Ett dygn i Sthlm

Vi tog ju tåget upp till huvudstaden i onsdags, vi kom fram vid tre och gick till vårt B&B . Checka in och slängde i n vårt baggage. Gick vidare till tunnelbanan och åkte till Globen. Käkade varsin burgare på Mcdonalds, sen ställde vi oss i kön. Och de var knappt något folk där! Jihoo tänkte vi, så efter två timmars köande så fick vi komma in och då började två timmars köande till och vi hade fått jätte bra platser framför scenen och var bara max två meter ifrån scenen. Då kom beskedet att hon ställt in igen, så jävla surt var det! Så jäkla beviskna var vi! Ush men vi tog de relativt bra i jämförelse med många andra som satt och grät..

Så vi gick tillbaka till tunnelbanan och åkte tillbaka mot stan och vi bestämde oss för att hoppa av i Gamla stan i stället för vid Rådhuset, allt för att pigga upp oss och tänka på annat. Vi hitta en jätte mysig liten resturang som vi käka bakpotatis på och drack vin. Vi pratade om allt och inget och hade det skit myigt. Sen gick vi iväg och två meter nedanför resturangen hitta vi en bar med 30kr öl. Så där slank vi in och tog oss en varsin bärs. Sen gick vi vidare mot vårt lilla crib, gpsen visade vägen via riksdagen så vi fotade och lekte turister :)

Väl tillbaka på B&B så somna vi snabbt i våra jätte sköna sängar.

Dagen efter så gick vi upp vid nio och var ute ur rummet vid tio, då fick vi veta att frukost inte ingick i B&B ? Så vi gick vidare mot stationen och gick in på ett cafe och käka frulle där. Sen till stationen och låste in vår väska och vidare mot drottninggatan. Jag fick köpt : ett par läder dojjor för vintern, ett linne, nagellack, smink och screenprotect till min telefon. När klockan närmade sig tre så tog vi en varsin latte på Espresso House och satte oss på tåget hem mot Herrljunga. I Herrljunga blev vi hämtade av Johan och vi köpte med oss pizza och åkte hem till Daniel.

Tack för den här resan Bästis <3 Hoppas du har haft lika kul som ja :)

vårt lilla rum


sthlm by night

































Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback