underbar dag mina gullungar!














Grillning på gång

Sitter ute i solen med laptopen och njuter av doften av grillning! Älskar verkligen att grilla. Pappa försökt ge mej en "raggargrogg" alltså juice och sprit, nje den smaka för mycket sprit för min del. Annars tackar jag aldrig nej till en drink;P

Klant som jag var så glömde ju jag att sminka mig innan jag åkte till jobbet, tog på mig solglasögonen innan jag åkte kan vara de som va felet. Att jag redan kände mig änna coool ;D
Så jag orkade inte riktigt bry mig, men när jag kom till jobbet så ryggade mina arbetskollegor när dom såg mitt lik till ansikte! Men dom sa inget snälla och goda människor som dom är.

Ne nu ska vi käka och sedan blir de Robinsson ikväll, missade ju förra avsnittet på grund av fylla  . . .



Home again

Heej!

Hemma från wörket och nu ska jag ta hundarna ut i solen, varmt och sköönt är de! Just nu så sitetr jag och tjuväter på Ben and Jerry´s Half baked! Mums!


Ett år sedan idag





































Just another day

Hemma från jobbet och dricker en Strawberry Lime cider och väntar på grillad fläskfile och vitlökspotatisklyftor kan de bli bättre?






Mohahaha


Fredag

Heej!

Sommarn närmar sig de märks, faan va solen lyser ! Kan ju erkänna att jag och mamma fortsatte titta på grey´s igår, så de blev nog tio avsnitt totalt igår ;P

Idag så ska jag först jobba emellan 11-18, de är löning idag så de kommer vara mycket folk, gnälliga tanter . .. MEN jag klagar inte! Bara påpekar!
Jag är glad at jag fick bra lön den här månaden, på grund av alla räkningar jag har. Eller alla, de är fem stycken. Med två dyra. Skit samma pengar är till för att spenderas. Eller hur?

En riktigt bra reklamfilm!


The tv are my best friend ;P

Har tittat på sju avsnitt av Grey´s Anatomy säsong 3 nu sedan klockan tre. Är jag beroende eller bara knäpp?



Torsdag

Heej!

Solen skiner och himlen är blå!
 Har varit och tränat Wille precis och de gick galant som vanligt, hoppas att de går lika fint på nästa tävling bara :)

Är så jäkla nervös och lite sur är jag också. Igår så fick jag ett mejl från min lärare i Naturkunskap b där de stod att jag skulle få IG i kursen. Jag blev jätte arg och ringde min kontaktperson och pratade med henne och de skulle lösa sig. Så nu har jag skickat arbetet till min lärare men jag vågar knappt gå in på mejlen för jag har en känsla av aatt jag inte kommer få den godkänd. Gaah! Återstår och se men jag orkar inte sätta mig med de där en gång till ..

"Vitt vin och räkor, sen är de kört"

Åh vad jag älskar räkor! MUMS!!! Så himla gött är de och nyttigt, bara de tycker jag är ett under ;P  Nu sitter vi och tittar på Rent hus och de är lika äckligt kul som vanligt.
När dom körde katten till veterinären så kom jag och tänka på min praktik på Smådjurskliniken och hur mycket jag saknar de där jobbet. Så himla kul va de och de hände spännande saker varje dag! Med den saknade så har jag väl verkligen bevisat för mig själv att jag verkligen vill bli djursjuksköterska.

Ne nu är de snart mitt favo program, Grey´s Anatomy!!

När vi åt räkor förut så gav jag Ludde en räka på diskbänken haha och titta hur fint han skala den!



"Vi ska dansa"

HAHA


Onsdag

Heej!

I dag har jag jag jobbat mellan 09-14 och de va så himla lite folk på jobbet så de va riktigt tråkigt att sitta i kassan, folk har väl inga pengar. Sen åkte jag hem och vi käka och sen har vi vart ute med hundarna och tjötat och promenrat i de mulna vädret. Nu sitter jag och tittar på Amerika´s funniest home videos! HAHA
Får se vad de händer för roligt ikväll :P

I like jokes!

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!


En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.
-"Ja visst, fråga på bara"
Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?"
Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar.
-"Lökar?"
-"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"
Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.
"Kan jag ställa en personlig fråga?
Mamma, hur många typer av penisar finns det?
Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.
-"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran."
-"Julgran?"
-"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."

EN UNG FLICKA VAR INNE I EN SPORTBUTIK OCH KOLLADE RUNT.EFTER EN STUND HITTADE HON EN KJOL.HON GICK FRAM TILL HAN I KASSAN
-VAD KOSTAR DEN HÄR?
-EN PUSS!
-DÅ TAR JAG DEN...
KILLEN LUTAR SIG FRAM ÖVER DISKEN FÖR ATT FÅ PUSSEN I BETALNING MEN DÅ SVARA FLICKAN:
-DU FÅR VÄNTA TILLS MIN MORMOR KOMMER. DET ÄR HON SOM STÅR FÖR BETALNINGEN


Det var en man som gick till tandläkaren för en genomgående undersökning. Han lägger sig i stolen och på tandläkarens önskemål gapar han stort.
-Nu ska vi se." sa tandläkaren. "Du har flickvän förstår jag?"
-"Ja", försöker mannen gurgla fram samtidigt som han undrar hur han kan veta det. Han har ingen ring på fingret eller liknande.
-"Ni är nykära va?" frågar tandläkaren.
-"Ja" gurglar mannen och börjar bli lite orolig.
-"Ni hade sex igår va?" frågar tandläkaren.
-"Ja" försöker mannen oroligt få fram. Han börjar känna sig lite illa till mods och börjar svettas lite.
-"Ni körde 69:an igår ser jag." säger tandläkaren.
Mannen blir nu förbannad och sätter sig rakt upp i tandläkarstolen och sliter bort slangarna.
-"Hur kan du se det???" frågar mannen ilsket. "Har jag könshår mellan tänderna eller???"
-"Nej," svarar tandläkaren, "men du har bajs i näsan..."

Tisdag

Heej!

Idag så har jag vart hos tandläkarna i Borås, Oral protetiken som de så fint heter. Dom gjorde on rotfyllning på mig som inte alls va mysig :S Dom va väldigt hårdhänta och de tog långe tid. Men förhoppningsvis så kommer de läka bra och om de gör de kommer jag ha min nya tänder i slutet av juni :D
Yeeey!


Agility

Här är en film från igår

Agilitypremiär

Heej!

Igår så jobbade jag mellan 07.45-15 och efter de så åkte jag, mamma och Ingela till Töreboda ör att jag skulle delta i första tävlingen i nybörjarcupen. Och jag va ju såklart jätte jätte nervös! Emma, Zera och Alex va gulliga och kom och lugnade mig lite. När de väl var vår tur så villw inte willgot alla grejor, han ville inte gå upp på diverse balanshinder och där med blev vi diskade. Men jag är nöjd ändå. Sen så gjorde vi hopptävlingen också då balandhindrena va bortplockade. Då missade han sista porten på slalomen, men annars va han jätte duktig den lille grisen :P

Fotografering på Molly och Turbo









Sol, Vin och Jordgubbar

Heej!

Igår så åkte jag hem till Mickan och där tog vi lite kort på hennes hundar Molly och Turbo med min systemkamera. En del blev de fina och en del blev suddiga. HAHA Men så blir de när man tar kort på hundar.
Efter de åkte vi till Alingsås och Ica Maxi. Där inne köpte vi mat och annat gott som vi skulle ha till kvällen. Sen åkte vi hem till Johan där vi satte oss och drack vin och åt Ben & Jerry´s glass och njöt av solen, underbart skönt var de! När vi ätit upp glassen så åt vi årets första jordgubbar och de va mumsiga! Sen åt vi grillat och skönt i solen tills den gick ner, Therese och Johan kom och grillade dom med. De va en rolig kväll, synd bara att jag inte minns allt ;P
















Jag skulle kasta de här in i lägenheten och de hamna här ;P


Lördag

Heej!
Upp och är inte pigg alls men va gör de?
Idag så ska jag åka till Mikaela vid 12 tiden och då ska vifotografera hennes hundar. Om dom sitter still vill säga ;P
Sen ska vi åka och handla mat inför grillkvällen vi ska ha med våra pöjka, de ska bli kul med lite grillning!
Så vi hörs nog imorn!

Ciao!

Ett helt hav av tårar

Vi tittade på Marley and me precis, både jag och mamma har ju läst boken och vi älskade den! Nu såg vi filmen och den va bra men ush va jobbigt slutet var! Både jag och mamma satt här och grät floder, helt rödsprängda ögon och snor rinnande ur näsan. Fy fan, hatar när djur dör. Men bra va den, men inget för bölungar som vi!


Fredag

Heej!

Vid halv elva i morses åkte jag in till Falköping och där skulle jag till däckhallen och de skulle titta på min däck (de kunde ni inte lista ut va?) och de visar sig att fälgarna är ovala! Till och med jag vet ju att de ska vara runda :S Så de blir att köpa nya .. Damn it!
Efetr de åkte jag och Wille ut till hundklubben och tränade lite, idag så gick han äntligen upp på gungbrädan igen! Yeeey! Sen åkte jag till Vero moda och köpte ett halsband och ett par örhängen :) Sen tankade jag och sen hade jag inget att göra och klockan va bara ett och jag kulle möta mamma två för mathandling. Så jag åkte hem till moster Ingela och satt där och pratade i en timme. Hälsade på lille Humlan som precis kommit hem också, stackarn så mager hon va..

Ne nu ska vi strax käka och jag ska rätta mina fel på uppsatsen !

Ciao!

Barnprogram

JAG ÄLSKADE MY LITTLE PONY NÄR JAG VA LITEN! NOSTALGI PÅ HÖG NIVÅ!!!
jag vet att ni siiter och sjunger med ;P


Torsdag

Heej!

Idag på morgonen så stack jag och Wille iväg och tränade lite och de gick super bra ;P Han är så duktigt min lille lort !
Sen åkte jag in till torget och köpte mig ett linne med en massa volanger på, dock inte i den färgen jag ville ha. Sen såg jag ett armband på vägen ut och dum som jag var köpte jag de inte. Får springa in en annan dag. Måste ha de!

Just nu sitter jag här och dricker te och doppar skorpor, riktigt gott ska jag säga! Och believe it or not, jag håller på med mitt arbete, har en liten break nu bara, men jag blir nog färdig imorn ;P Yeah!


Oj va saker kan gå fel

Satt på en rast i helgen och bläddrade i en tidning och får syn på de här, Det är en asiatisk kvinna som ville bli rynkfri men hade inte råd att spruta in botox. Så hon tog saken i egna händer, hon tog en spruta och lite matlagningsolja. Ja de va väl inte de smartaste kanske . .






Rent hus

Ja nu ska vi titta på Rent hus, haha älskar de där äckliga programmet!

Tycker att den blonda tanten är läskig!

Skogsmullar

Heej!

Väl hemma från jobbet så käkade vi lunch och sedan gick vi vidare ut i skogen med hundarna och min kamera :P Och då passa vi på och tog lite kort på gullhundarna :P
Sedan har vi sett på Grey´s nu, eller mest jag för mamma sov ;P











Onsdag

Heej!

Ny dag nya möjligeheter!
Idag så blir de jobb mellan 10-14, sen så ska jag hem och skriva på arbetet :S Boring!
Fast jag funderar på om jag ska springa ner till Veromoda först och köpa de dära volang linnet jag såg sist jag var där. Tyckte om färgen å så. Jaja får se.

Käkat har jag gjort så de är bara att fixa i ordning mig så jag inte ser ut som ett troll när jag kommer till jobbet.
Satt uppe till tolv igår och tittade på Grey´s, hhiihi så spännande! Kunde inte sluta!! Så jag är lite trött idag. Tror nog att jag får börja gå på AGA snart (Anonyma Grey´s Alkolister) tänkte ju gått upp klockan sju idag bara för att se ett avsnitt innan jobbet men jag insåg att jag måste ju ha ett liv också . .



Back home again

Heej!

Ja idag har de vart en heelt vanlig dag, :S
Fast jag har i och för sig pratat med Emma och Alex idag över sms :P De va skoj!

Fick hem min Grey´s Anatomy box idag! Yeey! Ska ligga och titta på de ikväll när mamma gått och lagt sig. Just nu tittar vi på Ugly Betty, fattar inget för vi har ju inte följt de alls. Men de fanns ju inget annat att titta på.
Well well back to the teve . .

Finally


Säsong fem! Äntligen! Här kan ni se de två första avsnitten!!

Tisdag

Heeej!

Å så va påsken över, skönt! Tycker de är jobbigt med alla dessa högtider. Vad händer idag?
Jobbar mellan 14-19.30 och innan dess så vet jag inte riktigt vad som händer, inget planerat. Får väl ta och börja skriva på mitt arbete och gå ut med vovvarna :)

Rolig dag jag har framför mig :P

Låt den rätte komma in

Heej!

När jag åkte hem från jobbet idag så märkte jag att bilen va lite knasig, pappa tror att de är obalans i däcken , suck!

Jaja väl hemma så åt vi Tacos och tittade på Låt den rätte komma in, mycket konstig men bra film!!
Ne nu blir de sängen...

Annandag påsk

Heeej!

Idag så börjar jag jobba 17-21, så jag har hela dagen ledigt. Vilket är väldigt skönt men ändå inte. jaja.
Kom precis in från en promenad med Johan och hundarna, vilket va roligt, jag tog en massa kort på blommor och annat skit :D

Ne nu ska jag börja fixa med mitt projektarbete också, i Naturkunskap B! Booring!





















Söndag

Heeej!

Ja agility träningen gick sådär, han kan ju slalomen mycket bättre nu men han vill ju inte gå upp på vippbrädan! Panik! Cupen börjar ju den 20e! Jaja hard work work blir de nu!

Sedan har jag vart ute med vovvarnai de fiin fiina vädret och vi har fikat uppe i verkstaden med pappa, johan, offe och johanna :) De va lite mysigt.

Haha just nu håller pappa och Johan på och kalkar trädgården hah roligt för dom ;P




Påskdagen

Heej!

Vilket underbart väder! Så varmt och skönt , looove it!
Idag så ska vi äntligen träna agility jag och Wille, min moster ska hjälpa mig. Tycker de är skit svårt att träna själv.
Just nu håller jag på och gör spagetti och köttfärssås, vuxen poäng på den du!

Myskväll

Heej!

Varken jag eller Johan orkade ens försöka komma ut och supa och festa idag, så vi satt hemma istället :)
Så vi har grillat, tittat på Robinsson, käkat chips och dipp och ätit godis! Och vi konstatera att i hade de väldigt mysit! Nu blir de strax sängen för jag är väldigt trött.



Ciao!

Happy Påsk och Glad Easter

Heej!

Ja va hände igår?
Jo jag jobbade mellan 14-18  åkte hem körde ner halvvägs i diket och körde över en sån dära orange snöpinne men jag klara de och bilen med, sen fick jag sladd i en kurva på gruset. Ja de va en underbart rolig och spännande hemfärd :P

Sen hade vi ju påskmiddag för familjen, De va ju min familj och våra respektive. Och vi åt god mat och pratade och drack must och snapps! Sen spelade vi Trival Pursuit (stavning?) som vi fick låna utav Lella :) Ja de va ju en roligt omgång men mamma och Linda vann ju! Faan va med Offe tills han och Johanna åkte hem å då gick de inge vidare. Sen fick jag spela med Johan och då gick de ju helt klart bättre, eller ja vi kom sist. Men va faan vi hade ju kul!!


Här lagas de för fullt!


Men Eddie, de är ju din tur! Hallå?!

My Day

Heeej !

Vilken bra dag jag har haft, allt har gått så bra idag!
Jobbade mellan 10-18 fick sluta en timme tidigare, vilket va underbart skönt. Vägen som har vart stängd har öppnat igen och vi kan åka 30 minuter innan vi börjar igen istället för 45 minuter. Vi ska käka gooda mat och jag dricker Strawberry Lime cider ;P Livet kan nog inte bli bättre just nu och dessutom har Johan gett mig ett rosa påskägg :D Looooove på det!!


Skärtorsdag

Heej!

Sitter och äter frukost och ska strax fixa mig och åka till jobbet, idag jobbar jag mellan 10-19 igen.
Idag är de ju årets hetsigaste dag dessutom, alltså idag köper alla mat till i påsk. Så idag är inte någon ledig från mitt jobb. Ja de blir väl skoj de här?! ;P

Ikväll sen händer inte så värst mycket, ska tvinga hit Johan och bara ta de lugnt.
Ne nu måste jag torka håret, bye bye äppelpaj!

On the way

Den här är påväg till mig just nu!!!


Min dag

Heej!

Ja min dag blev inte som planerat..
Johan kom hit vid halv elva och då tog vi vovvarna en sväng och jag tog lite kort :)
Sen vid halv tolv så åkte jag mot stan och på vägen dit så började de spöregna, i hopp om att de skulle sluta åkte jag till agilityplan ändå men förgäves för de slutade inte :( Smsade min moster och fråga om jag fick komma hem till henne och hon ringde upp och berättade att hon och min andra moster och barn va ute i Segerstads skogen och grillade pinnbröd och korv, så jag åkte dit :) Efter en väldigt lerig väg så kom jag till slut till dom där dom satt och mööös! Jag grillade mig en korv på pinne för typ andra gången i mitt liv och jag åt ett pinnbröd, vilket jag inte gjort sedan jag gick på dagis, de var allt mumsigt!

Åkte efter det till Willys och hjälpte mamma med påskhandlingen och sedan åkte vi hemåt.
Livet blir inte alltid som man tänkt sig :P


Wille med sitt älskade hjärta <3

Pictures

Satt uppe igår och skulle ta ett snyggt kort på mina ögon, blev väl så där. Men jag gillar dom ändå..


Utan blixt blev lite mystiskt men då ser man ju inte ögonfärgen


Denna tyckte jag blev bra. ögat är med, färgen, mina porer haha,


Den här blev lite halvbra, fokuset hamna helt fel men den blev ju lite kul


Fint, men man ser ju hur ovårdade mina ögonbryn är .

Onsdag

Heej!

Här sitter jag och äter frukost och ser fram emot dagen. Ska ju som sagt träna vovven idag så jag ska fundera ut hur de blir bäst att träna honom idag, vilka hinder, vilka olika banor man ska träna på osv. Ska bli så himla roligt :D

Va händer mer idag då?
Jo jag ska börja förbereda mig inför ett projektarbete i Naturkunskap B, visade sig att jag inte alls va färdigt i den kursen.
Sen ska jag och mamma handla inför påskmiddagen, mat dryck och påskägg hoppas jag?
Om du läser detta mamma så vill jag haaaaaaaa ett påskägg!!!!! ;D



Va fan?

Jaha, nu har man sett färdigt på hela säsongen av Grey´s Anatomy, va nära att köpa säsong två men de va lite dyrt just nu. Får göra de när lönen kommer, men de är ju så lång tid kvar?!

Fick föresten G på mitt Naturkunskap B prov! YEEEEEY!!!!!

Home again

Heej!

Hemma och magen värker som faan, är så himla hungrig! Jag vad händer i mitt liv, jobba jobba jobba MEN imorn är ja ledig! Och de betyder agility med WIlle!! Yeeey!



Tisdag

Heej :)

Ush vad jag är trött, vill inte åka och jobba!! Buhu!
Jaja satt uppe och kollade på Grey´s Anatomy igår, så jag får skylla mig själv. Men de är ju så himla bra!

Ska jobba 10-19 idag med, fast imorn äntligen så är jag ledig. Skönt de för jag känner att jag börjar bli sjuk så vila är nog en bra ide, får väl kurera mig med diverse saker haaha. Ne jag tror inte på sån skit ärligt talat, är man sjuk så är man.

Drömmde så himla konstigt inatt, drömmde att jag va med barn och att jag åkte till min moster Ingela för att föda?! Väl där fick jag de gjort och de blev en pojke som dom fick trycka in igen för han va inte "mogen" ? Heelt sjuk dröm, jag som inte ens är överförtjust i barn . .

Måndag

Yes I´m Alive!
Idag så jobbade jag mellan 10-19, fy faan de va rätt kämpigt. Men men nu ska jag berätta om dagen. .

Åkte till Jobbet vid kvart över nio för nu förstår ni så har dom stängt våran väg till stan så vi måste åke en jätte omväg, MORR! Åker till Falköping och när är en kilometer från jobbet så åker jag på en raksträck i 90 km/h då svänger en kärring ***** ut mitt framför mig! Får nita och jag tutar som en galning, vilken jävla idiot! Tänk om jag hade kört på henne med den hastigheten? Jag tycker att man borde införa ett omprov av körkortet vid 65 årsåldern, om är ju för faan livsfarliga!
De blev ju inte bättre av att de visade sig att jag va en timme för tidigt på jobbet också. Men de kan man ju ta, de är ju bara plus i plånboken :)

Jaja nu sitter vi och tittar på Färjan 2 och sen ska vi kolla på Grey´s Anatomy den första säsongen :P Yeay har ju inte sett de så jag är happy!

HAHA föresten titta va jag köpte igår, Nostalgi!


Oh my god!

Hittade denna filmen på min kamera ja va faan ska man säga?

Yesterday´s dinnerparty

Heej!
Faan vilken kul kväll de va igår, va ju hemma hos Mickan på tjejmiddag. Hon hade bara bjudit tjejor och vi var totalt se stycken som blev bjudna på älgstek och potatisgratäng. Mumsigt värre. Vi hade de jätte trevligt och prata och spelade tangera och sjöng singstar. De blev mycket bilder under kvällen så jag tänkte faktist lägga in bilder istället för att jätte lång inlägg, om ni förstår hur jag mår så fattar ni ;P
Enjoy!


Therese skär ananas


Malin, Mickan och Therese


Therese och Linda


Everybody


Fredrika


Haha


Malin, jag, Linda och Fredrika


Skåååål!


Kraaaam


Looove


Och heelt plötsligt va min jobbaskjorta på?!


Jag mosar Linda


Miqo och Linda


Yeah


Haha


Öh snyggt?


fyy faaan va vi sjöng


Therese och Linda


Linda och Fredrika


haha vi bestämde oss för att gå till Golfen och de blev en rolig väg dit


Vi genade genom golfbanan och jag ramla i en bunker och mickan ramla på en stenmur . . Inga blev allvarligt skadade!

Tack för en jätte rolig kväll!!

Vår vår vår . .

Idag när jag och Johan gick runt skalleberg med hundarna så passa vi på att sno påskris också :) Mamma hade bestämt att de skulle va en liten i köket och en stor att ha ute så de ser fint ut. HAHA snodde ris gjorde vi i alla fall och vi kände oss lite som James Bond när vi gick förbi ägarens hus hihi! Jaja orkar faktist inte ta kort på dom men jag kan berätta att de inomhus har ljus gula och ljus rosa fjädrar och dom ute har blå, grön och lila :P Snajsigt va?!

Willgot




Lördag

Hej!
Har nyss vaknat så jag sitter här med kladdiga ögon och har vräkt i mig smörgåsar. Solen skiner idag igen och de märkte vi när vi vakna för jävlar var varmt de var! Kunde ju knappt andas . .

Idag så börjar jag jobba klockan 15.00 och jobbar till 18.00 haha tönt tid idag igen :) Efter de ska jag hem till Miqo där hon ska ha en liten tjejmiddag med sina tjejkompisar, de kommer nog bli kul ;P

Men nu ska jag ut i de fina vädret, Ciao!

Fredag

Heej!

Lika vacker dag idag som igår, härligt! Idag har jag ju då vart ute medhundarna som vanligt men jag har också gjort en grej jag annars bara gör en gång i halvåret ;P Jo jag har städat mina rum. Eller mest sovrummet då för de va värst, har fått besök av monsterdammråttor under sängen nämligen så jag tyckte de va dags :)
Så nu ska jag alldeles strax dammsuga och sen är jag klar ! Wohooo har ju till och med släng kläder idag och gjort fint i garderoben.
Va är de för fel på mig?

Börjar jobba klockan 16 idag men jag ska åka in tidigare och kolla på Vero Moda om dom har nåt fint, vill ha något nytt nu inför påsk å så.
Sen har jag köpt första säsongen av Grey´s Anatomy och mamma har köpt första säsongen av Varuhuset! Haha ja de ska blir intressant de här .... Ne nu ska jag och dammsugarn leka dammrått utrotare. .  Jag hör bond musiken i bakrunden redan nu ..

Din stil är en del av din personlighet

Jag har aldrig förstått mig på alla dessa tjejor som ska vissa upp "dagens outfit" varenda dag, visst jag älskar kläder va och tycker också de är skit kul. Men för de första hur kul är de med folk som definitvit kommer sno din stil och för de andra vem faan orkar posera inför sin kamera varje dag? Inte jag iaf. Men visst jag gör ett vågat försök, fast jag är ju rätt rädd att ni ska sno min stil nu men de får jag väl ta. Imorn kommer alla se ut så här:




Torsdag

Heej!
Vaknade av ett sms i morses från Ingela som undra om jag ville jobba imorn mellan 16-19 och jag tyckte de va en för barnsligt tid att säga nej till. Så de blir jobb imorn med !

Idag jobbade jag mellan 10-16 vilket är en underbar tid! Mer av den tack! Efter jobbet så tänkte jag mig att jag skulle ner till Vero Moda och titta för dom hade visst clubdag idag vilket innebär att de va 20% rabatt. Åkte ner mot torget och fick mig en rejäl chock! De var människor och bilar överallt! Ja då visade de ju sig att de är vårmarknad idag, har aldrig fattat de där med marknad, va är de som är sååå jävla kul?
Försökte hitta ett ställe där jag kiunde ställa min lilla bil men icke, så jag åkte hem istället. Ja ja jag vet jag kunde ju ställt den på Willys och gått de 500 meterna till torget men vid de här laget va ja så irreterad så jag sket it! Åker dit imorn innan jobbet istället.

Väl hemma så tog jag mina hundar och gick på promenad och guud va underbart mysigt de va! Älska Våren!

Krokus!

Idag såg jag krokusen för första gpngen i år :) Vår vår vår . .


Vacker vårdag

Heej!

Åkt ju och gjorde provet i morses, oj oj oj de va mycket som jag inte kunde tyvärr. Fan, men jag får väl hålla hoppet uppe.
Efter de åkt jag till Mickan och inte så länge efter de bestämde vi att vi skulle åka till Borås. Så vi åkte och vi prata och när vi kommer till en raksträcka innan Borås så mitt i allt prat så hör vi en lastbil tuta. Då visar de sig att en lastbilsjävel (!) ska köra om där, när jag och andra bilister kommer och kör på andra sidan! Jävla idiot! Hur korkad får man vara? Kunde blivit överkörd ju. . Dumma dig!

Kom till Borås och vi bestämde oss för att ta en Chai (som vanligt) på än gång för jag var utsvulten, men i detta vackra väder som är idag så tog vi med våra chai och min lilla fralla och satte oss på en bänk nära ån. Och oj va underbart skönt de va. Nu är de verkligen vår!
Satt där och möss ett tag och när jag reste mig upp så gick min väska sönder! Och de va den väskan som jag köpte för 6(!) dagar sedan. Som tur va så hade jag kvittot kvar så jag fick en ny :)
Sen gick vi runt och kikade lite i affärerna och jag köpte två linnen och en tshirt. Sen åkte vi hem till Mickan.

På färden hem va vi lite besvikna att ingen hade busat med oss än idag, så vi bestämde oss att vi skulle busa lite med Daniel hihihi. Så när vi kom hem till Mickan så blandade vi ihop ägg och kakao så de såg ut som bajs HAHA och kladda ner de på handtaget till ytterdörren :) Men vi va inte nöjda där så vi satte tejp över kranen på dass också.
Och sen vänta vi och vänta och till slut kom han hem. Han tar i handtaget och tittar sig i handen och säger: Ne fy faan mikaela är de . . Och så luktar han sig på handen! HAHA Och vi skrattar så vi får ont i magen. Och Daniel han gnäller över handen med ett leende. Och Mickan utbrister: Men gå och tvätta av dig! Han går in på dass och sen hör vi ett skrik! HAHAA så jävla bra de blev! Han kom ut och va jätte blöt och de såg ut som han kissat ner sig! Hahaha!

Sen fick vi för oss att åka fyrhjuling också :) Men de får ni se på film!


Lägg märke till att jag har mina vanliga glasögon under solglasögonen :)


Underbart varmt där på bänken




Mickan vet hur man ska göra en glad



Tack för en underbar dag!

Onsdag

Heej!
Sitter och käkar mina rostisar just nu. Är ju rätt nervös måste jag ju erkänna! Pirrar så där jobbigt i magen . . Hoppas provet går bra, kommer inte orkar med att göra omprov. Bestämde de igår kväll att om första provet går snabbt och enkelt så gör jag de andra också idag.  Skulle va skönt så är de över sen, men jag får se.

Efter provet så ska jag till Mickan och hälsa på :P De ska bli kul! Får se vad vi hittar på . .

Nu ska jag sätta i mig de sista av macka sen ska jag ta ut vovvarna i de fina vädret:)

Haha just de ja, igår så fick jag för mig att jag skulle måla naglarna svart. Så jag måla och utan att tänka mig för så drog jag tumnageln mot läppen . . .


Hur funtad får man bli?